Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749811 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

@Birisi bir öğreniversen nasıl olacakmış bu kedi yollarına geçiş . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

dün dile getirmiştim böyle bir kafesli vinç lazım eğer tribünlerden kedi yollarına bağlantı yapmayacaklarsa ama çok düşük ihtimal bence .

baglanti muhakkak yapilacaktir 4 taraftan bence disaridan yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

baglanti muhakkak yapilacaktir 4 taraftan bence disaridan yapacaklar
dışardan yapmaları için membranların serilmemesi lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:44:50
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@Birisi bir öğreniversen nasıl olacakmış bu kedi yollarına geçiş . :D
bu da bir çözüm  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Selamlar Süvari Bey, gemi elektronik sistemleri, navigasyon - haberleşme sistemleri ile ilgili sorunuz probleminiz olursa
ücretsiz danışmanlık veririm size  :D  Arkadaşlar kusura bakmasın ilk defa konu dışı yaptım. @Necmi  Abi gelmeden de
kaçayım ben :hiho:
ilgi alanıma giriyor :upto: hemen yakalarım
telsiz eğitimi almıştım gençliğimde dakikada 120 harf yazabiliyordum mors alfabesinde @Serdar
gerçi artık kalmadı böyle birşey

Çevrimiçi Necmi

dur @Necmi abi yaa 2 dk makara yapalım dedik hevesimizi kursağımızda bıraktın. sahiden orta göbekde var mı öle bir kot farkı?
:tabe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ers_an

Gözümüz aydın. Sona doğru yaklaştıkça mabedinin heybeti de artıyor. Maşallah desin herkes

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Kartal Ç

Aslında bikaç kepçe dozer getirip ufaktan zeminin üst tabakasını kazıyıp hafriyatlarını çıkarabilirler.
Birsürü inşaat malzemesi artığı var orda tahta parçaları demir artıkları çivi vs.
Bakalım yine trafiğe çıkacak hafriyat kamyonu sayımızı minimumda mı tutacaklar.

Çevrimdışı İhsan

Gözümüz aydın. Sona doğru yaklaştıkça mabedinin heybeti de artıyor. Maşallah desin herkes

MAŞALLAH !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı anarchist_penguen

Kedi yolları bittiğine göre

paletli vinç sökülmeye başlamış mıdır?

taze taze bir foto olsaydı sıcak sıcak dumanı üstünde ne iyi giderdi.

Çevrimdışı sallapati

Aslında bikaç kepçe dozer getirip ufaktan zeminin üst tabakasını kazıyıp hafriyatlarını çıkarabilirler.
Birsürü inşaat malzemesi artığı var orda tahta parçaları demir artıkları çivi vs.
Bakalım yine trafiğe çıkacak hafriyat kamyonu sayımızı minimumda mı tutacaklar.

aynen abi.. saha içinde bi temizlik şart

Çevrimdışı sallapati

20 gün sonra çim rulolarını görür müyüz?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

20 gün sonra çim rulolarını görür müyüz?
göremeyiz bence. 30-40 gün sonra görebiliriz ama rulo çim olacaksa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Kedi yolları bittiyse, drenaja geçilsin yarın hemen  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

saha temizlenecek ,paletli parçalanacak ,mıcır yayılacak.Daha 4-5 gün var SIS in sahaya girmesine .

Çevrimdışı canergiray77

Kedi yolu montajı tamamlandı gözümüz aydın
Vodafone Arena 8 Ocak 2016
https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/685442573104734209
hayırlı uğurlu olsun buda kazasız belasız bitti ahahah acayip sevindirik oldum yeaaa :D :lol: :halay: :sevinc :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

ayın 15inde SIS sahaya girse 30 günde altyapıyı halletse 15 şubatta rulolar serilmeye başlansa dadından yenmez :D (olabilirliği mevcut sanki)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

ayın 15inde SIS sahaya girse 30 günde altyapıyı halletse 15 şubatta rulolar serilmeye başlansa dadından yenmez :D (olabilirliği mevcut sanki)
1 mart de son ona rahat rahat yetişir zemin 19 marta

Çevrimdışı ahmetx

membrancı dağcılar vardiyalı çalışacaklar yoksa yetişmez daha ptfe mesh ler yeni üretiliyor kesip biçip gerecekler.

Çevrimdışı tangaz

1 mart de son ona rahat rahat yetişir zemin 19 marta

ben aslında 2 hafta önceki eskişehir maçına yetiştirilebileceğini düşünenlerdenim :D

Çevrimdışı betoo38