Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297245 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence tam tersi. Topal'ı almak Fener'e de darbe demek. :boxin:
Yahu cidden anlamıyorum Su DUZ adamin nesinden bu kadar etkileniyor bizim taraftar gercekten anlamıyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

caner ve topal... sevmediğim iki oyuncu... :/

caner savunması çok zayıf bi adam... sol bek için alınacaksa gereksiz bence... ayrıca fenerde görmediği kartların çoğunu bizde görür.. çıok eksik bırakır bizi..

topal bizim orta sahanın seneye bi tık daha kaliteli hale gelmesini sağlayacak topcu değil... hızlı düşünüp pas yapabilen bi arkadaş değil... iyi kesici ama sırf yabancı sayısını çoğaltıp lisans parası vermemk için alınıyosa yalnış...

iyi  yedek olurlarmı.. olur ona lafım yok..

Çevrimdışı Kalyoncu

Yahu cidden anlamıyorum Su DUZ adamin nesinden bu kadar etkileniyor bizim taraftar gercekten anlamıyorum :alala:
Busquets gibi düşün herkes bu adam nasıl barcelonada oynar düz topçu diyo ama inanılmaz işler yapıyo topalda bizim kalibremizdeki takımlar için gerçekten öyle

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Caner olursa süper olur iyi katkı verir özellikle bizim sistemde çok iş yapar Şenol hoca uçurur onu ersun yanal zamanındaki caneri görebiliriz. Zaten sağ bekte beck olduğu için üçlü defans yapıyoruz ismailde sürekli ilerde o yüzden ama ismail bal yapmıyo caner ismailin bal yapanı iş bitireni o yüzden defansı boşlaması sorun olmaz.Hırslı olmasıda bi artıdır bizim takım fazlasıyla relax zaten arada hırslı adamlar olmalı şenol hoca q7 yi bile dizginlediyse caner hiç sorun olmaz.

Canerin bi artısı daha var topal 30 caner 27 yaşında yani ikisine aynı gözle bakmamak lazım topalın son kontratı oda iyi oyuncu ama atiba varken topala çok istekli yaklaşmam oraya daha farklı özellikte tempoyu ayarlayan,fizik gücünü kullanan,hızlı pasla takımı atağa çıkaran,ileri çıktığındada şut çeken bi oyuncu lazım yani atibanın saydığım özellikleri eklenmiş olanını bulmalıyız. Topalın bi artısı olur fenere güç kaybı yaşatır atibayıda yedeklemiş oluruz.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 01:54:33 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Caner olursa süper olur iyi katkı verir özellikle bizim sistemde çok iş yapar Şenol hoca uçurur onu ersun yanal zamanındaki caneri görebiliriz. Zaten sağ bekte beck olduğu için üçlü defans yapıyoruz ismailde sürekli ilerde o yüzden ama ismail bal yapmıyo caner ismailin bal yapanı iş bitireni o yüzden defansı boşlaması sorun olmaz.Hırslı olmasıda bi artıdır bizim takım fazlasıyla relax zaten arada hırslı adamlar olmalı şenol hoca q7 yi bile dizginlediyse caner hiç sorun olmaz.

Canerin bi artısı daha var topal 30 caner 27 yaşında yani ikisine aynı gözle bakmamak lazım topalın son kontratı oda iyi oyuncu ama atiba varken topala çok istekli yaklaşmam oraya daha farklı özellikte tempoyu ayarlayan,fizik gücünü kullanan,hızlı pasla takımı atağa çıkaran,ileri çıktığındada şut çeken bi oyuncu lazım yani atibanın saydığım özellikleri eklenmiş olanını bulmalıyız.
Bastian schweinsteiger hazır sezonuda kapadı gözden düşmüş bir köşeye atılmış kajuda ister canı şimdi şartlar oluşmuş denemek lazım :)

Çevrimdışı murat baltacı

Sezon sonu için gidecek oyuncuların içinde oğuzhan olmamalı ne kadar teklif gelirse gelsin yeni stadyumda avrupa sahnesine çıkmalı töre,q7,sosa,olcay hepsi satılabilir yerlerine oyuncu bulunabilir ama ozi bi sene daha dursun değerini artıracaktır.

Bu arada eren derdiyok için fener kasımpaşayla sözleşmiş haberleri var sezon sonu için anlaşmışlar. Zaten fb kasımpaşa maçında erenin oynamayışından daha doğrusu sakatlığının geçmeyişinden belliydi iyi oyuncu İnşallah gitmez fenere.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bastian schweinsteiger hazır sezonuda kapadı gözden düşmüş bir köşeye atılmış kajuda ister canı şimdi şartlar oluşmuş denemek lazım :)

Efsane olur kardeşim bu gözler o günleri görmez heralde :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Efsane olur kardeşim bu gözler o günleri görmez heralde :)
Ben söyleyince olmuyo o kadar Adler dedim iyi kaleci dedim bağırdım ama burada yunus Emre diye bir arkadaş var o kimi yazsa geliyo bir onun kulağına fısılda derim :)

Çevrimdışı murat baltacı

Ben söyleyince olmuyo o kadar Adler dedim iyi kaleci dedim bağırdım ama burada yunus Emre diye bir arkadaş var o kimi yazsa geliyo bir onun kulağına fısılda derim :)

[/quote
Adler deme bende yaralıyım o konuda burda yeniyim ama forzada çok dillendirmiştim seneler sonra kalite bi kaleci görelim kalede dedik kısmet olmadı. Boykoda fena kaleci değil ama adler farklı bişey.

Vala kimin dili uğurluysa kimin duası tutuyosa gerekeni yapsın yazın yoğun bi trnasfer dönemi bizi bekliyo bence bu efsane stadyuma avrupada bi kupa yakışır onun içinde kaliteli kadro şart.

Şöyle bi hayal ediyorum Bastian-tolgay önlerinde ozi sosayı at kanada diğer kanada ben arfa en uçta gomez feci bi hucum hattı olur.
Oldu olacak stoperede badstuber(sağlam hali) sol bekede caneri koyalım uefa kupamız hayırlı olsun :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Adler deme bende yaralıyım o konuda burda yeniyim ama forzada çok dillendirmiştim seneler sonra kalite bi kaleci görelim kalede dedik kısmet olmadı. Boykoda fena kaleci değil ama adler farklı bişey.

Vala kimin dili uğurluysa kimin duası tutuyosa gerekeni yapsın yazın yoğun bi trnasfer dönemi bizi bekliyo bence bu efsane stadyuma avrupada bi kupa yakışır onun içinde kaliteli kadro şart.

Şöyle bi hayal ediyorum Bastian-tolgay önlerinde ozi sosayı at kanada diğer kanada ben arfa en uçta gomez feci bi hucum hattı olur.
Oldu olacak stoperede badstuber(sağlam hali) sol bekede caneri koyalım uefa kupamız hayırlı olsun :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, caner fobi mehmet topal gibi gonulden besiktasli kardeslerimizin fbde oynamasi beni derinden yaraliyor, gelsinler taraftari olduklari takimda oynasinlar. Caner zaten bazi gazetecilere cok kirginmis, onceligim fb, haberi yapildigi icin.

Bu cocuklar yari paraya oynamaya raziymis hatta caner haber gondermis, fbli karimi bosadim, artik geri donus yok, demis.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Canerin bi artısı daha var topal 30 caner 27 yaşında yani ikisine aynı gözle bakmamak lazım topalın son kontratı oda iyi oyuncu ama atiba varken topala çok istekli yaklaşmam oraya daha farklı özellikte tempoyu ayarlayan,fizik gücünü kullanan,hızlı pasla takımı atağa çıkaran,ileri çıktığındada şut çeken bi oyuncu lazım yani atibanın saydığım özellikleri eklenmiş olanını bulmalıyız. Topalın bi artısı olur fenere güç kaybı yaşatır atibayıda yedeklemiş oluruz.
gary medeli tarif ediyorsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana Caner bu sistemde çok iş yapar gibi geliyo öfke ve hakeme el kol hareketi yapmazsa çok faydalı olur topaldan daha çok isterim ben şahsen 2 3 yaş daha genç 5 sene en az kafa rahat olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaslar, caner fobi mehmet topal gibi gonulden besiktasli kardeslerimizin fbde oynamasi beni derinden yaraliyor, gelsinler taraftari olduklari takimda oynasinlar. Caner zaten bazi gazetecilere cok kirginmis, onceligim fb, haberi yapildigi icin.

Bu cocuklar yari paraya oynamaya raziymis hatta caner haber gondermis, fbli karimi bosadim, artik geri donus yok, demis.
abi sanki fenerli diye boşadı eşini caner çebiyle yemek yemiş topala nazaran gelme olasılığı daha yüksek vitorla da arasının iyi olmadığı düşünülürse caner gelebilir

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre inşallah kalır kalmalıda
Oğuzhan gönderilmez sanmıyorum
Muhtemelen Ndiaye alınacak Caneride kaparsak harika olur Caner muhteşem bi kanat oyuncusu hücuma verdiği o muhteşem destek o mücadeleci kişiliği gerçekten çok isterim
Serdar Pektemek Veli gidebilir
Töre Ozzy Bize lazım Şampiyonlar Liginde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ooooooo Nazi mi alirim bir Dal :bandit:

Gelsin gelsin hos gelir sefa gelir , Bu arada Nazi diye Irkci soylemde bulunmuyorum Lafin gelişi

Cok begendigim bir oyuncudur Schwansteiger :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

2 kişi yemek yedi diye anlaşmamı olmuş oluyor,gizli saklı iş yapsalar yemek yemezler ortalık yerde . Ozan Tufan Şenol Hoca ve Başkanla açılışa gitti , o zaman şimdi kesin bizde oynaması gerekirdi Bursa Başkanı'na rağmen . Burda da Aziz çirkefi var kimseye bırakmaz topçusunu rahat olun , geçti o FB nin artıklarını alma dönemi.

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma Vodafone Arenada güzel bi şov yapacak ben inanıyorum
Trivela Rabona ne gelirse :)
O Atmosferi ve Taraftarı görünce fena coşuyor bizimki

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresma Vodafone Arenada güzel bi şov yapacak ben inanıyorum
Trivela Rabona ne gelirse :)
O Atmosferi ve Taraftarı görünce fena coşuyor bizimki

Taraftarı görünce eskiye dönmesin de
Kritik maçlar

EssiLor

• Ziyaretçi

Ndiaye ile anlaşılmış sene sonunda Beşiktaş'a imza atacak diyorlar çok iyi olur
Bide Caner'i alırsak harika olur Caner ve Mehmet Topal'ı milli maç'da İspanyol kulüpleri izlemeye gelecekmiş
Caner ve Mehmet topal ikisi birden zor ama Caner'i isterim abi
Muhteşem bi kanat
Ndiaye ve Caner gelsin istiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bastian sanırım sakatlığı nedeni ile milli takımdan çıkarılmak üzere muhtemelen bir daha eskisinin yarısı dahi olamayacak bu nedenle müzmin sakat bastiandan vazgeçin beyler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

töre için bi kaç kelam etmek isterim , adam bi kaç haftadır sakat ve bir ton iftira atildi ,
 takımın ihtiyacı varken yine ortada yok gibisinden , sanki bilerek yapıyormuş gibi konuşuldu , adam ameliyat oldu ama o iftiracilar bi pardon bile demedi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

töre için bi kaç kelam etmek isterim , adam bi kaç haftadır sakat ve bir ton iftira atildi ,
 takımın ihtiyacı varken yine ortada yok gibisinden , sanki bilerek yapıyormuş gibi konuşuldu , adam ameliyat oldu ama o iftiracilar bi pardon bile demedi

Vee fitil ateşlenir  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Törenin ameliyat olmasında falan sıkıntı yok da sezon başından beri sağlam halinden de pek bi fayda göremedik
Çıta yükselince o performansı görmek istiyoruz haliyle ama düştü mü de fena düşüyor

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre
GS ye attığı gol sonrası gol sevinci
Düzeleceksin kendine geleceksin buna inanıyoruz sana laf atan futbol cahillerini susturacaksın Gökhan Töre