ben diğer arkadaşımı savunmuyorum ama yönetimi de senin modelin gibi körü körüne savunmuyorum. yapılan doğrular var alkışlıyorum ama ciddi yanlışlarda var bunu da görmezden gelemiyorum...
Eleştiri olmadan hatalardan kolay dönülmez. Eleştiri mutlaka olmalı ama
eleştiriyide eleştirinin ne olduğunu bilen yapmalı sürekli dönüp dönüp 3 sene önceki hataları söylemek eleştiri değildir.
insan o zaman dönüp kardeşim güncel konularda neden eleştirmiyorsun demek istiyor madem hatalı buluyorsun
güncel konularda eleştir yok eleştirecek bir şey bulamıyorsan demekki düzeltilmiş bazı şeyler o zaman geriye bakmanın mantığı
ne. Birde bir işi yapıp bitirdikten sonra sonuç gelmezse eleştirmek kolay. Bunuda dikkate almak lazım evet sezer eneramo
dany vakaları nerden baksan elinde kalıyor baştan aşağıya vıcık vıcık hiç bir mantık çerçevesine koyacağın yanı yok yapılmamalıydı
bazı konulardada biraz camiaya kulak vereceksin burnunun dikine gidersen böyle duvara toslarsın. Sanırım bunlardan ders çıkarttılar
artık camiayı daha fazla dinliyorlar. Buda bir gelişmedir. Bazı şeyleri tecrübesizlik diyip konuyu kapatmak lazım sonuçta yönetimin
transfer politikası artıda seyrediyor. Bence yanlış yok eksik var. Eleştiriyi doğru yapabilmek çok önemli yıkmak için eleştiri olmaz
ama bizde genelde eleştirinin amacı yok etmektir.