Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı bjkkartal

rulo çim olursa  toplamda kaç gün de biter arkadaşlar

Çevrimdışı tangaz

membrancı dağcılar vardiyalı çalışacaklar yoksa yetişmez daha ptfe mesh ler yeni üretiliyor kesip biçip gerecekler.

ben bu konuda bir planlama hatası olduğunu düşünüyorum şimdiye değin o malzemeler stada gelmiş olmalıydı. zira şu ana dek inşaatta hep biyer biterken diğeri zaman kaybı olmadan başlıyordu ve ben membranların çatı çelik işleri bitmeden bi köşeden başlayacağına inanıyordum ama daha ortada malzeme yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

çim rulo konduktan kaç gün sonra maç oynanır?.. amsterdam örneğindeki gibi 1 gün mü?

Çevrimdışı ahmetx

rulo çim olursa  toplamda kaç gün de biter arkadaşlar
40-45 gün arasında teslim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

ben bu konuda bir planlama hatası olduğunu düşünüyorum şimdiye değin o malzemeler stada gelmiş olmalıydı. zira şu ana dek inşaatta hep biyer biterken diğeri zaman kaybı olmadan başlıyordu ve ben membranların çatı çelik işleri bitmeden bi köşeden başlayacağına inanıyordum ama daha ortada malzeme yok...
Ya zaten mebranin bitmesi demek catinin bitmesi demek hak veriorum sana catinin kaldirilmasindan sonraki en onemli is mebran ama olcu almak icinde beklemis olabilirler diecem de biz semerleri bitireli cok oldu o ara almaliydilar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

çim rulo konduktan kaç gün sonra maç oynanır?.. amsterdam örneğindeki gibi 1 gün mü?
bursada serme çim yaptı ama hala çimler kendine gelemedi.Bence temizinden bir 15 gün lazım. @FARUK toki arenadan bir örnek süre vermişti ama ben hatırlayamadım.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 16:52:38 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

bursada serme çim yaptı ama hala çimler kendine gelemedi.

bursanın temiz havası çarpmıştır o çimleri :D

Çevrimdışı sallapati

71 gün kaldı... gece mesaileri başlasınn  :D :D :D

Çevrimdışı tangaz

bursada serme çim yaptı ama hala çimler kendine gelemedi.

sürüngen arenadaki serme çimler paspas büyüklüğünde değilmiydi. dünya standartlarında bir işlem yapılmadıki orada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Arkadaşlar serme çim uygulaması hibrit mi olacak yoksa  doğal çim mi?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı sallapati

sürüngen arenadaki serme çimler paspas büyüklüğünde değilmiydi. dünya standartlarında bir işlem yapılmadıki orada.

aynen onu dicektim..incecikti bursanınki.. sis in yapacağı  onun en az 10 katı kalınlığında olur bence

Çevrimiçi Necmi

bursada serme çim yaptı ama hala çimler kendine gelemedi.Bence temizinden bir 15 gün lazım. @FARUK toki arenadan bir örnek süre vermişti ama ben hatırlayamadım.
sen ona serme çimmi diyorsun :alala:   :kop: :kop: :kop:
büyük ihtimal o çimlerin arasına futbolcuların ayağı girecek ben şu ana kadar hiçbir
stadyumda öyle çim serildiğini görmedim işte belediye işi beleşe getirmek için parkta
yetiştirmiş kadın emekçilerede serdirdi. acayip profesyonelce bir iş oldu. Bekliyorum ilk maçı
bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı sallapati

4 maç serme rulo çim kullanılacak... haziranda hibrit çime dönülecek..

Çevrimdışı tangaz

Ya zaten mebranin bitmesi demek catinin bitmesi demek hak veriorum sana catinin kaldirilmasindan sonraki en onemli is mebran ama olcu almak icinde beklemis olabilirler diecem de biz semerleri bitireli cok oldu o ara almaliydilar.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ölçü alınacak bir şey yok 2016 yılında mühendislik yapıyoruz ölçü  zaten belli elimize metre alıp ölçecek değilizki. membranlar stada gelmiş ve bir köşeden montaja başlanmış olabilirdi benim tezim bu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Allah aşkına şu Bursa stadını hiç bir konuda karşılaştırmada kullanmayın  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 16:59:51
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Serme olursa doğal olacak
Hibrit yaza kalacak

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı sallapati

vay be 452 ziyaretçi var bu başlıkta.. arkadaşlar foruma üyelik 10 saniye sürüyor.. hepinizi bekleriz aramıza...

Çevrimdışı Efe

paletli hala calisiyor ufak tefek isler var hala bakalim sokulecekmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hibrit çim diye bir şey yok bütün hepsi doğal çim hibrit sonradan bunlara uygulanan bir işlem
eksende sersende iş bittikten sonra hibrit uygulama yapılıyor maline ikişer cm aralıklarla toprağa
fiber iplkileri 20 cm derinliğinde gömüyor doğal çim kökleri bu fiber ipliklere sarılıyor ve topraktan çıkmıyor
senin yüzeyde gördüğün doğal çim oluyor. @Sertaç Durgun

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Cevaplar için teşekkürler. Serme çim uygulamasının da hibrit olabileceği söylenmiş, ekme ile arasında 15-20 günlük fark olacağından bahsedilmişti. Daha erken bir açılış için bu şekilde uygun görüldü demek. Umarım verim alırız.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 17:11:44 Sertaç Durgun ]
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?