Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313703 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadslar elinde bileti olup da maca gidemeyen varsa Bilete talibim.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjkferhat

Devre arası yapılan transferlerin büyük bir bölümü tutmadı.  Alexis, Boyko, Milosevic, Opare daha var mı bilmiyorum ama bu tablodan da anlaşılacağı gibi devre arası transfer yapmak büyük risk.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene Rhodolfo ve Gomez dışındaki her transfer kötüydü.Hatta alınan iki bek oyuncusu içler acısı

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazilanlari anlamamakta israr ediyorsun ee soyle diyim ozaman. Ameliyat masasindaki Eneramo'ya kanki Sezer'e 0 katki Pektemek'e milyonlar sacacagima bir tane ilk 11'de oynayacak sampiyonluga katki verecek adam alirdim. Transfer sezonunda burda isi bi;len arkadaslar onlarca adam onerdi alinabilecek. Belli menejerler parayi gotursun diye transfer yapmazdim en azindan. Baskan secilirken soz verdigim gibi gecmis yonetimden hesap sorar Fulya davasinin uzerine giderdim. Ornek ver ornek ver. Ortada 0 (yaziyla sifir) sportif basari var hala soyle boyle savunuluyor. Tr kupasinda bile tek ceyrek final 4 yilda parayla falan aciklanacak savunulacak bisey degil. Bu takimin formasi en az 1 kere o kupayi alirdi. Demiroren bile kac kere aldi. Otesi yok.   

Boş muhabbet. Dünyada hiç bir takım transferde %100 başarı gösteremez, hala papağan gibi Pektemek, Sezer, Eneramo diye kafa ütülemeye gerek yok. Adamın 4 senede yaptığı tüm transfer hatalarının bedeli, Ersan'ın satışından gelen paradan az. Onu geçtim, burada onlarca oyuncu önerilmiş. Football manager sağolsun, herkes transfer yapıyor zaten. Transferler buraya yazmakla yapılacak kadar kolay olsaydı, babam da yapardı.

O yüzden transfer konusunu açıp kendinizi komik duruma düşürmeyin lütfen. Siz "Fikret Orman transfer konusunda başarısız" dedikçe, milletin kafasında kafanızda hunili bir profil canlandırıyorsunuz.

Geleli mhesap sorma meselesine. Geçmiş yönetim başkanının kulüpten 100 milyon lira vadesi geçmiş alacağı var, yetmiyormuş gibi futbol federasyonu başkanı olmuş. Bir de üstüne 3 tane gazeteye sahip, elinde dolduruşa gelmeye meraklı taraftarını 1 ayda takımın 2 yıldızına düşman edebilecek medya gücü var. "Geçmiş yönetimden hesap sorardım" demekle olmuyor o işler, buradan atıp tutmak kolay. Gördük işte Serdar Adalı ve Murat Aksu'yu, "Demirören'den değil, Hesap sormayandan hesap soracağız" diye kıvırıyorlardı.

Beşiktaş taraftarının Türkiye Kupası'na bu kadar aşık olduğunu da yeni farkettim. Kupadaki maçların seyirci ortalaması 750, rotasyon yapmayan takım yok; ama o kupa buraya gelecek.  :sevinc

Hem Demirören bile almıştı. Gerçi Demirören o kupayı son kazandığında, şike sebebiyle ceza aldı kulüp; asbaşkanla teknik direktör de içeride yattı.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 17:27:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ozan062

hangi taraftardan bahsediyorsun kimi kucaklasınlar millet takımı çok kucaklıyor ya
bak şampiyonluğa gidiyoruz 3700 bilet satılmış bumu kucaklanacak taraftar boş ver ya gerçekten değmez
lafa gelince Beşiktaşı çok seviyoruz ama bir maç işte maça giden kemik tayfa cezalı yerine o tribünü dolduracak
taraftar yok daha nesini konuşuyoruzki

bilmiyorumki abi yani bana göre  her türlü tüm suçu taraftara yüklemek hata gibi geliyor çnk,, hiçmi gelmediler geldiler fakat daha gecen gun

bizim burdaki cok sevdiğimiz bir kardeşimiz yazmıstı yeminle ismini unuttum, neyse o maçtan sonra onun heyecanıyla forma almak istemiş fakat satılan bir yer yok..misal bu konuda canım cok sıkılmıstır bircok sitedede aynı sitemler var,,,

gelmeyenlere donersek simdi bir örnek vericem

biz hep hatayı hakemde, tffde yönetimde ve teknik ekipte arıyoruzya hiç ama hiç topculara dönüpte söyl bir sorgulamamız olmuyor... işte bu konuda böyle hiç odaklanılması gereken yere bakan yok. simdi tamam eskisi gibi değil ulasım vs yani metrosu susu busu var fakaat bir organizasyon yok, yani nasıl deplasmanlara giderken insanlar organizasyon olusturup dagılıyorlar işte biz olimpiyata laf atıyoruz ama basaksehirde zaten benzer yerde.. burayada hep deplasmanmıs gibi davranmamız gerekiyr

ha bu arada sunuda ekleyim, hep söylemişimdir inönü zamanıdna maç öncesi rop yaparlardı kanallar,, her zaman demeyim ama cogunlukta insanlar cevre illerden geldiklerini üstüne basa basa söylerlerdi..

bundan dolayı kombineler satılmaz zorlanırız demiştim tee 2011de:)

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 18:05:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı EagleForce

Boş muhabbet. Dünyada hiç bir takım transferde %100 başarı gösteremez, hala papağan gibi Pektemek, Sezer, Eneramo diye kafa ütülemeye gerek yok. Adamın 4 senede yaptığı tüm transfer hatalarının bedeli, Ersan'ın satışından gelen paradan az. Onu geçtim, burada onlarca oyuncu önerilmiş. Football manager sağolsun, herkes transfer yapıyor zaten. Transferler buraya yazmakla yapılacak kadar kolay olsaydı, babam da yapardı.

O yüzden transfer konusunu açıp kendinizi komik duruma düşürmeyin lütfen. Siz "Fikret Orman transfer konusunda başarısız" dedikçe, milletin kafasında kafanızda hunili bir profil canlandırıyorsunuz.

Geleli mhesap sorma meselesine. Geçmiş yönetim başkanının kulüpten 100 milyon lira vadesi geçmiş alacağı var, yetmiyormuş gibi futbol federasyonu başkanı olmuş. Bir de üstüne 3 tane gazeteye sahip, elinde dolduruşa gelmeye meraklı taraftarını 1 ayda takımın 2 yıldızına düşman edebilecek medya gücü var. "Geçmiş yönetimden hesap sorardım" demekle olmuyor o işler, buradan atıp tutmak kolay. Gördük işte Serdar Adalı ve Murat Aksu'yu, "Demirören'den değil, Hesap sormayandan hesap soracağız" diye kıvırıyorlardı.

Beşiktaş taraftarının Türkiye Kupası'na bu kadar aşık olduğunu da yeni farkettim. Kupadaki maçların seyirci ortalaması 750, rotasyon yapmayan takım yok; ama o kupa buraya gelecek.  :sevinc

Hem Demirören bile almıştı. Gerçi Demirören o kupayı son kazandığında, şike sebebiyle ceza aldı kulüp; asbaşkanla teknik direktör de içeride yattı.

Herneyse yazimi siliyorum. Cepten yazarken yas gormuyordum. Benle ayni yasta bir kisiye bu saatten sonra uslup konusunda yazmanin faydasi yok.   
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 19:05:11 EagleForce ]

Çevrimdışı ozan062

. Adamın 4 senede yaptığı tüm transfer hatalarının bedeli, Ersan'ın satışından gelen paradan az.

vallahi geçen aylarda bir arastırma yapmıslardı bu gelen adamların ve sözlesme bedelleriyle beraber maaliyeti 100milyon tl-euro tam net hatırlamıyorum,, geçtiği yönündeydi sen düşün,,  hakikaten zarara soktu bizi simdi toparlıyoruz evet ama bir plan dahilinde değil hep söylüyorum sonucta çin olmasaydı hepsi elimizde patlıyordu biliyorsunuz dimi?
bu arada tek biz fahis fiyata satmıyoruz fener daha gecen transfer dönemi sowu iyi paraya kaktı. ts bircokkez kaktı sonrasında oraya gidicez kamp yapıcaz dedik hoop bir anda boluda tesis aldık artık burdayız:) hani biz çinde kamplar maçlar yapıcaktık ürünler satıcaktık?:D demirören diyede söylemeyin kupa sayısını gecen burda eklediler ve baktım karsı cevap yok yani gereksiz bu sohbetler vallah,i hem birbirinizi kırmaya degmez sonucta cagrının dediğ gibi kalan 3 senede 2 lig aldıkmı kafamız rahat buna odaklanalım geçmişide unutmayalım zaten bunları hatırlaytanların niyeti bu nerden geldiğimizi bilelim uçmayalım
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 18:19:39 ozan062 ]

Çevrimdışı can1903

Real Madrid 100 milyon €'ya Ronaldo, Bale.

Barcelona 80 m €'ya Suarez 60'a Neymar aldı.

Sattıkları oyuncuları yine bu kadar para getirmedi.

Harbiden bazen düşünüyorum da bu taraftara Yıldırım Demirören müstehak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Real Madrid 100 milyon €'ya Ronaldo, Bale.

Barcelona 80 m €'ya Suarez 60'a Neymar aldı.

Sattıkları oyuncuları yine bu kadar para getirmedi.

Harbiden bazen düşünüyorum da bu taraftara Yıldırım Demirören müstehak.

hehh:) gençliğine veriyorum :P

yahu adamların aldırdıkları kupalarla ve sattırdıkları formalarla mislisini kazandırıyorlar klüplerine:)) hersey bonservis değil,, yani doğru kıyas olmaz ama dersenki daha alt kategori topcuları için tamam o zaman haklısın:)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EagleForce

Bu forumda hangi basliga yazmistim hatirlamiyorum ama Demiroren'in Besiktas'a en buyuk kotulugu ilerdeki baskanlar icin baz alinip basarisiz baskanlarin bile savunulacak olmasi yazmistim. Burada Fikret Orman elestirilince hemen Demiroren lazim size tepkisi geliyor. Fikret Orman'i stad konusunda elestirmedim elestirmem (ikidebir bitis tarihi vermesi haric :)). Sonucta bildigi is ve iyi bir is cikardi. Ama ben Fikret Orman'i sportif basarisizlik konusunda elestirdigimde bu beni Demiroren sevdalisi yapmaz. Adali sevdalisi yapmaz ki Quresma'yi cok seven ilk geldiginde gunlerce sabahlara kadar transfer haberini beklemis biri olarak Adali'yi hicbir zaman Besiktas baskani olarak dusunmedim. Ya da sportif basarisizliktan vurdugum icin Ruzgar Sagnak baskan olsun istiyorum demek degil. Olmasin da olamaz da zaten. Benim demek istedigim koca camia'da daha guclu yonetim kuracak, sportif basari getirecek elbet birileri vardir. Onlar basa gelsin. Isyanim mevcut yapida bunun maalesef mumkun olmamasi. Gelen baskanlarin basarisiz olsa da gitmek istemedikten sonar gonderilememesi.
Buarada bunu yazmak istemezdim ama sadece Besiktas'in basarisini istedigimi ve Fikret Orman'in maalesef bunu basaracagina inanmadigim icin elestirdigimi belirtmek icin yazmak zorunda hissettim. Fikret Bey'in baskan olmasi kisisel olarak benim isime gelir. Soyleki 1. derece akrabam (ki akraba kelimesi yetersiz kalir Turkiye'ye geldigimde evinde kaldigim kisi) Fikret Bey'in cok yakin arkadasi. Teknesinde beraber tatil yapacak kadar yakin arkadasi. Bunlari sallamiyorum. Gerekirse aramizda kalmak sartiyla Necmi bey ya da bir forum yetkilisine bunlari ispatlayabilirim.
Simdi insanin tuttugu takimin baskanina dolayli yoldan da olsa baglantisi olmasi guzel birsey. Ama ben Besiktas'in sampiyon olmasini kupalar almasini istiyorum ve emvcut yonetimle de bunun zor oldugunu dusunuyorum.               

Çevrimdışı can1903

Bu forumda hangi basliga yazmistim hatirlamiyorum ama Demiroren'in Besiktas'a en buyuk kotulugu ilerdeki baskanlar icin baz alinip basarisiz baskanlarin bile savunulacak olmasi yazmistim. Burada Fikret Orman elestirilince hemen Demiroren lazim size tepkisi geliyor. Fikret Orman'i stad konusunda elestirmedim elestirmem (ikidebir bitis tarihi vermesi haric :)). Sonucta bildigi is ve iyi bir is cikardi. Ama ben Fikret Orman'i sportif basarisizlik konusunda elestirdigimde bu beni Demiroren sevdalisi yapmaz. Adali sevdalisi yapmaz ki Quresma'yi cok seven ilk geldiginde gunlerce sabahlara kadar transfer haberini beklemis biri olarak Adali'yi hicbir zaman Besiktas baskani olarak dusunmedim. Ya da sportif basarisizliktan vurdugum icin Ruzgar Sagnak baskan olsun istiyorum demek degil. Olmasin da olamaz da zaten. Benim demek istedigim koca camia'da daha guclu yonetim kuracak, sportif basari getirecek elbet birileri vardir. Onlar basa gelsin. Isyanim mevcut yapida bunun maalesef mumkun olmamasi. Gelen baskanlarin basarisiz olsa da gitmek istemedikten sonar gonderilememesi.
Buarada bunu yazmak istemezdim ama sadece Besiktas'in basarisini istedigimi ve Fikret Orman'in maalesef bunu basaracagina inanmadigim icin elestirdigimi belirtmek icin yazmak zorunda hissettim. Fikret Bey'in baskan olmasi kisisel olarak benim isime gelir. Soyleki 1. derece akrabam (ki akraba kelimesi yetersiz kalir Turkiye'ye geldigimde evinde kaldigim kisi) Fikret Bey'in cok yakin arkadasi. Teknesinde beraber tatil yapacak kadar yakin arkadasi. Bunlari sallamiyorum. Gerekirse aramizda kalmak sartiyla Necmi bey ya da bir forum yetkilisine bunlari ispatlayabilirim.
Simdi insanin tuttugu takimin baskanina dolayli yoldan da olsa baglantisi olmasi guzel birsey. Ama ben Besiktas'in sampiyon olmasini kupalar almasini istiyorum ve emvcut yonetimle de bunun zor oldugunu dusunuyorum.             
Sportif başarısızlık konusunda en çok eleştiren benim. Transfer konusunda eleştirene ne diyelim ki?

Çevrimdışı EagleForce

Sportif başarısızlık konusunda en çok eleştiren benim. Transfer konusunda eleştirene ne diyelim ki?

Transfer konusunda da cok basarili diyemeyiz bence. Bariz hatalar herkesin malumu. Ve her sene abuk sabuk bikac adam daha dolduruluyor takima biz takimdakilerden kurtulalim derken. Sezon sonuda yine gitsin diye beklediklerimizde sozleme uzatilacaktir (yapilanlar yapilacaklarin teminatidir dersek). Tamam ucuza bazi cok iyi oyuncular da alindi. BAsari hanesine ekleyebiliriz. Ama bazen o kadar uzatildi ki alinan adamlar sezon basi kampinda takimla calisamadigi icin hep ilk haftalarda yoklari oynadi. Ilk haftadaki galibiyette 3 puan son haftadaki de. Tabi sonuna kadar gelip alinamayan ornekler de cok. Ya o bolgelerde eksik girdik sezona ya da son dakika abuk sabuk biri alindi. Alinmasa paramiz kalsa daha iyiydi diyecegimiz sekilde. Yukarida bir arkadas daha yazmisti Cin'e yapilan satislari da basari olarak gormek cok dogru degil. Avrupa'da her klup 4 ayak ustune dustu bu konuda. Burak Yilmaz bile para ediyor  :biggrinking: Ayrica daha once dedigim gibi Ersan transferinin getirip goturduklerini sezon sonu daha iyi degerlendirebiliriz.   

Çevrimdışı can1903

Transfer konusunda da cok basarili diyemeyiz bence. Bariz hatalar herkesin malumu. Ve her sene abuk sabuk bikac adam daha dolduruluyor takima biz takimdakilerden kurtulalim derken. Sezon sonuda yine gitsin diye beklediklerimizde sozleme uzatilacaktir (yapilanlar yapilacaklarin teminatidir dersek). Tamam ucuza bazi cok iyi oyuncular da alindi. BAsari hanesine ekleyebiliriz. Ama bazen o kadar uzatildi ki alinan adamlar sezon basi kampinda takimla calisamadigi icin hep ilk haftalarda yoklari oynadi. Ilk haftadaki galibiyette 3 puan son haftadaki de. Tabi sonuna kadar gelip alinamayan ornekler de cok. Ya o bolgelerde eksik girdik sezona ya da son dakika abuk sabuk biri alindi. Alinmasa paramiz kalsa daha iyiydi diyecegimiz sekilde. Yukarida bir arkadas daha yazmisti Cin'e yapilan satislari da basari olarak gormek cok dogru degil. Avrupa'da her klup 4 ayak ustune dustu bu konuda. Burak Yilmaz bile para ediyor  :biggrinking: Ayrica daha once dedigim gibi Ersan transferinin getirip goturduklerini sezon sonu daha iyi degerlendirebiliriz.   
Demba Ba avrupa piyasasında en az 10 M € giderdi. PL kariyeri var adamın zaten.
Ersan konusunda ise haklı olabilirsin. Atınç geleceğe yatırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şunu anlatamıyorum işte: Abuk sabuk adamları bile elden çıkarmayı başarıyor bir şekilde bu adam. Atınç gibi adamı daha hiç ligde oynatmadan 5 milyon euro'ya satıyor. Ersan'la geçen sene sözleşme yenilendiğinde bir sürü kişinin saydırdığı adamı 7 milyon euro'ya satıyor. Pedro, Miloseviç gibi fayda getirmeyen adamları çok zarar etmeden elden çıakrmayı başarıyor.

Bakın aldıklarından falan bahsetmiyorum, Fenerbahçe'nin Nani-Van Persie-Kajer üçlüsüne ödediği bonservis 20 milyon euro. Biz Q7-Mario Gomez-Rhodolfo üçlüsünü 5 milyon euro'ya alıyoruz. Tolgay gibi adamı 500 bin euro'ya geitrdi daha geçen sene.

Ama hala başarılı olduğunu düşünmüyorsunuz. Devam edin öyle düşünmeye.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ogün

Kerim Frei 🎈   
Sezon sonu yine de piyasası olacağını düşünüyorum. Quaresma gibi yıllanması lazım, iyi olabilmesi için.

Çevrimdışı atalay

Bu maç ölçü değil. Eskişehir maç boyunca çok fazla geniş alan bıraktı ve reaksiyon veremedi. Ön bölgede Sosa ve Quaresma dışında tüm oyuncular güçsüz. Atiba'nın top kullanımında sıkıntı var. Stoperler çok fazla geriye kaçıyor, takım boyu uzuyor ve geniş alanda oynamak zorunda kalıyoruz.

Oğuzhan'ın mutlaka forvet arkasında oynaması lazım. İştahı var fakat ayakları yere sağlam basmıyor. Kaleye yakın oynadıkça daha üretken olacaktır. Olcay ise öz güvenini kaybetmiş durumda.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kerim ile yollar sene sonunda ayrılır, geçen hafta içerisinde oynamak istediğini Şenol hocaya ilettiğini okumuştum doğru mu bilmiyorum ama artık gitme vakti gelmiş gözüküyor.

Töre, Kerim, Sosa gidecek bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerim ile yollar sene sonunda ayrılır, geçen hafta içerisinde oynamak istediğini Şenol hocaya ilettiğini okumuştum doğru mu bilmiyorum ama artık gitme vakti gelmiş gözüküyor.

sosa kalabilir bence oyun tarzını çok seviyorum

Çevrimdışı Tolga

Evet üçünün de gitmesi muhtemel.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Takım ne yazık ki hala umut verecek bir hamle yapamadı.Benim moralim hala bozuk. Rize deplasmanından galibiyet çıkarsa moraller düzelir. Rize deplasmanında kötü oyunla kazansak da farketmez. Ne yapıp edip kazanalım ve Coşalım!.. Hadi Şenol hoca! yap şu işi...
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 22:21:16 38life ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şampiyon olalım da kim giderse gitsin zerre üzülmem.

EssiLor

• Ziyaretçi

Töre ve Sosa kalsın kalmalı
Düşüş var bazı oyuncularda
Toparlanmamız lazım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sosa bu sene iyi formuyla bizi şampiyonluğa ulaştırırsa ülkesinde güzel bir emekliliği hak edecek.

Boca alır Sosa'yı biz istemesek de, Sosa da ailesiyle ülkesinde yaşamak ister diye düşünüyorum. Avrupa macerası bu saatten sonra 45 dakikalık formuyla zor, ben de seviyorum Sosa'yı ama açıkçası düşüncem bu :)

Töre için 15-20'ler konuşulurken şimdi takıma katkısı tartışılıyor, işte Töre gerçeği bu: her sene aynı terane. İlk yarı uç, sonra sürün. Bize devamlı katkı sağlayacak adam lazım, canı istediğinde oynayacak değil. Oğuzhan da genç olmasa ve yürekten oynamasa onu da bu kategoriye dahil edeceğim ama içim elvermiyor.