Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bu arada Caner neden bu sene gözden düştü. Önce iş yapıyordu çünkü onun ortalarına cevap verecek Webo sow
gibi iki oyuncu vardı. Emenike neden başarısız oldu çünkü o orta değil ayağa pasla oynayabilecek bir oyuncuydu
Bu sene neden gözden düştü çünkü fener ileri ucu ayağa pas oyunculardan kuruldu Alper volkan rvp gibi fernandao biraz cenk tarzı
kısmen kafada vurabiliyor ama oda uzun ortaları değerlendirecek kapasitede değil önüne top at tek vuruş yapsın
iş böyle olunca tek yeteneği orta açmak olan canerin asıl görevini yapması beklenince defolarıda ortaya çıktı.
Sonrada tukaka oldu.
Bu arada feneri yere göğe sığdıramıyorlar ama aslında çok kötü bir takım oyuncuların iyi olması bir takımı iyi yapmaz
önde o kadar pas oynayacak oyuncuları varken ortada pas verecek tek oyuncuları yok geçtim sosa yı oğuzhanı ellerinde bir atiba bile yok :D
burda bazı arkadaşlar sezon başında feneri şampiyon ilan etmişdi.
o arkadaşlar şimdi ismaile sallayanlarla hemen hemen aynı kişiler.

Çevrimdışı Deniz

Güldürdün @Necmi abi  :evillol:
Seni okuyan da ismail defans hattında harikalar yaratmış da tek eksiği hücummuş sanır.
Buraya ismailin sadece 1 maçta yaptığı savunma hatalarını foto olarak koyabilirim istiyorsan?
Bahse girerim maç başına en az 30 resimlik arşivi çıkar.
Ben futbolu çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum iddia edene de şüpheyle yaklaşırım ama çok iyi bildiğim birşey var ki hiçbir kanat bek oyuncusu alanında maç içinde bu kadar şuurunu yitirip bu kadar çok pozisyon hatası yapmaz.
Pozisyon bilgisi zayıf olmanın da ötesinde artık pozisyon alamıyor bu adam.Nerde basması gerektiğini nerde pozisyonunu koruması gerektiğini bilmiyor.
Tek eksiği keşke hücum olsaydı şu an en az +4 puanımız daha olurdu.
İsmail köybaşından çok daha iyi yerli oyuncu da buluruz yabancısını da buluruz bu konuda en ufak endişem bile yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Özay

İsmail hakkında yazılanar beşiktaş forumlarının klasiğidir. Her sene aynı şeyler yazılır, o da her sene rezil rüsva eder takımı.

İsmail'in şöyle ilginç bir yanı vardır; sözlükler ve forumlarda bu adamın eşi dosu akrabaları bulunur. Bu size komik gelebilir ama cidden var böyle bir şey. Yıllardır öyle güzel methiye düzer ki bunlar ağzınız açık kalır okuyamazsınız :lol:

bunu bir kaç kullanıcı keşfedilince bayağı bir olay olmuştu. Bir ara ekşi, instela, uludağ gibi sözlüklerde bu profillerin linklerini paylaşacağım sizinle.

Neyse konuya dönecek olursak transfer filan yapılacağını düşünmüyorum. Siz kaleci lazım dersiniz, gerek yok denir daha sonra devre arası yana yakıla kaleci aranıp üstüne bir de boşta kaleci var da biz mi almıyoruz diye terslerler sizi. Bu ülkedeki her şey gibi futbol yöneticiliği de beş para etmez. Boşunuza kendinizi harap düşürmeyin, kalan maçların tadını çıkartın. Bu arada ''beş para etmeyen'' fener hala daha burnumuzun dibinde dikkat edin timsaha yatmayalım durup dururken.

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 04:28:41 Özay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

katılmıyorum fiziksel bir sıkıntısı yok. sorun mental ara ara maçtan kopuyor.
oyuncu değil seyirci konumuna geçiyor. Oyunun içindeyken gayet iyi bir bek ama sorunmaç içinde
oyun dışında kaldığı anlar. Sivas maçında iki tane net gollük pozisyonu kesti. diğer taraftan yerini çok kaybediyor
onun yüzündende alex onun bölgesini kapatmaya çalışıyor bu sefer ortada açık veriyoruz yani kötü olduğu anlarda
stoperleride bozuyor. Her zaman dediğim Bekin asli görevi mevkisini korumaktır sürekli ileri gol aramaya gidersen arkanı boşaltırsın.
bizim bazı futbolu çok iyi bilen arkadaşlarıımız " @Deniz " bek oyuncusunu açtığı orta yaptığı asistle değerlendiriyor.
arkada yaptıklarına bakmıyor. bir takımda her adam gol atmaz her adam asistte yapmaz Beklenen görevini öncelikle yapması
sonra görevini bozmadan artı katabiliyorsa ala bir durum olur. İsmailin derdide taraftarın bu beklentisi yüzünden sürekli
ileri çıkması ve esas mevkiini kontrol edememesi. Beck mesela birinci görevi bek ve bunu yapıyor "du"  ama ikinci yarıdan sonra
maç kazanma ve gol atma hırsı onada sirayet etti ve ileri daha fazla çıkmaya başladı bu seferde oda arkada açık vermeye başladı
bunlar ilerdede verimli olamıyorlar o nedenle asli görevlerini doğru yapsınlar yeterli bizim ilerde asist yapacak beke ihtiyacımız yok
zaten bizim oyun şamplonumuz buna izin vermiyor kutunun içine her maç 20 orta yapsan ne olur sanki o ortaları gole çevirecek oyuncumuz var
elimizde bu nitelikte bir tek cenk var oda yedek forvet bilmem hangi takımda bilmem ne performans göstermiş bir oyuncuyu
bizdede aynı olacağını düşünecek kadar futbol bilgisi üst düzeyde arkadaşların mesela söyleyeyim Caner diyorlar ya Türkiyenin en iyi sol bekiymiş alsınlar
iki maçta ismail onu keser :)  çünkü caner bizim sol bekimiz olursa sol tarafımız folloş olur zaten iki hafta geçmedende kırmızıyı yer
yapacağı ortalarda bizde hikaye olur çünkü bunu değerlendirecek oyuncumuz yok Gomez buna dahil. Birde peşinde koşturduğumuz
oyuncularda bu tarz değil aras ben arfa bunların hepsi ayağa pas oynayan kafa hakimiyeti sıfır oyuncular. bizde orta yapan oyuncu yokmuş
asıl bizde ortayı değerlendirecek oyuncu yok fernandez iyi orta yapıyormuş sadece sivok gol atıyordu onun yaptığı ortalarla
messiyi oynatacak oyun sistemin yoksa messiyi alsan kaç yazar. Bazen takıma göre oyuncu bakılır sen kadronu kurmuşsun bu saatten sonra
yapacağın bu kadroyla uyum içinde olabilecek oyuncu bulman yani hiç kimse caner ismailden daha iyi demesin adam bizde felaket kötü olur.
bize lazım olan bek görevini üst seviyede yapacak bir oyuncu. Orta derdimizse orta yapacak bir oyuncu aldık zaten Aras Özbilir.
kanatların iyi orta açsın varsın beklerin hücuma katılmasın zaten kemik gibi bir ön hattımız var bizim derdimiz geride pozisyon vermek
orta açma işide en fazla quaresma seviyesini  takım kaldırabilir yakın mesafe ve direk kafaya yapılan orta bizim kanat beke ihtiyacımız yok
öyle bir oyun şeklimizde yok.
Necmi abi kabullensen de kabullenmesen de İsmail'in fiziksel olarak ciddi kusurları var. İsmail ileri çıktığında geriye dönmede sıkıntı yaşıyor. Dayanıklılığı problem . Diğer bekimiz Beck ileri çıktığında geriye daha rahat dönmesinin sebebi dayanıklılığının daha üst seviyede olması. İsmail dayanıklılığını bu saatten sonra kısıtlı olsa da artırabilir ama bundan önemlisi madem dayanıklılık sorunu var o zaman yapacağı oyunu iyi okumak özellikle önündeki takım arkadaşı olan açığı iyi takip etmek , takım arkadaşının özelliklerini , oyununu bilerek kafasına göre değil doğru zamanda ileri çıkmak . İsmail 27 yaşına geldi halen bunu öğrenemedi. Reaksiyon zamanlaması keza sıkıntı . Önünden top , adam geçtiğinde vücudu geç cevap veriyor. Defansındaki sıkıntının tek nedeni iyi pozisyon alamayıp  kademeye girememesi , yanlış kararlar almasıyla alakalı değil  . Dayanıklılık , reaksiyon zamanlamasının geç olması gibi fiziksel kusurları diğer  önemli etmenler. Bir beki diğer oyunculardan ayıran önemli özelliklerinden biri de fiziksel olarak üst seviyede olması. İsmail'in fiziksel manada göze batacak derecede kusurları mevcut. Bekin asli görevi defanstır ama ofansif  oynayan takımda bekin sadece defans yapması beklenmez . Oyunu iyi okuması , önündeki açığı iyi tanıması,doğru zamanda ileriye çıkıp açığına yardımcı olması , oyun sıkıştığında ve önündeki açık oyunu açmakta zorlandığında ofansif olarak rol alması beklenir.  İsmail ofansif bek olduğu için kendisinden beklenen bu . Bunları yapamıyor.  Altyapısı eksik İsmail'in ofansif  beklikten anladığı önündeki açığı takip etmek, oyunu okuyup doğru zamanda çıkmak yerine kafasına göre ileri çıkıp birşeyler yapmaya çalışmak şeklinde. Bizim açık oyuncularımızda sıkıntı olduğu için bu sene beklerimizden  ofansif manada daha fazla katkı bekledik. Gelecek sene Aras geldiğinde  oyunu  takip ederek  doğru zamanda Aras'ın kanadında oyun sıkıştığında Aras'a yardımcı olmak için ileriye çıkmalı, oyunu açmalı.
 İsmail mevzusunu Caner mevzusuyla bağlantılı ele almıyorum. İsmail kendini geliştirmeyen , geliştirmemekte inat eden , yedek kaldığında daha da gerileyeceğini bildiğimiz ve bu şekilde takıma faydadan çok zarar verecek bir oyuncu. İsmail eline geçen fırsatı düzgün kullanamadı. Bu tipte oyunculara tolerans gösterilmemeli. Hadi elimizde sıfır seçenek var diyelim . O zaman da bu oyuncu 3 yıllık , milyon avroluk sözleşmeyle ödüllendirilmemeli. İnsanlar buna isyan eder ve etmekte haklılar. Bu isyanın nedeni İsmail ve yaptıkları.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi kabullensen de kabullenmesen de İsmail'in fiziksel olarak ciddi kusurları var. İsmail ileri çıktığında geriye dönmede sıkıntı yaşıyor. Dayanıklılığı problem . Diğer bekimiz Beck ileri çıktığında geriye daha rahat dönmesinin sebebi dayanıklılığının daha üst seviyede olması. İsmail dayanıklılığını bu saatten sonra kısıtlı olsa da artırabilir ama bundan önemlisi madem dayanıklılık sorunu var o zaman yapacağı oyunu iyi okumak özellikle önündeki takım arkadaşı olan açığı iyi takip etmek , takım arkadaşının özelliklerini , oyununu bilerek kafasına göre değil doğru zamanda ileri çıkmak . İsmail 27 yaşına geldi halen bunu öğrenemedi. Reaksiyon zamanlaması keza sıkıntı . Önünden top , adam geçtiğinde vücudu geç cevap veriyor. Defansındaki sıkıntının tek nedeni iyi pozisyon alamayıp  kademeye girememesi , yanlış kararlar almasıyla alakalı değil  . Dayanıklılık , reaksiyon zamanlamasının geç olması gibi fiziksel kusurları diğer  önemli etmenler. Bir beki diğer oyunculardan ayıran önemli özelliklerinden biri de fiziksel olarak üst seviyede olması. İsmail'in fiziksel manada göze batacak derecede kusurları mevcut. Bekin asli görevi defanstır ama ofansif  oynayan takımda bekin sadece defans yapması beklenmez . Oyunu iyi okuması , önündeki açığı iyi tanıması,doğru zamanda ileriye çıkıp açığına yardımcı olması , oyun sıkıştığında ve önündeki açık oyunu açmakta zorlandığında ofansif olarak rol alması beklenir.  İsmail ofansif bek olduğu için kendisinden beklenen bu . Bunları yapamıyor.  Altyapısı eksik İsmail'in ofansif  beklikten anladığı önündeki açığı takip etmek, oyunu okuyup doğru zamanda çıkmak yerine kafasına göre ileri çıkıp birşeyler yapmaya çalışmak şeklinde. Bizim açık oyuncularımızda sıkıntı olduğu için bu sene beklerimizden  ofansif manada daha fazla katkı bekledik. Gelecek sene Aras geldiğinde  oyunu  takip ederek  doğru zamanda Aras'ın kanadında oyun sıkıştığında Aras'a yardımcı olmak için ileriye çıkmalı, oyunu açmalı.
 İsmail mevzusunu Caner mevzusuyla bağlantılı ele almıyorum. İsmail kendini geliştirmeyen , geliştirmemekte inat eden , yedek kaldığında daha da gerileyeceğini bildiğimiz ve bu şekilde takıma faydadan çok zarar verecek bir oyuncu. İsmail eline geçen fırsatı düzgün kullanamadı. Bu tipte oyunculara tolerans gösterilmemeli. Hadi elimizde sıfır seçenek var diyelim . O zaman da bu oyuncu 3 yıllık , milyon avroluk sözleşmeyle ödüllendirilmemeli. İnsanlar buna isyan eder ve etmekte haklılar. Bu isyanın nedeni İsmail ve yaptıkları.

benim kabullenip kabullenmememle bir alakası yok zaten kabullenecek adam onu takımda tutacak
senin bu saydıkların benim bir kulağımdan girer diğerinden çıkar hikaye derim orda başlarında Şenol Güneş var
bizler ne ondan daha iyi futbolu biliyoruz neden ondan daha iyi takımı ve oyuncuları tanıyoruz yani takımın başındaki
hoca kalacak dediğinde kalır. Gidecek dediğindede gider. Yani ben istediğim kadar kabul edeyim yada etmeyeyim
burda boş muhabbetten başka bir şey olmaz Senin başarı kıstaslarından daha önemli olan Şenol hocanınkilerdir.
adam ortaya kariyerini koymuş ismail onun için yetersizse kendi kariyerini riske atamaz o nedenle bırakalım artık işin başında olanlardan
daha iyi bildiğimizi söyleyip durmaktan. Fizik olarak yetersiz diyorsun ben sakatlıktan döndüğünden beri çıplak gözle izliyorum
hiçte fizik olarak yetersiz görmüyorum o nedenlede sorunu mental diyorum.
sürekli al al demek boşa konuşmaktır bunu söyleyenler şu anda tek bir oyuncuya bile bonservis veremeyeceğimizi biliyormu
ismaili gönderirsen iki sol bek alman lazım serdarı gönderince birde sağ bek birde en az stoper alınmalı
sosa giderse birde onun yerine 10 numara bunları nereye alıyorsun millet sosayı 8-10 M a satıyor bırak o rakamları
sosayı sattığında ldığın paraya onun boşalttığı mevkiği bile dolduramazsın Töreyi satıyorlar 20 ye tabi millet kuyruk oldu bekliyor almak için
ben söyleyeyim 10 a bile satamayız. Takımlar insanların hayalleriyle yönetilmiyor. bir oyuncuyu göndermeden önce
yerine alacağını düşünmen gerekiyor çok bilmiş futbol dahileri Eren i 600 bine alıp oynatıyorlar almaya kalk bakalım rize ne çekecek oyuncu ne isteyecek görürsünüz. ismaili göndermek kolayda bırak ondan daha iyisini onun ayarında biri bile çok daha fazlaya mâl olur.
Gerçekler acıdır. Birde takım şampiyonluğa giderken transfer konuşmakta nedir onu anlamıyorum elinde devam etmeye mecbur olduğun oyuncuları
kötülemenin yerin dibine sokmanın sana nasıl bir kazancı olacak. Bu gün fenerliler oyuncularını ıslıkladı ben şahsen memnun oldum
bu onları daha sitrese sokar buda daha fazla hata yapmalarını sağlar neymiş bu gün ntv spor ve milliyet gibi Beşiktaş düşmanı
basın kuruluşları ortaya laf atmış vurun takıma  bu yaptığınız sadece Beşiktaşa zarar verir adamlarında amacı bu zaten Beşiktaş taraftarının en hassas olduğu isimleri ortaya atıp beşiktaş taraftarının dikkatini şampiyonluk hedefinden saptırıp yönetim ve oyunculara döndürmek.
Bizim ergenlerde her topa atladığı gibi bunada atlıyorlar.
şampiyonluğa giden takımda Beşiktaş oyuncusuna sallamak bir tek rakibe yarar. Bizede büyük zarar verir.
Basının bu oyununa nasıl geliyorsunuz bende bunu anlamıyorum Ben resmi sitede okumadım sözleşme
yapıldığını borsa bildirimide görmedim her hangi bir yöneticidende duymadım ne yani Beşiktaş düşmanı basının
ortaya attığı haber yüzünden kendi oyuncumamı sallayayım yıpratayım.

Çevrimiçi Necmi

Güldürdün @Necmi abi  :evillol:
Seni okuyan da ismail defans hattında harikalar yaratmış da tek eksiği hücummuş sanır.
Buraya ismailin sadece 1 maçta yaptığı savunma hatalarını foto olarak koyabilirim istiyorsan?
Bahse girerim maç başına en az 30 resimlik arşivi çıkar.
Ben futbolu çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum iddia edene de şüpheyle yaklaşırım ama çok iyi bildiğim birşey var ki hiçbir kanat bek oyuncusu alanında maç içinde bu kadar şuurunu yitirip bu kadar çok pozisyon hatası yapmaz.
Pozisyon bilgisi zayıf olmanın da ötesinde artık pozisyon alamıyor bu adam.Nerde basması gerektiğini nerde pozisyonunu koruması gerektiğini bilmiyor.
Tek eksiği keşke hücum olsaydı şu an en az +4 puanımız daha olurdu.
İsmail köybaşından çok daha iyi yerli oyuncu da buluruz yabancısını da buluruz bu konuda en ufak endişem bile yok.
Dikkat et @Deniz ben gülmüyorum

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu gece necmi abi bizim misyonumuzu yüklendi :)  @raichu

Çevrimiçi murat baltacı

bu arada Caner neden bu sene gözden düştü. Önce iş yapıyordu çünkü onun ortalarına cevap verecek Webo sow
gibi iki oyuncu vardı. Emenike neden başarısız oldu çünkü o orta değil ayağa pasla oynayabilecek bir oyuncuydu
Bu sene neden gözden düştü çünkü fener ileri ucu ayağa pas oyunculardan kuruldu Alper volkan rvp gibi fernandao biraz cenk tarzı
kısmen kafada vurabiliyor ama oda uzun ortaları değerlendirecek kapasitede değil önüne top at tek vuruş yapsın
iş böyle olunca tek yeteneği orta açmak olan canerin asıl görevini yapması beklenince defolarıda ortaya çıktı.
Sonrada tukaka oldu.
Bu arada feneri yere göğe sığdıramıyorlar ama aslında çok kötü bir takım oyuncuların iyi olması bir takımı iyi yapmaz
önde o kadar pas oynayacak oyuncuları varken ortada pas verecek tek oyuncuları yok geçtim sosa yı oğuzhanı ellerinde bir atiba bile yok :D
burda bazı arkadaşlar sezon başında feneri şampiyon ilan etmişdi.
o arkadaşlar şimdi ismaile sallayanlarla hemen hemen aynı kişiler.
Abi canerin oyun sitili kaos futboluna daha yatkın haklısın ama benim şahsen caneri istememin sebebi sağda beck varken caner göze batmaz defansıda çok zayıf falan değil kondisyonu iyi gider gelir ismail gibi adamın arkasından bakmaz en önemliside oyunun sıkıştığı rakibin katı defans yaptığı maçlarda caner çok işimizi görür.

Bu sene sıkıntı çektiğimiz akhisar,konya,başakşehir,kasımpaşa ve fb deplasmanında caner gibi oyuncumuz olsa skor değişirdi mutlaka kaldıki gomez dediğin gibi hava hakimiyeti olmayan bi golcü değil canerin ortaları gomeze 7-8 gol fazla attırır. Ben şenol hocanın sisteminde canerden ersun yanal sezonundaki verimi alacağımızı düşünüyorum bu yüzden ilk transferimiz caner olur İnşallah. İsmail ile sözleşme yenileneceksede caner veya o kalitede bir bek alınmalı mutlaka yoksa ismail bu haliyle içerdeki maçlarda sıkıntı çeker homurdanmalar başlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

söylentilere göre skrtel - zapata ikilisiyle ilgileniyoruz özellikle skrtel zor transfer ama olursa ligin en iyi stoper tandemi olurlarmı?

Bide bu mersindeki nakulma pektemek yerine nasıl olur mersin düşünce bedava alırız kanat forvet özelliği var fizik gücüde iyi verim alırız bence.
BeŞiKtAşK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

benim kabullenip kabullenmememle bir alakası yok zaten kabullenecek adam onu takımda tutacak
senin bu saydıkların benim bir kulağımdan girer diğerinden çıkar hikaye derim orda başlarında Şenol Güneş var
bizler ne ondan daha iyi futbolu biliyoruz neden ondan daha iyi takımı ve oyuncuları tanıyoruz yani takımın başındaki
hoca kalacak dediğinde kalır. Gidecek dediğindede gider. Yani ben istediğim kadar kabul edeyim yada etmeyeyim
burda boş muhabbetten başka bir şey olmaz Senin başarı kıstaslarından daha önemli olan Şenol hocanınkilerdir.
adam ortaya kariyerini koymuş ismail onun için yetersizse kendi kariyerini riske atamaz o nedenle bırakalım artık işin başında olanlardan
daha iyi bildiğimizi söyleyip durmaktan. Fizik olarak yetersiz diyorsun ben sakatlıktan döndüğünden beri çıplak gözle izliyorum
sürekli al al demek boşa konuşmaktır bunu söyleyenler şu anda tek bir oyuncuya bile bonservis veremeyeceğimizi biliyormu
ismaili gönderirsen iki sol bek alman lazım serdarı gönderince birde sağ bek birde en az stoper alınmalı
sosa giderse birde onun yerine 10 numara bunları nereye alıyorsun millet sosayı 8-10 M a satıyor bırak o rakamları
sosayı sattığında ldığın paraya onun boşalttığı mevkiği bile dolduramazsın Töreyi satıyorlar 20 ye tabi millet kuyruk oldu bekliyor almak için
ben söyleyeyim 10 a bile satamayız. Takımlar insanların hayalleriyle yönetilmiyor. bir oyuncuyu göndermeden önce
yerine alacağını düşünmen gerekiyor çok bilmiş futbol dahileri Eren i 600 bine alıp oynatıyorlar almaya kalk bakalım rize ne çekecek oyuncu ne isteyecek görürsünüz. ismaili göndermek kolayda bırak ondan daha iyisini onun ayarında biri bile çok daha fazlaya mâl olur.
Gerçekler acıdır. Birde takım şampiyonluğa giderken transfer konuşmakta nedir onu anlamıyorum elinde devam etmeye mecbur olduğun oyuncuları
kötülemenin yerin dibine sokmanın sana nasıl bir kazancı olacak. Bu gün fenerliler oyuncularını ıslıkladı ben şahsen memnun oldum
bu onları daha sitrese sokar buda daha fazla hata yapmalarını sağlar neymiş bu gün ntv spor ve milliyet gibi Beşiktaş düşmanı
basın kuruluşları ortaya laf atmış vurun takıma  bu yaptığınız sadece Beşiktaşa zarar verir adamlarında amacı bu zaten Beşiktaş taraftarının en hassas olduğu isimleri ortaya atıp beşiktaş taraftarının dikkatini şampiyonluk hedefinden saptırıp yönetim ve oyunculara döndürmek.
şampiyonluğa giden takımda Beşiktaş oyuncusuna sallamak bir tek rakibe yarar. Bizede büyük zarar verir.
Basının bu oyununa nasıl geliyorsunuz bende bunu anlamıyorum Ben resmi sitede okumadım sözleşme
yapıldığını borsa bildirimide görmedim her hangi bir yöneticidende duymadım ne yani Beşiktaş düşmanı basının
Şu anda İsmail ile alakalı ne olup bittiğini tam bilmiyoruz. Keza Şenol Hoca'nın , İsmaille alakalı duygu ve düşüncelerini de bilmiyoruz. Sorumluluk tabiki hocaya aittir ama bedel olacaksa o bedeli de sadece hoca ödemeyecek. Şenol Hoca'da hepimiz gibi hatalı seçimler yapabiliyor . Hoca elbette kararlarını alırken etraflıca düşünecek birçok unsuru topluca ele alıp , kararını buna göre alacak ama bu demek değildir ki hoca bugüne kadar aldığı bütün kararlarda haklıydı ve bundan sonra alacağı her karar da doğru olacak. Şenol Hoca oyuncu geliştirmede iyi bir hoca ama önceki takımlarında oyuncu seçiminde eleştirilmiştir .
Ben sürekli al al mentalitesinde değilim . Verdiğinden fazlasını almak isteyen , hakkını vermeyen oyuncuya karşıyım. Alayım alayım diyen oyuncuya karşıyım.Bizim çocuk  kriteriyle bir oyuncuyla sözleşme imzalanmasına karşıyım. Oyuncunun kulübe karşı aidiyet   hissetmesi bunun hissetttirilmesi güzel ama tek başına yeterli değil. Bu sene Oğuzhan gelişim göstermese nasıl bir gözle bakacaktık? Bu oyunculara yatırım yapılıyorsa , onlara gelişmeleri için güzel bir ortam yaratılıyorsa oyuncu da bunun hakkını vermek zorunda . Mesele İsmail , Eren , Caner meselesi değil İsmail tipinde kendini geliştirmeyen oyuncular meselesi. Bugün İsmail yarın Ahmet , Mehmet.
İsmail eleştiriliyorsa, yerin dibine sokuluyorsa bunun sebebi kendisi . O zaman her maç aynı hataları yapmayacak, takımını yakmamaya çalışacak. Buna çabalamıyorsa eleştirilir . Sebep kendisi .Düzeltmek de ona bağlı. 6 sene de düzeltemedi , umarım bundan sonra düzeltir. Menajeri de zırt pırt açıklama yapıp oraya buraya konuşmazsa süreç daha iyi işler.
Takımın şampiyonluğa giderken transferin konuşulması bazı ergenlerin atlamasının önemli bir sebebi geçen senelerde Pektemek gibi oyuncularla imzalanan sözleşmeler. İnsanlar aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi canerin oyun sitili kaos futboluna daha yatkın haklısın ama benim şahsen caneri istememin sebebi sağda beck varken caner göze batmaz defansıda çok zayıf falan değil kondisyonu iyi gider gelir ismail gibi adamın arkasından bakmaz en önemliside oyunun sıkıştığı rakibin katı defans yaptığı maçlarda caner çok işimizi görür.

Bu sene sıkıntı çektiğimiz akhisar,konya,başakşehir,kasımpaşa ve fb deplasmanında caner gibi oyuncumuz olsa skor değişirdi mutlaka kaldıki gomez dediğin gibi hava hakimiyeti olmayan bi golcü değil canerin ortaları gomeze 7-8 gol fazla attırır. Ben şenol hocanın sisteminde canerden ersun yanal sezonundaki verimi alacağımızı düşünüyorum bu yüzden ilk transferimiz caner olur İnşallah. İsmail ile sözleşme yenileneceksede caner veya o kalitede bir bek alınmalı mutlaka yoksa ismail bu haliyle içerdeki maçlarda sıkıntı çeker homurdanmalar başlar.
homrdanma falan olmaz merak etme allahtan tribündeki taraftar pc başındakiler gibi değil
Canerin alınmasındaki tek iyi şey fenere atılan kazık olur alınırsada elimizde patlar burda adım gibi biliyorum ilk yarı biter burdaki taraftar yeni bir sol bek arar.
adamın hiç bek özelliği yok bende anlamıyorum o adamı Beşiktaşa nasıl yakıştırıyorsunuz. 7-8 gol sanmıyorum ama attırdığını varsayalım
kaç tane yedirir birde ona bak ben sana diyeyim en az o kadarda penaltı yaptırır. Bu sene o kadar oynamadığı halde en az 4-5 pozisyonu varki
bizde olsaydı direk penaltı çalınırdı. Bek özelliği kötü değil diyorsun bana göre sıfır kazma gibi dalıyor sırtındaki forma koruyor sadece.
Bizde korumayacağına göre düşün gerisini bir iyi yanıda bonservisi olmaması diyelim zaten bonservis verilerek alınacak bir oyuncu değil

Çevrimiçi Necmi

Şu anda İsmail ile alakalı ne olup bittiğini tam bilmiyoruz. Keza Şenol Hoca'nın , İsmaille alakalı duygu ve düşüncelerini de bilmiyoruz. Sorumluluk tabiki hocaya aittir ama bedel olacaksa o bedeli de sadece hoca ödemeyecek. Şenol Hoca'da hepimiz gibi hatalı seçimler yapabiliyor . Hoca elbette kararlarını alırken etraflıca düşünecek birçok unsuru topluca ele alıp , kararını buna göre alacak ama bu demek değildir ki hoca bugüne kadar aldığı bütün kararlarda haklıydı ve bundan sonra alacağı her karar da doğru olacak. Şenol Hoca oyuncu geliştirmede iyi bir hoca ama önceki takımlarında oyuncu seçiminde eleştirilmiştir .
Ben sürekli al al mentalitesinde değilim . Verdiğinden fazlasını almak isteyen , hakkını vermeyen oyuncuya karşıyım. Alayım alayım diyen oyuncuya karşıyım.Bizim çocuk  kriteriyle bir oyuncuyla sözleşme imzalanmasına karşıyım. Oyuncunun kulübe karşı aidiyet   hissetmesi bunun hissetttirilmesi güzel ama tek başına yeterli değil. Bu sene Oğuzhan gelişim göstermese nasıl bir gözle bakacaktık? Bu oyunculara yatırım yapılıyorsa , onlara gelişmeleri için güzel bir ortam yaratılıyorsa oyuncu da bunun hakkını vermek zorunda . Mesele İsmail , Eren , Caner meselesi değil İsmail tipinde kendini geliştirmeyen oyuncular meselesi. Bugün İsmail yarın Ahmet , Mehmet.
İsmail eleştiriliyorsa, yerin dibine sokuluyorsa bunun sebebi kendisi . O zaman her maç aynı hataları yapmayacak, takımını yakmamaya çalışacak. Buna çabalamıyorsa eleştirilir . Sebep kendisi .Düzeltmek de ona bağlı. 6 sene de düzeltemedi , umarım bundan sonra düzeltir. Menajeri de zırt pırt açıklama yapıp oraya buraya konuşmazsa süreç daha iyi işler.
Takımın şampiyonluğa giderken transferin konuşulması bazı ergenlerin atlamasının önemli bir sebebi geçen senelerde Pektemek gibi oyuncularla imzalanan sözleşmeler. İnsanlar aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyor.

madem bilmiyorsunuz bilmediğiniz bir konu hakkında sayfalarca niye konuşuyorsunuz belliki
Beşiktaş düşmanı basın ortaya haber attı tartışma çıkartmak Takımın konsantrasyonunu bozmak istiyor
neden oyuna geliyorsunuz onların yapmak istediğine hizmet ediyorsunuz menejeri konuşur onun işi bu
transferi biten oyuncusuna gündem yaratmak istiyor sen neden oyuna gelipde bu konuyu gündem yapıyorsun
şu an bunun sırasımı takım şampiyonluğa yürüyor diyoruz sivası geçtik önümüzde zor bir akhisar maçı var
her maç final havasında ve odaklanmak gerekiyor camia olarak basının söylediği takım kenetlenmiş taraftar kenetlenmiş
eee ne yapacaklar bu kenetlenmeyi kırmaya çalışacaklar bunuda en yumuşak karını gıdıklayarak yaparlar.
niye oyuna geliyorsunuzda burda günlerce ismail konuşuluyor neden önem arz ediyor günlerdir ikaz ediyorum
yanlış diye senin ismaile vereceğin para şampiyonluktan kazanacaklarından dahamı değerlide sana şampiyonluğu bile unutturuyor
ve onun önüne geçiyor.ismaille sözleşmemi yapacaklar yapsınlar yanlışmı yanlış olsun senin bunu dert edecek lüksün yok şu anda
bu pireye kızıp yorgan yakmak oluyor. pireyi öldürürsün belki ama yorgansızda kalırsın. Ben size önceliklerinizi doğru tayin edin diyorum
günlerdir burda şampiyonluğa giderken hiç bir oyuncumuz tartışmaya açık değildir diyorum
sosyal medyanın gücüne burda şahit olmadınızmı burda sohbetmi ettiğinizi sanıyorsunuz yazdığınız her mesaj
takımı ya moralman yükseltir yada dibe vurdurur.
Ergenler atlar geçmişe bakmanın bir manası yok bizim görevimiz onlar atladığında susun demektir.
Beşiktaşa zarar verecek bir şeyde ateşi odunla beslemenin anlamı yok.
Tekrar söylüyorum şampiyonluğa giden takımın oyuncusu tartışılmaz bu takıma direk zarar verir.
Buranın misyonuda Beşiktaşa zarar vermek değildir o nedenle bu tip şeylere izin veremeyiz burda
Beşiktaşı şampiyonluk yolundan çıkartmak kenetlenmesini bozmak için çok şey deneyecekler bunlara alet olmamak zorundayız.
Bizde onların motivasyonunu bozmak için bir çok adım atıyoruz. Bundada bayağı başarılı olundu.
iki aydır yaşananları görmüyormusunuz şimdide onlar ismail tolga serdar üzerinden bizi vurmaya çalışıyorlar
yakında başka takımlarada transfer ederler biz yaptık onlara şimdi onların bizim silahımızla bizi vurmalarınamı göz yumalım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

madem bilmiyorsunuz bilmediğiniz bir konu hakkında sayfalarca niye konuşuyorsunuz belliki
Beşiktaş düşmanı basın ortaya haber attı tartışma çıkartmak Takımın konsantrasyonunu bozmak istiyor
neden oyuna geliyorsunuz onların yapmak istediğine hizmet ediyorsunuz menejeri konuşur onun işi bu
transferi biten oyuncusuna gündem yaratmak istiyor sen neden oyuna gelipde bu konuyu gündem yapıyorsun
şu an bunun sırasımı takım şampiyonluğa yürüyor diyoruz sivası geçtik önümüzde zor bir akhisar maçı var
her maç final havasında ve odaklanmak gerekiyor camia olarak basının söylediği takım kenetlenmiş taraftar kenetlenmiş
eee ne yapacaklar bu kenetlenmeyi kırmaya çalışacaklar bunuda en yumuşak karını gıdıklayarak yaparlar.
niye oyuna geliyorsunuzda burda günlerce ismail konuşuluyor neden önem arz ediyor günlerdir ikaz ediyorum
yanlış diye senin ismaile vereceğin para şampiyonluktan kazanacaklarından dahamı değerlide sana şampiyonluğu bile unutturuyor
ve onun önüne geçiyor.ismaille sözleşmemi yapacaklar yapsınlar yanlışmı yanlış olsun senin bunu dert edecek lüksün yok şu anda
bu pireye kızıp yorgan yakmak oluyor. pireyi öldürürsün belki ama yorgansızda kalırsın. Ben size önceliklerinizi doğru tayin edin diyorum
günlerdir burda şampiyonluğa giderken hiç bir oyuncumuz tartışmaya açık değildir diyorum
sosyal medyanın gücüne burda şahit olmadınızmı burda sohbetmi ettiğinizi sanıyorsunuz yazdığınız her mesaj
takımı ya moralman yükseltir yada dibe vurdurur.
Ergenler atlar geçmişe bakmanın bir manası yok bizim görevimiz onlar atladığında susun demektir.
Beşiktaşa zarar verecek bir şeyde ateşi odunla beslemenin anlamı yok.
Tekrar söylüyorum şampiyonluğa giden takımın oyuncusu tartışılmaz bu takıma direk zarar verir.
Buranın misyonuda Beşiktaşa zarar vermek değildir o nedenle bu tip şeylere izin veremeyiz burda
Beşiktaşı şampiyonluk yolundan çıkartmak kenetlenmesini bozmak için çok şey deneyecekler bunlara alet olmamak zorundayız.
Bizde onların motivasyonunu bozmak için bir çok adım atıyoruz. Bundada bayağı başarılı olundu.
iki aydır yaşananları görmüyormusunuz şimdide onlar ismail tolga serdar üzerinden bizi vurmaya çalışıyorlar
yakında başka takımlarada transfer ederler biz yaptık onlara şimdi onların bizim silahımızla bizi vurmalarınamı göz yumalım.
Bu sene İsmail o kadar maçta hatalı gol yerken kimse İsmail'in transferini konuşmuyordu . Yine de İsmail aynı hataları yapıp takım olarak aynı golleri yemeye devam ediyorduk. O kadar haftadan sonra Sivas maçında İsmail'in aklına asli görev olan defans yapmak geldi . Tam yapamadı çünkü fiziksel olarak eksikleri var (evet var ) . Ne zaman gelişigüzel ileri çıkıp defansın düzenini bozmakla eleştirildi defans yapmak o zaman aklına geldi İsmail Köybaşı'nın. İsmail'in Kasımpaşa maçında 2. golü yedirmesi , Bursa maçında yenilen 2 golde baş rol oynaması , bu sezon karşı takımların bizim hep solumuzdan oynaması , yenilen birçok golde İsmail'in başrolü kapması dışarıdan bizi vurmak isteyenlerle alakalı değildi maalesef . İsmail son 5 maçta asli görevini, defansı en iyi yapmak zorunda . Kafasına göre ileri açılıp defansın düzenini yine bozar gol yedirirse yine eleştiri bombardımanına tutulur.Artık insanların gözünde mimlendi İsmail. Ve Beşiktaşta oynayan hiçbir futbolcu Beşiktaş'ın çocuğuyum kriteriyle  güzel sözleşmeler kapacağı sanrısına kapılmamalı. Bu takım , taraftar oyunculara değer veriyorsa o oyuncular da karşılığını vermeli. Ben sözleşmemi yaparım , kendimi geliştirmem, performansımı artırmak için gayret göstermem, keyfime bakarım şeklinde takılacak oyuncu varsa o oyuncunun takılacağı kulübün ismi Beşiktaş olamaz.  İsmail 6 sene rahat takıldı  , kendine iyi bakmadı , oyununu geliştirmedi . Bu kulüp İsmail'e yatırım yaptı ,  İsmail de karşılığını vermek zorunda.En azından kalan beş maçta.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar ismaile asil tepki alacagi para yuzunden bunu unutmayalim.
Takimdaki yerliler bu neslin en iyileri yuksek maas almalari normal.
Bugun oguzhan fbye gitse 2.5-3milyon euro alir gokhan tore 3-4 arasi alir yoksa bu cocuklarin menecerleri masaya oturmaz fb ile

Ismail futbolcu falan degil hasbel kader lisans cikartilmis yeni turkiyenin 6 milyon lisansli sporcusundan bir tanesi

Bugun ismaili serbest biraksak en cok ama en cok 300-400 bin lira euro degil liraya bir anadolu takimi ile sozlesme imzalar. Pektemek anca 500bin liraya imzalar. Takimin toplam kalitesi cok yuksek, ismail burada arkadaslarinin sirtindan nemalanirsa benim keyfim kacar. Sakayla karisik asgari ucret, akbil, sigortadir ismailin ederi.

Boyle bir sacmalik duymadim ben, sirket yonetiyorsunuz iyi pazarlamacilariniz var kor insanlara numarali gozluk satiyorlar, iyi para kazaniyorsunuz bunlarin maaslarini yukseltiyorsunuz bu arada sirketin caycisi greve gidiyor, caya mushil katiyor ben de para istiyorum, diyor. Hadi laaan ordan der kovarsiniz

17 takim var bu takimlardan hic biri ismaili almaz, belki yeni yukselen takimlardan birine buyuk takim topcusu havasiyla transfer olur belki gsye gidebilir o kadar. Simdi bu adama cikip milyon euro vermenin mantigi nedir.

Forum karismis, sabah kalktigimda 1 sayfa yazi olurdu olmazdimbugun 10'sayfa okuya okuya geldim, ise gec kalicam, ne ismailmis arkadas.

Ismailden yedek bek falan da olmaz. Bir arkadas yazmis burasi besiktas ismail kalirsa yeni roberto carlosu bulup getirsek adamin imza toreninde capraz bagi kopar ismail oynar. Takimin butun sikintisi ismail suan. 10 kisi cabaliyor bir kisi daglara taslara ediyor. Cikartsinlar paf takimindan bir cocuk, otursun kulubede, cocuk cok hata yaparsa tosic var cikar oynar.

Ben yazmaktan biktim, futbolcu falan degil bu cocuk, topcu degil yahu, sagliklimyasam icin spor yapan birisi. Iyi bir cocuga benziyor, cok sempatik degil kalbini kirmak istemem ama ne hakki var bana sigara ustune sigara yaktirmaya.

Ben gidip einstein olsun demiyorum, 6 senedir durdugu yeri bilmeyen, ofsaytten kacamayan bir bekimiz var. sahaya alman kurdu koysan 6 senede ogrenir ofsayti, ofsayt pozisyonunda havlar bu adam lisansli futbolcu, ust seviyede futbol oynuyor ogrenemedi.

Senol hoca cok seviyorsa 150-200 bin euroya sozlesme imzalasinlar. 1 milyon euro nedir yahu. Alexis kazaniyor o parayi. Koy alexisi sol beke on kat daha iyi oynar.

Tek pas yapamiyor, tac atamiyor bu cocuk, yerde yatan adama calim atamiyor, etrafindan dolas be

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi yazdiklarinin hepsi dogru, hepsine katiliyorum ama ismail disinda tepki goren oyuncu yok, herkes mi hatali abi!
Simdi arkadas cevresinde konusulur ya bu kotu, su kotu, o kotu, bu en kotusu derken biri sorar yahu herkese kotu diyorsun da belki buradaki tek kotu sensin.
Serdar bile bu kadar tepki cekmiyor mesela, tosic 2 golle oynuyor adama cok giydirmiyoruz varsa yoksa ismail. Senol gunes goruyordur tabi ama senol hocanin plani baska bence izmirli bir arkadas yazdi iki gun once tosici stoperlere alternatif olarak tutuyor hoca, diye. Ismailin yerine adam yok yani
Ben eminim rodolfo sakatlanmasiydi ismail daha forma goremezdi.

Çevrimdışı mülkübey

Sabah sabah keyif bırakmadılar yine

Umarım bu tolga ismail ve serdar sözleşmeleri uydurmadir. Keza uzatirlarsa Beşiktaş ürünleri alırken kendimi frenleyecegim  ve param ismail tolga ve menajerlerine gitsin istemiyorum.

Bir de 5 hafta kalmış önce Şampiyon yapsınlar ne bu acele. Herhalde pektemekteki gibi menajerle hemen kabul etmezseniz başkasıyla anlaşırız haaa diye Beşiktaşı tehdit ediyorlar.

Tolga serdar ismaille anlaşmak demek sampiyonlar liginde başarı istemiyorum gücüm yeterse avrupa ligine fitim demek.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Sabah sabah keyif bırakmadılar yine

Umarım bu tolga ismail ve serdar sözleşmeleri uydurmadir. Keza uzatirlarsa Beşiktaş ürünleri alırken kendimi frenleyecegim  ve param ismail tolga ve menajerlerine gitsin istemiyorum.

Bir de 5 hafta kalmış önce Şampiyon yapsınlar ne bu acele. Herhalde pektemekteki gibi menajerle hemen kabul etmezseniz başkasıyla anlaşırız haaa diye Beşiktaşı tehdit ediyorlar.

Tolga serdar ismaille anlaşmak demek sampiyonlar liginde başarı istemiyorum gücüm yeterse avrupa ligine fitim demek.

Uefadan haber gelmesi lazim bizim yonetimin bu yanlislardan donmesi icin

Uefa derseki bak kardesim siz manyak misiniz, pektemek ve ismaile bu para verilir mi, ffp 3 sene daha uzatiyorum, akillanin oyle gelin. Ancak o zaman bizim yonetimin akli basina gelir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün Mustafa Pektemek'i savunanlar şimdi de İsmail ile Serdar'ı savunuyor. Beşiktaş'ın parası ve geleceği söz konusu burada. Sezon biter, şampiyon olursun o zaman sözleşme yenileme durumlarına bakarsın. Şimdi bu tarz şeyleri konuşmanın bir anlamı yok. Ne Tolga Ne İsmail ne de Serdar Beşiktaş'ın formasını taşımaya layık oyuncular değil, o formayı taşıyor olması  bunu hakettiği veya hakediyor olması anlamına gelmez gelemez..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

günaydın :) @mylife1903
Ust uste darbeler paZartesi sabahi, haftam hic iyi baslamadi. Herkese gunaydin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı  törenin satılabileceğine inanıyormusun ben geçen yaz ne dedim
bu yaz sattık sattık yoksa seneye satamayız. Bizede hiç bir katkısı olmayacak.
bu sene FFP den dolayı kolay kolay bonservis vererek oyuncu alamayız. İsmailden iyisini
bonservis vermeden alamayız. Her şeyden önce oyuncu isterken bir şeye dikkat edilmeli
istediğin oyuncu için öndeki takımı taşıyan oyunculardan birinin gitmesi gerekir ve giden oyuncunun yerini zor doldururuz.
bir eksiğini kapatmak için bir oyuncu daha eksiltmek ilginç bir bakış açısı heleki ffp ye takılmadan imzalatacağın ismail
varken onuda gönderip aynı mevkiye iki oyuncu aramakta buna para ödemekte oldukça zeka isteyen bir düşünce tarzı.
sana eleştiri değil bu genelde konuşulan konulara yazdım.
Birde şl de ismail yeterli olmaz demişsiniz doğru olmazda biraz daha gayret ederseniz zaten şl de olmayacağı için gerek kalmaz.
şampiyonluğa giden takımda oyuncuları tartışmaya açmak ne oluyor anlamış değilim.
çok kritik 5 tane maçımız var ve her maçımız puan kaybetmeye aday maç bırakın şimdi gelecek seneyi düşünmeyi
önce bu seneyi bir kurtaralım bu seneyi kurtarmadan gelecek seneyide kurtaramayız.
@Necmi abi her sene aynı muhabbeti yapıyorsunuz cidden can sıkıyor artık. Mustafa Pektemek'te aynı, Tosic imzalanırken aynı. Şimdi zamanı değil, bugün yeri değil, bunlar Beşiktaş'ın parası ve geleceği, siz bugünü düşünürken biz geleceği de düşünüyoruz bi de üstüne ergen muhabbeti yiyoruz. Aç son Sivas maçında yediğimiz golü 2-3 kez tekrar izle sonra bu İsmail futbolcu mu değil mi bi tekrar düşün, burada kaç yüz kişi var hepsi İsmail yetersiz diyor yapmayın etmeyin diyor biz ise şampiyonluğa gidiyoruz diye kulak tıkayacağız bu duruma, yönetim çıkar şampiyon olmadan hiç bir futbolcuyla görüşme yapmayacağız der herkes rahatlar, basının eline de koz vermez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yaklaşık 3 sene oynamadı. Geçen sene  ona keza bu sene de sağolsun mahvetti bizi hatalarıyla. Ancak dediğim gibi konuştuğumuz konunun orjini yanlış. Alternatif yok sorun bu.
Küçükmekcespor'un sol beki var alternatif, Yeni Malatysaspor'un sol beki de gayet yerini doldurabilir İsmail'in, ha biraz param var diyorsan ptt 1.ligde çok daha iyileri var. Yahu konuştuğumuz adam İsmail neyin alternatifinden bahsediyoruz ki, adamın futbol bilgisi yokla hiç arasında bir şey. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi her sene aynı muhabbeti yapıyorsunuz cidden can sıkıyor artık. Mustafa Pektemek'te aynı, Tosic imzalanırken aynı. Şimdi zamanı değil, bugün yeri değil, bunlar Beşiktaş'ın parası ve geleceği, siz bugünü düşünürken biz geleceği de düşünüyoruz bi de üstüne ergen muhabbeti yiyoruz. Aç son Sivas maçında yediğimiz golü 2-3 kez tekrar izle sonra bu İsmail futbolcu mu değil mi bi tekrar düşün, burada kaç yüz kişi var hepsi İsmail yetersiz diyor yapmayın etmeyin diyor biz ise şampiyonluğa gidiyoruz diye kulak tıkayacağız bu duruma, yönetim çıkar şampiyon olmadan hiç bir futbolcuyla görüşme yapmayacağız der herkes rahatlar, basının eline de koz vermez.
Insallah ismail yuzunden basimiza bir kaza gelmez. Cocugu simdiden linc ediyoruz. Hala onumuzde 5 hafta var, maclar zor is son haftaya kalmaz ama en azindan bu haftayi kazasiz gecmemiz lAzim. Ismail en zayif halka ama inceldigi yerden kopmuyor.
Ismaile sorsan, kart sinirindayim defansta cok dikkatli oynuyorum kart gormemek icin, der. Herkes salak ya

Çevrimdışı mylife1903

Küçükmekcespor'un sol beki var alternatif, Yeni Malatysaspor'un sol beki de gayet yerini doldurabilir İsmail'in, ha biraz param var diyorsan ptt 1.ligde çok daha iyileri var. Yahu konuştuğumuz adam İsmail neyin alternatifinden bahsediyoruz ki, adamın futbol bilgisi yokla hiç arasında bir şey.
Abi sen cok ileri gidiyorsun bak sampiyon kiz takiminin sag beki var. ne gerek var o kadar uzaklarda aramaya. Taktik bilgisi daha iyidir, sampiyon takim oyuncusu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Insallah ismail yuzunden basimiza bir kaza gelmez. Cocugu simdiden linc ediyoruz. Hala onumuzde 5 hafta var, maclar zor is son haftaya kalmaz ama en azindan bu haftayi kazasiz gecmemiz lAzim. Ismail en zayif halka ama inceldigi yerden kopmuyor.
Ismaile sorsan, kart sinirindayim defansta cok dikkatli oynuyorum kart gormemek icin, der. Herkes salak ya
Sivas maçındaki golü herhangi bir avrupa takımında yese İsmail, süresiz kadro dışı kalırdı iş ahlakına uygun davranmadığı için.
Korku akıl katilidir.