Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319160 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

ben bu levent erdoğan ı çözemedim ne ayaktır... çok sinirimi bozmakta.. ne faydası oldu kulübe bu zamana kadar bilen varmı.. hayır varsa biri anlatsın ben pek bilmiyorum geçmişini..

benim tahminim çok yağli yiyiyo ondan dili kayayi yada kurşundan hızlı koşmakta :)

Çevrimdışı ekrembaser

ben bu levent erdoğan ı çözemedim ne ayaktır... çok sinirimi bozmakta.. ne faydası oldu kulübe bu zamana kadar bilen varmı.. hayır varsa biri anlatsın ben pek bilmiyorum geçmişini..

benim tahminim çok yağli yiyiyo ondan dili kayayi yada kurşundan hızlı koşmakta :)
Kardeşim İbra edilmeyen dönemin yöneticilerinden biri diye biliyorum 400 milyon zarardan bahsediliyor borcun tamamından herbir yönetici tek başına sorumlu bunun korkusuna düşmüş olabilirler Sinan Vardar ve Seyit Ateş'te yd dönemi yöneticilerinden bugün gazetesine demeç veren yöneticiler o dönemin yöneticilerini incelemek lazım

Çevrimdışı Koa_lAA

Kardeşim İbra edilmeyen dönemin yöneticilerinden biri diye biliyorum 400 milyon zarardan bahsediliyor borcun tamamından herbir yönetici tek başına sorumlu bunun korkusuna düşmüş olabilirler Sinan Vardar ve Seyit Ateş'te yd dönemi yöneticilerinden bugün gazetesine demeç veren yöneticiler o dönemin yöneticilerini incelemek lazım

yöneticilik yaptı biliyorum onu ama olayı ne onu çözemedim... niye yönetici... para var desen kulübe borç verdiğini duymadım hiç..

eski sporcu desen oda değil sanırım..
hani altınsay gibi futbol bilgisi var fikirleri yeter desen o da yok...

hakket ne ayak bu adam.. iyice kıllandım bak düşününce biraz...

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim baktım o dönem yönetici yani tazminat davası açılırsa paranın tamamının talep edileceği adamlardan bir tanesi

Çevrimdışı ekrembaser

yöneticilik yaptı biliyorum onu ama olayı ne onu çözemedim... niye yönetici... para var desen kulübe borç verdiğini duymadım hiç..

400 milyon zarar mahkeme kararıyla hüküm altına alınırsa misal 15 yönetici varsa 400/15=26,6 milyonu her durumda cebinden çıkacak onun telaşına düştü 26 milyon için kurşundan hızlı koşar bence😀

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sizce kaç eyaletin elektriğini yiyordur :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Koa_lAA

400 milyon zarar mahkeme kararıyla hüküm altına alınırsa misal 15 yönetici varsa 400/15=26,6 milyonu her durumda cebinden çıkacak onun telaşına düştü 26 milyon için kurşundan hızlı koşar bence😀

olmaz o iş boş bi hayal... öyle bi emsal karar olursada şu an ki başkan dahil hepsi ziyan olur :)

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sene de Töre hakkında silah haberleri dolayısıyla çok fazla yalan haber çıkmıştı da televizyona çıkıp bir kere konuşmadı. Haberleri yapanlar saha da performansının uçuşa geçtiğini görünce şaşırmışlardır.

Aynı oyunlar şimdi de dönüyor bakalım ben umutluyum sahaya çıkıp gerekeni orada yapacaktır.

Çevrimdışı can1903

Sevilla Boyko için teklif yapmış diye yazıyolar Twitterda sevilla sayfaları..

Bu Sevilla her yerde karsımıza cıkıyor  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yarın fanatikte Jasper Cillessen  haberi görebiliriz
Yok artık Labıron Jeyms
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

derneklerde etkin bir isim.tanınmışta bir avukat bildiğim kadarıyla.fayda konuşuna gelirsek o konuda veebilecek bir cevabım yok.

Çevrimdışı Onur Can

Bu söyledigim biraz komik gelecek ama bir düsünün:

Vodafone Zlatan'i getirebilir. Sözlesmesi bitmek üzere. Imza parasi 6 milyon euro olsa ve yillik da 7 milyon euro versen, üç senede toplam 28 milyon euro eder. Vodafone için hiç sayilabilecek bir para ve dünyada çok konusulacak bir transfer olacagi için yeterince reklam yapmis olurlar. Televizyonda bir reklamin yayinlanmasi için zaten bu paralari veriyorlar. Bu daha büyük reklam olur. Zaten Vodafone Zlatan'i getirsin, Vodafone'a geçmeyen Besiktas'li degildir. Büyük bir kampanya baslatsak, Zimbabwe'den Çin'e, Yeni Zelanda'dan Kolombiya'ya dünyanin her yerinde konusulur Besiktas ve Vodafone. Zaten Galatasaray'in bu kadar isteyip alamadigi, bize gelip bizi sampiyon yapa cagi oyuncuyu transfer etmenin zevkini söylemiyorum bile. Vodafone'a bu istegimizi iletmeliyiz. Ünlü Besiktas'lilar bile bu konuda yardimci olurlar. Vodafone da bu firsati kaçirmaz.

Çevrimdışı can1903

FFP Varken, Vodafone spoonsor olsa ne olur? Alamazsın Zlatanı

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu söyledigim biraz komik gelecek ama bir düsünün:

Vodafone Zlatan'i getirebilir. Sözlesmesi bitmek üzere. Imza parasi 6 milyon euro olsa ve yillik da 7 milyon euro versen, üç senede toplam 28 milyon euro eder. Vodafone için hiç sayilabilecek bir para ve dünyada çok konusulacak bir transfer olacagi için yeterince reklam yapmis olurlar. Televizyonda bir reklamin yayinlanmasi için zaten bu paralari veriyorlar. Bu daha büyük reklam olur. Zaten Vodafone Zlatan'i getirsin, Vodafone'a geçmeyen Besiktas'li degildir. Büyük bir kampanya baslatsak, Zimbabwe'den Çin'e, Yeni Zelanda'dan Kolombiya'ya dünyanin her yerinde konusulur Besiktas ve Vodafone. Zaten Galatasaray'in bu kadar isteyip alamadigi, bize gelip bizi sampiyon yapa cagi oyuncuyu transfer etmenin zevkini söylemiyorum bile. Vodafone'a bu istegimizi iletmeliyiz. Ünlü Besiktas'lilar bile bu konuda yardimci olurlar. Vodafone da bu firsati kaçirmaz.
Yeteneklerini tartışacak değilim ama bay ego kendini fransanın üzerinde gören bir adam şu takıma yakıştırabiliyomusunuz?  Ve yazması çok kolay ama ödemesi bir o kadar güç olan paraları ne kadar güzel telafuz ediyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci adaylarımız çok iyi. Bide gelseler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Onur Can

FFP Varken, Vodafone spoonsor olsa ne olur? Alamazsın Zlatanı

FFP çok abartildi, o kadar da karismiyorlar. buyur http://www.uefa.com/community/news/newsid=2064391.html

5) Are owners allowed to inject money into their club as they like or through sponsorship?

If a club's owner injects money into the club through a sponsorship deal with a company to which he is related, then UEFA's competent bodies will investigate and, if necessary, adapt the calculations of the break-even result for the sponsorship revenues to the level which is appropriate ('fair value') according to market prices.

Under the updated regulations, any entity that, alone or in aggregate together with other entities which are linked to the same owner or government, represent more than 30% of the club's total revenues is automatically considered a related party.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tek faydası elinde dernekleri bulundurmasıydı son seçimde fikret orman onuda gömdü sandığa basiretsizin teki 2 milyarı aştı borç kartal yuvası kayıpları 400 milyon vs ve bunları balıkesirde demiş haberim olsa giderdim sen ne konuşuyorsun değişik derdim :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Tek faydası elinde dernekleri bulundurmasıydı son seçimde fikret orman onuda gömdü sandığa basiretsizin teki 2 milyarı aştı borç kartal yuvası kayıpları 400 milyon vs ve bunları balıkesirde demiş haberim olsa giderdim sen ne konuşuyorsun değişik derdim :)

adamın müspet bi işi yok yani kulüpte... bu kulüpte okaa akil adam varken bunamı kaldı mikrofon ben anlamadımki.. :/

bide şu mayısta seçim olsada sussalar bari.. orman seçilir heralde ama 3 yıl sonra artık tuncay özilhan ı bekliyorum... beşiktaş efes ide tabi :)

Çevrimdışı Kalyoncu

adamın müspet bi işi yok yani kulüpte... bu kulüpte okaa akil adam varken bunamı kaldı mikrofon ben anlamadımki.. :/

bide şu mayısta seçim olsada sussalar bari.. orman seçilir heralde ama 3 yıl sonra artık tuncay özilhan ı bekliyorum... beşiktaş efes ide tabi :)
Gitsin sponsor olduğu gs ye başkan olsun taşın altından kaçanlarıda gördük taşın altına kendini atanlarıda gördük varmış bundada bir hayır :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Gitsin sponsor olduğu gs ye başkan olsun taşın altından kaçanlarıda gördük taşın altına kendini atanlarıda gördük varmış bundada bir hayır :)

hangi markası özilhan ın gs ye sponsor ?

Çevrimdışı eski inönü

adı gecen kaleciler arasındaki sıralamam:  Adler>Ospina>Boyko

Çevrimdışı Kalyoncu

hangi markası özilhan ın gs ye sponsor ?
Garenta

Çevrimiçi murat

donk gs ye 1.5 milyon bonservisle gitmiş.karakter olarak tam gs ye uyan 1 transfer oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

Garenta

o kontratı imzalarken bira fabrikasına uğrayıp kalite konrtrol falan yapmıştır :D

3 yıl sonra ethem sancak a kalcak ozaman kulüp... :)

neyse onu ozaman tartışırız ölmez sağ kalırsak...  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Yanında da Alen varmış