Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Tolga

bencede alalim pazartesi bi zahmet giris yapsinlar
Membranlar Pazartesi takılmaya başlanır mı ne diyorsun :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı emre1

İyi yapacaklarmış yalnız unuttukları bişey var bunları başkanlarına değil Toki başkanına söylesinler. Çünkü stadı Toki yapıyor.  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
yanlız stada böyle bakınca gayet güzel duruyo eğer bitince böle olcaksa şık bi stad olucak tribünler çok kısa geliyodu gözüme ama foto da iyi duruyo :D :D

Çevrimdışı ZEKI

4 kenara kedi yolu konulmayacak mı?
bu gorunuse gore konulmayacak yukarida da yazdim 4 tane skorboard da gelebilir. neden olmasin  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

bu gorunuse gore konulmayacak yukarida da yazdim 4 tane skorboard da gelebilir. neden olmasin  :alala:

sorun o değil abi oraya nasıl çıkılacak :D

Çevrimdışı ask1903

Kedi yolları kotunda scoreboard olmaz diye tahmin ediyorum. O kotta aydınlatmalar olacağı için aşağıdan bakıldığında
ışıklar scoreboardun görünmesini engeller...

Çevrimdışı sallapati

mantıklı... 4 kenara 4 skorboard olabilir... toki arenada karşılıklı 2 tane var...

Çevrimdışı mikailtatli

Çevrimdışı cadavra

mantıklı... 4 kenara 4 skorboard olabilir... toki arenada karşılıklı 2 tane var...
Kedi yollarina nasil cikacaklar 4 unede skorboard takarlarsa

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

asansor veya drone kullanilca :))))

Arıza olursa drone ile mi çözücez :) Asansörden kastınız vinç mi ? Küçük vinç bende öyle düşünüyorum :)

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:17:50
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Emre Ş.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 15:19:56
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
aynı anda olabiliyor bunlar değil mi @Efe
Bundan sonra her iş beraber yürüyebilecek  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

koltuk ve membran yeni açık tarafından başlayacak gibi geliyor bana

Çevrimdışı izorlu85

yanlız stada böyle bakınca gayet güzel duruyo eğer bitince böle olcaksa şık bi stad olucak tribünler çok kısa geliyodu gözüme ama foto da iyi duruyo :D :D

Stadı güzel gösteren seyircidir. Ama  Bizim ki seyirci olmadan da  güzel görünüyor gözüme.  :kop: :kop:

Mutlaka stad dolarsa  o stad da güzel olucaktır. Ama dolar mı onu bilmiyorum. Bizim Stadın Şehir içinde  olması tıklım tıklım dolduracağını düşünüyorum. Tek korkum İnönü stadında ki her yere sprey boya ile yazı yazmaları çivi çakmaları vb. zarar vermeleridir. Allah rahmet etsin Sayın Süleyman Sebanın cenazesi inşaata geldiğinde bile hemen yazı yazmışlardı. Bunu yapanlar ceza olmaz ise mahvolur stad. Sıfır alınıp iki ay sonra bütün koltuklarına aşk sözü yazılan belediye otobüsüne dönmesinden korkuyorum.  :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Yakup

ayni anda baslayacak inşallah
Bundan sonra her iş beraber yürüyebilecek  :ok:

süper haber o zaman hemen hava durumuna bakmak lazım o zaman ;

ay sonuna kadar kar beklenmiyor  :sevinc
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

kedi yolu skorborda engel değil ki .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bizim tribünler konyadan 3 m daha uzun sahadan gayet iyi gözükecek.  :ok:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

koltuk ve membran yeni açık tarafından başlayacak gibi geliyor bana
banada öyle geliyordu ama o tarafta korkuluklar takılmadı daha.

Çevrimdışı ahmetx

dün dile getirmiştim böyle bir kafesli vinç lazım eğer tribünlerden kedi yollarına bağlantı yapmayacaklarsa ama çok düşük ihtimal bence .