Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750118 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Niyazi

bilemedim şimdi yaymasak mı  :D

harika haftaya hem derenaj hem mebran hizlica baslayacak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı pelops

Dış kolonlarda ışıklandırma olacak mı ?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

Kimse kirişlerin şeklinin değiştiğini farketmemiş son yeni inonu fotosuna bakin :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Kartal Ç

Dış kolonlarda ışıklandırma olacak mı ?

Hem de ne biçim  :ok: başkan bjk tvde sadece çevre ışıklandırmaya milyon dolar para harcandığını söyledi.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 17:52:40 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Efe

oluklari diyorsan onlar hergun yerine konuyor soylemeye gerek duymadim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Lyon'un koltuk düzeni renkler güzel olmuş skorbord'da köşede

Çevrimdışı ZEKI

fotoşokladık olduğu kadar artık  :)

cok guzel olmus gorenler bitti sanacak :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi sizin yaptığınız röportajda çim köklerini ısıtmak için sistemler suyu çekme vs bunların hepsini çok güzel anlatmıştınız şimdi serme çimden önce drenaj çalışmalarında yapılacak dimi bu sistemler.
Bildiğim kadarıyla yapılacak son bilgi istediğimizde planda bir değişiklik yok aynen uygulama röportajda anlattığımız gibi olacak dediler

Çevrimdışı BlackEagle26

Rakip takim taraftarlari vodafone arena hakkında ne düşunuyor. Çok merak ediyorum. Belli başli bikaç foruma baktim ama pek bisey bulamadım. Link varsa atarmısınız.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Rakip takim taraftarlari vodafone arena hakkında ne düşunuyor. Çok merak ediyorum. Belli başli bikaç foruma baktim ama pek bisey bulamadım. Link varsa atarmısınız.

Benim bildiğim bir forum var;

http://www.gscimbom.com/forum/f214-stadyumlar/vodafone-arena-41-903-a-77004/index34.html
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı gürkansatr

Herkese selamlar.Aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. :D
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter.

Çevrimdışı cadavra

Forumlar bilmem ama cevremdekiler bitiremediniz fln diyip kendilerince dalgw geciolar toki örneğin bi gs li bi arkadasa bende tokinin 4.5 yilda bittiginu soyledim oda ama bizim stad yapilirken hali hazirda oynadigimiz stad varfi gibisinden bi seyler solemisti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

hoşgeldin birader

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı carsikartali

Kedi yollarina ulasim konusunda bir fikir.Anladigim kadari ile oluklu borular uzerinden yuruyus yapilabiliyor.cati kolanlarindan catiya oradan kedi yollarinin tam ustunden bir kapakla kedi yollarina inis saglanabilirmi acaba?

Çevrimdışı A_Aydin

Burada fotoğraftan kaynaklı göz yanılması mı var? Yeni İnönü fotoğrafları aynı açıyla çekiyorsa tamam, değilse diğer fotoğraflarında da aynı görüntü var.Burada uzun oluklu sağdaki çatı kirişine daha yakın duruyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 18:30:47 A_Aydin ]

Çevrimdışı ALBATROS

temel atıldığından beri stadımızın konusunun olduğu bütün forumları takip ediyorum. rakip taraftarlar arasında çok beğenende var yerden yere vuranda var. beğenmeyenler genelde tek bir beğenmedikleri özellik üzerinden bütün stadı berbat olarak görme eğilimindeler. yabancı forumlarda ise pek kötü yorum görmedim genelde sarayla birlikte oraya yakışacak, lokasyonu güzel gibi yorumlar yapılıyor.

Çevrimdışı Efe

Kedi yollarina ulasim konusunda bir fikir.Anladigim kadari ile oluklu borular uzerinden yuruyus yapilabiliyor.cati kolanlarindan catiya oradan kedi yollarinin tam ustunden bir kapakla kedi yollarina inis saglanabilirmi acaba?
hayir sozkonusu olamaz kesinlikle 4 taraftan yol takilacak kedi yollarina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Lyon'un koltuk düzeni renkler güzel olmuş skorbord'da köşede

bende şu şerit olayını çok beğeniyorum

Çevrimdışı martin40

Forum hafta sona girmis, pazartesi gorusuruz :D