ben yönetimi savunan adam değilim her türlü fikre açığım geçen gün de stat başlığında arkadaş Beşiktaş tarihinin en büyük başkanı fikret orman deyince eleştirdik sonra bu sitede Fikret Orman'ı övdürmüyorlar hemen üzerimize çullanıyorlar gibi şeyler söyledi
Benim gözümde Fikret Orman kendini ve yönetimi geliştiren bir adam, ilk geldiğinde ne kadar tecrübesizse ve ne kadar yanlış acemice hatalar yaptıysa şimdi bir o kadar temkinli ve doğru yerlerden tutuyor. Şu senin yaptığın yorumu uyarliyim mesela...
Tsde hacıosmanoğlu bir sürü yeni oyuncu aldı düşünki 16.hafta ve ts lider olarak gsye 9 puan fark atmış, Beşiktaş ise daha gerilerde. Ve trabzonlunun biri çıkıp hacı x senedir hiçbir başarın yok git₁ diyor... Sence bu mantıklı mı? Bir bambu ağacını ekersin 5 yıl sularsın 1 cm büyümez ama 5.seneden sonra 10 metre boy atar. Ben bunu bambu ağacının 5.senesi olarak görürüm bak işte lider oldu 16 haftada şu tablo geldi ve eksikler azaldı 1-2 takviyeyle daha bu iş tamamdır derim. Ama sen yok hacı gitsin başkası gelsin bu ağacı keselim diyorsun muhtemelen x sene daha beklersin.... Ama hacıosmanoğlu o kadar sene oldu ve hala 10.luklarda süründürüyor takımı... O zaman tabiki değişim zamanıdır ama bizim için değişim zamanı gelmedi.
aynen öyle geliştiriyor zaten bu huyundan dolayı kesinlikle hafif incecik kucucuk kapıyı aralıyorum:D
istikrar mantıklı zaten yoneticilikte bir siyaset ornegi teskil eder ordada istikrar sart, ama hani stad yaparken bile ucuz basit hatalar yapıldıgı için dogru organizasyonu bile batırma potansiyelini gordugumden dolayıda kafamda bi ton soru var,,ornekmi stadı erken acıcaz deyip beklenti vs cokca cogaltılabilir,
mesela stad acılacak gelir artacak deniyor benim aklım hiçbirsekilde buna yatmıyor yani hersey aynı sekilde devam edicek diyorum, sadece kucuk maç gelirleri ve kiralar değişecek onlarda zaten anca toplam oyuncu grubunun maç basılarını karsılar o kadar,,
aslında buraya sesli kayıtla konusma ozelliği eklense ki bunu bizim yoneticilere dillendirmek lazım ama işte trollerde olmuyor değil bir sartta eklenmeden olmaz derdimizi daha iyi anlatırız bence