Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

kedi yollarında hala eksik var 41 adet  ringe takıldı 4 tanede t için takıldı yerde 8 var 53 yapıyor ama 54 olması lazım 1 tane nerde görebilen var mı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

Açilişta büyük bir takimla oynayacağimiza eski ve yeni oyuncularla karma takim yapip karşilikli oynasak daha iyi olmaz mi. 15 dakikalik bir gösteri maçi olsun. Ilk golü de efsanelerden biri atsin, stad ayağa kalksin.

Mesela :

Cordoba
Beck
Zago
Ronaldo
Ibrahim Üzülmez
Atiba
Oğuzhan
Metin Tekin
Sergen
Töre
Gomez

Onlara karşi

Kaleci?
Recep Çetin
Ersan
Gökhan Keskin
Münch
Tayfur
Riza Çalimbay
Olcay
Ilhan Mansiz
Nouma
Feyyaz

Oyuncular anlik aklima geldi. Unuttuğum efsane varsa şimdiden özür.

Çevrimdışı Karakartalpasha

Bu forumun açılma amacı zaten stad inşaatını takip etmek içindi.
Kulübe zarar vereceğini düşündüğüm bir bilgiyi hemen silerim zaten :)
burda amacımız sohbet etmek bilgilenmek özellikle istanbul dışında olan taraftarlara
bilgi aktarabilmek bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize ama bu sayede dünya genelinde
çok güzel dostluklar kuruldu burda yazmaya başladıkça bunu göreceksin birlikte maçlarada gidiyoruz
mümkün olduğunda katılırsın aramıza. @Karakartalpasha

Elbette katılırım aranıza müsait oldukça...
Ama beni Olimpiyat'a çağırmayın gelmem.
Osmanlı'ya bile gittim Olimpiyata tövbeliyim! :ebebe:

Çevrimdışı cadavra

Yok statta çalışmıyorum.

İş yapan firmalarla iletişimim var.
Taşeronum olan var. Tanıdığım olan var...
Ayrıca stada arada bir gider gezerim.
Ama her gün arkadaşlarımızla konuşuyorum..
Paylaşılacak olan bilgileri kulübe zarar vermeden paylaşıyorum.
Paylaşılmayacak olanlar bende kalıyor...
Tamam sen gitme bi yere  sana cok ihtiyacimiz olacak :) :) :) tabi zarar vereceğini dusundugun seyleri cevaplamasanda kimse bi sey demez :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Uefa onayi falan mi lazim necmi abi lig maclari icinde? bursa icinde öyle söylemislerdi. bir kac ay alamadilar izinleri falan diye. en iyi sen bilirsin
uefa kendi maçı olmadığı sürece karışmaz aslında belediye onay verdikten sonra TFF de karışamaz.
 bir inşaatın tamam olmasını belirleyecek bilgi tff de değil. o sadece futbol standartlarını denetler.
inşaat uzmanımıki inşaatı denetleme yetkisi olsun sadece elindeki yönetmelikler çerçevesinde
stadın futbol oynamaya müsait olup olmadığına bakar. zaten müsait olmadanda stadı açamayız.

Çevrimdışı cadavra

kedi yollarında hala eksik var 41 adet  ringe takıldı 4 tanede t için takıldı yerde 8 var 53 yapıyor ama 54 olması lazım 1 tane nerde görebilen var mı :icool:
Belki ic ice gecip tek gibi duruodur zaten son T yoluna gecene kadar kalmissa bile her turlu gelir ya 1 hafta icinde

Çevrimiçi Necmi

Elbette katılırım aranıza müsait oldukça...
Ama beni Olimpiyat'a çağırmayın gelmem.
Osmanlı'ya bile gittim Olimpiyata tövbeliyim! :ebebe:

olimpiyatta işimiz yok Başakşehire gidiyoruz :naughty:
daha önce tanışsaydık keşke osmanlıdaki maçlarıda kaçırmadık
sanırım bir yada iki maça gidemedik onun dışındakilere gittik.
maç günleri stadın orda gazilerde toplanırız genelde ordan toplu gideriz.
maça gitmesen bile gel tanışalım benimde görüştüğüm firmalar var
direk olarakta dolaylı yoldanda

Çevrimiçi Necmi

geçen gün staddayken eski açık numaralı köşeyi takıyorlardı :alala:
diye gördüm ama

Çevrimdışı Efe

bu dökülen füme mıcır yada toprak eziliyor iptal edilen betonun yerini alan katman olduğu kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

diye gördüm ama
takmışlarsa problem yok ama takılmamışsa 1 eksik  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Belki ic ice gecip tek gibi duruodur zaten son T yoluna gecene kadar kalmissa bile her turlu gelir ya 1 hafta icinde

ya gelmezse :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

diye gördüm ama
baktım fotolara takılmamış abi nerde bu 1 kedi yolu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

baktım fotolara takılmamış abi nerde bu 1 kedi yolu  :D
@Efe akşam akşam arıza çıkartma

Çevrimdışı Efe

ben size bişey diyim mi bu T kedi yolu bitti diyoruz ama bitmedi bence 3 uzun takıldı ama hala uçlarında bişey takılmasını bekleyen aparatlar var ya onlara çıkmak için yapılacak bölüm bağlanacak yada ufak bi uzatma daha gelecek ama bişey gelecek o kesin heralde onları dışarıdan yaparlar paletliyle işleri kalmamalı artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe akşam akşam arıza çıkartma
herkes kedi yolunu arayıp duracak şimdi ben bulamadım 40 cm uzun yapılmış yeniden imal edilecekmiş  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

herkes kedi yolunu arayıp duracak şimdi ben bulamadım 40 cm uzun yapılmış yeniden imal edilecekmiş  :lol:
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Aydınlatma armatürleri ile birlikte  koltuk işi nöbetleşe 24 sürer ve çok daha çabuk sonlandırılır.Efe abi ciddimisin?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

:bandit: :bandit:
necmi abi bu dökülen mıcır ezilip sıkılaştıkça baya yoğun hal aldı acaba ne malzeme olarak kesin iptal edilen betonun yerine seriliyor ilk katman olarak sonra diğer katmalar gelecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aydınlatma armatürleri ile birlikte  koltuk işi nöbetleşe 24 sürer ve çok daha çabuk sonlandırılır.Efe abi ciddimisin?
kedi yolunda 1 tane yok şuan sahada belkide bizim görmediğimiz bir bölümde duruyordur yada gelmemiştir gelir yarın öbürgün şaka yapıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Tribun yakinligi icin birebir bu stad diyebildiginiz stad var mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tangaz

bu dökülen füme mıcır yada toprak eziliyor iptal edilen betonun yerini alan katman olduğu kesin

o malzemenin adı sanırım plentmiks, statik kaplama die de geçiyor 2000 yılında 1 yıla yakın Lefkoşa'da asfalt şantiyesine günlük girer çıkardım. hani otoyollarda asfalt yapılmadan serilen bir malzeme vardır işte o malzeme bu. malzemenin özelliği gereği ıslakken silindirle ezildiğinde betonlaşma eğiliminde olması, hatta şantiye şefi bana greyderle ser silindirle uzun uzun ez ertesi gün arazözle ıslat bi daha ez sonra betondan farksız olur demişti. yanii tahminin doğru betonun yerini alan katman olacak o @Efe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

o malzemenin adı sanırım plentmiks, statik kaplama die de geçiyor 2000 yılında 1 yıla yakın Lefkoşa'da asfalt şantiyesine günlük girer çıkardım. hani otoyollarda asfalt yapılmadan serilen bir malzeme vardır işte o malzeme bu. malzemenin özelliği gereği ıslakken silindirle ezildiğinde betonlaşma eğiliminde olması, hatta şantiye şefi bana greyderle ser silindirle uzun uzun ez ertesi gün arazözle ıslat bi daha ez sonra betondan farksız olur demişti. yanii tahminin doğru betonun yerini alan katman olacak o @Efe
bilgi için sağolun bugünleride gördük az kafa yormamıştık görsel ilk geldiğinde şimdi gerçek oluyor yavaş yavaş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

kedi yolunda 1 tane yok şuan sahada belkide bizim görmediğimiz bir bölümde duruyordur yada gelmemiştir gelir yarın öbürgün şaka yapıyorum :icool:
efe abi vinçler 10'unda çıkarsa sahadan mebran koltuk çim üçlüsü eşzamanlı Nisan'a yetişir mi?
(Bence çok rahat)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

efe abi vinçler 10'unda çıkarsa sahadan mebran koltuk çim üçlüsü eşzamanlı Nisan'a yetişir mi?
(Bence çok rahat)
yetişir 9 nisana stad kesin bitecek artık o bi gerçek ama 19 marta açmak için belli işlerin çok çabuk gitmesi gerekiyor 10 gün daha bi bekleyelim neler olacak bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

bilgi için sağolun bugünleride gördük az kafa yormamıştık görsel ilk geldiğinde şimdi gerçek oluyor yavaş yavaş :)

rica ederim Efe, 1999-2000 yıllarında askerliğimde Lefkoşada öğrendiğim plentmiksin stadımızda karşıma çıkması da anılarımı hatırlattı :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona