Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Olcay adam gibi adamdır :D
Olcay kral adamdır :D veli de keza öyle , veli " o emre'nin ayaklarını kiracagim " diyordu ama sakatlandı seneye artık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tam iç değil ön iç. Vuruş anında ayağını soldan sağa döndürebilirsen sen de atarsın :evillol:

Sağdan sola  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Birazdan rüzgar şeyetti diyenler çıkar  :evillol: :evillol:
yok görünmeyen saydam bir borunun içinden geçiriyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

Puan hesaplarını geçin beyler, abiler. Derbi maçlarının psikolojik etkisi okadar büyüktür ki, bazen bu psikoloji şampiyonu belirler. Deplasmanda kaybedersin eyvallah da, şampiyonluk yolundaki rakibine içerde dışarda kaybetmek o takımda psikoloji falan bırakmaz... "Fener bizden daha iyi takım" diye düşünür futbolcular. bu da 26-27. haftadan itibaren lider olsan bile sende büyük panikler oluşturur. "Fener bizi geçecek" paronayasına tutulur ve bunu kendi elinle gerçeğe dönüştürürsün. Gider kapanan bi anadolu takımına yenilirsin fener son 10 maçında 10da 9 yapar şampiyon olur.

Hem medyanın beynine hemde futbolcuların beynine "Beşiktaşın Fenerbahçeden daha büyük olduğu" gerçeğini kazımak için fener maçını kazanmamız şart!.. Fener maçını kazanamazsak Beşiktaş için konuşulan tek bir sıfat olacak: "Yetersiz!"
gerçekler gerçektir kazımaya gerek yok işte sorun burda zaten neden büyüklüğünü kanıtlamak zorundasınki
biz onları zamanında öyle ezdikki bu gün bu yırtınışlarının nedeni o ezikliklerinin dışa vurumu bırakın hehe diyin geçin
bunlar birbirleriyle it dalaşına girdikleri halde sor en çok Beşiktaştan nefret ederler :D siz hiç bu psikolojilerinin neden
kaynaklandığını düşünmüyormusunuz büyüklük dediğin şey ne bir maçta kazanılır nede bir maçta kaybedilir bunu unutmayın
maçı oynarsın yenilirsin kaybettiğin sadece 3 puan olur Gerisi kendi kendinize yarattığınız ters psikolojidir. ne yani 20 puan
fark varken derbi oynasam burda kazanıp kazanmamanın ne kadar önemi olacak şu taraftarın derbilere verdiği önemi diğer maçlarada verseler biz her sene şampiyon oluruz zaten

Çevrimdışı 38life

gerçekler gerçektir kazımaya gerek yok işte sorun burda zaten neden büyüklüğünü kanıtlamak zorundasınki
biz onları zamanında öyle ezdikki bu gün bu yırtınışlarının nedeni o ezikliklerinin dışa vurumu bırakın hehe diyin geçin
bunlar birbirleriyle it dalaşına girdikleri halde sor en çok Beşiktaştan nefret ederler :D siz hiç bu psikolojilerinin neden
kaynaklandığını düşünmüyormusunuz büyüklük dediğin şey ne bir maçta kazanılır nede bir maçta kaybedilir bunu unutmayın
maçı oynarsın yenilirsin kaybettiğin sadece 3 puan olur Gerisi kendi kendinize yarattığınız ters psikolojidir. ne yani 20 puan
fark varken derbi oynasam burda kazanıp kazanmamanın ne kadar önemi olacak şu taraftarın derbilere verdiği önemi diğer maçlarada verseler biz her sene şampiyon oluruz zaten

Abi ben taraftarların psikolojisinden bahsetmiyorum ki. Futbolcuların psikolojisi ve medyadaki yansımadan bahsediyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi ben taraftarların psikolojisinden bahsetmiyorum ki. Futbolcuların psikolojisi ve medyadaki yansımadan bahsediyorum.
Necmi abinin taraftarla bir alıp veremediği var ama anlamadım ben  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 16:50:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sağdan sola  :)

Yok abi sağdan sola vurursan top dışa açılır bildiğin vuruş anında soldan sağa savurman gerek ayağını bilardoda kesme atar gibi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 16:51:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Necmi abinin taraftarla bir alıp veremediği var ama anlamadım ben  :evillol: :evillol:

Özellikle ergen grup devamlı eziklik psikolojisiyle yorumlar yaptığı için tepkisi onlara aslında ama bize de değiyor arada  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Özellikle ergen grup devamlı eziklik psikolojisiyle yorumlar yaptığı için tepkisi onlara aslında ama bize de değiyor arada  :evillol:
Arada biz de kaynıyoruz dediğin gibi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilardoda resmi olmasa da istanbul şampiyonluğum var kesmeyi attığında diğer topa vurduktan sonra o falsoyu alır. Sağdan sola ayağını çevirerek vurduğunda saat yönünde dönen top zemine vurduktan sonra 9 dan 12 noktasına doğru hareket eder. Günay in attığı gölde ters acı olduğu için soldan sağa çevirme var

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

:akuma:
sen ortada taraftar görüyormusun @Serhat Akkaya
taraftarı olduğu takımı korur kollar üstüne titrer
oturupta neresi zayıf nereden çakabiliriz demez
sürekli her mesajında kendini ezip rakiplerini yüceltmez
sen görmedinmi şurda lig sıralamasını yapıp bizi gs nin altına
koyuyorlardı bunlarmı taraftar sen kalkacaksın internet ortamında sallayacaksın takımına
canlı olarak bir kere izlemediğin oyuncular hakkında atıp tutacaksın
takımını kötülemeyi matah bir şey sanacaksın sonrada ben taraftarım yaa diyeceksin yok öyle bir dünya
eleştiri elbette olacak olmalıdırda ama ben bu söylenen kelimeleri eleştiri olarak görmüyorum
burda atıp tutmanın adı eleştiri oldu benim kızdığım bu içi boş gereksiz dh gibi wow gibi platformlarda yada twiteer
gibi yerlerde konuştukları gibi gelip burdada konuşmaları bir yer Beşiktaş forumuysa sende Beşiktaşlıysan
orası senin evindir ve ona göre davranman gerekir. Bu sadece burası için geçerli değil Beşiktaşın olan her yer için
geçerli sanki evinde arkadaşınla sohbet eder gibi her şeyi yazamazsın burda onbinlerce insan görüyor
bunun içinde renklilerde var bu neyin tatmini renklilerin karşısında kendini ezik göstermek
bunun ergenliklede alakası yok akıllı olan 15 indede akıllıdır aptal olanda 15 inde aptalsa 30 unda akıllı olmaz
işin özü ben Beşiktaş taraftarına bu tip şeyleri yakıştıramıyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:akuma:
sen ortada taraftar görüyormusun @Serhat Akkaya
taraftarı olduğu takımı korur kollar üstüne titrer
oturupta neresi zayıf nereden çakabiliriz demez
sürekli her mesajında kendini ezip rakiplerini yüceltmez
sen görmedinmi şurda lig sıralamasını yapıp bizi gs nin altına
koyuyorlardı bunlarmı taraftar sen kalkacaksın internet ortamında sallayacaksın takımına
canlı olarak bir kere izlemediğin oyuncular hakkında atıp tutacaksın
takımını kötülemeyi matah bir şey sanacaksın sonrada ben taraftarım yaa diyeceksin yok öyle bir dünya
eleştiri elbette olacak olmalıdırda ama ben bu söylenen kelimeleri eleştiri olarak görmüyorum
burda atıp tutmanın adı eleştiri oldu benim kızdığım bu içi boş gereksiz dh gibi wow gibi platformlarda yada twiteer
gibi yerlerde konuştukları gibi gelip burdada konuşmaları bir yer Beşiktaş forumuysa sende Beşiktaşlıysan
orası senin evindir ve ona göre davranman gerekir. Bu sadece burası için geçerli değil Beşiktaşın olan her yer için
geçerli sanki evinde arkadaşınla sohbet eder gibi her şeyi yazamazsın burda onbinlerce insan görüyor
bunun içinde renklilerde var bu neyin tatmini renklilerin karşısında kendini ezik göstermek
bunun ergenliklede alakası yok akıllı olan 15 indede akıllıdır aptal olanda 15 inde aptalsa 30 unda akıllı olmaz
işin özü ben Beşiktaş taraftarına bu tip şeyleri yakıştıramıyorum

Yazalım bunu, güzel laf. :bandit: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ya bırak futbolcu psikolojisini adamların psikolojisini etkileyen tek şey paralarının zamanında yatıp yatmaması
ben sana milyonlarca dolar para vereceğim senin psikolojini yerim sen iş yerinde patrona diyebilirmisin psikolojim bozuk
çalışamıyorum diye varmı öyle bir dünya bizim yaptığımız sadece onlara yatmaları için bahane vermek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Veli , sneijder sahtekarından makas aldı diye 2 maç ceza  almıştı ve aynı hareketi sneijder olay öncesi yaparak tahrik etmişti. Şimdi selçuk efendi o çifte atmasından sonra kaç maç ceza alacak merak ediyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı zivkovic

Bilardoda resmi olmasa da istanbul şampiyonluğum var kesmeyi attığında diğer topa vurduktan sonra o falsoyu alır. Sağdan sola ayağını çevirerek vurduğunda saat yönünde dönen top zemine vurduktan sonra 9 dan 12 noktasına doğru hareket eder. Günay in attığı gölde ters acı olduğu için soldan sağa çevirme var

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi zemin sert olsa mı daha iyi döner yoksa yumuşak olsa mı ? Adam bide ıslak zeminde çevirmiş çevirmek normal şartlardan da zor olmalı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Derbi kazanmadan şampiyon olmaya çalışmak sol elini enseden dolanarak sağ kulağını kaşımak gibi . Derbi kazanarak şampiyon olmak ise sağ elinle dolanmadan direk sağ kulağını kaşımak gibi . İkisi de mümkün ama biri daha dolambaçlı ve zor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi zemin sert olsa mı daha iyi döner yoksa yumuşak olsa mı ? Adam bide ıslak zeminde çevirmiş çevirmek normal şartlardan da zor olmalı.
Q17 de oradan trivela ile rahat atabilir. Kuru zeminde daha iyi döner sanırım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Derbi kazanmadan şampiyon olmaya çalışmak sol elini enseden dolanarak sağ kulağını kaşımak gibi . Derbi kazanarak şampiyon olmak ise sağ elinle dolanmadan direk sağ kulağını kaşımak gibi . İkisi de mümkün ama biri daha dolambaçlı ve zor.
Günün özeti ve noktası bu işte  :ok: Geçen sene derbiler yerine ligden düşen ya da zar zor ligde kalan takımlara verdiğimiz puanları alsak yine yeterdi bize
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı zivkovic

Q17 de oradan trivela ile rahat atabilir. Kuru zeminde daha iyi döner sanırım  :)
Teşekkürler cevap için abi.Merak etmiştim :D Quaresma da trivela ile çevirebilir ama Günayın vurduğu yerden çevirebilmesi için müthiş derecede güçlü olmalı sadece teknik de değil sanki o mesafeden :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Teşekkürler cevap için abi.Merak etmiştim :D Quaresma da trivela ile çevirebilir ama Günayın vurduğu yerden çevirebilmesi için müthiş derecede güçlü olmalı sadece teknik de değil sanki o mesafeden :D

Aslına bakarsan zemin olayını @Çağrı yanıtlasa daha iyi. Benimki mantıki bir tahmin ve doğru olmayabilir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı LuceGel

Veli , sneijder sahtekarından makas aldı diye 2 maç ceza  almıştı ve aynı hareketi sneijder olay öncesi yaparak tahrik etmişti. Şimdi selçuk efendi o çifte atmasından sonra kaç maç ceza alacak merak ediyorum.
3 maç diyorlar ama pozisyon daha önce eşine rastlanır değildi hafifletici sebep bulurlarmı bilmem  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi murat

3 maç diyorlar ama pozisyon daha önce eşine rastlanır değildi hafifletici sebep bulurlarmı bilmem  :evillol:
Tabi önceki hayatında eşekti diye bir savunma yaparlarsa indirim gelebilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tabi önceki hayatında eşekti diye bir savunma yaparlarsa indirim gelebilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş