Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Karakartalpasha

ya bu sanmames in aydınlatması bile çok güzel gibi :D  bu çimin renk tonuylamı alakalı yoksa trübünlerinde karanlık olmayışından mı ?

bizdede trübünler aydınlık olurmu ?

Tribünlere özel bir aydınlatma yapılacak... (Duyduğum)

Çevrimdışı cadavra

Stat 23 Nisan'dan önce açılmaz. 19 Marta şurada 1,5 ay var ve daha yapılacak çok iş var. 19 Mart'a yetiştirelim diye aceleye getirmemek lazım. Geç olsun güç olmasın.  :ok:
Pasolig sistemi guvenlik kamera sistemi cevre duzenlemesi tff bunlara bakior.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Bu kadar vincin hepsinin birden yeni aciga yuklenmesinin sebebi ordaki cati islerini bitirip bi yandan zemine baslamasindan dolayı gibime geldi yarin son t yolu bittiginde yeni acik cati montaji tamamlanmis olacak bari ordan da mebrana baslasalar abi olasi bi fb maciyla acmayalim ya bitsede acmayalim

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 23:49:52 cadavra ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocam maşallah senin radarlar açık :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı riza calli

Biraz açSana kartal nasil biseye benzicek

Çevrimdışı Burak

Eğer tribün aydınlatmaları tamamlanırsa zemin ve koltuk çalışmalarına gece de devam edilebilir mi?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı karakartalım

Abilerim twitter da böyle bir fotoğraf gördüm nedir yanı bu?
keşke olsada yapmazlar
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Toplu yanıt vereyim...

Tribünlere özel aydınlamadan kastım 'Ses düzeyine göre renk değiştiren' bir uygulama  1 ay öncesinde masada bu konuşuluyordu. Şu ana kadar değiştiğine dair bir bilgi yok..

Koltuk montajı normal şartlarda MArt ayında yapılacaktı. Erken bile başlandı. Gece devam edilir mi? Zaten gece koltuk montajı yapılıyor. Mesela akşam üzeri başlanan numaralı koltukları gece de takılmaya devam etti.
Koltuklarda şu an vidalama yapılmıyor. Sonraki aşamada da onlar yapılacak..

Tribünler aydınlık olacak...

Statta iş yapan firmalardan tanıdıklarım var...
Mesela aydınlatma işini yapan firmayı tanıyorum.
Elektrik mekanik işleri yapan firmayı tanıyorum...
Broadcast sistemini yapan firmayı tanıyorum..(Benimde zaman zaman taşeronluğumu yapıyor)
O yüzden bir çok kişiden fazla bilgi alabiliyorum rahatlıkla.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Toplu yanıt vereyim...

Tribünlere özel aydınlamadan kastım 'Ses düzeyine göre renk değiştiren' bir uygulama  1 ay öncesinde masada bu konuşuluyordu. Şu ana kadar değiştiğine dair bir bilgi yok..

Koltuk montajı normal şartlarda MArt ayında yapılacaktı. Erken bile başlandı. Gece devam edilir mi? Zaten gece koltuk montajı yapılıyor. Mesela akşam üzeri başlanan numaralı koltukları gece de takılmaya devam etti.

Broadcast sistemini yapan firmayı tanıyorum..(Benimde zaman zaman taşeronluğumu yapıyor)

:hosgeldin abi tekrardan ve güzel geldin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cadavra

Toplu yanıt vereyim...

Gece cati işleri devam edilebiomu geceden katim aksam 5 te havava karario demek istedigim 11 12 ye kadar ?

Gece cati işleri devam edilebiomu geceden katim aksam 5 te havava karario demek istedigim 11 12 ye kadar ?

Çatıda gece çalışması yok.
Koltuk montajı 22-23'e kadar devam ediyor..
İç kısımlarda gece çalışması daha yoğun...
Şu an 500 den fazla işçi çalışıyor..

Not: Hoşbuldum. Stat bitene kadar bilgi vermeye devam edeceğim...: :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Pasolig sistemi guvenlik kamera sistemi cevre duzenlemesi tff bunlara bakior.

eee yani bir ayda passo gişelerinimi takamayacaklar kaldıki bir aydır takıyorlar zaten
çevre düzenlemesi derken neyi kastettiğini anlamadım eğer kapalı önünden geçen yolsa bunu belediye bir günde yapar
onun dışında çevre düzenlemesi yok deniz tarafını belediye düzenleyecekse bu bizi bağlayan bir durum değil bizim çevre düzenlememiz yokki
tek sıkıntı duvarların çevresine korkuluk takmak o kadarınıda 40 günde yapsınlar çatıyı çimi koltukları bitirdinde dört tane turnikeyi
yüz metre kaldırımımı yapamayacaksın kaldıki bursa stadının nasıl açıldığını biliyoruz taraftar iskelelerin arasından stada girdi
çevre konusunda bizim bir sıkıntımız yok sadece müze kapısının takılması ve kulenin her iki tarafındaki iskeleti yapılmış duvarların kaplamasının takılması yeterli
içlerinin bitip bitmemesi kimseyi ilgilendirmez yeterki stadın yaşam mahallerinin bitmiş olması elektrik çalışıyor su akıyor olması gerisine kimse engel olmaz
zaten fikstürü yaparken 19 03 e maçımızı koymaları bile zaten bu programın yapıldığını gösterir aslında o açılış olmaz sadece ilk maçı yapıp taraftarı ilk stada sokmak için atılmış bir adım olur esas açılış ondan sonra mayıs aylarında yada yazın olur büyük ihtimal yazın olacaktır. Bu esnada maçlarımızı oynar ligi bitiririz konserler verilir
sonra saha sökülür hibrit yapılır bittiğindede muhteşem bir sezon açılışı olur. İyi bir takımla ve bu açılışa kadarda bir sürü şov açılışlar olur müze kartal yuvası vodafone iletişim merkezi moda merkezi sanırım birde spor salonu sıpa tarzı bir yer yapılacak bütün yazı şov yaparak geçireceklerdir. @cadavra

Çevrimdışı Kemal

Kaç tane düz semer kaldı acaba ?

Çevrimdışı Necmi

neden sonrasındada aramızda ol zaten artık stadda durmak olmaz sürekli bir çalışma olur
finaller böyle işin finalinde çalışanlar uyuyacak zaman bulamaz. çokta yoğun stres olur  :D

Kaç tane düz semer kaldı acaba ?

Sayısını bilmiyorum ama bu hafta bitiyor. Vinçler çıkacak 7-10 Şubat arası bir takvimde..

neden sonrasındada aramızda ol zaten artık stadda durmak olmaz sürekli bir çalışma olur
finaller böyle işin finalinde çalışanlar uyuyacak zaman bulamaz. çokta yoğun stres olur  :D

Elbette yorumlara katılırım daha sonralarında da.
Ama buraya geliş amacım stat konusunda kulübe zarar vermeden doğru bilgi vermek.

Bende inşaat sektöründeyim.
Bu nedenle şu an yaşadıkları stresi anlayabiliyorum. Ve bu stres giderek artacak.
Son dönemde çok baskı olacak firmalara.
Bir şeylerde terslik çıkacak.
Onları düzeltelim diyecekler. Panik olacaklar. Hele birde açılış tarihi verirse Başkan hepten yandılar.
O zaman sıfır riskle ilerlemek zorundalar.
Gece çalışacaklar, gündüz çalışacaklar. Yeri gelecek adam bulacaklar... Bu arada giden adamlar olacak:)
Dert büyük yani:)

Çevrimdışı cadavra

eee yani bir ayda passo gişelerinimi takamayacaklar kaldıki bir aydır takıyorlar zaten
çevre düzenlemesi derken neyi kastettiğini anlamadım eğer kapalı önünden geçen yolsa bunu belediye bir günde yapar
onun dışında çevre düzenlemesi yok deniz tarafını belediye düzenleyecekse bu bizi bağlayan bir durum değil bizim çevre düzenlememiz yokki
tek sıkıntı duvarların çevresine korkuluk takmak o kadarınıda 40 günde yapsınlar çatıyı çimi koltukları bitirdinde dört tane turnikeyi
yüz metre kaldırımımı yapamayacaksın kaldıki bursa stadının nasıl açıldığını biliyoruz taraftar iskelelerin arasından stada girdi
çevre konusunda bizim bir sıkıntımız yok sadece müze kapısının takılması ve kulenin her iki tarafındaki iskeleti yapılmış duvarların kaplamasının takılması yeterli
içlerinin bitip bitmemesi kimseyi ilgilendirmez yeterki stadın yaşam mahallerinin bitmiş olması elektrik çalışıyor su akıyor olması gerisine kimse engel olmaz
zaten fikstürü yaparken 19 03 e maçımızı koymaları bile zaten bu programın yapıldığını gösterir aslında o açılış olmaz sadece ilk maçı yapıp taraftarı ilk stada sokmak için atılmış bir adım olur esas açılış ondan sonra mayıs aylarında yada yazın olur büyük ihtimal yazın olacaktır. Bu esnada maçlarımızı oynar ligi bitiririz konserler verilir
sonra saha sökülür hibrit yapılır bittiğindede muhteşem bir sezon açılışı olur. İyi bir takımla ve bu açılışa kadarda bir sürü şov açılışlar olur müze kartal yuvası vodafone iletişim merkezi moda merkezi sanırım birde spor salonu sıpa tarzı bir yer yapılacak bütün yazı şov yaparak geçireceklerdir. @cadavra
Abi belkide haklisindir da bana bu Tff hic guven vermio fb ile kafa kafaya gidersek bu aziz yildirim bi haltlar karistirir tff de ne yapar eder bi sey bulur gibime gelio zira yd bizden cok fb ye calisio.

Çevrimdışı cadavra

Ama buraya geliş amacım stat konusunda kulübe zarar vermeden doğru bilgi vermek.

Bu nedenle şu an yaşadıkları stresi anlayabiliyorum. Ve bu stres giderek artacak.
Onları düzeltelim diyecekler. Panik olacaklar. Hele birde açılış tarihi verirse Başkan hepten yandılar.
Gece çalışacaklar, gündüz çalışacaklar. Yeri gelecek adam bulacaklar... Bu arada giden adamlar olacak:)
Stadadda mi calisiosun yoksa calisan tanidiklarin mi var ?

Çevrimdışı TayfurU

19.03 19:03

dayanamıyorum artık şu stat açılsın

Çevrimdışı Necmi

Bu forumun açılma amacı zaten stad inşaatını takip etmek içindi.
Kulübe zarar vereceğini düşündüğüm bir bilgiyi hemen silerim zaten :)
burda amacımız sohbet etmek bilgilenmek özellikle istanbul dışında olan taraftarlara
bilgi aktarabilmek bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize ama bu sayede dünya genelinde
çok güzel dostluklar kuruldu burda yazmaya başladıkça bunu göreceksin birlikte maçlarada gidiyoruz
mümkün olduğunda katılırsın aramıza. @Karakartalpasha

Çevrimdışı Efe

19.03 19:03

dayanamıyorum artık şu stat açılsın
bide beni düşün kamyon tabla kolon sütün halat semer kedi yolu saymaktan gözlerim bozuldu :D bitsinde dünya gözüyle maçımızı seyredelim keyfimizi sürelim artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı betoo38

büyük ihtimal tesbitin doğru çıkacak

ki bence öyle acilabilir. sonucta 1 gün calismasalarda olur, macimizi oynar gideriz. 6 gün yine cift vardiya calissinlar :D
membran, zemin bitsin de sorun yok :)

Stadadda mi calisiosun yoksa calisan tanidiklarin mi var ?

Yok statta çalışmıyorum.

İş yapan firmalarla iletişimim var.
Taşeronum olan var. Tanıdığım olan var...
Ayrıca stada arada bir gider gezerim.
Ama her gün arkadaşlarımızla konuşuyorum..
Paylaşılacak olan bilgileri kulübe zarar vermeden paylaşıyorum.
Paylaşılmayacak olanlar bende kalıyor...

Çevrimdışı betoo38

hangi eksik  :alala: çim membran yetişirse eksikmi kalıyor

Uefa onayi falan mi lazim necmi abi lig maclari icinde? bursa icinde öyle söylemislerdi. bir kac ay alamadilar izinleri falan diye. en iyi sen bilirsin

Çevrimdışı Necmi

Abi belkide haklisindir da bana bu Tff hic guven vermio fb ile kafa kafaya gidersek bu aziz yildirim bi haltlar karistirir tff de ne yapar eder bi sey bulur gibime gelio zira yd bizden cok fb ye calisio.

Boşver be kardeşim ben bu yaşa kadar zaten hiç yanımızda olduğunu görmedimki.
biz kendimize yetmeyi kimseye güvenmeden mücadele etmeyi biliriz. O nedenle zaten dış saldırılara
karşı yıkılmıyoruz. Her seferinde silkelenip daha güçlü şekilde ayaklanıyoruz. Takmayacaksın kafana
biz böyle olduğumuz sürece hep bizden çekinecekler. Düşün artık trabzonlu haspalar bile biz şampiyon olmayalım diye
bu sene feneri tutuyorlar düşün ne kadar büyük olduğumuzu. o nedenle biz hep dik dururken renklilerin karşımızda hep başları önlerine eğilir.