Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263640 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

fener maçını kazanırsak bu maçta olacakları düşünemiyorum  :ishock:
Liverpool maçından bile coşkulu bir taraftar olur eğerki derbiyi kazanırsak..

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Beyler yarın maçı nerden izleyebilirim Digiturk var.Tivibu alıcısı mı lazım?başka yerden izleyebilir miyiz:)

Çevrimdışı brkntcnr

Abi Fourfourtwo da dünkü maç için yazılan yazıdan bir alıntı:
"Galatasaray’a gol atmak için çok fazla çaba harcamaya da gerek yok. Kanatlarda bir ikiye-birle bekleri ekarte edip, sıfıra indikten sonra merkezde boş kalan ya da geriden ceza sahasına ekstra koşu yapan oyuncuyu bul ve sonunda Muslera’nın hayattan bıkmış yüzüyle karşılaş!"

gs bunları hep yiyor abi
bizim de aynı mantıkla önden gomezi gönderip
arkadan gelen ozi,sosa,olcay ile işi bitirmek
Gomez in gelmesine gerek bile yok abi töre tek başına carole ü ekarte eder sonra içeri keser gomez mi arkadan gelen olcay ozzy sosa mı yazar bilemem. Bu sene derbilerde canlarına okuyacağız hepsinin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler yarın maçı nerden izleyebilirim Digiturk var.Tivibu alıcısı mı lazım?başka yerden izleyebilir miyiz:)

d-smart lazım.

d-smart lazım.
Dsmart veriyor mu maçları yoksa ayrıca ücret ödemek gerekiyor mu?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

skoru erken bulmalıyız iskender maçında
Böyle maçlar hep risklidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

D-Smart var biz de zaten o yüzden soruyorum :evillol:

o zaman seneye öyle yap :D Devir İPTV devri al cihazı bundesliga'dan tut italya ligi türkiye ligi hepsini izle HD kalitesi ile  :)

Çevrimdışı ismail

devre arası martin silva haberleri var doğrumudur

Allah için bizim takım nereye gitti yav :D

Resimler Alıntıdır kaynak : Fanatik

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah için bizim takım nereye gitti yav :D

Resimler Alıntıdır kaynak : Fanatik

:kop: :kop:

Quaresma'yı görünce sesli güldüm :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

D-smart değil Tivibu veriyor...!
Tivibu Bayram özel kampanyası var bayrama kadar tivibu süper paket alanlar 39 tl yerine 24 ay boyunca 29 tl ödeyecekler...!

Takım stadı merak ediyorum :D Ara sokaklardan geçiyorlar sanırım  :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

o zaman seneye öyle yap :D Devir İPTV devri al cihazı bundesliga'dan tut italya ligi türkiye ligi hepsini izle HD kalitesi ile  :)

iptv ile ilgili bişeler sordum özel mesaj attım bakarsan sevinirim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

skoru erken bulmalıyız iskender maçında
Böyle maçlar hep risklidir.
bilinmezi çok olan bir maç ama rahat kazanırız.

Fener fıstık gibi deplasmanlarda oynayacak.Bizimkiler kayaların üstünden zıplıyarak sahaya giriyor.Şu balkan takımlarını hiç sevmiyorum hem statları hem zeminleri berbat.Bizde en azından statlar düzelmeye başladı.Böyle takımların alınmaması lazım,Uefa'nın bu stat ve zemin konusunda daha sıkı davranması gerekiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 14:41:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener fıstık gibi deplasmanlarda oynayacak.Bizimkiler kayaların üstünden zıplıyarak sahaya giriyor.Şu balkan takımlarını hiç sevmiyorum hem statları hem zeminleri berbat.Bizde en azından statlar düzelmeye başladı.Böyle takımların alınmaması lazım,Uefa'nın bu stat ve zemin konusunda daha sıkı davranması gerekiyor.

Çok yanlış olur. Bu düşünce de çok yanlış.

Tamam belli bir standart olmalı ama o kulüpler zaten bu organizayonlardan aldıkları paralar ile kendilerini geliştirecekler.

Futbol her yerde oynanmalı, endüstriyelleşti zaten yeterince hiç olmazsa bunlar olmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oyle davransaydi gecen seneki asteras macinda uefanin bizi maca cikarttirmamasi lazimdi.

Hicbir takim kötü zeminde oynamak istemez.biz ister miydik balcik gibi sahada asterasla mac yapmayi.bunun da zararini en cok biz gorduk.stadyumlar konusunda belli bir kriter var ama bunu cok yuksek tutmuyorlar.yoksa UEFA kupasi icin avrupanın yarisinda mac yapilamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

İnanılmaz sakin ortalık. Yaz sezonu yaşadığımız yoğunluk, yazılanları okumak için harcadığımız zaman düşünülünce... :)

Çevrimdışı Ensar

İnanılmaz sakin ortalık. Yaz sezonu yaşadığımız yoğunluk, yazılanları okumak için harcadığımız zaman düşünülünce... :)
Stad başlığına bekleriz bugün çok hareketli :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Arnavutluk 30-40 yil komunizmle yonetildi.  Enver Hoxha sadece siğinak yapti, milletin parasiyla milleti sevdi!!!! Sonra komunizm çöktü,  Arnavutluk gelismeye basladi. Son iki yildir avrupa maclarinda ciddi ciddi boy gostermeye basladilar. Turkiyede de camur da oynaniyordu 20-30 yil once. Gelismekte olan bir ulkeye böyle seyleri soylemeyin,  bu organizasyonlardan gelecek parayla daha da gelisecek.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben de Arnavutluk, Bosna, Makedonya gibi Türk kardeşlerimizin yoğun olduğu takımlarla eşleşmemizin hayrımıza olacağını düşünüyorum. Bugün maç oynanacak stad 15 bin kişilik ama en az 3 bin Türk taraftarın bilet aldığı söyleniyor. Normalde deplasman takımlarına %5 gibi bir kontenjan ayrılır oranladığımızda %20 ye tekabül ediyor. Bir de bahsettiğimiz takımların stadları ve kara yolları vs. sorunlu olabilir ama ben onlardan önce İsrail, Güney Kıbrıs gibi ülkelerin takımlarına bakmak lazım diyorum. 1. si İsrail in Avrupa ile alakası yok can güvenliği yok, 2. si Kıbrıs gibi gelişmemiş ülkelerin stadlarına giriş çıkışlarda da aynı sıkıntılar olduğu söyleniyor. En azından Türk düşmanı ülkeler yerine böyle kardeş ülkelerde maç oynansın amenna.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de Arnavutluk, Bosna, Makedonya gibi Türk kardeşlerimizin yoğun olduğu takımlarla eşleşmemizin hayrımıza olacağını düşünüyorum. Bugün maç oynanacak stad 15 bin kişilik ama en az 3 bin Türk taraftarın bilet aldığı söyleniyor. Normalde deplasman takımlarına %5 gibi bir kontenjan ayrılır oranladığımızda %20 ye tekabül ediyor. Bir de bahsettiğimiz takımların stadları ve kara yolları vs. sorunlu olabilir ama ben onlardan önce İsrail, Güney Kıbrıs gibi ülkelerin takımlarına bakmak lazım diyorum. 1. si İsrail in Avrupa ile alakası yok can güvenliği yok, 2. si Kıbrıs gibi gelişmemiş ülkelerin stadlarına giriş çıkışlarda da aynı sıkıntılar olduğu söyleniyor. En azından Türk düşmanı ülkeler yerine böyle kardeş ülkelerde maç oynansın amenna.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Arnavutluk 30-40 yil komunizmle yonetildi.  Enver Hoxha sadece siğinak yapti, milletin parasiyla milleti sevdi!!!! Sonra komunizm çöktü,  Arnavutluk gelismeye basladi. Son iki yildir avrupa maclarinda ciddi ciddi boy gostermeye basladilar. Turkiyede de camur da oynaniyordu 20-30 yil once. Gelismekte olan bir ulkeye böyle seyleri soylemeyin,  bu organizasyonlardan gelecek parayla daha da gelisecek.
:nerd:
büyük laflar etmişsin ama bilmeden etmişsin
dünyada bu güne kadar hiç komünist ülke olmadı komünizm sınıfları ve sınırları reddeder yani komünist devlet diye bir şey olmaz
ve konumuzda siyaset değil  @COB iyi ya işte şimdi madem değiller yapsalardı. bizimde 20 yıl önce durumumuz aynıydı ama komünizmle yönetilmiyorduk.
avrupada yem yeşil çimlere özenirdik bizim sahalar topraktı bu iş tamamen ekonomik yapıyla ilgili asteras maçına gittiğimizde stada girebilmek için
balçık tarlasından geçtik stadın bir yolu bile yoktu bildiğin tarlaya arabayı parkettik ve bilet kuyruğunda çamurun içinde bekledik ve bildiğim
kadarıyla yunanistan hiç komünizmle yönetilmedi bir ülkenin ekonomik büyümeyi başaramamış olmasının rejimle ilgisi pek yoktur
stadı kötü diyede tukaka değildir elbette refah durumunda öncelik halkını doyurmaktan sağlık ve eğitim hizmetlerini verebilmekten geçer
birde nüfus ne kadar azsa gelişimde o kadar durağan olur insanları geleneklerinden koparmak zorlaşır pazar zayıf olur üretim düşük olur
para olmaz birde dışarı satacak elinde değerli ürün yoksa ne bekliyorsun anca yapabileceğin en iyi şey kendi yağında kavrulmak olur
arnavutlukta bunu yapıyor geçmiştede bunu yaptı bence ordaki yaşam biçimi bize göre çok daha bakir ve çok daha güzeldir.
Birde dünya üzerinde etnik çatışmaların en yoğun yaşandığı bir çoğrafya içinde bulunuyor

Çevrimdışı Tolga

:nerd:
büyük laflar etmişsin ama bilmeden etmişsin
dünyada bu güne kadar hiç komünist ülke olmadı komünizm sınıfları ve sınırları reddeder yani komünist devlet diye bir şey olmaz
ve konumuzda siyaset değil  @COB iyi ya işte şimdi madem değiller yapsalardı. bizimde 20 yıl önce durumumuz aynıydı ama komünizmle yönetilmiyorduk.
avrupada yem yeşil çimlere özenirdik bizim sahalar topraktı bu iş tamamen ekonomik yapıyla ilgili asteras maçına gittiğimizde stada girebilmek için
balçık tarlasından geçtik stadın bir yolu bile yoktu bildiğin tarlaya arabayı parkettik ve bilet kuyruğunda çamurun içinde bekledik ve bildiğim
kadarıyla yunanistan hiç komünizmle yönetilmedi bir ülkenin ekonomik büyümeyi başaramamış olmasının rejimle ilgisi pek yoktur
stadı kötü diyede tukaka değildir elbette refah durumunda öncelik halkını doyurmaktan sağlık ve eğitim hizmetlerini verebilmekten geçer
birde nüfus ne kadar azsa gelişimde o kadar durağan olur insanları geleneklerinden koparmak zorlaşır pazar zayıf olur üretim düşük olur
para olmaz birde dışarı satacak elinde değerli ürün yoksa ne bekliyorsun anca yapabileceğin en iyi şey kendi yağında kavrulmak olur
arnavutlukta bunu yapıyor geçmiştede bunu yaptı bence ordaki yaşam biçimi bize göre çok daha bakir ve çok daha güzeldir.
Birde dünya üzerinde etnik çatışmaların en yoğun yaşandığı bir çoğrafya içinde bulunuyor
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...