Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320099 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

bi tane daha site var adını şimdi vermiyim biliyorsunuzdur, o da daha da fena.

"Beşiktaş yönetimi savaş açtı" manşetiyle vermiş yönetimin açıklamasını...

Çevrimdışı ahmetx

Neyse ki sadece Boykoya kalmadık .Adler gelirse bir Mrmiç etkisi yapacaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[equote author=AmaralGürses link=topic=1437.msg433057#msg433057 date=1451056842]
bi tane daha site var adını şimdi vermiyim biliyorsunuzdur, o da daha da fena.

"Beşiktaş yönetimi savaş açtı" manşetiyle vermiş yönetimin açıklamasını...
[/quote] yazıklar olsun

Çevrimdışı Tolga

neden düşük olsun ki ekonomik  olarak bizim kriterlerimize uygun 2 2.5 milyon euro bonservis + 2 milyon eurodan 3 yıllık kontrat adamı da tatmin eder bence

Yönetimin ilgilenme ihtimali bence düşük.

Ama oldu da ilgilendiler ilk başta bonservisini soracaklardır, eğer şartlar uygunsa o zaman görüşmeler sıklaşabilir.

Tabi Boyko ile kesin bir anlaşma yoksa.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Neyse ki sadece Boykoya kalmadık .Adler gelirse bir Mrmiç etkisi yapacaktır.

ahh Mrmiç ahh 96 avrupa şampiyonasında hırvatların 3.kalecisi die arkadaşlar benle dalga geçmişti sonra performansı karşısında hepsi sus pus olmuştu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

YUH! Bugün gazetesindeki rezilliğe bakın. @Necmi abi

@ozan062 kardeşim şimdi ben gayet iyi anlıyorum malum sitenin neden yasaklı olduğunu valla. Eleştiri tamam ama bu kadarı fitne ve yalan artık. Eleştiri demesin bana kimse. Haberdeki kişiler gerçekten de malum sitenin akıl hocaları konumunda, sürekli görüşlerinin yayınlandığı isimler.

Bundan sonra tesislere ve stada alınmayacakmış. Bravo yönetim.

onlara verilecek en iyi cevap asla sitelerine girmemek asla herhangi bir haberini paylaşıp
yayılmasını sağlamamak. Adamlar hit için yapıyor. şu anda bu haber yüzünden siteleri hit patlaması yapmıştır.
sosyal medyada yapılacak kampanya bu okuma okutma

Çevrimdışı ahmetx

Bana nedense Ospina olacak gibi geliyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne kansız herifler varmış arkadaş.. Ne çok satılık haysiyetsiz varmış...

Akbaba gibi üşüştüler kulübün başına. Ama yedirmezler, yedirmeyiz !
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

biraz off-topic olacak arkadaşlar ama malum sitenin neden yasaklı olduğunu öğrenebilir miyim?

Site taraf olduğu için ama Beşiktaş'tan taraf olmadığı için forumumuzda yasaklı.

Fikret Orman karşıtı veya yanlısı ya da x kişi yanlısı hiçbir site burada izinli olmayacak. Sadece Beşiktaş tarafında olanlar barınacak.

Eleştiri yapan herkese saygımız sonsuz ki buranın yöneticileri olarak en yoğun eleştirileri de yapıyoruz zamanı geldiğinde. Ancak onların yaptığı eleştiri ya da muhalefet değil taraf olmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı , Neuer Videosu atmissin :lol:

Bu videoda hem Adler hemde Neuerin kurtarislari var :alala:

Adam Neuer ile karşılaştırılacak kadar iyi görülmüş zamanında demekti bu videonun amacı @Yunus Emre Dökmeci   :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

fikret orman karsıtı olması sebebiyle:) burası rüzgar sagnaga bile yakında kilit koyar:D

adamı iki dakkada baskanın dusmanı yaptılar ozellikle necmi abi hiç yakıstıramadım yahu

oyle birsey hedeflese coktan bunu yapardı vede kuvvetli bir oranla herseyi engellerdi ama amac o değil:)

fakat savunmayı biraz fazla yaptıgı için bazı fikretorman taraftarları mecburen itilip kakılıyor o gibi siteler :P

kücük bir serzeniş

:boom:

Rüzgar Sağnak'a kilit koymaya gerek yok zira art niyetli olsak, kilit koyulacak bir önem bile arzetmez şuana kadarki tutumu ve açıklamalarıyla.

Ancak kimsenin de reklamının yapılmasına seçim süreci gelmeden izin vermiyoruz doğrudur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Genelde yakın pozisyonlarda hep ayaklarını kullanıyor sen de farkettinmi @Çağrı abi?

Aynen öyle zaten karşı karşıyalarda inanılmaz iyi kapatan bi kaleci açıyı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen öyle zaten karşı karşıyalarda inanılmaz iyi kapatan bi kaleci açıyı.
1.soru musleradan iyi mi 2.soru ayağı iyi mi 3 .soru degajları ve geri pasları uzaklaştırması iyi mi

Çevrimdışı Kalyoncu

1.soru musleradan iyi mi 2.soru ayağı iyi mi 3 .soru degajları ve geri pasları uzaklaştırması iyi mi

Musleradanda iyi ayağıda iyi degajıda iyi tek sıkıntısı hamburg gibi son yıllarda rezil bir takımda oynaması tek başına hamburgu ligte tutmuştur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Debuchy ayrılacakmış çökebilecek durumumuz olsaydı keşke.

Çevrimdışı Çağrı

Muslera'dan çok daha iyi bir kaleciydi sadece 4 yıl önce. Yapabildikleri Muslera ile değil Neuer ile kıyaslanıyordu.

Sakatlıktan sonra geriye gitti tipik Alman kalecisi. Oliver Kahn üzerinden gidebiliriz iyi pozisyon alan bir kaleci çizgide çok başarılı ve refleksleri iyi. Hava topları zaten her Alman kaleci gibi iyi.

Ayağı vasat ama adı geçen Boyko'nun baya önünde tabi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ricardo Quaresma vs Osmanlıspor

Çevrimdışı Çağrı

Adler gelebileceği yerin çok altında kalmış bir kaleci eminim büyük hayalkırıklıkları taşıyordur.

Çok büyük kaleci olacaktı yeni Kahn diyorlardı Leverkusen'de oynarken sakatlık kariyerini kaydırdı resmen.

Yanılmıyorsam şampiyonluğu yok ve hiçbir zaman bizim kadar büyük bir takımda oynamadı ülkesel lig sıralamasında.

Şampiyonluklar yaşamak için isteyecektir gelmeyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Adler gelebileceği yerin çok altında kalmış bir kaleci eminim büyük hayalkırıklıkları taşıyordur.

Çok büyük kaleci olacaktı yeni Kahn diyorlardı Leverkusen'de oynarken sakatlık kariyerini kaydırdı resmen.

Yanılmıyorsam şampiyonluğu yok ve hiçbir zaman bizim kadar büyük bir takımda oynamadı ülkesel lig sıralamasında.

Şampiyonluklar yaşamak için isteyecektir gelmeyi.

Şampiyonluğu geçtim hamburg maç oynayarak ligde kalmıyor mu?

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyonluğu geçtim hamburg maç oynayarak ligde kalmıyor mu?

2 senedir öyle sanırım bu sene toparladılar.

Takıma oyuncu almıyorlar ki eski yönetimler yasladı borcu transfer yapamıyor adamlar Adler ligde tutuyor Hamburg'u 2 yıldır.

Avrupa'nın en çok yıllık geliri olan 20 takımından biri Hamburg ama çok borcu var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Ne kansız herifler varmış arkadaş.. Ne çok satılık haysiyetsiz varmış...

Akbaba gibi üşüştüler kulübün başına. Ama yedirmezler, yedirmeyiz !

@Yusuf Tekeli abi ben "eski kadronun" kulübe tekrar musallat olacağından korkuyorum valla. Kesin"eski kadronun" UEFA yönetimine falan gitmesi lazım. Vallahi başımıza bela olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari