Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320822 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Mobilden girenlerin kotasını yiyerek baya hayır duası aldın şuan  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Mobilden girenlerin kotasını yiyerek baya hayır duası aldın şuan  :evillol:

benana :D

Çevrimdışı Çağrı

@Yusuf Tekeli abi ben "eski kadronun" kulübe tekrar musallat olacağından korkuyorum valla. Kesin"eski kadronun" UEFA yönetimine falan gitmesi lazım. Vallahi başımıza bela olur.

Allah bizi öncelikle ''Panda'dan'' korusun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

yaz transfer döneminde mert günok a çökelim diyenler vardı.onlara soralım hangi kaleciyi transfer etmeliyiz diye.ona göre karar verelim :D
bir ara şöyle yazmışım.31 ağustos

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.birde kör ölür badem gözlü olur.bu iki atasözü şimdi cuk oturuyor bu duruma.bir aralarda mert günok milli takımın değişmez kalecisi olacak diye söyleniyordu.fb den gitmesi söz konusu olduğunda isteyenlerde vardı.seyrettiğim hiç bir maçta beğenmemiştim.benim gözümde  günay>cenk>tolga.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 18:37:15 MURAT ]

Çevrimdışı ozan062

YUH! Bugün gazetesindeki rezilliğe bakın. @Necmi abi

@ozan062 kardeşim şimdi ben gayet iyi anlıyorum malum sitenin neden yasaklı olduğunu valla. Eleştiri tamam ama bu kadarı fitne ve yalan artık. Eleştiri demesin bana kimse. Haberdeki kişiler gerçekten de malum sitenin akıl hocaları konumunda, sürekli görüşlerinin yayınlandığı isimler.

Bundan sonra tesislere ve stada alınmayacakmış. Bravo yönetim.

aynn zaten birilerinin adamı oldukları net o konuda zaten yalan yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez The Way Of Destiny " Trailer "

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Yanlız burda Gomez ile anlasmadan önce gelmesini istemeyenler vardı. Çok ağır Münih'teki Gomez değil artıklar falan unutmadık o günleri beyler :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Ankette hangisi onde ??
En son Mandanda birinci Boyko ikinci Adler üçüncüydü.

Çevrimiçi Necmi

fikret orman karsıtı olması sebebiyle:) burası rüzgar sagnaga bile yakında kilit koyar:D

adamı iki dakkada baskanın dusmanı yaptılar ozellikle necmi abi hiç yakıstıramadım yahu

oyle birsey hedeflese coktan bunu yapardı vede kuvvetli bir oranla herseyi engellerdi ama amac o değil:)

fakat savunmayı biraz fazla yaptıgı için bazı fikretorman taraftarları mecburen itilip kakılıyor o gibi siteler :P

kücük bir serzeniş

:boom:
saçma sapan mesnetsiz konuştuğu için tepki koyuyorum.
yoksa muhalefet yapsa ne olur yapmasa ne olur. O zihniyetteki adamın
yapacağı muhalefet Fikret Ormana fayda sağlar.
Fikret Ormana muhalif olanlara kilit koysak önce sana kilit koyardık  @ozan062
bu güne kadar hiç duydunmu burada muhalefet yaptığı için susturulan birini

Yanlız burda Gomez ile anlasmadan önce gelmesini istemeyenler vardı. Çok ağır Münih'teki Gomez değil artıklar falan unutmadık o günleri beyler :D

Onu diyen ilk kisiyi ifşa ediyorum
 :uhohu: @Çağrı bey

En son Mandanda birinci Boyko ikinci Adler üçüncüydü.
Eyvallah :ok:

Çevrimdışı Sarp

Adler gelebileceği yerin çok altında kalmış bir kaleci eminim büyük hayalkırıklıkları taşıyordur.

Çok büyük kaleci olacaktı yeni Kahn diyorlardı Leverkusen'de oynarken sakatlık kariyerini kaydırdı resmen.

Yanılmıyorsam şampiyonluğu yok ve hiçbir zaman bizim kadar büyük bir takımda oynamadı ülkesel lig sıralamasında.

Şampiyonluklar yaşamak için isteyecektir gelmeyi.

Asıl mesele şu gerçekten ilgileniyor muyuz adamla yoksa senin haykırışların üstüne mi dönüyor bu haberler  :D
Gerçekten haberi var mı acaba süreçten? :icool:

Çevrimdışı ekrembaser

Ben yönetimin girişimde bulunduğunu bulunacağını sanmıyorum. Yinede umut iyi bir şey.
Ozan62 kardeşim farkında mısın takip ett İn mi bilmiyorum yaz transfer döneminde başkanı futbolcu kakalamak istiyorum menejerler bile şuan başkanı futbolcuları almadı diye stadi bile botanik bahçesine benzetmişler burada problem rüzgar sağnak ya da başkasının muhalefet yapması değil planlı programlı şekilde kulübü karıştırmaya çalışıyorlar eski yöneticilerimiz Başkanı cumhurbaşkanına teşekkür etti diye yerden yere vurmadılar mı ya şimdi stadı cumurbaşkanı yaptı diyorlar şuan kulübün üstüne bir fırtına yada bir kasırga geliyor diyebilirizeğer bu fırtınayı atlatabilirsek bir daha da bizi kimse yıkamaz ondan sonra bu içimizdeki Beşiktaş düşmanları temizlendikten sonra senin gibi gerçekten muhalefet yapmaya çalışan arkadaşlara gerekli desteği bu forum sonuna kadar verecektir ama şuan ne rüzgarı ne de diğerlerini konuşmak kulübe hiçbir fayda getirmeyecektir senden ricam Önce birlikte Beşiktaş'ı yıkmak için uğraşanları bir aramızdan temizleyelim 10'dan sonra gerçekten muhalefet yapmak isteyen kulübe katkı vermek isteyen senin gibi Beşiktaşlıların yolu açılsın şu anki muhalefet muhalefet öyle bir hale getirdi ki gerçekten Beşiktaş taraftarının çatlak sese tahammülü kalmadı senin de bu tepkileri anlayışla karşılamanı umuyorum çok iyi Beşiktaşlı olduğunuda biliyorum

Çevrimdışı eski inönü

Adler gelebileceği yerin çok altında kalmış bir kaleci eminim büyük hayalkırıklıkları taşıyordur.

Çok büyük kaleci olacaktı yeni Kahn diyorlardı Leverkusen'de oynarken sakatlık kariyerini kaydırdı resmen.

Yanılmıyorsam şampiyonluğu yok ve hiçbir zaman bizim kadar büyük bir takımda oynamadı ülkesel lig sıralamasında.

Şampiyonluklar yaşamak için isteyecektir gelmeyi.
Adler gelirse Gomez etkisi yapar. Ayrıca kaleci için yaşı da çok ideal. Temiz 5 sene oynar ve çok kupa kaldırır bizde

Çevrimdışı AmaralGürses

Çok da takılmaya gerek yok arkadaşlar bir yerden sonra tabi ki hepimiz en iyisini istiyoruz ama Adler de gelse boyko da gelse Beşiktaş'ı şampiyonluk hedefine ulaştıracaktır şüpheniz Olmasın.

Çevrimdışı ozan062

Ozan62 kardeşim farkında mısın takip ett İn mi bilmiyorum yaz transfer döneminde başkanı futbolcu kakalamak istiyorum menejerler bile şuan başkanı futbolcuları almadı diye stadi bile botanik bahçesine benzetmişler burada problem rüzgar sağnak ya da başkasının muhalefet yapması değil planlı programlı şekilde kulübü karıştırmaya çalışıyorlar eski yöneticilerimiz Başkanı cumhurbaşkanına teşekkür etti diye yerden yere vurmadılar mı ya şimdi stadı cumurbaşkanı yaptı diyorlar şuan kulübün üstüne bir fırtına yada bir kasırga geliyor diyebilirizeğer bu fırtınayı atlatabilirsek bir daha da bizi kimse yıkamaz ondan sonra bu içimizdeki Beşiktaş düşmanları temizlendikten sonra senin gibi gerçekten muhalefet yapmaya çalışan arkadaşlara gerekli desteği bu forum sonuna kadar verecektir ama şuan ne rüzgarı ne de diğerlerini konuşmak kulübe hiçbir fayda getirmeyecektir senden ricam Önce birlikte Beşiktaş'ı yıkmak için uğraşanları bir aramızdan temizleyelim 10'dan sonra gerçekten muhalefet yapmak isteyen kulübe katkı vermek isteyen senin gibi Beşiktaşlıların yolu açılsın şu anki muhalefet muhalefet öyle bir hale getirdi ki gerçekten Beşiktaş taraftarının çatlak sese tahammülü kalmadı senin de bu tepkileri anlayışla karşılamanı umuyorum çok iyi Beşiktaşlı olduğunuda biliyorum

kesinlikle hocam katılıyorum ozellikle o haberden sonra ben tonlarca yorum yaparıdm yapmadım cnk elde tutulur yutulur değil

ve bunu bunca zaman sonra sacma bir zamanlamayla sunmaları bizim futbolda basarılı olmamızın getirdiği derin yaradır

adamlar resmen biz artniyetliyiz diyorlar..dogru  bu eleştirme davasınında sınırı asanlar fazla zaman zaman bende yaptım bazen yine yapıyorum

işte burda takımımıza zarar vermememiz gerekiyor o ince cizgiyi astıgımızda resmen rakiplere calısıyoruz demektir haklısın

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada Samsun Erciyes macını izliyorum bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu ispat eser nitelikte. Samsun maçın başından beri sürekli pozisyona giriyor Erciyes kalecisi takımını oyunda tuttu ilk devre boyunca..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şey diyen olmuştu da ben kız arkadaşıyla resimlerini yayınlamıştım  :iblush:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Boykonun potansiyelini nasıl görüyorsunuz peki 3 4 sene sonra top class bir kaleciye evrilebilirmi.
Kaledeki secimimiz kritik olacak çünkü simdi adı gecen adlerin refleksleri yavaslamaya başlayacak bi kaç sene sonra açıkçası eger boyko yu alıp kaleyi 6 7 sene kapatabileceksek benim tercihim boyko olur.hic izlemediğim icin soruyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Boykonun potansiyelini nasıl görüyorsunuz peki 3 4 sene sonra top class bir kaleciye evrilebilirmi.
Kaledeki secimimiz kritik olacak çünkü simdi adı gecen adlerin refleksleri yavaslamaya başlayacak bi kaç sene sonra açıkçası eger boyko yu alıp kaleyi 6 7 sene kapatabileceksek benim tercihim boyko olur.hic izlemediğim icin soruyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adler iyidir bosverin boykoyu yani en son tercih olarak bakalım ona  ama bence potansiyeli vardır bir tık daha yükselir ama cok daha fazlası olmaz olsa baskaları kesfederdi özellikle arsenal

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle hocam katılıyorum ozellikle o haberden sonra ben tonlarca yorum yaparıdm yapmadım cnk elde tutulur yutulur değil

ve bunu bunca zaman sonra sacma bir zamanlamayla sunmaları bizim futbolda basarılı olmamızın getirdiği derin yaradır

adamlar resmen biz artniyetliyiz diyorlar..dogru  bu eleştirme davasınında sınırı asanlar fazla zaman zaman bende yaptım bazen yine yapıyorum

işte burda takımımıza zarar vermememiz gerekiyor o ince cizgiyi astıgımızda resmen rakiplere calısıyoruz demektir haklısın
yok zaten aştığında  :boxin:

Çevrimdışı ozan062

yok zaten aştığında  :boxin:

hakediyorum zaten abi herturlu kabuluz  :karate:

Çevrimdışı ekrembaser

Benim bu haberlerden çıkarımımda şu oldu Fulya olayını kurcalamasınlar diye karşı saldırı başladı bunun devamı gelmeye devam edecek bugün konuşan eski yöneticilerin tamamı yd yönetimindeydi tutuştular Başkan'a yalaka diyenler şimdi bi numaralı yalaka olmuşlar aman oyuna gelmeyelim