Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

donk gs ye 1.5 milyon bonservisle gitmiş.karakter olarak tam gs ye uyan 1 transfer oldu.

-Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

-Şey şeyi kenefte bulur.

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

umarım adler'i alırız. sene başından beri alabilme ihtimalimiz olan kaleciler arasında birinci sıraya zieler'i ikinci sıraya adler'i koyuyordum. garip bir ospina hayranlığı var bizim taraftarda. sanırım 3 yıl önce alamamanın acısı ve cordoba özleminden kaynaklıyor; fakat bu iki kaleci de ospina'dan daha iyi bana göre.

boyko ise sadece tolga'dan daha iyi. sadece...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu gazete ya da paçarva tam bir Beşiktaş düşmanı zaten, hep de öyle olmuştur.

Mesela şuan sitelerinde olan Beşiktaş haberleri;

Gökhan Töre sonunda patladı
Günay'dan taraftara tepki: Size forma falan yok!
Kupalar rakiplere gitti
Gökhan Töre unutuldu!
Gökhan Töre sonunda konuştu! Şenol Güneş ile...
Beşiktaş'ta Fikret Orman yangını
Kartal bataklığa sürükleniyor
Büyük kriz kapıda

:akuma: evet 1-2 günde bu kadar berbat haberler yığıldı tek elden emirle çıkmış alayı...

Çevrimdışı alimm

yalnız ismi geçenlerden ochoa olmasında...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

Gitsin sponsor olduğu gs ye başkan olsun taşın altından kaçanlarıda gördük taşın altına kendini atanlarıda gördük varmış bundada bir hayır :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğlu Galatasaraylı. Normal..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Onur Can

umarım adler'i alırız. sene başından beri alabilme ihtimalimiz olan kaleciler arasında birinci sıraya zieler'i ikinci sıraya adler'i koyuyordum. garip bir ospina hayranlığı var bizim taraftarda. sanırım 3 yıl önce alamamanın acısı ve cordoba özleminden kaynaklıyor; fakat bu iki kaleci de ospina'dan daha iyi bana göre.

boyko ise sadece tolga'dan daha iyi. sadece...

Almanlarin süper lig'de sürekli basarili olmalarindan dolayi Alman kaleci gelsin isterim. Zaten Besiktas'ta neredeyse herkes Almanca konustugu için çok da kolay adapte olabilir. En iyi kalecilerin de genellikle Almanya'dan (Alman altyapisindan) çiktigini düsünürsek en mantikli seçim 20-26 yas arasi bir Alman kaleci transfer edip onu efsane kaleci Senol hocamizin ellerinde yildizlastirmak olur. Zieler, Fahrmann, Horn, Baumann, Karius gibi. Ama onlari da külüpleri birakmaz diye düsünüyorum. O yüzden olabilitesi en yüksek transfer Boyko. Ve Boyko kesinlikle Süper Lig için fazlasiyla yeterli.

Çevrimdışı yigiter38

Adler gecenlerde Alman NDR kanalina cikmisti, Hamburg´da cok mutlu oldugunu,kendine Ev almis oradan.Kariyerinin sonuna kadar burda kalmayi düsünüyormus.
Hayirlisi olsun....gündemde olan Kalecilerin hepsine benden OK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/ntvspor/status/680371715088773120

Renkliler epey manipüle etmiş anlaşılan. Taraftar sayıları ile orantılı oylar :)  Ya da kaleciden anlamıyoruz.

%24 Adler
%35 Boyko
%41 Mandanda
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı dlcs

Ospina sinyalleri geliyor uzaydan. Hayırdır inş.

Çevrimdışı tangaz

ben bu levent erdoğan ı çözemedim ne ayaktır... çok sinirimi bozmakta.. ne faydası oldu kulübe bu zamana kadar bilen varmı.. hayır varsa biri anlatsın ben pek bilmiyorum geçmişini..

benim tahminim çok yağli yiyiyo ondan dili kayayi yada kurşundan hızlı koşmakta :)

hiçbir faydası yok aksine zararı çok olmuştur. örneğin DelBosque'ye ödediğimiz 8-9 milyon euro bu beceriksiz avukatın sözleşmeyi inceleyip başkan rahat ol 5 kuruş ödemeyiz demesi neticesinde o rakamlara çıkmıştır oysa Del Bosque gelin anlaşalım ben tazminat istemiyorum verin 1 milyon euro onu da yardımcılarıma dağıtayım sulh içinde anlaşalım demiştir ama bu iş bilmezin gazı yd.nin rest sonrası kıçımıza 10 milyon euroya yakın para kaçmıştır.

kendisi türkiye genelindeki derneklerimizin tümünün başındaki kişi olduğu için derneklerden gelecek blok oylar etkisi ile seçimlerde ortalıklarda dolanır durur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener pazartesi oynuyor iyi oldu bu.

Hep bizi sona atıyolardı biraz da onlar oynasın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada NTV Spor'a göre Rene Adler'i bırakmaya yanaşmıyormuş Hamburg.

Çevrimdışı LuceGel

Bu arada NTV Spor'a göre Rene Adler'i bırakmaya yanaşmıyormuş Hamburg.
Adamlar bırakmaz tabi 2 yıldır adam kümede tutuyor takımı sağlam para bayılırsak belki ama adler transferi çok sürpriz olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/ntvspor/status/680371715088773120

Renkliler epey manipüle etmiş anlaşılan. Taraftar sayıları ile orantılı oylar :)  Ya da kaleciden anlamıyoruz.

%24 Adler
%35 Boyko
%41 Mandanda
Neyini manipule edecekler :alala:

3u de iyi kaleci sonucta..

Ankette Boyko 1.ci olsa tamam manipule etmisler derimde Mandanda 1.ci normaldir

Boyko nun 2.ci sirada olmasinin sebebi ise bence bizim taraftarımızın BU TİP AGRESIF adamları seviyor oluşu sirf bu yuzden bile gelmesini isteyen cok Beşiktaşlı var :tabe: @BJKTÜRK23

Adleri ise hic duymayan tanimayan bile vardir yeni jenerasyondan bu nedenle geri kalmistir

Tabi bana kalsa Bende Adler derim..
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 10:12:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet K

Mario Gomez'in takım olarak kaçırdığımız her gol pozisyonundan sonraki üzüntüsü size mutluluk vermiyor mu?

Adamlar bırakmaz tabi 2 yıldır adam kümede tutuyor takımı sağlam para bayılırsak belki ama adler transferi çok sürpriz olur.
Kendisinin de Almanyadan disari çıkacağını hic sanmıyorum hele Avrupa yerine Turkiye ye hic gelmez.

Sanirim bugune kadar Almanya disina cikmamis bir oyuncu..

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario Gomez'in takım olarak kaçırdığımız her gol pozisyonundan sonraki üzüntüsü size mutluluk vermiyor mu?
Günaydın millet :)dün ekşiye girdim baştan sona tüm entryleri okudum keyifi sen düşün çok manyak insan var sigarasını yakıp butonu keyifle bekleyen :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendisinin de Almanyadan disari çıkacağını hic sanmıyorum hele Avrupa yerine Turkiye ye hic gelmez.

Sanirim bugune kadar Almanya disina cikmamis bir oyuncu..

Beck de çıkmamıştı :ok:

Çevrimdışı FARUK

Başkası gol atınca gidip kaleden topu alıyor bir de :)

Çevrimdışı cisse557

Günaydın Skrtel ailesi.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Maşallah diyelim müthiş pozitif enerji saçıyor. bir maçta son 5-10 dk kala çıktı oyundan kenardayken bir gol oldu bir depar atışı var gol sevincine ortak olmak için o sahnede gözlerim doldu. Helal olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aynisini Quaresmada yapti Gs macinda , Gokhan Golu atti tribune kostu , Quaresmada yedek kulubesinden fırlayıp sevince ortak oldu hizini alamayip tribune daldi birde :D

Çevrimdışı Mehmet K

Günaydın millet :)dün ekşiye girdim baştan sona tüm entryleri okudum keyifi sen düşün çok manyak insan var sigarasını yakıp butonu keyifle bekleyen :)
Başkası gol atınca gidip kaleden topu alıyor bir de :)
Maşallah diyelim müthiş pozitif enerji saçıyor. bir maçta son 5-10 dk kala çıktı oyundan kenardayken bir gol oldu bir depar atışı var gol sevincine ortak olmak için o sahnede gözlerim doldu. Helal olsun...

Şunları okurken bile içimde müthiş bir huzur oluşuyor. Allahım inşallah diğer mevkiilerde de aynı kalite ve karakterde oyuncular nasip eder.