Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Caner avrupa yapar. Mehmet Topalın menajeri de aklı sıra para koparmaya calışıyor Fenerden. Zor transfer.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kuntz

Bu gidişte kalan 8 maçta Töre'den de doğru düzgün faydalanamayacağız.

Benim tek derdim iyi bir paraya satalım şu çocuğu. Bize ciddi anlamda katkı vermiyor.

Çevrimdışı Tolga

Benim tek derdim iyi bir paraya satalım şu çocuğu. Bize ciddi anlamda katkı vermiyor.
Bu sezona kadar hep direndim satılmaması için ama artık ben de satılmalı diyorum.

Hatta bir kulüple anlaşmış bile olabilir yani şaşırmam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kuntz

Bu sezona kadar hep direndim satılmaması için ama artık ben de satılmalı diyorum.

Ciddi bir meblağ alalım yeter Tolga. Ciddi anlamda benim bu adamdan hiç umudum kalmadı. Bize artık istikrarlı top oynayacak adamlar lazım. Töre'ye göre sezon planlaması yapmak rulet oynamak gibi bir şey benim nazarımda.

Çevrimdışı Tolga

Ciddi bir meblağ alalım yeter Tolga. Ciddi anlamda benim bu adamdan hiç umudum kalmadı. Bize artık istikrarlı top oynayacak adamlar lazım. Töre'ye göre sezon planlaması yapmak rulet oynamak gibi bir şey benim nazarımda.
Evet kesinlikle haklısın abi. Artık bize istikrarlı oyuncular lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynı şekilde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oyle bir adam ki 20 milyona kelepir derken 10 milyona dua eder hale getiriyor kendini. Gecen seneden affim yok Tore ye benim, son 5-6 maci kafaya koyip top ezmeden skora katki yapsin, euro 2016 sonrasi 10 milyona fitim

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre ameliyat olmadı operasyon geçirdi
Doktor açıklama yaptı ayağındaki tıkalı damar ilaçla açılmadığı için ufak operasyon yapmışlar tıkalı damarı açmışlar
Takıma dönmesi 2 hafta sürer diye Sarper Çetinkaya
Öyleyse Kasımpaşa maçından yetişebilir zorda olsa
Zaten milli maç arasında toparlar.
Kasımpaşa maçı 4 nisanda bugün 22 si
13 gün sonra iyileşmiş olur.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 20:49:09 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı atalay

Almanya'nın gerçek anlamda forvetli ve false nine oyunlarını karşılaştır hangi oyun daha baskın?

Sorunun cevabını yazın vermişim.

14 Temmuz 2015, 01:22:26 »
Bunu Löw'ün Almanyası bile oynayamadı.  :eyes

Çevrimdışı ozan062

Sergen'in neredeyse tüm Beşiktaş kariyerini biliyorum. Beşiktaş için attığı frikik golü sayı ya 6'dır ya 7.

hmm yapmaya hocam bu tezim fena cuvalladı:D aslında bizim sosanında attıkları maç kazandırdı yani 2*0ken değildi yani skor öndeyken değil maçı kazandıran gollerdi

tamam bu konularda hakikaten iyi ama ne bileyim benim hala ona guvenmem için baska seyler daha olması gerekiyor,,

mesela ba için sunu diyorum kupa kazandıramadığı için istemiyordum ısınamadım ona ama sosa kazandıracak olmasına ragmen ısınamadım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Siyah beyaz bileklikli resmi çıktı ama Manisa'da oynuyordu o dönem ondan diye düşünmüştüm.

Lakin Caner ile gerçekten görüşülüyor ve anlaşılacak gibi duruyor.

Caner ve Topal Beşiktaş forması giyebilirler önümüzdeki 3 sene çünkü Fenerbahçe uzun süreli sözleşme de vermiyor bu oyunculara en büyük anlaşmazlık burada. Bizde 3+1 almaları yüksek ihtimal.

caneri çok isterim ama ne zamandı biliyormusun en son sözlesme uzatmadan onceki caneri

fakat o sozlesmeden sonra adama karsı alerjim tavan yaptı çnk çirkeflikleride gözüme katbe kat gözükmeye basladı ve acıkcası son kazandırdığı ligden sonra yani bu sene düşüş var ve tamda bize yakısanı yapma zamanı

formdan dusmus fenerliyi takıma kazandırmak

hayır arkadas istemiyorum ve istemeyelimde zaten hem çirkef hemde kariyeri düşüşte lütfen rica ediyorum bu halide eldekilerden iyi ama 2den asagı istemez bu arkadas rica ediyorum bu konuda sevdalanmayın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 21:11:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sorunun cevabını yazın vermişim.

14 Temmuz 2015, 01:22:26 »
Bunu Löw'ün Almanyası bile oynayamadı.  :eyes

Griezzman'lı Fransa oynar bakarsın  :eyes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Griezzman'lı Fransa oynar bakarsın  :eyes

Zannetmiyorum. Griezzman, Sol kanat/Forvet; Payet yada Coman, Sağ kanat/Forvet; en uçta: Gignac, Giroud, Martial'dan biri olur.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 21:41:49 atalay ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Sarper Çetinkaya: Gökhan Töre nin dönmesi 15 gün sürer
iyi şu yönden iyi Kasımpaşa maçına 13 gün var
Bursa maçında oynar muhtemelen
Töreye çok ihtiyacımız var ne yapıp edip bi an önce hazırlasınlar töreyi.

Çevrimdışı Kemal

Töre ameliyat olacağı yeri kendi seçmiş hatta karanlığa danışarak , bu yüzden kulüp doktorunun tam olarak ne yapıldığından ne ilaç kullanfigindan haberi yok. Kulüp doktoru her ne kadar pozitif konuşup buna tabii ki oyuncu karar verir desede bence profesyonellikte böyle bir şey olamaz .

Çevrimdışı doganay

Bu cirkef Caner'i ne yapacaksiniz, kalsin kendine yakisan kulubunde.

Çevrimdışı Ogün

Muhtemelen Töre, Serdar, Pektemek yolcu. Belki Oğuzhan da gidebilir. Olcay ve Kerim kalacaktır. Veli zaten Türk sayılmıyor.
Şimdi, Caner ve Topal olmazsa, bu Türk rotasyon işin ne yapacağız sezon sonu?
Çağlar'dan başka bize gelebilecek yetenek yok mu? Ya da altyapı?

Çevrimdışı Scout

Muhtemelen Töre, Serdar, Pektemek yolcu. Belki Oğuzhan da gidebilir. Olcay ve Kerim kalacaktır. Veli zaten Türk sayılmıyor.
Şimdi, Caner ve Topal olmazsa, bu Türk rotasyon işin ne yapacağız sezon sonu?
Çağlar'dan başka bize gelebilecek yetenek yok mu? Ya da altyapı?
Veli Türk Sayılıyor Sonradan Alınlar Türk Sayılmıyor
Pika Pika

Çevrimdışı Deniz

Pektemek yolcu diyorsunuz da onun bizden kazandığı paranın 3 te 1ini bile verecek takım çıkmaz.

Muhtemelen ciddi bir miktarda ödersek gider yoksa gitmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ogün

Veli Türk Sayılıyor Sonradan Alınlar Türk Sayılmıyor
Bunu bilmiyordum, eyvallah.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siyah beyaz bileklikli resmi çıktı ama Manisa'da oynuyordu o dönem ondan diye düşünmüştüm.

Lakin Caner ile gerçekten görüşülüyor ve anlaşılacak gibi duruyor.

Caner ve Topal Beşiktaş forması giyebilirler önümüzdeki 3 sene çünkü Fenerbahçe uzun süreli sözleşme de vermiyor bu oyunculara en büyük anlaşmazlık burada. Bizde 3+1 almaları yüksek ihtimal.
Caner ------> Kafamda soru isaretleri olsada :ok:

Topal ----->> Sen gelme ulan Ayi :bandit: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ogün

Caner ------> Kafamda soru isaretleri olsada :ok:

Topal ----->> Sen gelme ulan Ayi :bandit: :busted_cop:
Bence tam tersi. Topal'ı almak Fener'e de darbe demek. :boxin:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..