Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281305 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Ilk11 de iyi bir bek olsun da yedek Ahmet mi olur Mehmet mi önemli değil benim için :)

Çevrimdışı Tolga

Ilk11 ini bulduk da yedeği kaldı artık
As oyuncuyu aramaya zaman kalsın diye yedek sol beki şimdiden halletmeye çalışıyoruz :evillol:

Caner Erkin diye bir oyuncu var izlemek lazım :D
:upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu arada ismail tolga hadi neyse gene'de bir sol bek alınacağı kesin,, asıl serdarla sözleşme yenilenirse o zaman s.ctk beyler

Çevrimdışı Scout

Yol Yakınken Canere Çökelim Bence
Pika Pika

Çevrimdışı raichu

5. asist Galatasaray'a karşı yine duran toptan.
tamam tamam aldılar mesajı  :D

Çevrimdışı Mehmet57

Adler
Meunier-Rhodolfo-Sane-Caner
Jedinak
Sosa-Oguzhan
Ben Arfa-Gomez-Aras

Tas gibi takim olur. Caner bedava, Sane'nin 1 senesi kaldi, keza Jedinak'da oyle. Boyko-Adler takas yap, Meunier'e bonservis ode, Ben Arfa bedava.

Çevrimdışı 38life

Bu arada İsmaille gerçekten sözleşme uzatılırsa yeni sezonun başında alınacak sol bek'in çarpraz bağları kopar İsmail oynar. Bundan adım gibi eminim. Ne saçmalıyorsun demesin kimse. Burası Beşiktaş...

Çevrimdışı cisse557

Ilk11 de iyi bir bek olsun da yedek Ahmet mi olur Mehmet mi önemli değil benim için :)
Edit:kendimi alıntı yaptım

Adler
Meunier-Rhodolfo-Sane-Caner
Jedinak
Sosa-Oguzhan
Ben Arfa-Gomez-Aras

Tas gibi takim olur. Caner bedava, Sane'nin 1 senesi kaldi, keza Jedinak'da oyle. Boyko-Adler takas yap, Meunier'e bonservis ode, Ben Arfa bedava.
thomas'ı nasıl alacağız ya..parasını versek bile alamayız çok gözde

Çevrimdışı ozgursum

bu arada ismail tolga hadi neyse gene'de bir sol bek alınacağı kesin,, asıl serdarla sözleşme yenilenirse o zaman s.ctk beyler
Ihtimal vermiyorum , ihtimal verebilmem icin Hocanin Serdarla oynamasi lazim. Serdar yalnizca 1 kere ilk 11 de oynadi onu da 90 dakika oynayamadi. Hoca bu kadar bariz sekillde oynatmadigi oyuncuyu tutmaz sanmiyorum. Ancak bu aciklanmaz. SAmpiyonluk belli olmadan Serdari istemiyoruz demek , risktir. En azindan Akhisar maci gecsin bi  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:00:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
5. asist Galatasaray'a karşı yine duran toptan.

6. asist Eskişehirspor maçında gözüküyor transfermarktta ancak yanlış yazılmış asist Ahmet İlhan'ın.

7. asist Antalya deplasmanı yine korner yine duran top.

8. asisti bize karşı akan oyunda o da şişirme orta maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:02:14
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam tamam aldılar mesajı  :D

Rasgele rakamlara bakıp oyuncu öneriyorlar öyle işe böyle muamele :D

Adam 8 asist yapmış 7'si duran top 1'i akan oyun sadece. O akan oyunda bizim maç asist filan değil o.

Düşünerek yazalım bundan sonra @Anıl efendi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat baltacı

Neye göre daha iyi Eren? Asist sayısına göre mi? Neredeyse fark yok aralarında ikisinin de savunması zayıf. İsmail'in 5 gömlek üstü Caner bile olmaz abartmayın oyuncuyu eleştirirken.

Kötü sol bek ama Eren 1 tık üstü sadece ki onun da ne para istediğini bilmiyoruz.

Tolga'dan da indirim filan istenmez sadece zam yapılmaz aynı sözleşme devam eder. Takım yaratmanın bedelleri var sadece sahadaki görüntüyle değerlendirmeyin takım içinde Tolga'nın nasıl bir yeri var bunları da düşünün.
Eren orta açabiliyo hatta adrese orta açabiliyo ama ismail orta çamayı geçtim çizgiye indiğinde içeriye bakıyo bizim oyuncuları görüyo ama topu rakip defans oyuncusuna atıyo :)

Bu bile ismaille sözleşme imzalamamak gerektiğinin net göstergesi bana göre kanserli bölge gibi oldu resmen koparıp atmak gerek.çok yetersiz yeteneksiz oyuncular geldi geçti BU takımdan ama ismail gibi hem yüksek bonservis ile alınan hemde aşırı sakatlık yaşayıp yattığı yerden para alan ilk defa adam akıllı oynama şansı bulduğu sezondada acayip acayip goller yedirip resmen şampiyonluğa giden takımı baltalamaya çalışan bi oyuncu hiç gelmedi gelmezde.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Anıl

Rasgele rakamlara bakıp oyuncu öneriyorlar öyle işe böyle muamele :D

Adam 8 asist yapmış 7'si duran top 1'i akan oyun sadece. O akan oyunda bizim maç asist filan değil o.

Düşünerek yazalım bundan sonra @Anıl efendi
Biraz daha düşündüm, sana da yazıklar olsun :D

Çevrimdışı Mehmet57

Bu arada Bilic Jenkinson'u almayacak galiba sezon sonunda. Kac sezondur West Ham'de kiralik. Antonio'yu sagbek oynatiyor ve Byram'i aldilar. Bir ara kendini baya gelistirmisti Jenkinson. Ingilizleri BPL disina cikarmak zor olsada SL faktoru burda fark yaratabilir.

Van der Wiel'de dusunulebilir, sonucta Hollanda'nin son donemde cikardigi en buyuk 3 topcudan ikisi Turkiye'de oynuyor. Meunier utopya olsada yoklanmali. Temposu ve fizigi ile tam istedigimiz bek.

Orta sahayada Jedinak ilac olur.

Çevrimdışı 38life

adam taraftara mental işkence...ah deli ibo ahh bilemedik kıymetini  :)

Bi de böylesine akıl almaz bir hatanın ardından hala el kol yapıyor ya çıldırmamak elde değil. Bu adamın yerine kim yedekte bekler, kim oynar umrumda değil. Bu adam Beşiktaştan gitsin sadece! yerine yok Ahmetmiş yok erenmiş ne olacağı umrumda değil. Gerekirse 1 sol 1 sağ as bekimiz olsun 1 tane de joker bekimiz olsun yedekte beklesin. Ama İsmail gitsin...

Çevrimdışı Mehmet57

Bu arada ligde iyi bek oyunculari kisitli oldugu icin fiyatlar cok ucuk oluyor. Galatasaray'da Tarik Camdal'in aldigi maas'a bakarsan Eren'in nekadar isteyecegini dusunun.

Çevrimdışı ozgursum

Bu arada Bilic Jenkinson'u almayacak galiba sezon sonunda. Kac sezondur West Ham'de kiralik. Antonio'yu sagbek oynatiyor ve Byram'i aldilar. Bir ara kendini baya gelistirmisti Jenkinson. Ingilizleri BPL disina cikarmak zor olsada SL faktoru burda fark yaratabilir.

Van der Wiel'de dusunulebilir, sonucta Hollanda'nin son donemde cikardigi en buyuk 3 topcudan ikisi Turkiye'de oynuyor. Meunier utopya olsada yoklanmali. Temposu ve fizigi ile tam istedigimiz bek.

Orta sahayada Jedinak ilac olur.
Daha gercekci hedeflere yonelmeliyiz. Ozellikle bonservisi elinde olan ya da buyuk kuluplerde dususte olan kisiler gibi. Ben Arfa bile imzalanmadiysa su ana kadar , cok zor. Tum Avrupada basalti takimlar onu istiyor. Imza parasi ciddi sekilde bonservis gibi olacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

4. asist Gençlerbirliği maçında taçtan. Tacı kullanmış Kweuke vurmuş gol olmuş.
Çağrı , Eren'in asistlerini bırak İsmail'in yaptığı asistleri anlat bize :)
Örneğin Atatürk Olimpiyatta Lokomotiv Moskova maçında yaptığı asist muhteşemdi. Bu sezon bu kadroyla Avrupa Ligi'nden çıkamadık. Baş roldeki 2 oyuncu İsmail Köybaşı ve Tolga Zengin . İsmail'den back up oyuncusu olur mu(İsmail tipinde mental olarak yetersiz oyuncular oynamadıkça çok daha geriye gider) ?  Sözü edilen 3 yıllık ve milyon avroluk sözleşme yapmak mantıklı mıdır? Sene sonu neden beklenmez(Öz evlat kontenjanıdır bunun cevabı muhtemelen) ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 01:08:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren'in tüm asistlerine baksak eminim %90'ı duran top çıkacak bu sezon 8'de 7 ise. Akan oyunda hiçbir şey yapmamış adam ve yenilen gollerde açtığı hangar gibi alanlar var arkasında.

İsmail iyi bir bek değil. Ama İsmail'in yerine de İsmail alınmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Daha gercekci hedeflere yonelmeliyiz. Ozellikle bonservisi elinde olan ya da buyuk kuluplerde dususte olan kisiler gibi. Ben Arfa bile imzalanmadiysa su ana kadar , cok zor. Tum Avrupada basalti takimlar onu istiyor. Imza parasi ciddi sekilde bonservis gibi olacak.
Ben Arfa için imza parası vereceğimizi hiç sanmıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet57

Vd Wiel'in sozlesmesi bitiyor. Sane ve Jedinak'in son seneleri ki Sane'yi ara transferde istiyorduk ve Jedinak 31 yasinda 1 senesi kaliyor. Bence gayet gercekci.

ön protokol imzalamıştır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."