Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

o değilde sağda hilbert olsa şimdi nasıl oludu acaba  :bandit:
Tanju Kayhan>Hilbert :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

o değilde sağda hilbert olsa şimdi nasıl oludu acaba  :bandit:
beck yerine mi:S solda ismail varken,, ben pek iyi olacağı kanaatinde değilim :)

Çevrimdışı Yusuf03

:evillol: :evillol: :evillol:

Ne dalga geçiyonuz böyle durum ciddi hiç mi sitres yok sizde arkadaş :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ne dalga geçiyonuz böyle durum ciddi hiç mi sitres yok sizde arkadaş :D
çok güzel ortaydı ne yapayım :D dyanamıyorum

Çevrimdışı raichu

Esas olan para. Ne kadar girerse kasaya ondan fazlası çıkmayacak. Töre'yi satıp o paraya 3 tane alabiliriz :D
başkan ince hesaplar yapıyodur şimdi  :evillol:

Çevrimiçi COB

Skrtel gelse bizim Rio Ferdinand'imiz olur ve savunmaya seviye atlatiriz.

Kale - Sirigu/Ospina/Costil
Sol bek - Coentrao/Caner/Nagatomo
Stoper - Skrtel/Agger/Nkolou/Badstuber
Sağ bek - Wiel/Debuchy/Gökhan

Çevrimdışı Yado

Skrtel gelse bizim Rio Ferdinand'imiz olur ve savunmaya seviye atlatiriz.

Kale - Sirigu/Ospina/Costil
Sol bek - Coentrao/Caner/Nagatomo
Stoper - Skrtel/Agger/Nkolou/Badstuber
Sağ bek - Wiel/Debuchy/Gökhan

Kaleci transferi olacağını sanmıyorum ama Diğer mevkiler ve Yazdığın adamlar tam çuk oturuyor ve ihtiyacımız olan ve Bize sınıf atlatacak adamlar.

İleride oyuncu satılmazsa yenisi alınmaz . Harici olarakta geri dörtlü haricinde transfer beklemek hayalcilik olur.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet57

2014-2015'de BPL'de en cok top kazanan ve pas kesen oyuncu. Palace'in kaptani, guclu fizigi, oyun zekasi ile tam aranan kan orta sahaya.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yado

İsmail konusunda en çok söven , hayıflananlardan biriyimdir. Bazı arkadaşlar olumlu tarafından bakılması tafsiyesi yapmış, dinledim onları bende ..

Yerli beck up bek olur mu ligde ceza durumunda , TR kupasında oynar mı kabız eder ama evet.

Yazın bir turnuva var , kaza bela canerde formsuzken 2 3 maç uçar da bizde 7 sezonda yapmadığını yapabilir mi ? İhtimal dahilinde !

Takım içi uyumu , takımı tesisleri, klubü tanıyor düzene hakim mi ? evet .

Son olarak en olumlu tarafı ise Elimizde Şenol Güneş gibi bir adam var beyler. Eşşeği at , Burak'ı kral , Umutu panzer yapıyor. FB deki kazma ozanı , ağlak volkanı , psiko engin'i de unutmamakta fayda var .

Bir Cümle var sosyal medyada bence önümüzdeki 10 yılın cümlesidir!!

GS Şenol Güneşin TS Kadrosunu aldı , FB Şenol Güneşin Bursa kadrosunu aldı , Beşiktaş Şenol Güneşi aldı. Nokta oğlu nokta hemde
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

2014-2015'de BPL'de en cok top kazanan ve pas kesen oyuncu. Palace'in kaptani, guclu fizigi, oyun zekasi ile tam aranan kan orta sahaya.

Atiba'dan sadece 6 ay daha genç !
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail Köybaşı ile alakalı problem şu : Geçmişte futbolculuk hayatında yaptığı kritik hatalara rağmen bu yıl eline bir fırsat geçti. Ya eline geçen fırsatı kullanacak , gelişim sağlayacak , iyi bir yedek olabileceğini gösterecek ya da gelişimi sekteye uğrayacak , kırılma yaşayacak , gerilemeye geçecek , mental olarak zayıf ve iyi bir yedek olamayacağını ispatlayacaktı. İsmail ikinci yarıdaki performansıyla iyi bir yedek olamayacağını da ispatladı. Futbol ne kuantum mekaniği ne de roket bilimi kadar karmaşık. Bazı şeyleri daha rahat ön görebiliyorsun  futbolda . İsmail'den back up olarak faydalanmaya kalkışırsak performansının daha da geriye gideceği ve bundan zarar görenin yine takım olacağı gibi. Bunun gerçekleşmesini mi bekleyeceğiz? İsmail tipinde oyunculardan back up olmaz. Bunu ispatlayan İsmail'in kendisi.

Çevrimdışı Mehmet57

Atiba'dan sadece 6 ay daha genç !

Bu sene Palace'da 30 maca cikmis oyuncu isterse Atiba'dan 2 sene daha yasli olsun. Ingilterenin temposunu kaldiran oyuncu burda kolayca oynar. Daha gecen sezon BPL'in en cok ikili mucadele kazanip top calan oyuncusu, ayni zamanda pas yuzdesi cok yuksek.

Yasi ilerlemis olabilir ama ornek vermek gerekirse Topal'dan cok ustun bir orta saha.

Çevrimiçi Necmi

Nereden nereye gelmişiz. Gönül ister ki o kadrodan kimse kalmasın İsmail ve Quaresma son demleri sanırım o kadronun.

Eğer sola ve sağa as takımda oynayabilecek kapasitede bek oyuncuları alınmazsa asıl olay o zaman başlar.

Tabi bunun için de önce oyuncu satmamız gerekiyor Töre göreve.
@Çağrı  törenin satılabileceğine inanıyormusun ben geçen yaz ne dedim
bu yaz sattık sattık yoksa seneye satamayız. Bizede hiç bir katkısı olmayacak.
bu sene FFP den dolayı kolay kolay bonservis vererek oyuncu alamayız. İsmailden iyisini
bonservis vermeden alamayız. Her şeyden önce oyuncu isterken bir şeye dikkat edilmeli
istediğin oyuncu için öndeki takımı taşıyan oyunculardan birinin gitmesi gerekir ve giden oyuncunun yerini zor doldururuz.
bir eksiğini kapatmak için bir oyuncu daha eksiltmek ilginç bir bakış açısı heleki ffp ye takılmadan imzalatacağın ismail
varken onuda gönderip aynı mevkiye iki oyuncu aramakta buna para ödemekte oldukça zeka isteyen bir düşünce tarzı.
sana eleştiri değil bu genelde konuşulan konulara yazdım.
Birde şl de ismail yeterli olmaz demişsiniz doğru olmazda biraz daha gayret ederseniz zaten şl de olmayacağı için gerek kalmaz.
şampiyonluğa giden takımda oyuncuları tartışmaya açmak ne oluyor anlamış değilim.
çok kritik 5 tane maçımız var ve her maçımız puan kaybetmeye aday maç bırakın şimdi gelecek seneyi düşünmeyi
önce bu seneyi bir kurtaralım bu seneyi kurtarmadan gelecek seneyide kurtaramayız.

Çevrimdışı Yado

Bu sene Palace'da 30 maca cikmis oyuncu isterse Atiba'dan 2 sene daha yasli olsun. Ingilterenin temposunu kaldiran oyuncu burda kolayca oynar. Daha gecen sezon BPL'in en cok ikili mucadele kazanip top calan oyuncusu, ayni zamanda pas yuzdesi cok yuksek.

Yasi ilerlemis olabilir ama ornek vermek gerekirse Topal'dan cok ustun bir orta saha.

Atibanın yaptığı işlerde az değil hani adam 2 gün uçakla dünyayı dolaşıp perşembe pazar 90 dk %94'le top oynuyor. Ben iyi bir oyuncu antalyadaykende beğeniyordum fakat Beşiktaşın gündemine gelebilecek biri değil.

Ayrıca Topal'ıda çok hafife alıyoruz bence ! Bölgesinin dünyada en iyi 20 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyorum ben . Fundemantal ve size olarak oldukça iyi. Cv olarakda GS, Valenca , FB oldukça başarılı .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Mehmet57

Atibanın yaptığı işlerde az değil hani adam 2 gün uçakla dünyayı dolaşıp perşembe pazar 90 dk %94'le top oynuyor. Ben iyi bir oyuncu antalyadaykende beğeniyordum fakat Beşiktaşın gündemine gelebilecek biri değil.

Ayrıca Topal'ıda çok hafife alıyoruz bence ! Bölgesinin dünyada en iyi 20 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyorum ben . Fundemantal ve size olarak oldukça iyi. Cv olarakda GS, Valenca , FB oldukça başarılı .

Bence gelebilir gundemimize. Ulkemizi taniyan bir futbolcu ve Atiba'da eksik olan tum ozellikleri barindiriyor. Fizik daha guclu, hava toplarinda daha iyi. Atiban'in toplayamadigi ikinci toplari toplayabilecek bir futbolcu. Bizim takimda onemli olan on liberonun pas yuzdesi yuksek olmasi. Atiba'nin kisa paslamalari yuzunden takim rahatlayabiliyor. Ayni sekilde bunu yapabilecek bir on libero lazim ve Jedinak bu profile uygun.

Mehmet Topal'i begenmedigimi ben cok kez soyledim forumda. Koti bir oyuncu olmasada net bir ozelligi yok onu digerlerinden ayiran. Pas oyununda sacmalayabiliyor ve sirf bu yuzden bile bize ters gelir.

Çevrimiçi Necmi

İsmail Köybaşı ile alakalı problem şu : Geçmişte futbolculuk hayatında yaptığı kritik hatalara rağmen bu yıl eline bir fırsat geçti. Ya eline geçen fırsatı kullanacak , gelişim sağlayacak , iyi bir yedek olabileceğini gösterecek ya da gelişimi sekteye uğrayacak , kırılma yaşayacak , gerilemeye geçecek , mental olarak zayıf ve iyi bir yedek olamayacağını ispatlayacaktı. İsmail ikinci yarıdaki performansıyla iyi bir yedek olamayacağını da ispatladı. Futbol ne kuantum mekaniği ne de roket bilimi kadar karmaşık. Bazı şeyleri daha rahat ön görebiliyorsun  futbolda . İsmail'den back up olarak faydalanmaya kalkışırsak performansının daha da geriye gideceği ve bundan zarar görenin yine takım olacağı gibi. Bunun gerçekleşmesini mi bekleyeceğiz? İsmail tipinde oyunculardan back up olmaz. Bunu ispatlayan İsmail'in kendisi.
iyide dediğiniz hataları yapmasa yedek değil as oyuncu olur.
yedekten ne anlıyorsunuzki 90 dakika sıfır hatayla oynayan bir oyuncuyu kulübede uzun süre tutamazsın.
ismail bence ideal bir yedek sol bektir. daha iyisini yedek tutamazsın.

Çevrimdışı Yado

Bence gelebilir gundemimize. Ulkemizi taniyan bir futbolcu ve Atiba'da eksik olan tum ozellikleri barindiriyor. Fizik daha guclu, hava toplarinda daha iyi. Atiban'in toplayamadigi ikinci toplari toplayabilecek bir futbolcu. Bizim takimda onemli olan on liberonun pas yuzdesi yuksek olmasi. Atiba'nin kisa paslamalari yuzunden takim rahatlayabiliyor. Ayni sekilde bunu yapabilecek bir on libero lazim ve Jedinak bu profile uygun.

Mehmet Topal'i begenmedigimi ben cok kez soyledim forumda. Koti bir oyuncu olmasada net bir ozelligi yok onu digerlerinden ayiran. Pas oyununda sacmalayabiliyor ve sirf bu yuzden bile bize ters gelir.
Şimdi kendinle çeliştiğini sölemem gerek, eksik olan tüm yönlerini barındırıyor demişsin, Pas yüzdesi ? atiba ortalama %94 le oynuyor daha iyisi ?
Fiziği güçlü demişsin ! Ben atibanın 2li mücadele de ezildiğini felan görmedim 2 sezondur , 2li mücadele oranlarına bakmak lazım ama takımda demir adam dediklerini biliyorum nasıl bukdar cılız olupda bukdar güçlü olur diye biri röportajında sölemişti.
Şuan takımın bana göre en tavan topçusu performans olarak Gomez'de dahil !!

Ayrıca adamın takımı sahiplenişi ve özverisi muazzam aklım erdiğinden beri Beşiktaş da bu kdar özverili , oynamak , kazanmak , brşeyler vermek isteyen ve bukdar faydalı bir adam görmedim ki bu adamı geçen sene yolluyorduk yaşlandı diye .

Mehmet topalı tartışmicam baştantan beri aynı fikirdeysen değiştiren şanslı kişi ben olmayim :)

Benim Önlibero mevkinde adayım gelecek sene boşa çıkacak olan Alex song'dur . Arsenal de büyümüş bi topçu , Barçada her ne kdar oynayamasada oyun felsefesi olarak Arsenal ve Barça tamda bizim vaad ettiğimiz şey varmak istediğimiz nokta . Olursa Büyü iş olur
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Mehmet57

Şimdi kendinle çeliştiğini sölemem gerek, eksik olan tüm yönlerini barındırıyor demişsin, Pas yüzdesi ? atiba ortalama %94 le oynuyor daha iyisi ?
Fiziği güçlü demişsin ! Ben atibanın 2li mücadele de ezildiğini felan görmedim 2 sezondur , 2li mücadele oranlarına bakmak lazım ama takımda demir adam dediklerini biliyorum nasıl bukdar cılız olupda bukdar güçlü olur diye biri röportajında sölemişti.
Şuan takımın bana göre en tavan topçusu performans olarak Gomez'de dahil !!

Ayrıca adamın takımı sahiplenişi ve özverisi muazzam aklım erdiğinden beri Beşiktaş da bu kdar özverili , oynamak , kazanmak , brşeyler vermek isteyen ve bukdar faydalı bir adam görmedim ki bu adamı geçen sene yolluyorduk yaşlandı diye .

Mehmet topalı tartışmicam baştantan beri aynı fikirdeysen değiştiren şanslı kişi ben olmayim :)

Benim Önlibero mevkinde adayım gelecek sene boşa çıkacak olan Alex song'dur . Arsenal de büyümüş bi topçu , Barçada her ne kdar oynayamasada oyun felsefesi olarak Arsenal ve Barça tamda bizim vaad ettiğimiz şey varmak istediğimiz nokta . Olursa Büyü iş olur

Celiskili degilki. Atiba'nin eksiklerinden bahsettim, yani eksiklerini barindiyor dedim. Atiba'nin paslarinda eksiklik oldugunu kim soyluyor? Atiba'yi konusurken zaten Atiba'nin kisa paslasmalari takimi rahatlattigini soyledim. Yani su an bunu nerden cikardin anlamis degilim.

Atiba guclu olabilir. Kimse Atiba gucsuz demedi. Lakin Jedinak (ve ayni profilde aramamiz gereken oyuncular) Atiba'dan cok daha guclu. Bunu yedigimiz baskida gorebiliyoruz. Atiba top ayagindayken tutabilsede, bu bahsettigim fizik guc ile cok alakali olmayan bir konu. Atiba akilli, oyunu okuyabiliyor, iyi donuyor, vucudunu iyi koyuyor araya ama baskiyi uzerimizden itecek sekilde dominant bir fizik oyuna sahip degil. Bir Kouyate, Wanyama, Ndoye, Sane seviyesinde degil bu konuda.

O listeye Jedinak'i ekleyebilirsin ama. Ozellikle hava toplarindaki ustunlugu bizim orta sahamiza gereken bir ozellik. Atiba nekadar onemli olsada bize farkli ozellikleri olan bir on libero lazim, yoksa fizik acidan kaybediyor orta sahamiz. Fener maci bunun cok iyi ornegi. Lakin, BPL'de en cok top calan/iki mucadele kazanan bir oyuncu ile her babayigidi kiyaslayamazsin, sonucta cok daha yuksek bir tempo ve cok daha guclu orta saha oyuncularina karsi oynaniyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iyide dediğiniz hataları yapmasa yedek değil as oyuncu olur.
yedekten ne anlıyorsunuzki 90 dakika sıfır hatayla oynayan bir oyuncuyu kulübede uzun süre tutamazsın.
ismail bence ideal bir yedek sol bektir. daha iyisini yedek tutamazsın.
@Necmi abi , İsmail'in gelişebileceği noktalar var gelişemeyeceği noktalar var.  Fiziksel manada ciddi sıkıntıları var . Fiziksel manada en önemli sıkıntısı dayanıklılık , reaksiyon zamanlaması .Fiziksel olarak gelişimi  kısıtlı . Hücum bek manasında tekniği yetersiz .Tekniğini geliştirebilir mi? Öğrenmeye, kendini geliştirmeye hevesliyse , çabalıyorsa evet. Bunun emareleri görebildik mi? Hayır. Defansif , mental manada sıkıntıları da mevcut ; gelişim gösterebileceği bu iki hususta yine sınıfta kaldı. İsmail'in çok zaafı var. Kendini geliştirebilseydi sıfır hatayla olmasa bile oynadığında fazla sırıtmayan iyi bir yedek bek oyuncuyu kazanabilirdik . İsmail kendi elleriyle bu fırsatı tepti. İnsanların İsmail'e gösterdiği tavrın nedeni İsmail'in kendisi.

Çevrimdışı worns

İsmail konusunda Necmi abiyle tamamen aynı fikirdeyim. Bu sene ilk 11 için yeterlilik görüntüsü veremedi ama yedek sol bek için yeterli bir oyuncu. Yedek sol bek transfer etmek için uğraşmakta elde İsmail varken pek mantıklı bir seçenek değil.

Mehmet'in önerdiği Jedinak'ı bende çok beğeniyorum. Türkiye'de sanırım Gençlerbirliği ve Antalya'da oynadı o dönemlerde de oyun zekası ve fiziğiyle bizim ligin üstünde görünüyordu. İngiltere'de oyununu daha da olgunlaştırdı. Atiba'yı kesebileceğini düşünmüyorum. Atiba'da oyun tarzımıza uyumlu hatta oyun tarzımızı belirleyen ekstra özellikler var ama Jedinak ideal bir hamle oyuncusu olur önümüzdeki sene.

Çevrimdışı Yado

@Mehmet57 Eksik olan özellikler diyipte sıralamışsın da Bence gayet makul oranlarda herşeyi yapıyor.

Elde bi Atiba var , aynı özelliklerde 3 aşa 5 yukarı bir oyuncu getirmektense atiba kalsın kardeşim neden yeni oyuncu riskine girilsin ki ?
Ha illa ki bi takviye olacak gelecek sezon olmadı diğer sezon daha gencini bulabiliyorsak atibanın 5 yaş küçüğünden 1 tane daha alalım ama aynı yaş aynı profil için transfer , risk neden ? :alala:

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail konusunda Necmi abiyle tamamen aynı fikirdeyim. Bu sene ilk 11 için yeterlilik görüntüsü veremedi ama yedek sol bek için yeterli bir oyuncu. Yedek sol bek transfer etmek için uğraşmakta elde İsmail varken pek mantıklı bir seçenek değil.

Mehmet'in önerdiği Jedinak'ı bende çok beğeniyorum. Türkiye'de sanırım Gençlerbirliği ve Antalya'da oynadı o dönemlerde de oyun zekası ve fiziğiyle bizim ligin üstünde görünüyordu. İngiltere'de oyununu daha da olgunlaştırdı. Atiba'yı kesebileceğini düşünmüyorum. Atiba'da oyun tarzımıza uyumlu hatta oyun tarzımızı belirleyen ekstra özellikler var ama Jedinak ideal bir hamle oyuncusu olur önümüzdeki sene.
İsmail yedek kaldığında şu an ilk 11'de oynadığı performansına yakın bir performans bile vermeyecek . Bu oyuncu altyapı, mental olarak yetersiz .Yedek kaldığında daha da gerileyecek. Oyuncu bunu kendisi gösteriyor duruşuyla. Bu şekilde İsmail ve onun gibi oyunculara yedek olsa dahi bel bağlayamazsın . Hadi sıfır seçenek var diyelim .O zaman da İsmail'in önüne 3 yıllık , milyon avroluk sözleşme koyamazsın .

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , İsmail'in gelişebileceği noktalar var gelişemeyeceği noktalar var.  Fiziksel manada ciddi sıkıntıları var . Fiziksel manada en önemli sıkıntısı dayanıklılık , reaksiyon zamanlaması .Fiziksel olarak gelişimi  kısıtlı . Hücum bek manasında tekniği yetersiz .Tekniğini geliştirebilir mi? Öğrenmeye, kendini geliştirmeye hevesliyse , çabalıyorsa evet. Bunun emareleri görebildik mi? Hayır. Defansif , mental manada sıkıntıları da mevcut ; gelişim gösterebileceği bu iki hususta yine sınıfta kaldı. İsmail'in çok zaafı var. Kendini geliştirebilseydi sıfır hatayla olmasa bile oynadığında fazla sırıtmayan iyi bir yedek bek oyuncuyu kazanabilirdik . İsmail kendi elleriyle bu fırsatı tepti. İnsanların İsmail'e gösterdiği tavrın nedeni İsmail'in kendisi.
katılmıyorum fiziksel bir sıkıntısı yok. sorun mental ara ara maçtan kopuyor.
oyuncu değil seyirci konumuna geçiyor. Oyunun içindeyken gayet iyi bir bek ama sorunmaç içinde
oyun dışında kaldığı anlar. Sivas maçında iki tane net gollük pozisyonu kesti. diğer taraftan yerini çok kaybediyor
onun yüzündende alex onun bölgesini kapatmaya çalışıyor bu sefer ortada açık veriyoruz yani kötü olduğu anlarda
stoperleride bozuyor. Her zaman dediğim Bekin asli görevi mevkisini korumaktır sürekli ileri gol aramaya gidersen arkanı boşaltırsın.
bizim bazı futbolu çok iyi bilen arkadaşlarıımız " @Deniz " bek oyuncusunu açtığı orta yaptığı asistle değerlendiriyor.
arkada yaptıklarına bakmıyor. bir takımda her adam gol atmaz her adam asistte yapmaz Beklenen görevini öncelikle yapması
sonra görevini bozmadan artı katabiliyorsa ala bir durum olur. İsmailin derdide taraftarın bu beklentisi yüzünden sürekli
ileri çıkması ve esas mevkiini kontrol edememesi. Beck mesela birinci görevi bek ve bunu yapıyor "du"  ama ikinci yarıdan sonra
maç kazanma ve gol atma hırsı onada sirayet etti ve ileri daha fazla çıkmaya başladı bu seferde oda arkada açık vermeye başladı
bunlar ilerdede verimli olamıyorlar o nedenle asli görevlerini doğru yapsınlar yeterli bizim ilerde asist yapacak beke ihtiyacımız yok
zaten bizim oyun şamplonumuz buna izin vermiyor kutunun içine her maç 20 orta yapsan ne olur sanki o ortaları gole çevirecek oyuncumuz var
elimizde bu nitelikte bir tek cenk var oda yedek forvet bilmem hangi takımda bilmem ne performans göstermiş bir oyuncuyu
bizdede aynı olacağını düşünecek kadar futbol bilgisi üst düzeyde arkadaşların mesela söyleyeyim Caner diyorlar ya Türkiyenin en iyi sol bekiymiş alsınlar
iki maçta ismail onu keser :)  çünkü caner bizim sol bekimiz olursa sol tarafımız folloş olur zaten iki hafta geçmedende kırmızıyı yer
yapacağı ortalarda bizde hikaye olur çünkü bunu değerlendirecek oyuncumuz yok Gomez buna dahil. Birde peşinde koşturduğumuz
oyuncularda bu tarz değil aras ben arfa bunların hepsi ayağa pas oynayan kafa hakimiyeti sıfır oyuncular. bizde orta yapan oyuncu yokmuş
asıl bizde ortayı değerlendirecek oyuncu yok fernandez iyi orta yapıyormuş sadece sivok gol atıyordu onun yaptığı ortalarla
messiyi oynatacak oyun sistemin yoksa messiyi alsan kaç yazar. Bazen takıma göre oyuncu bakılır sen kadronu kurmuşsun bu saatten sonra
yapacağın bu kadroyla uyum içinde olabilecek oyuncu bulman yani hiç kimse caner ismailden daha iyi demesin adam bizde felaket kötü olur.
bize lazım olan bek görevini üst seviyede yapacak bir oyuncu. Orta derdimizse orta yapacak bir oyuncu aldık zaten Aras Özbilir.
kanatların iyi orta açsın varsın beklerin hücuma katılmasın zaten kemik gibi bir ön hattımız var bizim derdimiz geride pozisyon vermek
orta açma işide en fazla quaresma seviyesini  takım kaldırabilir yakın mesafe ve direk kafaya yapılan orta bizim kanat beke ihtiyacımız yok
öyle bir oyun şeklimizde yok.