Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758790 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı onuratasayan

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

Kardeşim büyük geçmiş olsun. O kadar masraf etmişsin zamanında almışsın ki bu tarz bisey pahalıdır. Üstüne bir de zahmete girip bizim için mabedimizi çektin kaç kere. Gerçekten çok uzuldum umarım bulursun aracını.

Çevrimdışı Ensar

Sorma ya beni buluyor hep :/ Sağlık olsun ne diyim ama hala şaşkınım nasıl olur da çalışmaz joystick'in ileri kısmı.
Yazdım ilgili sayfalara bakalım ne dicekler..
ya bilmediğimden soruyorum bunun kumanda ile iletişimi kesildiği zaman düşmez mi böyle bi müdahale yapamaz mıydın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

ya bilmediğimden soruyorum bunun kumanda ile iletişimi kesildiği zaman düşmez mi böyle bi müdahale yapamaz mıydın

Hayır düşmüyor sinyal kesildiği zaman cihaz kendini geri dön (return to home) moduna alıyor ama ileri gelmediği için o da işe yaramadı sanırım ki gelemedi cihaz. 10 dakika bekledim çaresizce ama zaten bataryası bitmiştir kimbilir nereye düştü. Birine yada bişeye zarar vermemiş olsa bari..
          [img width=41

Çevrimdışı Ensar

Hayır düşmüyor sinyal kesildiği zaman cihaz kendini geri dön (return to home) moduna alıyor ama ileri gelmediği için o da işe yaramadı sanırım ki gelemedi cihaz. 10 dakika bekledim çaresizce ama zaten bataryası bitmiştir kimbilir nereye düştü. Birine yada bişeye zarar vermemiş olsa bari..
kötü olmuş ya üzüldüm valla inşallah halledersin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok üzüldüm Drone icin umarim bulunur yada bi caresi vardir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Cok üzüldüm Drone icin umarim bulunur yada bi caresi vardir...

Sağolun hocam ne biliyim paylaştım o sayfalarda istedikleri bilgileri ve logları iletiyorum. Bari nereye düştüğünü bulsam.
Telefonumun 64GB'lık SD kartı da içindeydi kişisel verilerimin olduğu. Her açıdan kötü oldu ama sağlık olsun demek gerekiyor  :by2:

@Ensar  Eyvallah kardeşim.
          [img width=41

Çevrimdışı İhsan

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

Geçmiş olsun

Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Arkadaşlar Popular Demand'a ortaklaşa bir drone alma zamanı geldi? Ne dersiniz?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın arena kartalları, bi fikrim var görüşlerinizi merak ediyorum , makyaj işleri çok ilerledi biliyorsunuz , açılış maçı için birisine Süleyman Seba başkanımızın yüzü yapılsa ve çıkıp ilk gol ona attırılsa nasıl olur , örnek bir resim ;

kareli takım elbisesi kaytan bıyıkları ile gelse golü atsa ve hoparlörden onun sesi duyulsa , yıkılır o stad
günaydınlar..
bence hologram falan olabilir de bu iş saçma olur gibi (benim fikrim)

Çevrimdışı Ensar

günaydınlar..
bence hologram falan olabilir de bu iş saçma olur gibi (benim fikrim)
ya oyuncak gibi ortada gezmeyecek çok fazla hareket etmeyecek çok ufak hareketler yapacak abartmayacak ve kısa süre gözüküp gidecek , suyunu çıkarmadan yani

Geçmiş olsun

Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Arkadaşlar Popular Demand'a ortaklaşa bir drone alma zamanı geldi? Ne dersiniz?

İyi niyetiniz için binlerce kez teşekkürler ama böyle birşeye girmek istemiyorum.
Cihaz şirketin sıkıntı o. 2.el alıcam artık 2-2.5 civarına. Kredi ile hallederim Allahın izniyle.

Tekrar teşekkürler ama böyle ortamlarda sıkıntı olur, yanlış bişeyler düşünen olsun istemem.

Eyvallah.
          [img width=41

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya oyuncak gibi ortada gezmeyecek çok fazla hareket etmeyecek çok ufak hareketler yapacak abartmayacak ve kısa süre gözüküp gidecek , suyunu çıkarmadan yani
Gerek yok bence. Güzel bir slide hazırlanır müzik eşliğinde, onu izleriz herkes için çok daha duygusal olur eminim. Vefat etmeden önce son kez İnönü'ye gelmişti hasta haliyle, hiç aklımdan gitmiyor her izlediğimde duygulanıyorum. Onu göstermeleri bile herkesi mutlu eder.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

KArdeşim çok geçmiş olsun. Umarım dönüş yapar yetkili firma. Eline emeğine sağlık. Kaç defa aksilik geldi başına . Ama çok şaşırmadım doğrusu . Çünkü Beşiktaş'lıyız. Her türlü aksilik bizi bulur. Gökten para yağsa bize tarak düşer

Çevrimdışı carsi

Popüler demand çekim için teşekkürler dronenen için geçmiş olsun umarım yapabileceğimiz bi şeyler vardır

Popüler demand çekim için teşekkürler dronenen için geçmiş olsun umarım yapabileceğimiz bi şeyler vardır

Sağolasın abi.
          [img width=41

Çevrimdışı ahmet türken

https://twitter.com/atasayanonur/status/695139204095934464
adama bak. Biz burda dronenun acısını yaşıyoruz herif gitmiş onun kaydıyla printscreen yapıp sabah 6,30 fotoları demiş.

adama bak. Biz burda dronenun acısını yaşıyoruz herif gitmiş onun kaydıyla printscreen yapıp sabah 6,30 fotoları demiş.

İnsanlar gerçekten çok kalpsiz olabiliyor.
Canı sağolsun.
          [img width=41

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gereğini yapıyoruz arkadaşa..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doctore

günaydın BeşiktaşArena  :halay: :halay:

nekaa güzel bir gün değil mi?

hazır işler yokuş aşağı gidiyor, ah bi canlı yayın kamerası olaydıda an ve an izleyeydik gelişmeleri. tek tek takılan koltukları sayaydık psikopat gibi. membranların yükselişini sonrada vinçlerin sahadan çıkışını heyecanla bekleyeydik... yok mu sesimi duyan bi yetkili kardeşimiz, yok mu @bjk_mabet :) 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

vardı firma ismide vardı diye hatırlıyorum üstüne jotun u yapıştırmışlar @ahmetx
kutusu vardı ama firma ismi hiç yazmadı bjk-mabetin paylaşımında devi-honeywell veya eşdeğeri bir ısıtma düşünülmüş vakti zamanında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tugozcan

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.
Umarım bir çaresi vardır. en az zararla kurtulursun bu işten..

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.
Umarım bir çaresi vardır. en az zararla kurtulursun bu işten..

Sağolasın. Bakıcaz artık çaresine napalım..
          [img width=41

Çevrimdışı SDemirsoy

olabilir de bu tip şeylere bence ihtiyaç yok

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet92

@Popular Demand Abi üzüldüm ya baya,yazık olmuş.Bize faydası oldun diye gitmiştin,sanki bizim yüzümüzden oldu gibi vicdanım sızlıyo.