Yazilanlari anlamamakta israr ediyorsun ee soyle diyim ozaman. Ameliyat masasindaki Eneramo'ya kanki Sezer'e 0 katki Pektemek'e milyonlar sacacagima bir tane ilk 11'de oynayacak sampiyonluga katki verecek adam alirdim. Transfer sezonunda burda isi bi;len arkadaslar onlarca adam onerdi alinabilecek. Belli menejerler parayi gotursun diye transfer yapmazdim en azindan. Baskan secilirken soz verdigim gibi gecmis yonetimden hesap sorar Fulya davasinin uzerine giderdim. Ornek ver ornek ver. Ortada 0 (yaziyla sifir) sportif basari var hala soyle boyle savunuluyor. Tr kupasinda bile tek ceyrek final 4 yilda parayla falan aciklanacak savunulacak bisey degil. Bu takimin formasi en az 1 kere o kupayi alirdi. Demiroren bile kac kere aldi. Otesi yok.
Boş muhabbet. Dünyada hiç bir takım transferde %100 başarı gösteremez, hala papağan gibi Pektemek, Sezer, Eneramo diye kafa ütülemeye gerek yok. Adamın 4 senede yaptığı tüm transfer hatalarının bedeli, Ersan'ın satışından gelen paradan az. Onu geçtim, burada onlarca oyuncu önerilmiş. Football manager sağolsun, herkes transfer yapıyor zaten. Transferler buraya yazmakla yapılacak kadar kolay olsaydı, babam da yapardı.
O yüzden transfer konusunu açıp kendinizi komik duruma düşürmeyin lütfen. Siz "Fikret Orman transfer konusunda başarısız" dedikçe, milletin kafasında kafanızda hunili bir profil canlandırıyorsunuz.
Geleli mhesap sorma meselesine. Geçmiş yönetim başkanının kulüpten 100 milyon lira vadesi geçmiş alacağı var, yetmiyormuş gibi futbol federasyonu başkanı olmuş. Bir de üstüne 3 tane gazeteye sahip, elinde dolduruşa gelmeye meraklı taraftarını 1 ayda takımın 2 yıldızına düşman edebilecek medya gücü var. "Geçmiş yönetimden hesap sorardım" demekle olmuyor o işler, buradan atıp tutmak kolay. Gördük işte Serdar Adalı ve Murat Aksu'yu, "Demirören'den değil, Hesap sormayandan hesap soracağız" diye kıvırıyorlardı.
Beşiktaş taraftarının Türkiye Kupası'na bu kadar aşık olduğunu da yeni farkettim. Kupadaki maçların seyirci ortalaması 750, rotasyon yapmayan takım yok; ama o kupa buraya gelecek.
Hem Demirören bile almıştı. Gerçi Demirören o kupayı son kazandığında, şike sebebiyle ceza aldı kulüp; asbaşkanla teknik direktör de içeride yattı.