ben kısıtlıyorlar demiyorumki
ben burda yazabiliyorsam bunları zaten o ozgurluk var yokda demiyorum
ama burda yonetimden yana insan sayısı haddinden fazla cnk bu benim gorusumdur insaat borc odeme tesis yapma üclemesinden baska birsey göremiyor insanlar tabiki onceden hiçbirsey yapılmadıgı için begeniyorlar ama sportif olarak sıfırı dibi gormusuz yokluktan topcularımızı koruyalım kafasıda var son zamanlarda rahatsızım dolayısıyla hani kucuk bir serzenişte bulunuyorum zaten sen bunu yazıyorsun cnk sende mecburen otekileştiricem onlardansın:D
burda savunan adamın coklugu sebebiyle dogru duzgun muhalefette yapamıyoruz
ben arada necmi abinin dediği gibi sacmalamaya baslıyorum cnk nerden girsem nereyi kazsam beton ve kıramıyorum
ben yönetimi savunan adam değilim her türlü fikre açığım geçen gün de stat başlığında arkadaş Beşiktaş tarihinin en büyük başkanı fikret orman deyince eleştirdik sonra bu sitede Fikret Orman'ı övdürmüyorlar hemen üzerimize çullanıyorlar gibi şeyler söyledi

Benim gözümde Fikret Orman kendini ve yönetimi geliştiren bir adam, ilk geldiğinde ne kadar tecrübesizse ve ne kadar yanlış acemice hatalar yaptıysa şimdi bir o kadar temkinli ve doğru yerlerden tutuyor. Şu senin yaptığın yorumu uyarliyim mesela...
Tsde hacıosmanoğlu bir sürü yeni oyuncu aldı düşünki 16.hafta ve ts lider olarak gsye 9 puan fark atmış, Beşiktaş ise daha gerilerde. Ve trabzonlunun biri çıkıp hacı x senedir hiçbir başarın yok git₁ diyor... Sence bu mantıklı mı? Bir bambu ağacını ekersin 5 yıl sularsın 1 cm büyümez ama 5.seneden sonra 10 metre boy atar. Ben bunu bambu ağacının 5.senesi olarak görürüm bak işte lider oldu 16 haftada şu tablo geldi ve eksikler azaldı 1-2 takviyeyle daha bu iş tamamdır derim. Ama sen yok hacı gitsin başkası gelsin bu ağacı keselim diyorsun muhtemelen x sene daha beklersin.... Ama hacıosmanoğlu o kadar sene oldu ve hala 10.luklarda süründürüyor takımı... O zaman tabiki değişim zamanıdır ama bizim için değişim zamanı gelmedi.