Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281312 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Savunma pozisyon hatasi resimle aciklanmaz . Heleki hizli gelisen bir ataktaki hata. Neyse onemli olan o degil , onemli olan Milli takimin 2 solbekinden birine amator oyuncu muamelesi yapilmasi. Kusura bakmayin da Senol Gunes ve Fatih Terim  sizden daha iyi biliyordur futbolu bu kesin. Bu kadar abartmanin manasi yok her sene ayni seyler.Gecen sene Ersanla sozelesme uzadiginda laf soyleyenler yine benzer kisiler. Bu sene Ersan gidince konusulanlari biraz hatirlayinca ne kadar haksiz olundugu da ortada.

Pardon ozaman resmin yanında videolar da vardı. Resimler çizim için kullanılmıştı.

Ersan'ın durumu ile İsmailin durumu arasında dağlar kadar fark var. İsmail tek başına Beşiktaşın şampiyonluğunu engelleyebilecek bir futbolcu. Bu sezon şampiyon oluyorsak İsmaile rağmen şampiyon oluyoruz. Ve İsmaile rağmen şampiyon olduğumuz için Allaha şükretmemiz gerek. Hücum hattımıza minnettar olmamız gerek...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eren bu parayı başka hiçbir yerde alamayacağına göre bu parayı kabul eder ki artık yabancı sınırı da yok yani fazla pazarlık da yapamaz. :)

Hiç sanmıyorum. Serdar 700'e geldi buraya kulübün durumu kötüyken. Eren en az 1.2-1.3'ten açar kapıyı sen almazsan Galatasaray veya Fenerbahçe alacak çünkü ikisinin de sol beki yok Caner'in ayrılacağını düşünürsek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Ismail ile sozlesme uzatmalarini nekadar istemesemde bekliyordum. Iki tane yeni solbek alacak degiller ne yazik ki. Ama kesinlikle ilk 11 icin bir sag birde solbek gerek bu takima yoksa kanatlarimiz SLde yol gecen hani olur. Ondan ziyade ofansimiz tam potansiyelini bulmus degil, cunki ligin en iyisi olsak bile beklerimiz ofansa katki konusunda cok yetersiz.

Bu arada Mile Jedinak'in 1 senesi kaliyor sozlesmesinde. Yasi 31 olsada BPL deneyimi getirebilecek futbolcu ve Palace'in kaptani. Artik o da SL oynamak isteyecektir. Tam aradigimiz kan; uzun boylu, pas yuzdesi cok yuksek, fizik guclu, oyunu cok iyi okuyan lider karakterli on libero. Gercekten kulube bildirilmeli.

Çevrimdışı raichu

Kusura bakma da sacmaladin biraz. Senol Gunes bir oyuncuyu tecih ediyor , bu Senol Gunes in gecmisi belli , seni su an sampiyonluga tasiyor. Sen kalkip yaziklar olsun diyorsun. Ne Hakla?
şampiyonlar liginde ismail 11 başlarsa ne alaka olduğunu hep beraber görürüz  :)
edit:yanlış okumuşum
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 00:52:07 raichu ]

Çevrimdışı Scout

Kaleci , 2 Stoper , As Sol Bek ve Yedek Sağ Bek , İki Kanat Transferi Gerekiyor Bence :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:43:10
  • Beşiktaş / Bodrum
eren 1.1 e de gelse ,ismaile maaş ödeyip 0 verim alacağıma erene o bonservisi ve aynı maaşı veririr verim alırım daha iyi.
dipnot:ismailin şampiyonlar liginde muhtemel ispanyol veya ingiliz bir rakibe karşı savunma yaptığını düşünemiyorum.

İkisinin farkı neredeyse yok yaşından ötürü dersen evet bir ihtimal. Ama maaş aynı olacaksa ben yabancı bir oyuncu getirip bir de onun oryantasyonu ile uğraşmam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Kaleci , 2 Stoper , As Sol Bek ve Yedek Sağ Bek , İki Kanat Transferi Gerekiyor Bence :bandit:
stoper önemli :bandit:
ama çok uçmayalım o kadar transfer yapamayız zaten sosa kalır sadece gökhan giderse 2 kanata gerek yok aras gelecek

Çevrimdışı cisse557

Şu zamanda Ismail ile sözleşme görüşmeleri yapmak ne kadar doğru? Once iyi bir sol bekle anlas imzayı attır taraftarini da rahatlat sonra dön Ismaile sana verebileceğim maksimum şudur kabul ediyorsan et yoksa Tosicle yola devam edeceğiz de elini de güçlendir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Hiç sanmıyorum. Serdar 700'e geldi buraya kulübün durumu kötüyken. Eren en az 1.2-1.3'ten açar kapıyı sen almazsan Galatasaray veya Fenerbahçe alacak çünkü ikisinin de sol beki yok Caner'in ayrılacağını düşünürsek.
eren gidip fener'de patlama yaparsa çok sinirim bozulur benim

Çevrimdışı Scout

stoper önemli :bandit:
ama çok uçmayalım o kadar transfer yapamayız zaten sosa kalır sadece gökhan giderse 2 kanata gerek yok aras gelecek
Olcayın Performansını Beğenmiyorum Zirvede Bırakmalı Artık , Gökhan Büyük İhtimal Gidici , Quaresmanın Son Senesi Olur O Yüzden 2 Transfer Gerekiyor Bence
Pika Pika

Çevrimdışı raichu

Olcayın Performansını Beğenmiyorum Zirvede Bırakmalı Artık , Gökhan Büyük İhtimal Gidici , Quaresmanın Son Senesi Olur O Yüzden 2 Transfer Gerekiyor Bence
bence max 4 kişi alabiliriz hadi en fazla 5 olsun

Çevrimdışı nusretaslanturk

atiba
  oğuzhan
     sosa
   gomez     şu iskeleti bozmasınlar gerisi önemli değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:49:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren'in yaptığı asistleri incelemeye başladım.

Rize - Antalya maçında 3 asist yapmış. 3'ü de duran toptan diğerlerine de bakacağım ne kadarı akan oyunda merak ediyorum çünkü bizim için önemli olan bu.

Aynı maçta golü de Eren'in bıraktığı boşluktan onun kanadından yemişler bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Kusura bakma da sacmaladin biraz. Senol Gunes bir oyuncuyu tecih ediyor , bu Senol Gunes in gecmisi belli , seni su an sampiyonluga tasiyor. Sen kalkip yaziklar olsun diyorsun. Ne Hakla?
Şu forumdaki en Şenol Güneş'ci insanlardan biriyim. O hakla

Çevrimdışı Scout

bence max 4 kişi alabiliriz hadi en fazla 5 olsun
Kaleci Almayacağımız Kesin Zaten 1 Stoper ve 2 Bek Alabilirler Bir Kanat Belkide Bir Defansif Orta Saha
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:50:51
  • Beşiktaş / Bodrum
eren gidip fener'de patlama yaparsa çok sinirim bozulur benim

Şener Eren'den daha iyi bek. Şener'in oynadığı ortada.

Bu arada Eren Trabzonspor'da oynayamayıp gönderilen oyunculardan. Trabzon seviyesinde iyi bek olurmuş Trabzon'un hatası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şener Eren'den daha iyi bek. Şener'in oynadığı ortada.

Bu arada Eren Trabzonspor'da oynayamayıp gönderilen oyunculardan. Trabzon seviyesinde iyi bek olurmuş Trabzon'un hatası.
Büyük ihtimalle Trabzon'a gider gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

O kadar scout ekibi kurup burda kala kala Erene kaldiysak işimiz var

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tek şikayet edilecek durum transfer sezonunda Beck ve İsmail'den daha iyi as bek oyuncuları alınmassa edilir kimsenin İsmail'le Beck'ten yedek olmaz diye şikayet etmeye hakkı yok bence ki durumda ortadayken oyuncu satmadan oyuncu alamıyorsun ve gelir gider dengeni yapmak zorundasın. Sezon sonu Sağ/Sol Bek - Defans ve Boyko'yla devam edilecekse Boykoyla devam edilmeyecekse kaleci laınmadığı sürece şikayetçi olma lüksüne sahip değilsiniz kusura bakmayında. Çünkü bu dediklerimi alırken bile bir as adamımızdan feragat etmemiz gerekicek.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 00:55:46 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Tolga

O kadar scout ekibi kurup burda kala kala Erene kaldiysak işimiz var
Yerli yedek bir sol bek arıyoruz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:53:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren'in yaptığı asistleri incelemeye başladım.

Rize - Antalya maçında 3 asist yapmış. 3'ü de duran toptan diğerlerine de bakacağım ne kadarı akan oyunda merak ediyorum çünkü bizim için önemli olan bu.

Aynı maçta golü de Eren'in bıraktığı boşluktan onun kanadından yemişler bu arada.

4. asist Gençlerbirliği maçında taçtan. Tacı kullanmış Kweuke vurmuş gol olmuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Caner Erkin diye bir oyuncu var izlemek lazım :D

Çevrimdışı cisse557

Ilk11 ini bulduk da yedeği kaldı artık

Çevrimdışı ozgursum

şampiyonlar liginde ismail 11 başlarsa ne alaka olduğunu hep beraber görürüz  :)
Senol Gunes ISmaille imzalanmasini istedi diye siz kalkip yaziklar olsun diyebileceksiniz yani . Bunu kendinizde hak goruyorsunuz bunu mu diyorsun? Cunku o mesajim tamamen buna yonelik. Ayrica Ismail ilk kez avrupa kupasi maci oynamayacak. Oynadigi maclar cok gecmiste. Cok kotu oldugu mac sayisi da azdir. Abartmaya gerek yok. Futbol ilahi gibi davranmaya gerek yok. Hepimizden daha iyi bilen bir teknik direktor var ortada ve o diyorsa dogrudur. Bu kadar basit. Ben sezon sonuna bakarim. Sezon basinda da futbol ilahlari cikip atip tutmustu. Yine sezon sonuna bakarim demistim. Sampiyon olursak , ki oluyoruz , basirili transferler yapmisiz. Seneyede aynisi olacak. Transferler ,. sozlesme uzatmalar gun icin bu sekilde buyutulerek degerlendirilmez. Kadro muhendisligi denen birsey var. Bunun hem fiziki hem mental yonleri var. Bunu dusunecek kisi de teknik direktor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:55:32
  • Beşiktaş / Bodrum
4. asist Gençlerbirliği maçında taçtan. Tacı kullanmış Kweuke vurmuş gol olmuş.

5. asist Galatasaray'a karşı yine duran toptan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli