Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

sen ona serme çimmi diyorsun :alala:   :kop: :kop: :kop:
büyük ihtimal o çimlerin arasına futbolcuların ayağı girecek ben şu ana kadar hiçbir
stadyumda öyle çim serildiğini görmedim işte belediye işi beleşe getirmek için parkta
yetiştirmiş kadın emekçilerede serdirdi. acayip profesyonelce bir iş oldu. Bekliyorum ilk maçı
bakalım nasıl olacak
Abi orduspor macinida Atatürk stasinda oynayacakmis onlarin acma isi sıkınti ataturkteki guvenlik kamera ve pasolig sistemini getirme icin yariyi beklediler sozum ona ne zaman fedarasyondan gelseleler yok cekiolar 3 kurus para verip bu sistemi bastan takmiolar belki baska bitmeyen seylerde vardir ama bursa stadi sıkıntıli

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sertaç Durgun

hibrit çim diye bir şey yok bütün hepsi doğal çim hibrit sonradan bunlara uygulanan bir işlem
eksende sersende iş bittikten sonra hibrit uygulama yapılıyor maline ikişer cm aralıklarla toprağa
fiber iplkileri 20 cm derinliğinde gömüyor doğal çim kökleri bu fiber ipliklere sarılıyor ve topraktan çıkmıyor
senin yüzeyde gördüğün doğal çim oluyor. @Sertaç Durgun
Anladım Necmi abi. Çim serilerek maç oynanır hale gelecek. Hibrit uygulaması sezon sonuna bırakılacak.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

cok cok cok guzel be :ishock:
yapilabilecek en güzel ve teknolojik cati yapildi şimdi sira mebranda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ölçü alınacak bir şey yok 2016 yılında mühendislik yapıyoruz ölçü  zaten belli elimize metre alıp ölçecek değilizki. membranlar stada gelmiş ve bir köşeden montaja başlanmış olabilirdi benim tezim bu.
çok haklısın zaten ölçüde bir problem olsa yapılan hiç bir iş yerine oturmaz çatının mekanik aksamı oldukça hassas bir
şey çatı kaplama membranı bu kadar hassas değil mekanikte 1 cm bile oynama olsa vida yuvaları birbirini karşılamaz ama membranın
o mesafelerde 10 cm den fazla esneme payı vardır. şu an elimdeki numuneyi çekiyorum 5 cm de 3-4 minim esneyebiliyor.

Çevrimiçi Necmi

farklı bi hibtit tipide var abi belki onu kastetmiştir,,direk rulo toprağının içerisinde hibrit lifler oluyor oda parçalanmayı engelliyor, ama bildiğim kadarıyla sis yapmıyor onu
biliyorum ama sadece bizde değil avrupada o sistem kullanılmıyor Avustralya ve USA da kullanılıyor amerikan futbolu sahalarında

Çevrimdışı megiddo

koltuk tasarımı için daha önce de çok söyledim 'matmut atlantique' stadının aynı kopyası gibi yapılmasını isterdim, fikret orman görmemiş bence o stadı görse benim gibi düşünür.

Çevrimdışı iyimserure

koltuk tasarımı için daha önce de çok söyledim 'matmut atlantique' stadının aynı kopyası gibi yapılmasını isterdim, fikret orman görmemiş bence o stadı görse benim gibi düşünür.
piksel manyağıyım diyosun yani  :D

Çevrimiçi Necmi

Anladım Necmi abi. Çim serilerek maç oynanır hale gelecek. Hibrit uygulaması sezon sonuna bırakılacak.
yok sezon sonu serme yaparlarsa komple sökecekler tekrardan ekme yapacaklar.

Çevrimdışı tangaz

çok haklısın zaten ölçüde bir problem olsa yapılan hiç bir iş yerine oturmaz çatının mekanik aksamı oldukça hassas bir
şey çatı kaplama membranı bu kadar hassas değil mekanikte 1 cm bile oynama olsa vida yuvaları birbirini karşılamaz ama membranın
o mesafelerde 10 cm den fazla esneme payı vardır. şu an elimdeki numuneyi çekiyorum 5 cm de 3-4 minim esneyebiliyor.

aynen öyle @Necmi abi bize okulda öğretilen tolerans mekanik için mikron mertebesindedir aksi durum kabul edilemez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

meliyetli bi iş sanırım o zaman, belgeselin birisinde izlemiştim bana çok sağlıklı geldi o yöntem.ama uzmanı değiliz tabi konunun :)
farketmiyor sonuçta o sistemde olsa yüzeyde olan doğal çim oluyor.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Necmi abi sizin yaptığınız röportajda çim köklerini ısıtmak için sistemler suyu çekme vs bunların hepsini çok güzel anlatmıştınız şimdi serme çimden önce drenaj çalışmalarında yapılacak dimi bu sistemler.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Burak Akay

Acaba Kedi yollarına çıkış için bu kolonlardaki merdivenler kullanılabilirmi yani onlarla bir bağlantısı olabilirmi?

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 17:21:39
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Acaba Kedi yollarına çıkış için bu kolonlardaki merdivenler kullanılabilirmi yani onlarla bir bağlantısı olabilirmi?

onlar kablo vd. için kullanılan, tabla tabir edilen zımbırtılar bildiğim kadarıyla
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı iyimserure

bembeyaz veya simsiyah, tek renk olsun da koltuklar ne renk olursa olsun, hatta vodafone kırmızısı bile olabilir yeter ki tek renk olsun

Çevrimdışı Burak Akay

onlar kablo vd. için kullanılan, tabla tabir edilen zımbırtılar bildiğim kadarıyla
Evet abi onlar için kullanılabilir başka açık alan yok kablolar için
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle @Necmi abi bize okulda öğretilen tolerans mekanik için mikron mertebesindedir aksi durum kabul edilemez.
lokal parçalar için öyle ama bu kadar büyük projede o kadar hassaslık olmaz sonuçta
halat üzerine bağlıyorsun sen parçalarını doğru ölçülerde yap ama zemin haraketli olduğu için germe ve esnetme şansın var.
bir kaç cm lik oynamaları germe yöntemiyle sıfırlayabilirsin ama çok daha fazla olursa güç dengelerini bozar baskıyı belli bölgelerde çok arttırır.
buda belli noktaların zayıf olmasına neden olur oralarda belli bir süre sonra metal yorgunlukları görülür.

Çevrimdışı serdart

Çevrimdışı SDemirsoy

onlar küfekilerin ankrajları merdiven değil hocam incecik bişey foto yanıltıyor

Çevrimdışı ers1903

acaba otopark ne durumda ,kolonlar siyah beyaz boyanmistir  :D

Çevrimiçi Necmi

onlar merdiven değil vodafone un fiber optik kablolarının bağlanacağı aparatlar @Burak Akay

Çevrimiçi Necmi

onlar küfekilerin ankrajları merdiven değil hocam incecik bişey foto yanıltıyor
:nerd: yanlış bilgi vermeyelim @SDemirsoy

Çevrimdışı sallapati

fotoşokladık olduğu kadar artık  :)

eline sağlık birader.. opacity %79 yapsaydın çatının.. öyle olacakmış sanırım

Çevrimdışı SDemirsoy

:nerd: yanlış bilgi vermeyelim @SDemirsoy
abi küfekileri ona tutturuyorlar gibiydi yanılmışım  :alala: