Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı yapacak.

Beşiktaş'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, 26 Mart Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın saat 16.00'da başlayacağı ve BJK TV'den canlı olarak yayınlanacağı kaydedildi.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Türkiyenin önde gelen spor kanallarından biri olan NTVSpor kapatılmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubunun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar etmesi sebebiyle önce küçülmeye gidecek daha sonra ise kapatılacak.

İlk olarak NTVSporun bilinen isimlerinden Özgür Buzbaş ve Irmak Kazuk ile birlikte 30 kişi işten çıkartılırken‚ tebligatlar dün ve bugün yapıldı.

Bir süredir spor medyasından çıkma eğilimi gösteren Doğuş Grubu‚ daha önce de NTVSpor Radyo ve digital olarak yayın hayatına devam eden ntvsporexpressi kapatmıştı.

Kanalda işten çıkarılmalar 1-2 ay daha devam edecek ve bu sürecin ardında NTVSporun yayın hayatı tamamen sonlandırılacak.

NTVSporda geçtiğimiz yılın son aylarında da benzer bir işten çıkarma operasyonu yapılmış‚ kamera önü ve arkasından birçok kişi ile yollar ayrılmıştı. Dilara Gönder ve Roksan Kunter de bu isimler arasında yer almıştı.

Nihayet!
Sonunda :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiyenin önde gelen spor kanallarından biri olan NTVSpor kapatılmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubunun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar etmesi sebebiyle önce küçülmeye gidecek daha sonra ise kapatılacak.

İlk olarak NTVSporun bilinen isimlerinden Özgür Buzbaş ve Irmak Kazuk ile birlikte 30 kişi işten çıkartılırken‚ tebligatlar dün ve bugün yapıldı.

Bir süredir spor medyasından çıkma eğilimi gösteren Doğuş Grubu‚ daha önce de NTVSpor Radyo ve digital olarak yayın hayatına devam eden ntvsporexpressi kapatmıştı.

Kanalda işten çıkarılmalar 1-2 ay daha devam edecek ve bu sürecin ardında NTVSporun yayın hayatı tamamen sonlandırılacak.

NTVSporda geçtiğimiz yılın son aylarında da benzer bir işten çıkarma operasyonu yapılmış‚ kamera önü ve arkasından birçok kişi ile yollar ayrılmıştı. Dilara Gönder ve Roksan Kunter de bu isimler arasında yer almıştı.

Nihayet!

:eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar Bastian'ın maaşını bavulla veriyorlar.

Biz zaten o parayı ödeyemeyiz, bize gelmek için inanılmaz bi fedakarlık yapması lazım..

Manu ile anlaşırız ama oyuncuyla çok zor bence..
10 milyon euro alıyomuş tabi bu kemiksizmi bilmiyorum bu sakatlık sonrası bakmak lazım gözden düşecekmi Düşmeyecekmi manchester yeni bir yapılanmaya gidecekmi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

10 milyon euro alıyomuş tabi bu kemiksizmi bilmiyorum bu sakatlık sonrası bakmak lazım gözden düşecekmi Düşmeyecekmi manchester yeni bir yapılanmaya gidecekmi

Oralarda vergi falan çok yüksek ama, bizim burda ona vereceğimiz para herşey dahil max 3 milyon olur.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Ntvspor kalkti diye seviniyorsunuz..  Durun sakin olun.. Acun spor kanali kuracak deniyor.. Zaten milli maclar + nba.. Bunun sinyallerini verdi... Acun ntvspordan daha beter fb propagandasi yapar... Ilerde super lig yayin haklarini da alacagi soyleniyor..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Tore hicbir zaman winner oyuncu olamadi.. Kafasina eserse iyi oynuyor.. Esmiyorsa sahada yuruyor.. Kustum oynamiyorum yapiyor.. Toreye mental destek lazim.. Kendini turk oyunculardan ustun goruyor.. Ilgi arsizi bir cocuk gibi kendi on planda olmak istiyor.. Takim menfaatini dusunmesi lazim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 22:36:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rıdvan Lig Tv'ye gider büyük bir ücretle Güntekin ile beraber..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 22:37:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Kemiksiz 5.5 milyona oynuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Rıdvan Lig Tv'ye gider büyük bir ücretle Güntekin ile beraber..

uzatırlarsa ligin haklarını imzalarlar ama tersi durumda rıdvan baska yere ucar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Cenk Tosun 24 yaşında. Bizim için büyük nimet.

Çevrimdışı atalay

Cenk şansını iyi kullandı.

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in arkasında Cenk gibi bir forvete sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Ntvspor kalkti diye seviniyorsunuz..  Durun sakin olun.. Acun spor kanali kuracak deniyor.. Zaten milli maclar + nba.. Bunun sinyallerini verdi... Acun ntvspordan daha beter fb propagandasi yapar... Ilerde super lig yayin haklarini da alacagi soyleniyor..

Acun yayın ihalesinde tivibu ve ligtv ye kafa tutamaz alamaz yani çok çok zor

Çevrimdışı Kalyoncu

Kemiksiz 5.5 milyona oynuyor.
İyi para bu sakatlık onu nereye götürecek bakalım

Çevrimdışı sallapati

Acun yayın ihalesinde tivibu ve ligtv ye kafa tutamaz alamaz yani çok çok zor

ilk etapta demedim zaten.. yayın ihalesi şu aşamada çok çok zor.. ama ntvspordan ayrılanları toplar , nba, milli maçlar , belki premier ligi , tbl yi falan alır

Çevrimdışı 38life

Boyko bu akşam fotoğraf çektirmiş :)

Bir Kaleci icin Istikrarin ve SÜREKLİ olarak oynamasinin ne kadar onemli oldugunun en buyuk ornegidir VOLKAN BABACAN..

Nereden nereye Geldi cocuk , Fb de nasildi simdi nasil ?

Oynayarak hem ozguven kazandi hemde kendini gelistirdi

Diyeceğim Suki Boyko ya sahip cikalim adam 2 macta Bomba gibi Kendini bir anda sahada buldu oynadıkça Düzelecek , Boyko iyi bir kaleci :ok:

Gomez'in arkasında Cenk gibi bir forvete sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.
Kesinlikle :ok:

Çevrimdışı underworld

Tore hicbir zaman winner oyuncu olamadi.. Kafasina eserse iyi oynuyor.. Esmiyorsa sahada yuruyor.. Kustum oynamiyorum yapiyor.. Toreye mental destek lazim.. Kendini turk oyunculardan ustun goruyor.. Ilgi arsizi bir cocuk gibi kendi on planda olmak istiyor.. Takim menfaatini dusunmesi lazim

Imza

Çevrimdışı atalay

Cenk'in iki golü de 1.sınıf santrafor vuruşu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk'in iki golü de 1.sınıf santrafor vuruşu.

fato'ya söyle onu  :iblush: