Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313615 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Neyse arkadaşlar, futbol hayatımıza bu kadar etki etmemeli. Maalesef bazen gereksiz gerginleşebiliyoruz bu işler yüzünden. Ben de daha fazla uzatmayacağım. sebepsiz kırdığım/sinirlendirdiğim arkadaşlarım varsa özür dilerim. Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz.

Bugün daha girmem foruma :)

verdin sabah sabah coşkuyu hepimize, mangalı harladın şimdi daha girmem akşama kadar :)

Çevrimdışı ozan062

abi çok emin konuşuyorsun inşallah yanılırsın ikisiyle de sözleşme yenilenmesin  :D

napayım çnk hep karakter sebebiyle sözlesmeler uzatıldı yine benzer sey olacaktır:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Nedense bu adamı cok seviyorum yüklenmeyin beyler bana :D Aşk değil sevgi değil başka bişey bu.

bende severim bu tombul keratayı

Çevrimdışı panic13

verdin sabah sabah coşkuyu hepimize, mangalı harladın şimdi daha girmem akşama kadar :)

:D Ajan provakatör :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Kirilacak sinirlenecek bir durum yok. Dedigin gibi Besiktasli olan Besiktas'in basarisini ister sadece. Basariya gidecek yoldaki dusuncelerimiz farkli olabilir. Bu cok dogal. Cok seslilik ve ifade ozgurlugu her zaman iyidir. Hosumuza giymeyecek seyler soylense bile. Buarada sinirlensem de sana degil Fikret baskana sinirlenirim  :biggrinking:

Eyvallah, teşekkür ederim ederim anlayışın için :)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar 3000 bilet satılmış şampiyonluğa giden takımına yakışmıyor
imkanı olan cezalı olmayan gitmeli sosyal medya hesaplarınızdanda yayınki
insanlar maça gitsin

Çevrimdışı ozan062

taraftarın maça az kişiyle gitme olayında tam ortadayım yani ne savunurum nede saldırırım çnk her acıdan baktığında elle tutulabilir tarafı var.. yani takımı yalnız bırakmama noktasında bile yine ısrarla gitmeyen taraftarın haklı yönleri var

çünkü taraftarın genelinde bir güven duygusu sarsılmış durumda takıma olan güvenden bahsetmiyorum buda bir etmen ama tff,pfdk, mhk, klupler birliği, hakemlerin kendileri, kendi yönetimimiz belkide teknik ekip

işte bu çerçevede her kurumun güveni sadece bizler içn değil bir çok klüp taraftarı  birilerinin dayatmasıyla yönlendirilen ve yönetilen bir kurumlar olduğunun farkında.. güven sarsıldıgı anda yerine getirmek zor

mehmet demirkol bugun konusmalarında buna yer verdi, çok doğru yani tamam yönetimler bunu kullanıyor yani ömürlerine ömür katıyorlar hataları örtüyorlar ama gerçeklik payıda yok değil...

Çevrimiçi Necmi

ben diğer arkadaşımı savunmuyorum ama yönetimi de senin modelin gibi körü körüne savunmuyorum.  yapılan doğrular var alkışlıyorum ama ciddi yanlışlarda var bunu da görmezden gelemiyorum...
Eleştiri olmadan hatalardan kolay dönülmez. Eleştiri mutlaka olmalı ama
eleştiriyide eleştirinin ne olduğunu bilen yapmalı sürekli dönüp dönüp 3 sene önceki hataları söylemek eleştiri değildir.
insan o zaman dönüp kardeşim güncel konularda neden eleştirmiyorsun demek istiyor madem hatalı buluyorsun
güncel konularda eleştir yok eleştirecek bir şey bulamıyorsan demekki düzeltilmiş bazı şeyler o zaman geriye bakmanın mantığı
ne. Birde bir işi yapıp bitirdikten sonra sonuç gelmezse eleştirmek kolay. Bunuda dikkate almak lazım evet sezer eneramo
dany vakaları nerden baksan elinde kalıyor baştan aşağıya vıcık vıcık hiç bir mantık çerçevesine koyacağın yanı yok yapılmamalıydı
bazı konulardada biraz camiaya kulak vereceksin burnunun dikine gidersen böyle duvara toslarsın. Sanırım bunlardan ders çıkarttılar
artık camiayı daha fazla dinliyorlar. Buda bir gelişmedir. Bazı şeyleri tecrübesizlik diyip konuyu kapatmak lazım sonuçta yönetimin
transfer politikası artıda seyrediyor. Bence yanlış yok eksik var. Eleştiriyi doğru yapabilmek çok önemli yıkmak için eleştiri olmaz
ama bizde genelde eleştirinin amacı yok etmektir.

Çevrimiçi Necmi

taraftarın maça az kişiyle gitme olayında tam ortadayım yani ne savunurum nede saldırırım çnk her acıdan baktığında elle tutulabilir tarafı var.. yani takımı yalnız bırakmama noktasında bile yine ısrarla gitmeyen taraftarın haklı yönleri var

çünkü taraftarın genelinde bir güven duygusu sarsılmış durumda takıma olan güvenden bahsetmiyorum buda bir etmen ama tff,pfdk, mhk, klupler birliği, hakemlerin kendileri, kendi yönetimimiz belkide teknik ekip

işte bu çerçevede her kurumun güveni sadece bizler içn değil bir çok klüp taraftarı  birilerinin dayatmasıyla yönlendirilen ve yönetilen bir kurumlar olduğunun farkında.. güven sarsıldıgı anda yerine getirmek zor

mehmet demirkol bugun konusmalarında buna yer verdi, çok doğru yani tamam yönetimler bunu kullanıyor yani ömürlerine ömür katıyorlar hataları örtüyorlar ama gerçeklik payıda yok değil...

Nesi haklı savaşta düşman senden sayıca kalabalık diye cepheyi terkmi edersin.
zamanında atalarımız böyle düşünmemiş iyiki yoksa şimdi birinin sömürgesi olurduk.
ne zaman yılgınlığı bırakıp ön cephede savaşmaya devam edersen o zaman kazanırsın
savaş savaşmadan kazanılmaz.
gitmeyenleride şimdi eleştirmenin manası yok stad açıldığında göreceğiz bakalım boykotlarının nedeni
haklı gerekçemi yoksa üşenmemi

Çevrimdışı ozan062

Eleştiri olmadan hatalardan kolay dönülmez. Eleştiri mutlaka olmalı ama
eleştiriyide eleştirinin ne olduğunu bilen yapmalı sürekli dönüp dönüp 3 sene önceki hataları söylemek eleştiri değildir.
insan o zaman dönüp kardeşim güncel konularda neden eleştirmiyorsun demek istiyor madem hatalı buluyorsun
güncel konularda eleştir yok eleştirecek bir şey bulamıyorsan demekki düzeltilmiş bazı şeyler o zaman geriye bakmanın mantığı
ne. Birde bir işi yapıp bitirdikten sonra sonuç gelmezse eleştirmek kolay. Bunuda dikkate almak lazım evet sezer eneramo
dany vakaları nerden baksan elinde kalıyor baştan aşağıya vıcık vıcık hiç bir mantık çerçevesine koyacağın yanı yok yapılmamalıydı
bazı konulardada biraz camiaya kulak vereceksin burnunun dikine gidersen böyle duvara toslarsın. Sanırım bunlardan ders çıkarttılar
artık camiayı daha fazla dinliyorlar. Buda bir gelişmedir. Bazı şeyleri tecrübesizlik diyip konuyu kapatmak lazım sonuçta yönetimin
transfer politikası artıda seyrediyor. Bence yanlış yok eksik var. Eleştiriyi doğru yapabilmek çok önemli yıkmak için eleştiri olmaz
ama bizde genelde eleştirinin amacı yok etmektir.

güncel olarak borç ödememek(yani azaltmamak), devre aralarında hersene yapılan transfer hataları.. kaleci ve birazda alexis belki ucundanda marcelo, ersanın satılması... medyada pasif kalmak, maç günlerinde kartal yuvaları etkinliği veyahut kampanyaları yapmamak,borcu dolar yapıp insanları kandırmak, dısarıda medyaya müthiş bir sakinlikle cevap verip Kongrelerde mafyatik tavırlar,,, hala ve hala yönetimden bir kişinin taraftarı kucaklayacak en ufak bir niyetinin olmayışı... diye sıralarım:) ama ders cıkardıklarıda var yok değil, doğru bir yönetim kurarsa baskan yani yanındaki kurmaylarını dogru kişilerden olusturursa destek niye vermeyelim istikrar iyidir!
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 13:49:23 ozan062 ]

Çevrimdışı aykut.celenk

vay arkadaş hala ersan adama gidesiye kadar söylenmeyen laf kalmadı şimdi kıymete bindi. Rholdfho sakatlanmasa hiçbir sıkıntı yoktu herkes başarılı bir transfer dönemi diyordu.

Çevrimiçi Necmi

Bilet sayısı 3700 oldu sosyal medya hesaplarından yüklenelim.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret ormanin da hatalari olacak, oldu da.

Elestiri geldikce sinirlenmek sadece biz turklere mahsus.

Transfer konusunda hatalari oldu baskanin, basarisiz oldugu zaten bir gercek.

Ama besiktasa kotulugu dokunmamistir fikret ormanin. Demirorenin yaptiklari yaninda 3-5 transfer hatasi teferruattir.

Fikret ormanin bence yaptigi en buyuk hata ise yukarida belirtilmis, gecici stad konusudur. Zeytinburnu stadi kullanilabilirdi, izmit stadi olurdu ama en dogru cozum anadolu turnesiydi. Zaten cok fazla beklentimiz yoktu genc bir takimla oynuyorduk ve besiktasi turkiye geneline yayabilirdik ve stad acilana Kadar taraftar sayimiZi katlardik. Mesela 1 hafta vanda oynardik macimizi takim 2 gun once
Gider van halkiyla kaynasir, liselerde bedava bilet dagitilip, maca gelmeleri organize edilir ve bu feda donemine bir misyon yuklenirdi. Takim hatta seyahatlerini otobusle yapar bazi noktalarda molalar verilir bir butunlesme saglanirdi. Bir sonraki hafta atiyorum artvinde, zonguldakta oynardik.

Zaten bu turkiyedeki futbolcular oyle rahatlarki once antreman bazen kamp devamli evde herifler. Vallahi ben baskan olsam bunlar sabah 9 da is basi yaparlar aksam 9a kadar tutarim tesislerde. Okuz gelip okuz gidiyorlar sonra once iyi sporcu olacaklar sonra duzgun yetismis bir birey olacaklar ki iyi besiktasli olsunlar.

Çevrimiçi Necmi

güncel olarak borç ödememek(yani azaltmamak), devre aralarında hersene yapılan transfer hataları.. kaleci ve birazda alexis belki ucundanda marcelo, ersanın satılması... medyada pasif kalmak, maç günlerinde kartal yuvaları etkinliği veyahut kampanyaları yapmamak,borcu dolar yapıp insanları kandırmak, dısarıda medyaya müthiş bir sakinlikle cevap verip Kongrelerde mafyatik tavırlar,,, hala ve hala yönetimden bir kişinin taraftarı kucaklayacak en ufak bir niyetinin olmayışı... diye sıralarım:) ama ders cıkardıklarıda var yok değil, doğru bir yönetim kurarsa baskan yani yanındaki kurmaylarını dogru kişilerden olusturursa destek niye vermeyelim istikrar iyidir!
hangi taraftardan bahsediyorsun kimi kucaklasınlar millet takımı çok kucaklıyor ya
bak şampiyonluğa gidiyoruz 3700 bilet satılmış bumu kucaklanacak taraftar boş ver ya gerçekten değmez
lafa gelince Beşiktaşı çok seviyoruz ama bir maç işte maça giden kemik tayfa cezalı yerine o tribünü dolduracak
taraftar yok daha nesini konuşuyoruzki

Çevrimdışı Ensar

3700 bilet şaka gibi , yazık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

hangi taraftardan bahsediyorsun kimi kucaklasınlar millet takımı çok kucaklıyor ya
bak şampiyonluğa gidiyoruz 3700 bilet satılmış bumu kucaklanacak taraftar boş ver ya gerçekten değmez
lafa gelince Beşiktaşı çok seviyoruz ama bir maç işte maça giden kemik tayfa cezalı yerine o tribünü dolduracak
taraftar yok daha nesini konuşuyoruzki

taraftar konusunda gelinen noktayı söyleyecek kelime bulamıyorum. bişeyler söylesem hakarete girecek durum bu derece vahim. 18 milyonluk şehir ama küçücük stadı dolduramıyoruz. sadece başakşehir semtindeki taraftarlar maça gitse dışarda kuyruk oluşması gerekecek ama... yeni stad açılınca ilk heves ilk sezon dolar sonra stad küçük oldu diyenleri görürüz. aslında bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor mu sorusu suratımıza tokat gibi patlıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

taraftar konusunda gelinen noktayı söyleyecek kelime bulamıyorum. bişeyler söylesem hakarete girecek durum bu derece vahim. 18 milyonluk şehir ama küçücük stadı dolduramıyoruz. sadece başakşehir semtindeki taraftarlar maça gitse dışarda kuyruk oluşması gerekecek ama... yeni stad açılınca ilk heves ilk sezon dolar sonra stad küçük oldu diyenleri görürüz. aslında bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor mu sorusu suratımıza tokat gibi patlıyor...

Bilet fiyatlarino dusursunler yahu hatta gidip okullarda bedava bilet dagitip, otobus kaldirsinlar genc cocuklar besiktasi izlesinler

Çevrimdışı panic13

Yemin ediyorum gençler maçına gittiğime, işyerinden 5 kişi götürdüğüme pişmanım :( Keşke bu maça gitseydik. Şuraya bak:(

Çevrimdışı yigitcan1903

Buraya da yazayım

Maça gitmek isteyip de durumu el vermeyen varsa
Özellikle genç kardeşlerimden

Bi kuzey bileti paslıycam özelden ilk mesajı atana
Diğer kartallar kusura bakmayacak artık
Elimden gelen bu şu an

Çevrimdışı murat baltacı

Bu noktda yönetimi transferleri konuşmak pek bişeyi değiştirmeyecek sezon sonu uzun uzun konuşuruz ama yd ile ormanın kıyaslanması bile ayıptır. Hataları yanlışları oldu ama hepsini geride bıraktık son transfer durumuna bakınca gayet mantıklı yerinde transferler yapıldı rodolfonun sakatlığı tüm defansı etkiledi ersan satılmadan marcelo alınmış olsa bile şuan ersan marcelo ikilisi farklı bi oyun oynamayacaktı ilk yarıdaki fener derbisinde ersan bizi yakmıştı bundada marcelo yaktı kalite olarak denk oyuncular.

Burda tek eleştirim sezon başı iyi bi kaleci ve orta saha alınabilecekken vazgeçilmesi ospina,levia yada boyko,mikel takviyeleri yapılmış olsaydı hem devre arası tek stoper mevkine odaklanır hemde daha fazla puan toplamış olurduk. tolgadan bi halt olmayacağı velinin sağlam dönse bile işimizi görmeyeceği gün gibi aşirkarken topu hocaya atmalar taraftarı oyalamalar falan geldiğimiz noktada herşey gün yüzüne çıktı şimdi atibanın formu düşmesin diye dua edicez tolga hatalı gol yemesin diye motive edicez aldığımız kaleciden bile faydalanamıycaz tolgay beklenmedik bi oyun çıkarırsa bizi kurtaracak.

Bunlara hiç gerek kalmadan sağlam takımı kurup arkamıza yaslanıp feneri madara ederek kudurtarak şapiyonluğa yürüyebilirdik şimdi hepimiz diken üstündeyiz Allah korusun bu senede düşüş yaşarda şampiyonluğu ikram edersek başkan sezon sonu şenol hoca kaleci istemedi diye kendini kurtarabilecekmi? hiç sanmıyorum stad bitmişken önümüz açıkken arat,adalı,altınsay gibi güçlü bi yönetim oluşturulup orman şutlanabilir herşeye yeniden başlanabilir. Ama gönül isterki şampiyon olalım takım güçlenerek devam etsin hoca gerekli hamleleri yapsın camia ayağa kalksın başkan verdiği emeğin karşılığını alsın nakit gelirlerle projelerine hamlelerine devam etsin adalı ve altınsayı yanına alıp güçlü bi yönetim kursun kısaca istikrar sağlayalım üç beş seneye ambargo koyalım.

Bu saatten sonra top oyuncularda çok kıymetli veli,çok karakterli tolga,jokerimiz gururumuz necip,süper star töre hem kendilerini hemde başkanı kurtaracaklarmı göreceğiz.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nasıl gidiyor satışlar twitterda bilet alıyor insanlar ihtiyacı olanlara helal olsun vallahi 5000 bine yaklaştı mı ?

Çevrimdışı tangaz

Yemin ediyorum gençler maçına gittiğime, işyerinden 5 kişi götürdüğüme pişmanım :( Keşke bu maça gitseydik. Şuraya bak:(

izmitliyim ben şuan ankarada yaşıyorum ortaokul yıllarında başlayıp lise üni. yıllarında devam eden düzenli maça gitme periyodum vardı. sonra ankaradan kombine alıp gitmelerim iş hayatında. hele izmitten gidişlerimiz çile ötesi idi ama giderdik. şimdi ist.da yaşayan arkadaşların bahaneleri bana öyle gülünç geliyorki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izmitliyim ben şuan ankarada yaşıyorum ortaokul yıllarında başlayıp lise üni. yıllarında devam eden düzenli maça gitme periyodum vardı. sonra ankaradan kombine alıp gitmelerim iş hayatında. hele izmitten gidişlerimiz çile ötesi idi ama giderdik. şimdi ist.da yaşayan arkadaşların bahaneleri bana öyle gülünç geliyorki...
abi haklısın ama şu da var maça seyirci gelmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar

Çevrimdışı MrtBlgc

Devre arası yapılan transferlerin büyük bir bölümü tutmadı.  Alexis, Boyko, Milosevic, Opare daha var mı bilmiyorum ama bu tablodan da anlaşılacağı gibi devre arası transfer yapmak büyük risk.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

abi haklısın ama şu da var maça seyirci gelmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar

orası da doğru geçen gün berberde sohbet ediyoruz adam çocukları ankaraya gelince beşiktaş maçına götüreyim dedim pasolig falan duyunca gitmedim. sonuçta yılda bir maça gidicem gidip kart alma şansım yoktu dükkanı bırakıp teknolojiden de anlamıyorumki internetten çözeyim sonuçta gidemedik die anlatmıştı.

ama bu ist.daki genç kardeşlerimiz için bahane değil onlar her halükarda gidebilirler...