Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281083 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Eren'in tüm asistlerine baksak eminim %90'ı duran top çıkacak bu sezon 8'de 7 ise. Akan oyunda hiçbir şey yapmamış adam ve yenilen gollerde açtığı hangar gibi alanlar var arkasında.

İsmail iyi bir bek değil. Ama İsmail'in yerine de İsmail alınmaz.
Daha ucuza oynayacaksa ki bence oynar o zaman alınır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı raichu

Bi de böylesine akıl almaz bir hatanın ardından hala el kol yapıyor ya çıldırmamak elde değil. Bu adamın yerine kim yedekte bekler, kim oynar umrumda değil. Bu adam Beşiktaştan gitsin sadece! yerine yok Ahmetmiş yok erenmiş ne olacağı umrumda değil. Gerekirse 1 sol 1 sağ as bekimiz olsun 1 tane de joker bekimiz olsun yedekte beklesin. Ama İsmail gitsin...
ya bi de kaçan adamı hala seyrediyor ya arkadan ben anlamıyorum abi ne olmasını bekliyor tanrı nın eli uzanıp adamı mı durduracak  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:10:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı , Eren'in asistlerini bırak İsmail'in yaptığı asistleri anlat bize :)
Örneğin Atatürk Olimpiyatta Lokomotiv Moskova maçında yaptığı asist muhteşemdi. Bu sezon bu kadroyla Avrupa Ligi'nden çıkamadık. Baş roldeki 2 oyuncu İsmail Köybaşı ve Tolga Zengin . İsmail'den back up oyuncusu olur mu(İsmail tipinde mental olarak yetersiz oyuncular oynamadıkça çok daha geriye gider) ?  Sözü edilen 3 yıllık ve milyon avroluk sözleşme yapmak mantıklı mıdır? Sene sonu neden beklenmez(Öz evlat kontenjanıdır bunun cevabı muhtemelen) ?

İsmail'in hataları saymakla bitmez. Tolga'nın da ona keza. Ancak yerine oyuncu bulamıyorsan, FFP'ye göre satmadan alamıyorsan, satacağının garantisi yoksa mecbursun.

İsmail'den yedek de olmaz ama onun kadarı bile yoksa kötünin iyisi kontenjanından mecbursun. Sene sonu beklemek ortada oyuncu yoksa neyi değiştirir? Yerli yoksa yoktur ki maalesef yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Eren'in tüm asistlerine baksak eminim %90'ı duran top çıkacak bu sezon 8'de 7 ise. Akan oyunda hiçbir şey yapmamış adam ve yenilen gollerde açtığı hangar gibi alanlar var arkasında.

Duran toptan biz takım olarak kaç asist yapmışız @Çağrı

Çevrimdışı ozgursum

Eren Ismailden daha kotu , bence bu konuyu cok uzatmamak gerek. Ilk 18 de 7 yerli oyuncu bulanmasi gerektigine gore. Hic yerli stoper kullanmadigimiza ve muhtemelen yerli bir sagbek de kullanmayacagimiza gore savunmada en azindan 1 yerli solbek olmali. Caner demeyin , Caner Interle imzaladi deniyor zaten uzatmamak lazim. Canerden baska da Ismailin yerine konacak yerli solbek yok. Biz de  zaten rotasyon oyuncusuna bonservis verecek durumda degiliz. Hala kazandigimiz bonservis kadar harcayabiliyoruz bu sene de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:12:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Duran toptan biz takım olarak kaç asist yapmışız @Çağrı

Duran topları Sosa varken Eren'e mi attıracağız :D

Asistler sadece atan ile de ilgili değil bu arada vuran da önemli. Eren'in ortaları genelde havuza düşmüş ama topa çıkan oyuncular çok iyi çıkmışlar.

Biz duran topa iyi çıkan bir takım değiliz yoksa Sosa da iyi kesiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Asistler sadece atan ile de ilgili değil bu arada vuran da önemli. Eren'in ortaları genelde havuza düşmüş ama topa çıkan oyuncular çok iyi çıkmışlar.

Şu kısma hiç katılmıyorum

yok yaw sordum sadece @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:14:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Sosa'nın kornerleri iyi değil, duran topları iyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

ben de
fernandes ten sonra iyi duran top kesen çıkmadı

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetim yarın mutlaka bi açıklama yapıp Şampiyonluğa yaklaştığımız dönemde sözleşme yenileme gibi işlemleri sezon sonuna bırakıldığını söylemeli ve bu saçma sapan tartışmalara açıklamalara bi son vermeli sözleşmeyi düşünen oyuncu adam gibi topunu oynar ismail en kritik haftalarda kıçını başını sallıyo menajeri çıkıyo açıklama yapıyo bu ne kardeşim rakibinde milli takımın banko üç oyuncusu var birisi ağzını açamıyo birinin menajeri konuşamıyo bizim yönetim pasif bu konularda.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:15:17
  • Beşiktaş / Bodrum
yok yaw sordum sadece @Çağrı

Çok çok az bizim kafa ile golümüz çok eksiğiz Sosa2nın direk attıkları olmasa zaten ne olurdu bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail'in hataları saymakla bitmez. Tolga'nın da ona keza. Ancak yerine oyuncu bulamıyorsan, FFP'ye göre satmadan alamıyorsan, satacağının garantisi yoksa mecbursun.

İsmail'den yedek de olmaz ama onun kadarı bile yoksa kötünin iyisi kontenjanından mecbursun. Sene sonu beklemek ortada oyuncu yoksa neyi değiştirir? Yerli yoksa yoktur ki maalesef yok.
@Çağrı , İsmail back up oyuncusu kalırsa daha da geriler. Back up dediğimiz oyuncu rotasyona rahat girebilmeli 10-20 maçı çıkarabilmeli. İsmaille back up oyuncusu olarak anlaşılırsa benzer bir Pektemek vakası olur . Sadece Pektemek'in  maaşı biraz daha düşük birkaç maç daha fazla oynayanı. İsmail tipinde mental, alt yapı olarak yetersiz oyunculardan iyi back up olmaz . Beck olur İsmail olmaz.

ben de
onun korner kullanma şekli extraydı zaten..bana sorarsanda tek iyi yaptığı iş oydu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:16:23
  • Beşiktaş / Bodrum
ben de

Fernandes bildiğin virtüöz yalnız o konuda çok acımasızlık olur karşılaştırmak bence bize gelmiş geçmiş en iyi top kesen adamdı o gelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

onun korner kullanma şekli extraydı zaten..bana sorarsanda tek iyi yaptığı iş oydu
orası öyle sosa ile fernandes in takıma faydası mukayese edilemez  :)

Çevrimdışı Tolga

Neyse şimdilik bu transfer konularını da çok uzatmamak lazım.

Önümüzde Akhisar maçı varken şampiyonluğa bu kadar az kalmışken tüm camianın konsantrasyonu burada olmalı. Özellikle de yönetimin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:17:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı , İsmail back up oyuncusu kalırsa daha da geriler. Back up dediğimiz oyuncu rotasyona rahat girebilmeli 10-20 maçı çıkarabilmeli. İsmaille back up oyuncusu olarak anlaşılırsa benzer bir Pektemek vakası olur . Sadece Pektemek'in  maaşı biraz daha düşük birkaç maç daha fazla oynayanı. İsmail tipinde mental, alt yapı olarak yetersiz oyunculardan iyi back up olmaz . Beck olur İsmail olmaz.

Yaklaşık 3 sene oynamadı. Geçen sene  ona keza bu sene de sağolsun mahvetti bizi hatalarıyla. Ancak dediğim gibi konuştuğumuz konunun orjini yanlış. Alternatif yok sorun bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ben de
Fernandes orta yapmıyordu adeta pas atıyordu.

Fernandes bildiğin virtüöz yalnız o konuda çok acımasızlık olur karşılaştırmak bence bize gelmiş geçmiş en iyi top kesen adamdı o gelen.
korner olduğunda top falan kesmiyordu, bomba atıyordu resmen ceza sahasına..ama acımasızlık mı yapıyorum bilmiyorum ama başka bir iş yaptığını hatırlamıyorum

Çevrimdışı 38life

Biz nedense Beşiktaş taraftarı olarak masal dinlemeyi ve kendimizi kandırmayı çok seviyoruz. Boyko alınırken de kendimizi kandırdık, Tosic alınırken de kendimizi kandırdık, Beck konusunda da kendimizi kandırdık, Marcelo konusunda da, Alexis konusunda da... Hep kandırıyoruz kendimizi durmak bilmeden. Boyko gelecek Tolga yedek kalacak diye kendimizi kandırdık, Tosic gelecek İsmail yedek kalacak diye kendimizi kandırdık. Şimdi İsmail nasıl olsa yedek kalacak, onun yerine başka yerli yedek bulamayız diye kendimizi kandırıyoruz. Seneye alınacak sol bekin ayağı kopacak yine sezon boyunca İsmail'i seyredicez. Belki de tek başına şampiyonluğun kaçmasına sebep olacak. Adam kaçıracak, hatalı kademe yapacak, gole giden oyuncunun arkasından bön bön bakacak. Bi de bunları şampiyonlar liginde yapacak...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:19:30
  • Beşiktaş / Bodrum
korner olduğunda top falan kesmiyordu, bomba atıyordu resmen ceza sahasına..ama acımasızlık mı yapıyorum bilmiyorum ama başka bir iş yaptığını hatırlamıyorum

Yapmıyordu sorunlu o da. Biz hem Fernandes, hem Almeida hem Quaresma'yı aynı sahada tuttuk zamanında. Üstelik solda İsmail sağda Ekrem varken.

Üstelik Toraman varken. Kalede Rüştü varken. Aman tanrım!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sosa'nın kornerleri iyi değil, duran topları iyi.
Bence duran toplarda da iyi kesmiyor, şöyle ki kestiği toplar hiç tehlikeli bölgeye değil. Ya bizim oyunculardan birine denk gelicek vurucak ve gol olucak ya da dışarı gidicek, savunma uzaklaştırıcak vs. Bu duran top olayı sadece vuran kişilerle alakalı da değil. Fenerbahçede mesela duran topta gol atabilecek çok oyuncu var ama orda da iyi orta kesen biri yok.

Çevrimdışı raichu

Yapmıyordu sorunlu o da. Biz hem Fernandes, hem Almeida hem Quaresma'yı aynı sahada tuttuk zamanında. Üstelik solda İsmail sağda Ekrem varken.

Üstelik Toraman varken. Kalede Rüştü varken. Aman tanrım!
:kop: :kop:
gece gece iyi gitti

Çevrimdışı izmirkartali

Erdal Torunoğulları yeni birkaç oyuncu ile anlaştık diyordu. Umarım sağ ve sol bek de vardır bunların içinde. Töre ve Sosa iyi bonservisle gidecektir. Doğru planlama ile tam isabet transferler gelecektir.

İsmail için de karar verildiğine göre aynı sözleri papağan gibi defalarca tekrarlamanın bir anlamı, faydası yok demektir. Başka işlere bakalım.

Defansif orta saha transferi denmiş. Yok artık... Atiba, Veli, Tolgay, Necip hatta Oğuzhan bile buradayken başka dert mi kalmadı yaw?

Töre ve Sosa'ya hemen alternatif bulduk mu orta saha işi tamamdır.

Defans defans defans... Sağlıklı, sağlam stoperimiz az. Rhodolfo, Aleksis... Hepsi bu kadar.

Marcelo  alınacak mı belli değil, Miloseviç ve Franco satılabilecek mi belli değil. Tosiç nereye çözüm olur, belli değil.

Fantezileri bırakalım. Defansı toparlayabilirsek gücümüzü ikiye katlarız. Kaleci mi Boyko ve Tolga yeter. Boyko'ya yeni sezonda güveniyorum.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...