Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280767 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yapmıyordu sorunlu o da. Biz hem Fernandes, hem Almeida hem Quaresma'yı aynı sahada tuttuk zamanında. Üstelik solda İsmail sağda Ekrem varken.

Üstelik Toraman varken. Kalede Rüştü varken. Aman tanrım!
huyumdur benim geçmiş sezon özetlerini arada bir izlerim lick tv den.. gözümüzde neleri büyütmüşüz zamanında.

Çevrimdışı Mahmut

Eren Ismailden daha kotu , bence bu konuyu cok uzatmamak gerek. Ilk 18 de 7 yerli oyuncu bulanmasi gerektigine gore. Hic yerli stoper kullanmadigimiza ve muhtemelen yerli bir sagbek de kullanmayacagimiza gore savunmada en azindan 1 yerli solbek olmali. Caner demeyin , Caner Interle imzaladi deniyor zaten uzatmamak lazim. Canerden baska da Ismailin yerine konacak yerli solbek yok. Biz de  zaten rotasyon oyuncusuna bonservis verecek durumda degiliz. Hala kazandigimiz bonservis kadar harcayabiliyoruz bu sene de.

Ayrıca satabileceğimiz oyuncular da yerli(Oğuzhan,şu haliyle kim niye alır bilmiyorum ama belki de Töre) yani satarsak yine bir eksi.
İnşallah şu çinliler sosayı,q7 yi falan alırlar iyi paralara yoksa ben şu anki ilk onbirin bile değişeceğini düşünmüyorum ffp den dolayı olsa olsa bir sağbek alırız ekstradan.

Zaten ffp bitse bile borçlarımıza yönelmemiz gerekiyor artan gelirlerle, o yüzden şu 10 senede 1-2 uefa kupası alır 5 civarı şampiyon olursak öpüp başıma koyarım.

Çevrimdışı Tolga

Yapmıyordu sorunlu o da. Biz hem Fernandes, hem Almeida hem Quaresma'yı aynı sahada tuttuk zamanında. Üstelik solda İsmail sağda Ekrem varken.

Üstelik Toraman varken. Kalede Rüştü varken. Aman tanrım!
Sivok-G.Zan-Aurelio-Guti diye böyle devam eder. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Erdal Torunoğulları yeni birkaç oyuncu ile anlaştık diyordu. Umarım sağ ve sol bek de vardır bunların içinde. Töre ve Sosa iyi bonservisle gidecektir. Doğru planlama ile tam isabet transferler gelecektir.

İsmail için de karar verildiğine göre aynı sözleri papağan gibi defalarca tekrarlamanın bir anlamı, faydası yok demektir. Başka işlere bakalım.

Defansif orta saha transferi denmiş. Yok artık... Atiba, Veli, Tolgay, Necip hatta Oğuzhan bile buradayken başka dert mi kalmadı yaw?

Töre ve Sosa'ya hemen alternatif bulduk mu orta saha işi tamamdır.

Defans defans defans... Sağlıklı, sağlam stoperimiz az. Rhodolfo, Aleksis... Hepsi bu kadar.

Marcelo  alınacak mı belli değil, Miloseviç ve Franco satılabilecek mi belli değil. Tosiç nereye çözüm olur, belli değil.

Fantezileri bırakalım. Defansı toparlayabilirsek gücümüzü ikiye katlarız. Kaleci mi Boyko ve Tolga yeter. Boyko'ya yeni sezonda güveniyorum.
Veli ile yollar ayrılır diye tahmin ediyorum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Duran top işi organizasyon işidir ben bizim çalıştığımıza inanmıyorum sadece duran toplarda kimler ileri gidecek kimler geride duracak onlar söyleniyordur yoksa diğer türlüsü olup böyle kötü kullanmanın başka izahı olamaz.

Çevrimdışı raichu

tabata yı unutmayalım çok kaliteli adamdı vesselam  :evillol:

sosayı satmayalım abi

atiba
     oğuzhan
      sosa
     gomez

şu iskeleti 1 yıl daha bozmayalım,en azından ligde..

Çevrimdışı Tolga

tabata yı unutmayalım çok katileli adamdı vesselam  :evillol:
Tabata-Nobre-Holosko ile bitirelim o zaman :kop:

Çevrimdışı raichu

Tabata-Nobre-Holosko ile bitirelim o zaman :kop:
bitirelim yoksa liste uzayacak  :D

Çevrimdışı cisse557

Niyeyse Nuri bize gelecekmis gibi bir his var içimde. Genelde düşüşte olanları dirilttigimizden midir nedir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:27:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nereden nereye gelmişiz. Gönül ister ki o kadrodan kimse kalmasın İsmail ve Quaresma son demleri sanırım o kadronun.

Eğer sola ve sağa as takımda oynayabilecek kapasitede bek oyuncuları alınmazsa asıl olay o zaman başlar.

Tabi bunun için de önce oyuncu satmamız gerekiyor Töre göreve.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf03

Arkadaşlar herkes şampiyonluktan emin ama bende hala sitres var konya maçından hiç ümidim yok, puan farkını şimdiden 2 olarak görüyorum. Eğer fener trabzonu yenerse sitresten geberirim, bu 4 maçın birinde puan kaybedersek şampiyonluğun gidiceğini düşünüyorum. Şampiyonluğu düşünmekten kafayı yemek üzereyim olumlu birşeyler söyleyin rahatlatın beni yarın okula gidicem uyumam lazım.

sosayı satmayalım abi

atiba
     oğuzhan
      sosa
     gomez

bu yıl remen 2011 gs şampiyonluğununa benzer birşey  yaşıyoruz diyebilirm..göbekten oynayan takımız biz..iki tane 9,5 numara kanat kazandırılırsa bu takım başka bir seviyeye gelir..

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar herkes şampiyonluktan emin ama bende hala sitres var konya maçından hiç ümidim yok, puan farkını şimdiden 2 olarak görüyorum. Eğer fener trabzonu yenerse sitresten geberirim, bu 4 maçın birinde puan kaybedersek şampiyonluğun gidiceğini düşünüyorum. Şampiyonluğu düşünmekten kafayı yemek üzereyim olumlu birşeyler söyleyin rahatlatın beni yarın okula gidicem uyumam lazım.
Şampiyon olucaz, iyi geceler :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Guti içmese iyi adamdı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Nereden nereye gelmişiz. Gönül ister ki o kadrodan kimse kalmasın İsmail ve Quaresma son demleri sanırım o kadronun.

Eğer sola ve sağa as takımda oynayabilecek kapasitede bek oyuncuları alınmazsa asıl olay o zaman başlar.

Tabi bunun için de önce oyuncu satmamız gerekiyor Töre göreve.
@Çağrı peki bu kural nasıl şimdi
sattığın oyuncu adedi kadar mı alabiliyorsun yoksa adet değil sattığın oyuncudan kazandığın para mı esas olan  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:31:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Aferin, şöyle düşünerek yaz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Aferin, şöyle düşünerek yaz :D
Senden de bekliyoruz aynı hassasiyeti :us:

Çevrimdışı izmirkartali

sosayı satmayalım abi

atiba
     oğuzhan
      sosa
     gomez

Sosa'yı kimse tutamaz artık. Adam bu yıl zor ikna edildi. Ailesinden mi olsun adam? Yönetim söz verdi. Sezon sonu izin verecek.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Yusuf03

Rahatlamadım tatmin edici bişeyler söyle :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:33:36
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı peki bu kural nasıl şimdi
sattığın oyuncu adedi kadar mı alabiliyorsun yoksa adet değil sattığın oyuncudan kazandığın para mı esas olan  :alala:

Esas olan para. Ne kadar girerse kasaya ondan fazlası çıkmayacak. Töre'yi satıp o paraya 3 tane alabiliriz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazıklar olsun !

Tello'yu nasıl unutursunuz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Rahatlamadım tatmin edici bişeyler söyle :D
ismail sakatlanmış  :evillol:

Çevrimdışı raichu

Yazıklar olsun !

Tello'yu nasıl unutursunuz :evillol:
o değilde sağda hilbert olsa şimdi nasıl oludu acaba  :bandit: