caner ve topal dogru tercih yaparlarsa daha az paraya bile besiktas formasi giyerler.
Menejerlerinin ne dusundugunu bilmiyorum ama ben canerin ve topalin temsilcisi olsaydim besiktasin kapisinda yatardim.
Bu cocuklarin futbolculuklarinin disinda konusuyorum,
Bunlarin son transferleri, bu transfer doneminden sonra kasar futbolcu olacaklar ve futbolu birakma noktasina gelecekler. Ikiside hem gs hem fb formasi giydi. Son donemlerinde besiktas formasi giyerlerse, 3 buyuk kulupte futbol oynamis olacaklar. Futbol hayatlari sonrasi kariyerlerinde bu iyi bir etikettir ve kulupler ustu olacaklari icin daha rahat is bulacaklardir. Mesela sadece fb yorumcusu olmazlar direkt turk futbolu yorumcusu olurlar, bu buyuk bir sans bu cocuklar icin. Ama menejerleri neyin pesindedir bu genc ve cahil cocuklari nasil yonlendiriyordur bilemiyorum.
Futbolculuklarina gelirsek.
Caner hucum beki gibi oynamaya calisan devamli ileri gidip yerini kaybeden bir bek. Turkiyede karsisindaki futbolcuyu tedirgin ettigi ise bir gercek. Fazla agresif ve ofke problemi olan bir futbolcu.
Topal ise daha mulayim, topu sagina soluna oynayan bir oyuncu.
Turku oyuncu rotasyonu icin faydali olurlar, dogru kullanilirsa yeterli oyunculardir.
Caner kendini kontrol edemez ve burasinin fb olmadigini anlayamaz ise sezonda 10 mac zor oynar. 5-6 tane kirmizi iki kati da sari kart gorur.
Denenmisinvar nobre. Fbde elle gol atan, eliyle alip ayagiyla bitiren, kendini atip faul alan, kaleciyi attirip penalti alan bir futbolcuydu. Bizde kirmizi kartla tanisti, icinde olmadigi pozisyonda attigimiz gol nobre eliyle attigi gerekcesiyle iptal edildi.
Dogru pr yapilirsa psikolojik olarak da faydali olabilir bu transferler.