Sadece sakatlandığı için bunlar söylenmiyor.
Şu haftaya kadar Töre kalitesindeki bir adamın ortaya koyduğu performans sizi tatmin edebilir ama beni tatmin etmiyor.
Sakatlığı geçse de nasıl sahaya döneceği de meçhul. Kaç haftadır maç yapmıyor yani maç eksiğini kapatması o kadar kolay değil.
Töre bu takımın en önemli kanat oyuncusudur ama kalitesinin altında bir performans gösteriyor.
İnsanlar eleştiriyor diye de adamlık ya da Beşiktaşlılık öğretmeye falan da kalkma. Kimsenin haddi değil.
Bak kardeşim yazdıklarımı güzelce bi okusan fenada olmaz
burda Beşiktaş'ın oyuncusuna laf ediliyorsa ben tepkimi gösteririm
BJK oyuncusuna laf atmakta kimsenin haddine değil
Töreye laf atanları koy bakalım sahaya onun şuana kadar verdiği katkının yüzde 10 unu bile verebiliyorlarmı ?
Nani şuan çok mu iyi töreden kardeşim ?
Fener taraftarı kalkıp bizim töreyi eleştirdiğimiz kadar eleştirmiyor naniyi bunuda düşünmek lazım Nani nin bunca yaptıklarına tahammül ediyorlarsa bizim taraftarlarımızında destek olması gerek
Şuan karşılaştırdığımızda şuanki Gökhan töre şuanki Nani nin 10 gömlek üstünde
Burda anlatmak istediğim Beşiktaş'ın futbolcusunu güzel oynadığında övüp sakatlandığında kötülemek nekadar doğru bi politika o tartışılır
Bi tavrın olur delikanlı gibi uygularsın hiç kıvırmadan şaşmadan ama bi öyle bi böyle yorumlar yapılırsa kimse kusura bakmasında ben bu Ada'ma dengesiz derim
Çünkü bi dediği bi dediğini tutmaz Bu tarz adamların
Bize iyi gün taraftarı lazım değil iyi gün taraftarı çok bize hem iyi günde hemde kötü günde takımı destekleyecek adamlar lazım
İyi oyuncuyu iyi gününde son Zaman'larda kötü performans sergileyen oyuncuyu kötü gününde destekleyecek kadar delikanlı taraftar lazım bize
Çünkü biz Beşiktaşlıyız Renk yoktur bizde
Bizi diğer takımlardan ayıran tek şey budur renkli değiliz biz ayrıcalıklıyız
Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır.