paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizlik değildir. Bu insanlara sen vaatlerde bulunuyorsan bunu zamanında söz verdiğin gibi karşılaman gerekir. Sen evini boyatınca ya da arabanı onartınca ne vaad edersen onu ödüyorsan burada bu cocuklar gundelik 100 lira değilde yıllık 1.5 milyon euro alıyorlarsa bu bunların suçu ve ya sürekli değinilecek istismar edilecek bir durum değil normaldir sartlar geregi boyledir bu. fenerlisi gslisi bunun iki katına oynarken sen oyuncularını gazoz parasına oynatmamazsın.. . Börekçiden 2 liraya börek almak kadar doğaldır günümüz şartlarında bunların da 1-2 mil. E alması. fenere ve gs ye niye içeride ve dışarıda yenilelim senin kadar takımına güvenen ''insan'' bunu nasıl düşünürr!! takımın gomez gibi dunya starı var adam sağ sol köşelere çakıyor mermi gibi.. quaresma töre gibi ne zaman ne yapacağını kimsenin bilemeyeceği kanatların var o var bu var.. aslan gibi de hocan var.. bu eziklik neden az karakterli taraftar olalım ya.. artık guvenelim takımımıza 3 ligte de oynasak bu ezik tutum yakışmaz taraftarlık ruhuna......
Sanırım önceki mesajları okumadan direk son mesaja bakarak yazmışsın. Olsun problem yok düzeltiyim

- Paranın ne zaman yatacağını takip etmek karaktersizliktir diye birşey demedim demem de zaten nerden çıktı bu anlamadım.
- Aldıkları parayla ilgili de birşey demedim. Bunların benim anlattığım şey ile ilgisi yok.
- Fenere ve GS'ye nasıl içerde dışarda yenilelim demişsin. Ben böyle birşey de demedim

Ben bu sene Feneri ve Gs'yi
içerde dışarda yeneceğimize inanıyorum. Benim dikkat çektiğim nokta bu maçın önemi.
Önem Necmi abi yenilsek de farketmez anadolu maçlarından önemli değil diyor. ben de önemli diyorum. mesele bu

- Kırmızıyla işaretlediğim yerlerde yine eziklik konusu geçiyor

yav daha önce bu forumda takıma güvenmek ile ilgili mesajlar yazan benim şimdi şu itham edildiğim sıfata bakın; eziklik... Ve sadece derbilerin ne kadar önemli olduğunu söylediğim için

Merak ediyorum acaba bu forumda kaç kişi Fener ve Gs'yi bu sezon deplasmanda yeneceğimize benim kadar inanıyor. Ama ben eziklik ile itham ediliyorum

ilginç...