Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265012 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı tayfun_bjk

Sanırım önceki mesajları okumadan direk son mesaja bakarak yazmışsın. Olsun problem yok düzeltiyim :)

- Paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizliktir diye birşey demedim demem de zaten nerden çıktı bu anlamadım.
- Aldıkları parayla ilgili de birşey demedim. Bunların benim anlattığım şey ile ilgisi yok.
- Fenere ve GS'ye nasıl içerde dışarda yenilelim demişsin. Ben böyle birşey de demedim :D Ben bu sene Feneri ve Gs'yi içerde dışarda yeneceğimize inanıyorum. Benim dikkat çektiğim nokta bu maçın önemi. Önem Necmi abi yenilsek de farketmez anadolu maçlarından önemli değil diyor. ben de önemli diyorum. mesele bu :)
- Kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yine eziklik konusu geçiyor :) yav daha önce bu forumda takıma güvenmek ile ilgili mesajlar yazan benim şimdi şu itham edildiğim sıfata bakın; eziklik... Ve sadece derbilerin ne kadar önemli olduğunu söylediğim için :) Merak ediyorum acaba bu forumda kaç kişi Fener ve Gs'yi bu sezon deplasmanda yeneceğimize benim kadar inanıyor. Ama ben eziklik ile itham ediliyorum :) ilginç...

dostum senin cevap yazdıgın mesajdaki arkadasın dusuncelerine yani sana değil başka arkadaşımıza burada eleştiri getirdim alt alta olunca böyle anlaşıldı kusura bakma bende senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum alıntı yapınca en ustte o cıkmadı o yuzden oldu

Çevrimdışı 38life

dostum senin cevap yazdıgın mesajdaki arkadasın dusuncelerine yani sana değil başka arkadaşımıza burada eleştiri getirdim alt alta olunca böyle anlaşıldı kusura bakma bende senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum alıntı yapınca en ustte o cıkmadı o yuzden oldu

Eyvallah hocam :)

Çevrimdışı Türkay

Gomez'in Demba Ba'dan en büyük farkı ne sizce?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

İskenderbey maçında skoru erken bulup as oyuncuları yormamak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun_bjk

paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizlik değildir. Bu insanlara sen vaatlerde bulunuyorsan bunu zamanında söz verdiğin gibi karşılaman gerekir. Sen evini boyatınca ya da arabanı onartınca ne vaad edersen onu ödüyorsan burada bu cocuklar gundelik 100 lira değilde yıllık 1.5 milyon euro alıyorlarsa bu bunların suçu ve ya sürekli değinilecek istismar edilecek bir durum değil normaldir sartlar geregi boyledir bu. fenerlisi gslisi bunun iki katına oynarken sen oyuncularını gazoz parasına oynatmamazsın.. . Börekçiden 2 liraya börek almak kadar doğaldır günümüz şartlarında bunların da 1-2 mil. E alması. fenere ve gs ye niye içeride ve dışarıda yenilelim senin kadar takımına güvenen ''insan'' bunu nasıl düşünürr!! takımın gomez gibi dunya starı var adam sağ sol köşelere çakıyor mermi gibi..  quaresma töre gibi ne zaman ne yapacağını kimsenin bilemeyeceği kanatların var o var bu var.. aslan gibi de hocan var.. bu eziklik neden az karakterli taraftar olalım ya.. artık guvenelim takımımıza 3 ligte de oynasak bu ezik tutum yakışmaz taraftarlık ruhuna..
biz fenere gsye içeride dısarıda yeniliriz diyen sozde taraftara bu sitemim ya yenilde hakem yensin onlar yenemesende .. sahanda nasıl oynamadan teslim olursun bu acaba ingltere 4. liginde varmı bu anlayış yani..
içeride dışarıda yenilmeyeceğiz bu sene derbilerde her şeyin bir sonu var zımbaa geliyor adı gomez bi baksınlar netten sonra cok acıtmasın gönülleri. 6 derbide en azından 11 puan alırız dostum hem boylece gokhan olcay ve oguzhanın da guveni yerinde kalacak kem gozlere inat. zaten onların morali bozulur da düşerler diye bekliyenlere gomezi hatırlatayım. onun morali bozulmaz o işini yapar. geçen seneden farklı beşiktaş var hemde cok farklı artık hakemlerin de işi zor dostum oyle deği mi))

Çevrimdışı mellfred

İskenderbey maçına as oyuncularla çıkmamak lazım

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Elbette ani ve sert şutları
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

içeride dışarıda yenilmeyeceğiz bu sene derbilerde her şeyin bir sonu var zımbaa geliyor adı gomez bi baksınlar netten sonra cok acıtmasın gönülleri. 6 derbide en azından 11 puan alırız dostum hem boylece gokhan olcay ve oguzhanın da guveni yerinde kalacak kem gozlere inat. zaten onların morali bozulur da düşerler diye bekliyenlere gomezi hatırlatayım. onun morali bozulmaz o işini yapar. geçen seneden farklı beşiktaş var hemde cok farklı artık hakemlerin de işi zor dostum oyle deği mi))

Kendi kendine konuşmuşsun  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Galatasaray bu tempo ve oyun yapısı ile şampiyon oluyor ise bizimkilerin oturup ağlaması lazım.

Ligimizin kalitesi maalesef berbat.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 00:31:35 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki 20 yılda ligimizdeki takımların şampiyonluk sayıları:

Beşiktaş: 12
FB: 4
GS: 3
TS: 1

Çevrimdışı Anıl

Önümüzdeki 20 yılda ligimizdeki takımların şampiyonluk sayıları:

Beşiktaş: 12
FB: 4
GS: 3
TS: 1
5. yıldızı herkesten önce takıyoruz vay be :D

Çevrimdışı can1903

Sporting Lisbon maçında davul şov varmış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kombineler Avrupa maçlarında da geçerli mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Kombineler Avrupa maçlarında da geçerli mi ?

Sözleşmede "Atatürk Olimpiyat Stadındaki bütün maçlar" yazıyordu hatırladığım kadarıyla. Yani geçerli.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım önceki mesajları okumadan direk son mesaja bakarak yazmışsın. Olsun problem yok düzeltiyim :)

- Paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizliktir diye birşey demedim demem de zaten nerden çıktı bu anlamadım.
- Aldıkları parayla ilgili de birşey demedim. Bunların benim anlattığım şey ile ilgisi yok.
- Fenere ve GS'ye nasıl içerde dışarda yenilelim demişsin. Ben böyle birşey de demedim :D Ben bu sene Feneri ve Gs'yi içerde dışarda yeneceğimize inanıyorum. Benim dikkat çektiğim nokta bu maçın önemi. Önem Necmi abi yenilsek de farketmez anadolu maçlarından önemli değil diyor. ben de önemli diyorum. mesele bu :)
- Kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yine eziklik konusu geçiyor :) yav daha önce bu forumda takıma güvenmek ile ilgili mesajlar yazan benim şimdi şu itham edildiğim sıfata bakın; eziklik... Ve sadece derbilerin ne kadar önemli olduğunu söylediğim için :) Merak ediyorum acaba bu forumda kaç kişi Fener ve Gs'yi bu sezon deplasmanda yeneceğimize benim kadar inanıyor. Ama ben eziklik ile itham ediliyorum :) ilginç...
hadi canım öyle bir şey demedim laflarımı çarpıtmayın benim söylediğim ligde 34 maç oynuyorsun buda onlardan biri özel bir önemi yok
yani bazı arkadaşların dediği gibi ah vah yenilirsek şampiyon olamayız diye bir durum yok elbette çıkacaksın yeneceksin ligde 102 puan var ve alabiliyorsan hepsini al ama alamıyorsan rakiplerinden daha fazlasını topla yoksa o maç kaybetmişsin bu maç kaybetmişsin önemi yok yeterki işin sonunda rakiplerinden daha fazla puan topla @38life geçen sene neymiş derbileri kaybettiğimiz için şampiyon olamamışız hayır aslında küme düşen anadolu takımlarını yenemediğimiz için şampiyon olamadık sen git bütün anadolu takımlarını yen ben derbi alamasanda razıyım trabzonuda çıkaralım hadi geriye kalan puan 84 buda seni şampiyon yapar ama kalkıp Balıkesire eskişehire puan verirsen gereksiz yere sonra işte derbileri kazanmak mecburiyetinde olursun sen önce kolay olanı cebine koy sonra zorun peşine düş orda rahat ol çık şovunu yap

Çevrimiçi Necmi

oyunun bütününde var gol bölgelerinde durmasını biliyor
mermi gibi isabetli şutları var hava hakimiyeti mükemmel Bada yoktu
oyun disiplini iyi oyundan düşmüyor bir pozisyonda düşerken kaleye vurdu o vuruşu bizde ayakta vuramıyorlar
badan eksiğide kaleye arkası dönükken etkisiz birde Ba örümcek gibiydi her yere ayağını uzatıp topu
kepçeyle alır  gibi alıyordu @Türkay

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Eylül 2015, 02:45:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
oyun disiplini iyi oyundan düşmüyor bir pozisyonda düşerken kaleye vurdu o vuruşu bizde ayakta vuramıyorlar
badan eksiğide kaleye arkası dönükken etkisiz birde Ba örümcek gibiydi her yere ayağını uzatıp topu

Eksikleri de ben yazayım.

Driblingleri, hızı ve hızlanması daha iyiydi Demba'nın.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Elbette ani ve sert şutları

Eksikleri de ben yazayım.

Driblingleri, hızı ve hızlanması daha iyiydi Demba'nın.

Teşekkürler  :biggrinking:

Bi de ben yazayım Gomez'in tekrar Almanya Milli takımına seçilme hırsı var bu da büyük bi etken bence  :bandit:

Çevrimdışı atalay

En Büyük fark demişsin.

Gomez, vücut açısını pozisyon alırken çok doğru ayarlıyor; aldatıcı koşular ile alan yaratıyor; pozisyonun olduğu yerde ve topsuz oyunda doğru yerlere hareketleniyor; ön ve arka direk koşularını yapıyor. -ki Demba bunu çok yapmazdı-

Ve tabii ki vuruş becerisi. Özelliklerden ziyade en büyük farklar bunlar.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 03:11:35 atalay ]

Çevrimdışı Türkay

En Büyük fark demişsin.

Gomez, vücut açısını pozisyon alırken çok doğru ayarlıyor; aldatıcı koşular ile alan yaratıyor; pozisyonun olduğu yerde ve topsuz oyunda doğru yerlere hareketleniyor; ön ve arka direk koşularını yapıyor. -ki Demba bunu çok yapmazdı-

Ve tabii ki vuruş becerisi. Özelliklerden ziyade en büyük farklar bunlar.

Başakşehir maçında ilk golde etrafında 4 oyuncu varken temiz ve sert vuruşla golü atmıştı. Her maç böyle 4 şut çekse  :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 03:27:17 Türkay ]

Çevrimdışı Ferhat Türk

Denayer'i izlerken aklıma @atalay'ın dedikleri geldi. rhodolfo ile efsane olurdu bu adam büyük kayıp bizim için
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı LuceGel

Zehiri salmışsın  :D en büyük fark futbolcunun fiziksel gücü defans oyuncularını teke tekte zorluyor ön arka direk koşularında profesyonel.Demba bu koşuları yapamıyordu oyuncu yeteneği ve gücü neticede.Tabi diğer önemli fark her 2 ayakla sert ve isabetli şut,en son kafa vuruşlarındaki artısı olur.Demba yı ortalama bir stoper süper ligde sıkıntıya sokuyordu Gomezi sokamaz  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Jukebox

Denayer'i izlerken aklıma @atalay'ın dedikleri geldi. rhodolfo ile efsane olurdu bu adam büyük kayıp bizim için
Dünkü 2.golde çok net hatası var.
Ben o kadar da beğenmedim.
Dün maçta sadece sorumluluk alıp ilerde pas yaptığı için beğenildi.
Kestiği toplarda her stoperin yapması gereken şeyler bizim ersan'da top kesiyor.