Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264782 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Eylül 2015, 12:05:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahmet Dursun Galatasaray'a saplamış  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Denayer'i izlerken aklıma @atalay'ın dedikleri geldi. rhodolfo ile efsane olurdu bu adam büyük kayıp bizim için
Türkiye'ye gelen şişme bir oyuncu bir maçlık performansla nasıl efsane oluyor  :alala:
Bizim kaybımız nasıl oluyor bu daha enteresan. Dün her iki golde de savruk davrandı ve hatalıydı. İlk golde daha geride durması gerekirken fazla kaleye yakın durdu. İkinci golde o kafa topunu rakibe armağan etti ve aslında muslera bile ondan sebep topa çıkmaktan vazgeçti.  İki top kesmeyle iyi stoper olunmaz. Bakın ilerleyen haftalarda nasıl dibe vurduğunu göreceksiniz.
Maaşallah bizim medya şimdiden kurtarıcı ilan etti adamı ama gollerdeki hatalarını yazan , konuşan yok.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

20 yaşında çocuk. Stoperin alameti farikası; pozisyon bilgisi, sezgileri ve reaksiyon/agresyon becerisidir. Bunları da yapınca zaten elit bir stoper olur. Zira kimsede olmayan özelliklere sahip. Sağ bek performansı fena değildi.

Çevrimdışı brkntcnr

Bencede denayer - rhodolfo ikilisi acayip iyi olurdu. Rhodolfo fizikte hava toplarında iyi denayer de yerde. Ama denayer de dünyada tek değil yani o olmazsa başkası olur dünyanın sonu değil ya

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Eksikleri de ben yazayım.

Driblingleri, hızı ve hızlanması daha iyiydi Demba'nın.
İlk 10 hafta öyleydi.sonnrasında yavas yavas kardozo ya dönüştü.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

20 yaşında çocuk. Stoperin alameti farikası; pozisyon bilgisi, sezgileri ve reaksiyon/agresyon becerisidir. Bunları da yapınca zaten elit bir stoper olur. Zira kimsede olmayan özelliklere sahip. Sağ bek performansı fena değildi.
Atalay , dün maçta ilk golde gs ceza alanında bir atm li ve 2 gs li vardı arkadan gelen griezmann a odaklanması gerekiyordu. Bu yüzden Hakan Balta yı suçluyorlar ama pozisyon yanlışı denayer in. İkinci golde muslera tokatlayacağı topa denayer yüzünden çıkmadı. Neyse geri kalan maçlarda görürüz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Stoper özelliklerinden cok pas yapma becerisiyle öne çıktı daha çok.belki gs onu ön liberoda selcugun yanında değerlendirse daha iyi olabilir.(amaan olmasın ya banane) dün 5 savunma 4 hücumcu 1 ortasaha ile oynadılar.atletico 2 de frene basmasa ne denayer kalırdı ne bir başkası.şu sneider ın bana çektiği etkili şutlar hariç ne gibi bir özelligi var biri bana anlatabilirmi.şu şutları olmasa sneider diye bir oyuncu hollanda dışına çıkabilirmiydi.ve hatta şu haliyle beşiktasta olmasını istermiydiniz.

Çevrimdışı atalay

Atalay , dün maçta ilk golde gs ceza alanında bir atm li ve 2 gs li vardı arkadan gelen griezmann a odaklanması gerekiyordu. Bu yüzden Hakan Balta yı suçluyorlar ama pozisyon yanlışı denayer in. İkinci golde muslera tokatlayacağı topa denayer yüzünden çıkmadı. Neyse geri kalan maçlarda görürüz

Oyuncunun bireysel performansı kadar takım savunması da çok önemli. Dün Atletico ter idmanı yaptı. Galatasaray çok derin boşluklar bıraktı. İlk golde tam 5 hata var. Carole ve Hakan Balta'nın ki en büyüğü. Uyudu resmen ve bomboş şut attırdı.

Ben oyuncuyu kağıt üzerinde tarif ediyorum. Oyun düzeni, savunmadaki partneri, takım savunması ve bilumum parametre bunlar oyuncunun bireysel performansını belirleyen önemli kriterler. Geçen yıl Van Dijk gibi bir stoperle İskoçya'nın en iyi savunmacısı oldu.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 12:52:34 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu hafta maçları zevkle izleyeceğim. Bursa'dan galibiyet bekliyorum. Trabzon gs maçını da kim alırsa alsın önemi yok. Biz gençler maçını kazanalım yeter  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Dostlar yarın Beşiktaşın maçı var renkliler dahamı önemli Beşiktaştanda burda
iki sayfadır rakip stoper konuşuluyor. Bırakın artık renklileri övmeyi mesela
muslera bizde olsaydı şu anda gitsin₁ tamtamları çalıyordu akşam iki goldede
hatalıydı hele uzaktan atılanda kapattığı köşeden yedi. Peki siz hiç renkli sitesinde
görüyormusunuz eleştirildiğini adamlar oyuncularını sizin yaptığınız gibi doğramıyor
madem özeneceksiniz taraftarlarının oyuncularına olan tavrına özenin bari hiç olmazsa işe
yarar sabriyi bu konudan ayrı tutuyorum :D

Çevrimiçi Necmi

Stoper özelliklerinden cok pas yapma becerisiyle öne çıktı daha çok.belki gs onu ön liberoda selcugun yanında değerlendirse daha iyi olabilir.(amaan olmasın ya banane) dün 5 savunma 4 hücumcu 1 ortasaha ile oynadılar.atletico 2 de frene basmasa ne denayer kalırdı ne bir başkası.şu sneider ın bana çektiği etkili şutlar hariç ne gibi bir özelligi var biri bana anlatabilirmi.şu şutları olmasa sneider diye bir oyuncu hollanda dışına çıkabilirmiydi.ve hatta şu haliyle beşiktasta olmasını istermiydiniz.

Ben istemem benim gözümde hiç bir zaman iyi oyuncu olmadı oyun kurma yok pres yok
sadece her noktadan ani vuruşları var Oğuzhan şu haliyle iki sneider eder.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Eylül 2015, 13:39:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Dostlar yarın Beşiktaşın maçı var renkliler dahamı önemli Beşiktaştanda burda
iki sayfadır rakip stoper konuşuluyor. Bırakın artık renklileri övmeyi mesela
muslera bizde olsaydı şu anda gitsin₁ tamtamları çalıyordu akşam iki goldede
hatalıydı hele uzaktan atılanda kapattığı köşeden yedi. Peki siz hiç renkli sitesinde
görüyormusunuz eleştirildiğini adamlar oyuncularını sizin yaptığınız gibi doğramıyor
madem özeneceksiniz taraftarlarının oyuncularına olan tavrına özenin bari hiç olmazsa işe
yarar sabriyi bu konudan ayrı tutuyorum :D

Necmi abi Muslera bana da 4 sene böyle efsane performans versin ağzımı açarsak kürekle vurursun :D

Özetle aynı şey değil, aynı adamlar Selçuk'u Burak'ı yerden yere vurup üstüne basıp çiğneyen adamlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Abi Fourfourtwo da dünkü maç için yazılan yazıdan bir alıntı:
"Galatasaray’a gol atmak için çok fazla çaba harcamaya da gerek yok. Kanatlarda bir ikiye-birle bekleri ekarte edip, sıfıra indikten sonra merkezde boş kalan ya da geriden ceza sahasına ekstra koşu yapan oyuncuyu bul ve sonunda Muslera’nın hayattan bıkmış yüzüyle karşılaş!"

gs bunları hep yiyor abi
bizim de aynı mantıkla önden gomezi gönderip
arkadan gelen ozi,sosa,olcay ile işi bitirmek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi Fourfourtwo da dünkü maç için yazılan yazıdan bir alıntı:
"Galatasaray’a gol atmak için çok fazla çaba harcamaya da gerek yok. Kanatlarda bir ikiye-birle bekleri ekarte edip, sıfıra indikten sonra merkezde boş kalan ya da geriden ceza sahasına ekstra koşu yapan oyuncuyu bul ve sonunda Muslera’nın hayattan bıkmış yüzüyle karşılaş!"

gs bunları hep yiyor abi
bizim de aynı mantıkla önden gomezi gönderip
arkadan gelen ozi,sosa,olcay ile işi bitirmek

Haklısın. Benim illet olduğum şey Atm 2- 0 dan sonra oyunu rolantiye almış olmasa denayer konuşulmazdı bile. Medya adamı tek maçla kahraman ilan edip maçın önüne çıkarmaya çalıştı. O kadar iyi olsa iki golü de engelleyebilirdi. İlk golde ceza alanında iki gs li arasına sıkışmış tek Atm li varken arkadan gelen adama odaklansaydı , ikinci golde kafayı vursaydı bu goller olmazdı  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Töre, 28 ikili mücadelenin 22'sini kazanmış. 8 tane kilit pası var. Haftanın en iyisi. Fizik kondisyon açısından da takımın en iyisi.

Isı haritasına baktım; ayak basmadığı ve topla buluşmadığı yer yok neredeyse.

Onu biraz daha topla buluşturmak, istediği topları atmak lazım. Sosa gelince işler değişiyor hemen.

Çevrimdışı Ensar

Töre, 28 ikili mücadelenin 22'sini kazanmış. 8 tane kilit pası var. Haftanın en iyisi. Fizik kondisyon açısından da takımın en iyisi.

Onu biraz daha topla buluşturmak, istediği topları atmak lazım. Sosa gelince işler değişiyor hemen.
Adam da maşallah öyle bir kalça var gibi dayadımı arkasını topu alabilene aşk olsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Sporting Lisbon maçı 80 bin olur. Bilet fiyatları çok ucuz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mehmet Demirkol'un istikrar hakkındaki konuşmasını dinleyen oldu mu süper konuşmuş.

"Dünyanın hiçbir yerinde başarısızlığın üzerine istikrar kurulmaz" dedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Maçta Olcay çıktıktan sonra sola geçip  3-4 kez Tosiçin önünde Viscayı kovaladı gerçekten muazzamdı .Sosa Gomezin form tutması hücum geçişlerini dahada üst seviyeye çıkaracaktır.Ligde 4 haftada Kasımpaşadan sonra en fazla ikili mücadele kazanan takımıymışız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TALAT

husnu gureli lig takimlarinin borc isine el atmis. bu adamin dediklerini yaparlarsa gercekten kluplere yarar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Sporting Lizbon Maçı Biletlerinin Satışına Başlandı

Batı VIP : 150 TL
Batı tribün : 75 TL
Doğu Tribün : 50 TL
Kuzey Kale Arkası : 25 TL
Güney Kale Arkası : 25 TL
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

This is Doğu Tribün, Davul şov :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Eylül 2015, 15:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fani madida

fener maçını kazanırsak bu maçta olacakları düşünemiyorum  :ishock:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...