Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313426 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Başarılı scouting transferlerimi..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Başarılı scouting transferlerimi..

Başarılı bulmuyorsun sanırım. Senin önerin nedir? Ne yapılmalı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

"Büyüyerek başarılı olacağız" dediğin gibi doğru bir hamle. Yalnız risk de büyük. Türkiye şartları için pek doğru bir model değil. Biz de finansal ve şampiyonluk meseleleri dışarıdan çok müdahale gören işler. Geçen sene sadece bir Saray ziyareti lig şampiyonunu değiştirdi. Lig TV fikstürden, şampiyonluk mücadelesine kadar herşeye doğrudan müdahele ediyor. Bizim ülkede yeterince güçlü değilsen yapacağın her hamle yanına kar kalabilir. Bak bu yıl bile Aziz Yıldırım kaybettiği her puandan sonra istisnasız ağladı ve aynı şeye vurgu yaptı "EUR 70 milyon para harcadım, bunu yedirmem". Bununla nasıl mücadele edeceksin? bununla akılla ve zekice politikalarla mücadele edeceksin. Gerektiğinde para harcayacaksın (bknz: Adam gibi kaleci transferi), gerektiğinde alttan alacaksın (bknz: feda yılında yaptıklarımız). Türkiye adaletin ve hukukun yerlerde süründüğü, çoklukla orman kanunlarının geçerli olduğu bir memleket, bunu akıldan çıkarmamakda fayda var.

benim bu noktada transfer modelim şu 70 milyonu azize gibi 1 yılda harcamayalım. 20 milyona bu sene 2-3 adam alalım seneye aynı şekilde sonraki sene gene aynı kısaca 3 senede 6-9 arası taş gibi adam alalım (yabancı oyuncu için söylüyorum) temeli böyle inşaa edelim ardından seri şampiyonlukları zorlayacak güçlü bir kadro kuralım. gelinen noktada 2009dan beri şampiyonluk yok zaten, Fikret Orman 2.sezondan itibaren bunu yapabilseydi bence daha iyi noktada olurduk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kartalizm06

Adamlarin bir hafta beki aliyor 3 puani 1 hafta yedek bekleri. Bizim yedekler zaten bek bile degil ilk 11dekiler kariyerlerinde ulasamiyor adamlarin yillik asistlerine. Kupalar iyi futbolcularla kazanilir. Biz daha cok rakiplerin kupa torenlerini izleriz ucuz diye oyuncu almaya devam ettikce.

Bizde bir ara İsmail iyi bindirme yapıyordu son haftalarda oda durdu. Bence beklerin rahat hücuma çıkması için çift önlibero oynamamız gerek Atiba-Oğuzhan'lı sistemde beklerde hücuma çıkarsa savunma diye birşey kalmaz bizde.

Artık Atiba'nın yanına Veli yada Tolgay'ı monte etmemiz gerek.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün serhat ulueren programında Tolgay, Şenol Hoca ile sorun yaşıyormuş gibi bir şeyler zırvalamış duyan var mı haberin iddianın detaylarını?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı EagleForce

FB bu yıl sadece bonservise 35 milyon harcadı. Yıllık EUR 50 milyon üzeri maaş ödüyorlar. Biz maaşları ödemek için Ersan'ı sattık (ki kendisi de gitmek istiyordu). Aynı zamanda stad yapmaya çalışıyoruz.

Kulübün transfer yapabilmesine para bulması için bir önerin varsa duymak isterim. Veya kupa kazandıracak daha iyi oyuncu alabilmemiz için önerilerin nedir? 3 tane sayman yeterli.

Bu arada laf falan çevirmiyorum, gerçekten öneri bekliyorum. bu kulüp nasıl para bulacak? Bu borçlar nasıl kapanacak?

O zaman her sene Fener sampiyon olsun bizde bakalim. Ya da Real Madrid alinmadik  birakmasin her sene en cok parayi harcayan kupalari topluyorsa. Bursa bile sampiyon oldu bu ligde. 4 yildir tek kupa alamamis, Tr kupasinda bile ancak bu sene ceyrek final gormus yonetim dusunecek bunca basarisizlikla bu borc nasil kapanacak diye. Ameliyat masasindaki Enaramo'ya Baskan'in kankisi Fener asigi Sezer'e milyonlari basarken, ucuza kapatiyoruz diye Tosic Alexis gibi adamlari takima doldururken, Pektemek gibi yillarca sifir katki yapmis adama milyonlarca dolarlik uzun kontratlar yapilirken harcanan paralar, sezon basinda eksik oldugumuz bariz olan kaleye beklere harcanmiyor orta sahaya transfer gerek derken ustune Veli ve Tolgay'i kaybedip tek adam alinmiyor, devre arasi onca secenekten Boyko'ya paralar bayiliyor ustune ilk devreyi iyi gecirmis defans gobegi bozuluyor. Sonra para yok napalim basari gelmedi. 4 yil ya 4 yil. Osuruktan Tr kupasinda bile tek ceyrek final ancak. Hadi fedaymi siydu 1-2 yil. 3 yil olsun hadi. Bu sene sampiyon olamayanlar stad yaptik diye aday olacak ve bu zulmu 3 yil daha cektirecekler ona yaniyorum.

Çevrimdışı panic13

O zaman her sene Fener sampiyon olsun bizde bakalim. Ya da Real Madrid alinmadik  birakmasin her sene en cok parayi harcayan kupalari topluyorsa. Bursa bile sampiyon oldu bu ligde. 4 yildir tek kupa alamamis, Tr kupasinda bile ancak bu sene ceyrek final gormus yonetim dusunecek bunca basarisizlikla bu borc nasil kapanacak diye. Ameliyat masasindaki Enaramo'ya Baskan'in kankisi Fener asigi Sezer'e milyonlari basarken, ucuza kapatiyoruz diye Tosic Alexis gibi adamlari takima doldururken, Pektemek gibi yillarca sifir katki yapmis adama milyonlarca dolarlik uzun kontratlar yapilirken harcanan paralar, sezon basinda eksik oldugumuz bariz olan kaleye beklere harcanmiyor orta sahaya transfer gerek derken ustune Veli ve Tolgay'i kaybedip tek adam alinmiyor, devre arasi onca secenekten Boyko'ya paralar bayiliyor ustune ilk devreyi iyi gecirmis defans gobegi bozuluyor. Sonra para yok napalim basari gelmedi. 4 yil ya 4 yil. Osuruktan Tr kupasinda bile tek ceyrek final ancak. Hadi fedaymi siydu 1-2 yil. 3 yil olsun hadi. Bu sene sampiyon olamayanlar stad yaptik diye aday olacak ve bu zulmu 3 yil daha cektirecekler ona yaniyorum.

"Yönetim düşünsün" iyi bir öneri imiş.

bütün olumsuzluklara eyvallah, zaten son 2 yıldır yukarıda yazdığın olumsuzluklar yüzlerce defa yazıldı buraya.

senden bir şey rica edeceğim; bize veya yönetime başarı getireceğini düşünerek tavsiye edeceğin herhangi bir oyuncu/antrenör veya para getireceğini düşündüğün herhangi bir öneri var mı?

Çevrimdışı EagleForce

Turkiye'de yasayan insanlar bir garip gercekten. Bir isi yapani elestirince o isi daha iyi yapabilmen gerekiyormus gibi bir algi var. Teknik direktor elestirirsin sen daha mi iyi biliyosun denir. Ben daha iyi biliyorum diyor muyum? Ya da baskanliga adayligimi mi koyuyorum? Ha baskan adayi olurum catir catir bana bunlari sorma hakkin olur hem sportif hem ekonomik basari acisindan. Su anki yonetim ben bu isi yaparim diye gelmis. 4 yil gecmis tek bir sportif basari yok. Takimdan gitmesi gereken bi suru futbolcu kadroda ve kapi gibi sozlesmeleri duruyor. Ortada bariz bir basarisizlik var. Bu sene de sampiyonluk gelmezse oyle stad yaptimla ustu ortulecek bisey degil bu kadar buyuk basarisizlik. Bariz gorunen biseyi de elestirir insan dogal olarak. Ve ayni seylerin yasanmamasi icin degisim talep eder. Koskoca camiadan ben bu isi daha iyi yaparim ve soyle yaparim diyenler cikar elbet biz de fikirlerini degerlendiririz. Ama iste benim korkum ve olacagi belli sey ise nasil Demiroren onca basarisizliga ragmen kendi ayrilana kadar kaldi Orman da basarisizim ben diye birakmaz sampiyon olamasakta ve 7 yil kupasizliga dogru yol aliriz.

Çevrimdışı OrhanAker

Başarılı bulmuyorsun sanırım. Senin önerin nedir? Ne yapılmalı?
Iyide onuda ben düşünüp önereceksem..nerden baksan 4 senedir kaleci sağ bek sol bek diye kıvranıyoruz 4 sene..gelenler kim peki.
Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeyelim.

Çevrimdışı tangaz

"Yönetim düşünsün" iyi bir öneri imiş.

bütün olumsuzluklara eyvallah, zaten son 2 yıldır yukarıda yazdığın olumsuzluklar yüzlerce defa yazıldı buraya.

senden bir şey rica edeceğim; bize veya yönetime başarı getireceğini düşünerek tavsiye edeceğin herhangi bir oyuncu/antrenör veya para getireceğini düşündüğün herhangi bir öneri var mı?

bu yaklaşımın iyi niyetli ve paylaşımcı bir model bunda seni takdir ediyorum ama yönetimler bu amaç ve görevle başa gelirler. bu nedenlerle şan şöhret para kazanırlar. Demirören ismi örneğin ülkenin en eski sanayicilerinden ve zenginlerinden biriydi ama tanınırlığı sadece cemiyet hayatı ile sınırlı idi ilk duyanlar hatta Enver Ören (İhlas Holding sahibi) ismi ile karıştırırdı. gelinen noktada Demirören ülkenin en tanınan isimleri arasında BJK başkanlığı sonrası sadece Milangaz ve Likidgaz ile sınırlı olan ticari faaliyetleri Milliyet+vatan gazetesi, Skidji gayrimenkul, Demirören AVM, Moil akaryakıt dağıtım firması ve şimdide Total akaryakıt dağıtım firması olmak üzere alıp başını gitmektedir. yönetimler bu işlere emek ve zaman harcarken kendileri de bu ve benzeri kazanımlar elde ederler. bu nedenle o koltuğa gelenler para da bulacak kaynak da üretecek proje de geliştirecek sportif başarı da sağlayacak...

Çevrimdışı yigitcan1903

Başarılı olamadıkça kıramayacağız bu çemberi
Her başarısız deneme de daha da dibe çekiyor
Gelirlerimize bir türlü ulaşamıyoruz
Temlikler sürekli uzuyor
Stat önemli bi hamle ama onu da yapabilmek için gırtlağa kadar girdik artık

Çevrimdışı Kalyoncu

bu arada dün serhat ulueren programında Tolgay, Şenol Hoca ile sorun yaşıyormuş gibi bir şeyler zırvalamış duyan var mı haberin iddianın detaylarını?
Hangi dedikleri dogruki bu olsun abi boş beleş adam senin onun sözünü bile düşünmen yanlış sorgulamaya hiç gerek yok :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

bizim memlekette eleştirmeye gelince adamı toprağa koyarlar, "e sen ne yapardın?" denince "e ben ne yapayım?" denir. Bu şaşmaz. Bizde her zaman kötü bir iş yapılırsa onu yapan yerin dibine sokulur. İçinde bulunduğu şartlar asla ama asla sorgulanmaz. Geçen divan kurulunda bir adam demişti hatta "borç 500 miltndan 1200 milyona çıktı, ben kur farkı, stad, alacak-verecek anlamam!" bunda sınır yoktur. ama "hadi gel bir tuğlada sen koy, nasıl çözebiliriz bunu?" deyince herkes arazi. YD'den sonra da aynı olmuştu, başkan adayı dahi yoktu ortada. Şimdi Beşiktaş biraz düzlüğe çıkmak üzere, hemen herkes güvercin gibi kabardı.

Arkadaşlar, eleştirmeye geldiğinizdeki bilgeliğinizi, bilginizi, keskin zekanızı sorunların çözümünde de ortaya koymanızı isteriz. Eleştiriye gelince herro, öneriye gelince merro olmuyo o işler.

Gerçi cevap gelmeyeceğini biliyorum ama tekrar sorayım. Sizin öneriniz nedir?

Çevrimdışı panic13

bu yaklaşımın iyi niyetli ve paylaşımcı bir model bunda seni takdir ediyorum ama yönetimler bu amaç ve görevle başa gelirler. bu nedenlerle şan şöhret para kazanırlar. Demirören ismi örneğin ülkenin en eski sanayicilerinden ve zenginlerinden biriydi ama tanınırlığı sadece cemiyet hayatı ile sınırlı idi ilk duyanlar hatta Enver Ören (İhlas Holding sahibi) ismi ile karıştırırdı. gelinen noktada Demirören ülkenin en tanınan isimleri arasında BJK başkanlığı sonrası sadece Milangaz ve Likidgaz ile sınırlı olan ticari faaliyetleri Milliyet+vatan gazetesi, Skidji gayrimenkul, Demirören AVM, Moil akaryakıt dağıtım firması ve şimdide Total akaryakıt dağıtım firması olmak üzere alıp başını gitmektedir. yönetimler bu işlere emek ve zaman harcarken kendileri de bu ve benzeri kazanımlar elde ederler. bu nedenle o koltuğa gelenler para da bulacak kaynak da üretecek proje de geliştirecek sportif başarı da sağlayacak...

E güzel abim peki bu çözüm önerisini, doğru yolu bilmeden yapılan eleştirinin ederi nedir? Adamın bilgisi yok geliyor fikir beyan ediyor. Bana eleştirdikten sonra "şöyle olsa daha iyi olurdu" desin ki ben ciddiye alayım. Bak sen yukarıda koymuşsun modelini. bilmeden sallamanın sonu var mı? Sen söyle ...

Çevrimdışı EagleForce

bizim memlekette eleştirmeye gelince adamı toprağa koyarlar, "e sen ne yapardın?" denince "e ben ne yapayım?" denir. Bu şaşmaz. Bizde her zaman kötü bir iş yapılırsa onu yapan yerin dibine sokulur. İçinde bulunduğu şartlar asla ama asla sorgulanmaz. Geçen divan kurulunda bir adam demişti hatta "borç 500 miltndan 1200 milyona çıktı, ben kur farkı, stad, alacak-verecek anlamam!" bunda sınır yoktur. ama "hadi gel bir tuğlada sen koy, nasıl çözebiliriz bunu?" deyince herkes arazi. YD'den sonra da aynı olmuştu, başkan adayı dahi yoktu ortada. Şimdi Beşiktaş biraz düzlüğe çıkmak üzere, hemen herkes güvercin gibi kabardı.

Arkadaşlar, eleştirmeye geldiğinizdeki bilgeliğinizi, bilginizi, keskin zekanızı sorunların çözümünde de ortaya koymanızı isteriz. Eleştiriye gelince herro, öneriye gelince merro olmuyo o işler.

Yazilanlari anlamamakta israr ediyorsun ee soyle diyim ozaman. Ameliyat masasindaki Eneramo'ya kanki Sezer'e 0 katki Pektemek'e milyonlar sacacagima bir tane ilk 11'de oynayacak sampiyonluga katki verecek adam alirdim. Transfer sezonunda burda isi bi;len arkadaslar onlarca adam onerdi alinabilecek. Belli menejerler parayi gotursun diye transfer yapmazdim en azindan. Baskan secilirken soz verdigim gibi gecmis yonetimden hesap sorar Fulya davasinin uzerine giderdim. Ornek ver ornek ver. Ortada 0 (yaziyla sifir) sportif basari var hala soyle boyle savunuluyor. Tr kupasinda bile tek ceyrek final 4 yilda parayla falan aciklanacak savunulacak bisey degil. Bu takimin formasi en az 1 kere o kupayi alirdi. Demiroren bile kac kere aldi. Otesi yok.   

Çevrimdışı worns

Önümüzdeki 4 maçtan 12 puan alırsak şampiyonluk için çok önemli bir virajı dönmüş olacağız. Moral rüzgarı tersine çevirmek elimizde. Eskişehir, Rize, Trabzon, Antalya. Hepsi iyi konsantre olduğumuzda aşılacak rakipler.

Kazanma alışkanlığımızı yenilemek hem liderliği getirecek hem de fikstürü oldukça sıkışık görünen Fb'nin fiziksel düşüşünü hızlandıracak. Biz kazandıkça beklenmedik yerlerde puan kaybetme ihtimalleri yükselecek.

Çevrimdışı tangaz

ben öneri getiriyorum hatta pek çok öneriyle geldim stadın daha temeli atılırken...

mesela takım 3 senedir göçmen kuşlar misali dolanıyor ortalıklarda zulumpiyattır ankaradır konyadır başakşehirdir ortada ankara konya harici doğru düzgün seyirci desteğide yok istanbullu Beşiktaşlılar bildiğin sosyete olmuş stadlara gitmemek için binbir türlü bahaneler türetiyorlar. benim bizi en kısa yoldan geçen sene şampiyon yapacak bir stadyum önerim vardı. İzmit İsmetpaşa Stadyumunda maçlarımızı oynamak. Ümraniye Nevzat Demir tesislerine 45 dakika olup takımın İnönüye intikalinden muhtemelen daha kolaydır. takım deplasmanlarda yol yorgunu bahanesini çöpe atacaktır. İstanbulluların 60-90 dk aralığında ulaşacağı konumdadır başakşehir ve zulumpiyata gitmekten kolaydır.  şehrin milyondan fazla nüfusu vardır her maç kapalı gişe oynamamız garantidir. yapılacak tek şey İl spor Müdürlüğü ile protokol yapıp stadın sezon öncesi bakımını 1 milyon dolar gibi bir bedelle yapmak ve tüm sezon maçlarım burada demekten geçiyordu. bunu yapabilseydik geçen sene şampiyonduk hatta bu sezonda... yönetim bunu düşünmeli planlamalı 30 ağustosta stadı açacağım deyip yalan söylememeli sezon başında 5-6 maç kaçıracağız die Şenol Hocaya yalan söyleyip bunu imza töreninde hocaya söyletmemeli.

Çevrimdışı tangaz

E güzel abim peki bu çözüm önerisini, doğru yolu bilmeden yapılan eleştirinin ederi nedir? Adamın bilgisi yok geliyor fikir beyan ediyor. Bana eleştirdikten sonra "şöyle olsa daha iyi olurdu" desin ki ben ciddiye alayım. Bak sen yukarıda koymuşsun modelini. bilmeden sallamanın sonu var mı? Sen söyle ...

ben diğer arkadaşımı savunmuyorum ama yönetimi de senin modelin gibi körü körüne savunmuyorum.  yapılan doğrular var alkışlıyorum ama ciddi yanlışlarda var bunu da görmezden gelemiyorum...

Çevrimdışı OrhanAker

Yani şimdi ilk sene aldigin özer hani sonradan boksör oldu adam hiç oynamadan yaklaşık 5 milyon euro gitti adama..
Ona vereceğin parayla avrupalı veya nereli olduğu farketmez iki tane iş bilen scouta gomerdin o parayı adam senin kadronun her yeri için oyuncu bulurdu.
Daha da bu konuyu uzatmam.

Çevrimdışı panic13

ben diğer arkadaşımı savunmuyorum ama yönetimi de senin modelin gibi körü körüne savunmuyorum.  yapılan doğrular var alkışlıyorum ama ciddi yanlışlarda var bunu da görmezden gelemiyorum...

Zaten yönetim %100 doğrudur demiyorum, o kadar acımasız eleştiri var ki yönetimi savunmak durumunda kalıyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Yani şimdi ilk sene aldigin özer hani sonradan boksör oldu adam hiç oynamadan yaklaşık 5 milyon euro gitti adama..
Ona vereceğin parayla avrupalı veya nereli olduğu farketmez iki tane iş bilen scouta gomerdin o parayı adam senin kadronun her yeri için oyuncu bulurdu.
Daha da bu konuyu uzatmam.

Sezer...işte

Çevrimdışı aa1903

bizim memleket kadar az eleştiri olan memleketler vardır tabii ama hepsi bizden bile geridedir. zaten ne çekiyorsak, eleştiri kıtlığından, yandaşlıktan, çıkarcılıktan çekiyoruz. neyse konumuza dönelim.

öncelikle yapılan bir işin kötü olduğunu anlayabilmek için o işin doğrusunun nasıl yapılacağını bilmek gerekmez. örneğin bir futbol takımının kötü oynadığını anlayabilmemiz için, antrenman metodlarından veya taktiksel detaylardan anlamamız gerekmez.

hukuk sisteminin kötü olduğunu söylemek için hukuk profesörü olmamız gerekmez.

ekonominin kötü olduğunu söylememiz için ekonomi profesörü olmamız gerekmez.

bizim bir koltuğumuz yok, biz bir işi yapma iddiasında değiliz, öyle bir iddiamız olsa zaten kulüpte yönetici olurduk. bu demek değildir ki sonuçları algılayamıyoruz.

yine de birkaç öneri vermek isterim.

bu sene yapılmış olan boyko, alexis, beck, tosic, quaresma transferlerine karşı çıktım. ben olsam bu oyuncuları transfer etmezdim. transfer konusunda benim düşüncem, eğer transfer edeceğin futbolcu elinde bulunan o bölgedeki diğer oyuncudan bariz bir biçimde üstün değilse transfer yapma. yani paran yok, kaliteli futbolcu transfer edemiyorum diyorsun, tamam o zaman bari hiç transfer yapma da paran cebinde dursun.

esas önerim ise yönetim ya mevcut sistemin ağası olacak, yani mevcut sistemin "güçlü adamlarından" olacak. ya da idealist bir yönetim olacak ve sistemi yıkmaya çalıçacak.

mevcut yönetim arada derede kalmış bir yapıda. güçlü desen güçlü değil, idealist desen o da değil. bu şekildeki bir yönetim anlayışı bize istikrarlı başarı kazandırmaz. nitekim 3 senedir bariz bir biçimde önümüz kesiliyor.

Çevrimdışı panic13

Neyse arkadaşlar, futbol hayatımıza bu kadar etki etmemeli. Maalesef bazen gereksiz gerginleşebiliyoruz bu işler yüzünden. Ben de daha fazla uzatmayacağım. sebepsiz kırdığım/sinirlendirdiğim arkadaşlarım varsa özür dilerim. Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz.

Bugün daha girmem foruma :)

Çevrimdışı tangaz

Neyse arkadaşlar, futbol hayatımıza bu kadar etki etmemeli. Maalesef bazen gereksiz gerginleşebiliyoruz bu işler yüzünden. Ben de daha fazla uzatmayacağım. sebepsiz kırdığım/sinirlendirdiğim arkadaşlarım varsa özür dilerim. Hepimiz Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz.

dur gitme gel buraya  :akuma:

(şaka şaka :) güzel bir gün olur inşallah hepimiz ve Beşiktaşımız için güçlü bir oyun  ile bol gollü bir galibiyet 4 maç 12 puanlık serinin başlangıcı olacaktır)

Çevrimdışı EagleForce

Kirilacak sinirlenecek bir durum yok. Dedigin gibi Besiktasli olan Besiktas'in basarisini ister sadece. Basariya gidecek yoldaki dusuncelerimiz farkli olabilir. Bu cok dogal. Cok seslilik ve ifade ozgurlugu her zaman iyidir. Hosumuza giymeyecek seyler soylense bile. Buarada sinirlensem de sana degil Fikret baskana sinirlenirim  :biggrinking: