Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

ne saycaz şimdi biz :)

@Efe nin çakıl taşları, ışıklandırma projetörleri ve koltuk saymalarını bekleyeceğiz :D

43000+1903 takılacak koltuk  5 takılan koltuk
100000 kg serilecek mıcır    500 kg serilen mıcır
250 takılacak projektör   0 takılan projektör

Gibi skorlara hazırlanın
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı Efe

çatı kapanırsa koltuklar biraz zor sayılır.
koltuk iceri girmeden sayilmaz zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

çatı kapanırsa koltuklar biraz zor sayılır.

yönetime yazalımda çatıda en son yeni açık kapatılsınki koltuk sayabilelim :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

yönetime yazalımda çatıda en son yeni açık kapatılsınki koltuk sayabilelim :D

BEnce kamera için yazmakta faide var
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

İngiliz stadlarını Türkiyede yapılan stadlardan ayıran özellik , hiçbir şekilde beton renginin gözükmemesi hiçbir yerde...

koltuklar uzun ve sık.. betonu kapatacak şekilde..
merdiven boşlukları boyanıyor ve kat araları renkli reklam malzemeleri ve ufak skorbord ile kaplanıyor..

Türkiyedeki stadlar resmen beton renginde.. Toki arena dahil...

kapatılan yerler ise kalitesiz reklamlarla donatılıyor... göz yoran , cansız , kötü fontları olan , okunmayan reklam tabelaları ile...

hemen hemen aynı tribün ama fark dağlar gibi

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

ben ihtimal vermiyorum betona , toki de de böyle.

Ahmet abi tokideki reklam panolari ne kadar kucukmus oyle yav :ad
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serdar

Denizcilikle alakaniz var galiba :) ben de gemi kaptaniyim...

Selamlar Süvari Bey, gemi elektronik sistemleri, navigasyon - haberleşme sistemleri ile ilgili sorunuz probleminiz olursa
ücretsiz danışmanlık veririm size  :D  Arkadaşlar kusura bakmasın ilk defa konu dışı yaptım. @Necmi  Abi gelmeden de
kaçayım ben :hiho:

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi tokideki reklam panolari ne kadar kucukmus oyle yav :ad
biraz yatırmışlar ya ondan öyle.Yoksa ilk sıradakiler çizgiyi görmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mikailtatli

Çevrimdışı Tolga

Kedi yolunu da bitiriyoruz sonunda.

Stat bitiyor be :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

Selamlar Süvari Bey, gemi elektronik sistemleri, navigasyon - haberleşme sistemleri ile ilgili sorunuz probleminiz olursa
ücretsiz danışmanlık veririm size  :D  Arkadaşlar kusura bakmasın ilk defa konu dışı yaptım. @Necmi  Abi gelmeden de
özelden yazarsanız konu dışı olmaz :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Gs forumları bayram yapıyor olası bir deplasman yasağı kalktığında herhangi bir tehlike anında kaçmak için kullanacağımız  yolar bitmiş diye.  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

@Necmi nerde göremedim bugün kendisini
@bjk_mabet ve @keremfrat1 ı kaybettik @Necmi yide kaybetmeyelim

Çevrimdışı e.keles

ben de son konu disimi yapayim.. Serdar bey merhabalar.. Denizcilik sektorunden farkli branslardan arkadaslarin olmasi cok sevindirici.. cok memnun oldum.. problem olusmasi durumunda mutlaka irtibata gecerim sizinle.. herseyin ustesinde once stad bitsin sonra tribunde kol kola olalim :):)

Çevrimdışı martin40

yok şu anda ilk basamaktan bir metre daha aşağıda gibi bittiğinde ilk basamakla sıfır gibi olacak
projeye göre ilk basamaktan 5 cm yukarda olması lazım @martin40

şu anda açık yeşil seviyesinde kırmızı çizgi kadar yükselip yeşil çizgi seviyesine gelecek @martin40

Oha çok iyi yaa  :D

Abi, inshAllah bütün Türk statlarindaki gibi iki tane reklam panosu olmaz biri elektronik panolar birde arkasinda karton panolar

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı tangaz

Gs forumları bayram yapıyor olası bir deplasman yasağı kalktığında herhangi bir tehlike anında kaçmak için kullanacağımız  yolar bitmiş diye.  :D

birde şunu yazmışlar senin yüklediğin mobil lift resmini yükleyip inşallah köşeleri böle bırakıp bu aletten almazlar die dua ediyorlarmış  :D :D :D

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 14:47:35 FARUK ]

Çevrimdışı tangaz

Kedi yolu montajı tamamlandı gözümüz aydın
Vodafone Arena 8 Ocak 2016

:claps: :claps: :claps:
 :bandit: