Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265017 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

ya bırak futbolcu psikolojisini adamların psikolojisini etkileyen tek şey paralarının zamanında yatıp yatmaması
ben sana milyonlarca dolar para vereceğim senin psikolojini yerim sen iş yerinde patrona diyebilirmisin psikolojim bozuk
çalışamıyorum diye varmı öyle bir dünya bizim yaptığımız sadece onlara yatmaları için bahane vermek
Herkesin bir fikri var tabi. Ama ben Gokhanin, Olcayın, Oguzhanin fenere ve galatasaraya içerde dışarıda yenildikten sonra ozguvenlerinin dusmeyecegine asla ve asla inanmıyorum.

Bu arada eziklikten bahsederken eğer bana diyorsan şunu soyliyim. Burda belki takımına benim kadar guvenen pek insan yoktur. Zaten şimdiye kadar yazdığım hicbirseyde eziklik emaresi bulamazsınız. Bu konuda da ben fenere yenilirsek hiçbir eziklik duymam, takıma olan güvenim de düşmez. Ama futbolcuların düşer. Ve Medyadaki algı tamamen döner.. dediğim şey bu ve bundan da eminim.

Istediğin kadar para alıyor olsun futbolcu eğer ruhsuz bir robot değilse psikolojisi etkilenir. Hani diyorsun ya "çalıştığın yerde patrona " benim psikolojim bozuk. calismicam" diyemezsin" diye. Evet bunu diyemezsin ama performansın asla psikolojin iyiyken ki kadar verimli olmaz.

Çevrimdışı 38life

yalnız günay'ın top'u gol değil :)

Gol olup olmaması çok önemli değil bu olayda bence. sonuçta müthiş çevirmiş. birinci de girmez ikinci de girer adam çeviriyor sonuçta :)

Çevrimdışı adil arif

Ben hiç bir taraftarımızın ezik olduğuna inanmıyorum. 13 şampiyonluğu olan takımın taraftarı ezik olamaz. Belli bir yaşın üstündekiler yurt içinde o kadar çok zafer gördü ki, başarısızlık ne kadar uzun sürerse sürsün o psikolojiye girmezler. Ben fb nin Bjk maçına ayakları titreyerek çıktığını gördüm.
Gençler bu kokuşmuş sistemin hep süreceğinden korkuyorlar belki ama sürmez süremez. Bu sistem 30 yıl daha sürse, üstüne bu takıma 5 yd daha gelse yine Bjk küçülmez.

Çevrimdışı adil arif

Küçülse Liverpool, Atletico Madrid, Manchester City, Borissia Dortmund falan küçülürdü. Türkiyenin 5 te 1 inin tuttuğu ttakıma güvenelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 22:36:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Küçülse Liverpool, Atletico Madrid, Manchester City, Borissia Dortmund falan küçülürdü. Türkiyenin 5 te 1 inin tuttuğu ttakıma güvenelim.

Gelirleri 150 milyon doları geçen kulübü istese de küçültemez zaten kimse.

Demirören'den önce yoktu böyle bir şey. Sonra mecburi ekonomik küçülme dönemi böyle bir algı oluşturdu.

2016 ile beraber devamlı ilk 2'de olan bir Beşiktaş izleriz uzun yıllar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Denayer beklediğim gibi. İlk maçına rağmen -bir savunmacı için zor- sahanın GS adına en iyisi.

Yanlış takımda. Rhodolfo'nun yanında olmalıydı.

edit: Bu arada bizim orta saha rotasyonu dar lakin Galatasaray'ın merkez orta sahası bile yok. Koca kulüpler bu aptallığı nasıl yapıyor; anlamak güç.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 22:41:43 atalay ]

Çevrimiçi COB

Denayer enteresan futbolcu. Begendim mi begenmedim mi karar veremedim. Adam hizli ama boyu kisa oldugundan hava toplarinda hic yok, ikinci gol onun hatasi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 22:46:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Denayer enteresan futbolcu. Begendim mi begenmedim mi karar veremedim. Adam hizli ama boyu kisa oldugundan hava toplarinda hic yok, ikinci gol onun hatasi.

Yanında uzun stoper olmadan oynayamaz. Tamamlayıcı stoper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tayfun_bjk

Herkesin bir fikri var tabi. Ama ben Gokhanin, Olcayın, Oguzhanin fenere ve galatasaraya içerde dışarıda yenildikten sonra ozguvenlerinin dusmeyecegine asla ve asla inanmıyorum.

Bu arada eziklikten bahsederken eğer bana diyorsan şunu soyliyim. Burda belki takımına benim kadar guvenen pek insan yoktur. Zaten şimdiye kadar yazdığım hicbirseyde eziklik emaresi bulamazsınız. Bu konuda da ben fenere yenilirsek hiçbir eziklik duymam, takıma olan güvenim de düşmez. Ama futbolcuların düşer. Ve Medyadaki algı tamamen döner.. dediğim şey bu ve bundan da eminim.

Istediğin kadar para alıyor olsun futbolcu eğer ruhsuz bir robot değilse psikolojisi etkilenir. Hani diyorsun ya "çalıştığın yerde patrona " benim psikolojim bozuk. calismicam" diyemezsin" diye. Evet bunu diyemezsin ama performansın asla psikolojin iyiyken ki kadar verimli olmaz.
paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizlik değildir. Bu insanlara sen vaatlerde bulunuyorsan bunu zamanında söz verdiğin gibi karşılaman gerekir. Sen evini boyatınca ya da arabanı onartınca ne vaad edersen onu ödüyorsan burada bu cocuklar gundelik 100 lira değilde yıllık 1.5 milyon euro alıyorlarsa bu bunların suçu ve ya sürekli değinilecek istismar edilecek bir durum değil normaldir sartlar geregi boyledir bu. fenerlisi gslisi bunun iki katına oynarken sen oyuncularını gazoz parasına oynatmamazsın.. . Börekçiden 2 liraya börek almak kadar doğaldır günümüz şartlarında bunların da 1-2 mil. E alması. fenere ve gs ye niye içeride ve dışarıda yenilelim senin kadar takımına güvenen ''insan'' bunu nasıl düşünürr!! takımın gomez gibi dunya starı var adam sağ sol köşelere çakıyor mermi gibi..  quaresma töre gibi ne zaman ne yapacağını kimsenin bilemeyeceği kanatların var o var bu var.. aslan gibi de hocan var.. bu eziklik neden az karakterli taraftar olalım ya.. artık guvenelim takımımıza 3 ligte de oynasak bu ezik tutum yakışmaz taraftarlık ruhuna...... 

Çevrimdışı atalay

O yüzden yanlış takımda zaten. Yüksek top becerisi yüksek bir oyuncuya ihtiyaçları vardı; stoperlerinin tamamı kısa. Çok farklı bir oyuncu dünyanın en seri stoperlerinden biri, bilekleri iyi, manevralı...

Çevrimiçi COB

Yaninda.Semih Kaya var su anda. Bakalim ikinci yarida nasil oynayacak.

Çevrimdışı tayfun_bjk

paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizlik değildir. Bu insanlara sen vaatlerde bulunuyorsan bunu zamanında söz verdiğin gibi karşılaman gerekir. Sen evini boyatınca ya da arabanı onartınca ne vaad edersen onu ödüyorsan burada bu cocuklar gundelik 100 lira değilde yıllık 1.5 milyon euro alıyorlarsa bu bunların suçu ve ya sürekli değinilecek istismar edilecek bir durum değil normaldir sartlar geregi boyledir bu. fenerlisi gslisi bunun iki katına oynarken sen oyuncularını gazoz parasına oynatmamazsın.. . Börekçiden 2 liraya börek almak kadar doğaldır günümüz şartlarında bunların da 1-2 mil. E alması. fenere ve gs ye niye içeride ve dışarıda yenilelim senin kadar takımına güvenen ''insan'' bunu nasıl düşünürr!! takımın gomez gibi dunya starı var adam sağ sol köşelere çakıyor mermi gibi..  quaresma töre gibi ne zaman ne yapacağını kimsenin bilemeyeceği kanatların var o var bu var.. aslan gibi de hocan var.. bu eziklik neden az karakterli taraftar olalım ya.. artık guvenelim takımımıza 3 ligte de oynasak bu ezik tutum yakışmaz taraftarlık ruhuna..
biz fenere gsye içeride dısarıda yeniliriz diyen sozde taraftara bu sitemim ya yenilde hakem yensin onlar yenemesende .. sahanda nasıl oynamadan teslim olursun bu acaba ingltere 4. liginde varmı bu anlayış yani..
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 22:54:55 tayfun_bjk ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi COB

O yüzden yanlış takımda zaten. Yüksek top becerisi yüksek bir oyuncuya ihtiyaçları vardı; stoperlerinin tamamı kısa. Çok farklı bir oyuncu dünyanın en seri stoperlerinden biri, bilekleri iyi, manevralı...

Senol Gunes bunu adam ederdi bence. Satin alma opsiyonu kac?

Çevrimdışı atalay

Senol Gunes bunu adam ederdi bence. Satin alma opsiyonu kac?

Opsiyon yok. Oyuncu zaten büyük potansiyel, izledim epey. Belçika milli takımının stoperi.

Çevrimdışı 38life

Denayer beklediğim gibi. İlk maçına rağmen -bir savunmacı için zor- sahanın GS adına en iyisi.

Yanlış takımda. Rhodolfo'nun yanında olmalıydı.

edit: Bu arada bizim orta saha rotasyonu dar lakin Galatasaray'ın merkez orta sahası bile yok. Koca kulüpler bu aptallığı nasıl yapıyor; anlamak güç.

Denayer iyi ama ilk golde bariz bir hatası yok muydu?

https://twitter.com/hakanaksoy80s/status/643876147516821504

Özür yine yanlış başlık. Öbür konuya gidiyoruz tamam :)
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 23:00:25 38life ]

Çevrimiçi COB

Opsiyon yok. Oyuncu zaten büyük potansiyel, izledim epey. Belçika milli takımının stoperi.

Opsiyonunun olmamasi guzel. Sevindim.

Çevrimdışı atalay

Denayer iyi ama ilk golde bariz bir hatası yok muydu?

https://twitter.com/hakanaksoy80s/status/643876147516821504

Özür yine yanlış başlık. Öbür konuya gidiyoruz tamam :)

Var. Fakat asıl hatayı Hakan Balta yapıyor. Arkasında kalıp, bomboş şut attırıyor.

Çevrimdışı atalay

Kostas 1 gol 1 asist. Ligde de iyi gidiyor.

Atar; her yerde kemiksiz 20 gol atar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 23:08:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Kostas 1 gol 1 asist. Ligde de iyi gidiyor.

Atar; her yerde kemiksiz 20 gol atar.

Neyseki aldığımız da atıyor. Aksi olsa durum kötü olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizlik değildir. Bu insanlara sen vaatlerde bulunuyorsan bunu zamanında söz verdiğin gibi karşılaman gerekir. Sen evini boyatınca ya da arabanı onartınca ne vaad edersen onu ödüyorsan burada bu cocuklar gundelik 100 lira değilde yıllık 1.5 milyon euro alıyorlarsa bu bunların suçu ve ya sürekli değinilecek istismar edilecek bir durum değil normaldir sartlar geregi boyledir bu. fenerlisi gslisi bunun iki katına oynarken sen oyuncularını gazoz parasına oynatmamazsın.. . Börekçiden 2 liraya börek almak kadar doğaldır günümüz şartlarında bunların da 1-2 mil. E alması. fenere ve gs ye niye içeride ve dışarıda yenilelim senin kadar takımına güvenen ''insan'' bunu nasıl düşünürr!! takımın gomez gibi dunya starı var adam sağ sol köşelere çakıyor mermi gibi..  quaresma töre gibi ne zaman ne yapacağını kimsenin bilemeyeceği kanatların var o var bu var.. aslan gibi de hocan var.. bu eziklik neden az karakterli taraftar olalım ya.. artık guvenelim takımımıza 3 ligte de oynasak bu ezik tutum yakışmaz taraftarlık ruhuna......

Sanırım önceki mesajları okumadan direk son mesaja bakarak yazmışsın. Olsun problem yok düzeltiyim :)

- Paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizliktir diye birşey demedim demem de zaten nerden çıktı bu anlamadım.
- Aldıkları parayla ilgili de birşey demedim. Bunların benim anlattığım şey ile ilgisi yok.
- Fenere ve GS'ye nasıl içerde dışarda yenilelim demişsin. Ben böyle birşey de demedim :D Ben bu sene Feneri ve Gs'yi içerde dışarda yeneceğimize inanıyorum. Benim dikkat çektiğim nokta bu maçın önemi. Önem Necmi abi yenilsek de farketmez anadolu maçlarından önemli değil diyor. ben de önemli diyorum. mesele bu :)
- Kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yine eziklik konusu geçiyor :) yav daha önce bu forumda takıma güvenmek ile ilgili mesajlar yazan benim şimdi şu itham edildiğim sıfata bakın; eziklik... Ve sadece derbilerin ne kadar önemli olduğunu söylediğim için :) Merak ediyorum acaba bu forumda kaç kişi Fener ve Gs'yi bu sezon deplasmanda yeneceğimize benim kadar inanıyor. Ama ben eziklik ile itham ediliyorum :) ilginç...
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 23:13:18 Çağrı ]

Çevrimdışı Tolga

Başlık nereye uçtu diyordum ki yerindeymiş :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 23:13:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga