Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297468 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Seni Seviyoruz Gökhan Töre.

Çevrimdışı Ensar

Seni Seviyoruz Gökhan Töre.
bir de şu sakatlıktan bomba gibi dönüp şampiyonluk yolunda katkı verirse tadından yenmez :D bu sene fener ve gs derbilerini kazandıran adamdır kendisi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı edursan07

Iyi bi besiktasliyim bunun yaninda da hayata realist bakan birisiyim. Maalesef Tore devre arasindan bu yana yan yatiyor camura batiyor oynamiyor. Devre baslayali kac hafta oldu ve tore hala yok. insallah olmaz ama kalan 8 macta da ben bi fayda saglayacagini sanmiyorum artik. Adam resmen kafasinda bitirmis takimi

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan Töre başlığı mı diye baktım bi an o kadar çok foto görünce  :D
İyi bir töreye ihtiyacımız var şiddetle ama bana da bu ihtiyaca pek cevap verecek gibi gelmiyıor

EssiLor

• Ziyaretçi

bir de şu sakatlıktan bomba gibi dönüp şampiyonluk yolunda katkı verirse tadından yenmez :D bu sene fener ve gs derbilerini kazandıran adamdır kendisi
Gökhan Töre büyük futbolcu
Böyle büyük futbolcular büyük maçlarda Coşar şov yapar
Gökhan Töre evet fazla top kaybı yapıyor ama çok klas bir oyuncu
Süratli teknik pas trafiğine sağladığı katkılar tıpkı Ozzy gibi dikine attığı paslar bunlar asla göz ardı edilmemeli
Olcay Ozzy Töre Cenk 5-2 lik Mersin maçında nasıldılar ?
Muhteşemdiler o pas trafiği o uyum bunlar takımımız adına muhteşem şeyler
Töre takımımızın önemli bi parçası
Bak Naniye ne halde açma Fener taraftarı naniyi bizim taraftarın töreyi eleştirdiği kadar eleştirmiyor halbuki Nani daha berbat
Töre muhteşem bi dönüş yapacak ben inanıyorum o muhteşem bir oyuncu
Baksana kaç Fenerli yi takmış peşine :D

Çevrimdışı Ensar

Gökhan Töre büyük futbolcu
Böyle büyük futbolcular büyük maçlarda Coşar şov yapar
Gökhan Töre evet fazla top kaybı yapıyor ama çok klas bir oyuncu
Süratli teknik pas trafiğine sağladığı katkılar tıpkı Ozzy gibi dikine attığı paslar bunlar asla göz ardı edilmemeli
Olcay Ozzy Töre Cenk 5-2 lik Mersin maçında nasıldılar ?
Muhteşemdiler o pas trafiği o uyum bunlar takımımız adına muhteşem şeyler
Töre takımımızın önemli bi parçası
Bak Naniye ne halde açma Fener taraftarı naniyi bizim taraftarın töreyi eleştirdiği kadar eleştirmiyor halbuki Nani daha berbat
Töre muhteşem bi dönüş yapacak ben inanıyorum o muhteşem bir oyuncu
Baksana kaç Fenerli yi takmış peşine :D
katılmakla beraber kesinlikle psikolojik olarak daha güçlenmeli kendini işine verip bir profesyonel gibi yaşamalı ve istikrar sağlamalı ,  sorun bunlar , yoksa törenin yeteneğinden kimsenin şüphe duyduğunu sanmıyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

katılmakla beraber kesinlikle psikolojik olarak daha güçlenmeli kendini işine verip bir profesyonel gibi yaşamalı ve istikrar sağlamalı ,  sorun bunlar , yoksa törenin yeteneğinden kimsenin şüphe duyduğunu sanmıyorum
Muhtemelen Evimizdeki Bursa maçında 2.yarı oyuna dahil olacak gibi geliyor bana rahat yetişir zaten bizim maça 13 gün var bu Adam 15 gün sonra dönecek
Rahat yetişir Bursa maçına
Bide Quaresma geldiğinde Nani nin Quaresmadan daha iyi olduğunu iddia edenler vardı
O günden beri Nani Quaresmanın olduğu yerde ancak ambulans sesi olur Na ni Na ni Na ni
Dedim kimse inanmadı bak öyle oldu haklıda çıktım yani :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Sadece sakatlandığı için bunlar söylenmiyor.

Şu haftaya kadar Töre kalitesindeki bir adamın ortaya koyduğu performans sizi tatmin edebilir ama beni tatmin etmiyor.

Sakatlığı geçse de nasıl sahaya döneceği de meçhul. Kaç haftadır maç yapmıyor yani maç eksiğini kapatması o kadar kolay değil.

Töre bu takımın en önemli kanat oyuncusudur ama kalitesinin altında bir performans gösteriyor.

İnsanlar eleştiriyor diye de adamlık ya da Beşiktaşlılık öğretmeye falan da kalkma. Kimsenin haddi değil.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 12:13:26 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı edursan07

Şu haftaya kadar Töre kalitesindeki bir adamın ortaya koyduğu performans sizi tatmin edebilir ama beni tatmin etmiyor.

Sakatlığı geçse de nasıl sahaya döneceği de meçhul. Kaç haftadır maç yapmıyor yani maç eksiğini kapatması o kadar kolay değil.

Töre bu takımın en önemli kanat oyuncusudur ama kalitesinin altında bir performans gösteriyor.

İnsanlar eleştiriyor diye de adamlık ya da Beşiktaşlılık öğretmeye falan da kalkma. Kimsenin haddi değil.

👏👏👏👏

Çevrimiçi Koa_lAA

töre candır... takımdaki en sevdiim 2 topcudan biridir...

tek sıkıntısı aidiyet duygusu sıfır adamda :D

fazla profesyonel takılıyor sanırım... türkiye için pek realist bir yaklaşım değil bu.. biraz duygu katmak lazım..

yada avrupaya gitmesi lazım... ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gönderecez :)

Çevrimdışı mülkübey

töre tam olarak çok yetenekli bir futbolcu .Hatta o kadar yetenekli ki kalburüstü bir ligde bile tek başına takımına sezonda 10 maç falan kazandırabilir. Ama iyi futbolcu aynı zamanda iyi profesyonel olmalıdır. Töre de o kısım sıkıntılı.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

EssiLor

• Ziyaretçi

Bak kardeşim yazdıklarımı güzelce bi okusan fenada olmaz
burda Beşiktaş'ın oyuncusuna laf ediliyorsa ben tepkimi gösteririm
BJK oyuncusuna laf atmakta kimsenin haddine değil
Töreye laf atanları koy bakalım sahaya onun şuana kadar verdiği katkının yüzde 10 unu bile verebiliyorlarmı ?
Nani şuan çok mu iyi töreden kardeşim ?
Fener taraftarı kalkıp bizim töreyi eleştirdiğimiz kadar eleştirmiyor naniyi bunuda düşünmek lazım Nani nin bunca yaptıklarına tahammül ediyorlarsa bizim taraftarlarımızında destek olması gerek
Şuan karşılaştırdığımızda şuanki Gökhan töre şuanki Nani nin 10 gömlek üstünde
Burda anlatmak istediğim Beşiktaş'ın futbolcusunu güzel oynadığında övüp sakatlandığında kötülemek nekadar doğru bi politika o tartışılır
Bi tavrın olur delikanlı gibi uygularsın hiç kıvırmadan şaşmadan ama bi öyle bi böyle yorumlar yapılırsa kimse kusura bakmasında ben bu Ada'ma dengesiz derim
Çünkü bi dediği bi dediğini tutmaz Bu tarz adamların
Bize iyi gün taraftarı lazım değil iyi gün taraftarı çok bize hem iyi günde hemde kötü günde takımı destekleyecek adamlar lazım
İyi oyuncuyu iyi gününde son Zaman'larda kötü performans sergileyen oyuncuyu kötü gününde destekleyecek kadar delikanlı taraftar lazım bize
Çünkü biz Beşiktaşlıyız Renk yoktur bizde
Bizi diğer takımlardan ayıran tek şey budur renkli değiliz biz ayrıcalıklıyız
Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 12:04:36 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Bastian sanırım sakatlığı nedeni ile milli takımdan çıkarılmak üzere muhtemelen bir daha eskisinin yarısı dahi olamayacak bu nedenle müzmin sakat bastiandan vazgeçin beyler...
Gomez içinde aynısını demiştik abi dembaba içinde şimdi araştırmak lazım sakatlıklar hep aynı yerdenmi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Töre bence de çok özel bir yetenek bunu zaten dünya kabul etmiş durumda bu ilkokul yıllarından beri böyle. ama sorun şu arkadaşlar "ben oldum" noktasında. böyle düşünen her birey yaptığı iş ne olursa olsun gerilemeye düşer.  burada Töreyi savunanlar duygusal yaklaşıyorlar olaya. hatta bazıları 4 gol 6 asist yapmış die istatistik veriyor Q17den fazla bu rakam diyor mukayese ediyor. Töre mevcut yeteneklerini efektif kullanması durumunda her sezon 10 gol 20 asist istatistikleri yapabilecek kalibrededir. bu arada 6 asistin 5 tanesini ilk 6 haftada yapmıştı. yani 20 haftadır sadece 1 asisti var.

umarım sağlıklı bir şekilde döner ve son 5 maçta şampiyonluk kupasının en önemli aktörlerinden biri olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Bugünün kurbanı Töre mi; yarın menüde kim var?  :D
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 12:36:45 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

Bugün kurbanı Töre mi; yarın menüde kim var?  :D
olcay diye düşünüyorum ama bakalım yarın ola hayr ola :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Gomez içinde aynısını demiştik abi dembaba içinde şimdi araştırmak lazım sakatlıklar hep aynı yerdenmi

bi inceledim ve sakatlıklar tekrar eden sakatlıklar değilmiş ancak şöyle bir veriye ulaştım 2013 de ligde oynadığı 28 maçta ortalama 83 dk sahada kalırken bu rakam hep düşüyor takip eden yıllarda maç sayısı 24 süre 70 maç sayısı 20 süre 65 maç sayısı 18 süre 50 vbvb...

bastian çok üst düzey fiziki mücadele ile oynayan biriydi ve bu denli vücuduna yüklenen oyuncuların bir noktadan sonra vücudu su koyuveriyor tekrar eden olmasa da farklı bölgelerden sakatlıklar yaşıyor.

mesela bu anlamda bence Frank Lampard ve Steven Gerrard bildiğin biyonik adamlardır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

bi inceledim ve sakatlıklar tekrar eden sakatlıklar değilmiş ancak şöyle bir veriye ulaştım 2013 de ligde oynadığı 28 maçta ortalama 83 dk sahada kalırken bu rakam hep düşüyor takip eden yıllarda maç sayısı 24 süre 70 maç sayısı 20 süre 65 maç sayısı 18 süre 50 vbvb...

bastian çok üst düzey fiziki mücadele ile oynayan biriydi ve bu denli vücuduna yüklenen oyuncuların bir noktadan sonra vücudu su koyuveriyor tekrar eden olmasa da farklı bölgelerden sakatlıklar yaşıyor.

mesela bu anlamda bence Frank Lampard ve Steven Gerrard bildiğin biyonik adamlardır.
Bende baktım şimdi abi bizim ligimizde bir İngiltere bir Almanya değil burada zirve yapar tekrardan şuan gözden düşmüşken çökmek lazım :)

Çevrimdışı Tolga

Bende baktım şimdi abi bizim ligimizde bir İngiltere bir Almanya değil burada zirve yapar tekrardan şuan gözden düşmüşken çökmek lazım :)

Maliyetine bakmak lazım.

Maaş dengesini çok fazla sarsmayacaksa Bastian Schweinsteiger iyi transfer olur. Hele hele Şampiyonlar Ligi'nde olursak çok faydasını görürüz. :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Malum sitede töre ile ilgili önemli bi son dakika haberi var
Durumu şuan gayet iyi gidiyormuş
İlk hetapta töreye yaptıkları tedavi töreye zarar vermiş herşey ters gitmiş öyle yazıyor
Yalnız Ertuğrul karanlık fena patlamış.

Çevrimdışı tangaz

Maliyetine bakmak lazım.

Maaş dengesini çok fazla sarsmayacaksa Bastian Schweinsteiger iyi transfer olur. Hele hele Şampiyonlar Ligi'nde olursak çok faydasını görürüz. :)

m.united'a 500 Euro bonservis ödesek  :D oyuncuya da gomezin 1 tık altı ödesek  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

m.united'a 500 Euro bonservis ödesek  :D oyuncuya da gomezin 1 tık altı ödesek  :bandit:
Güzel olur :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Törenin niye iyileşmediği belli oldu
Ada'ma yaptıkları tedavi zarar vermiş Bi doktor Nasıl böyle bi hata yapabiliyor
Şampiyonluğa giden bu yolda sayın doktorlarımızın daha dikkatli olması gerek yanlış bi tedavi nelere maal verebiliyor bunu törede gördük
Bu arada Törenin damarını açma operasyonunu Ertuğrul Karanlık yapmamış
Ertuğrul Karanlık: Şuan Gökhan Törenin durumu iyiye gidiyor 15 güne kadar takıma katılacak inşallah şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a katkı sağlayacak.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bugünün kurbanı Töre mi; yarın menüde kim var?  :D

Sosa.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅