Nasıl silinmiyor yav , ben en az 3 tane mesajımı hatırlıyorum silinen , bunamadım daha kardeşim 34 yaşındayım .
Biraz önce Necmi abinin yaklaşımını dahi oku, sanki 80 darbesindeki subay . Ya 3 gün kalmış 3 maça çıkmışız 2 ortasaha eksik , eleştirecek sitem edecek tabi millet, gaz çıkarmayla ne alakası var . Millet gidip dış kapıdamı dert yansın kendi ailesinin içinde dert yanacak tabii ki , kendi kardeşine anlatacak meramını .
@Çağrı
silinmiyor kemal ben kendi mesajlarımıda kaybediyorum dönüyorum çöpe bakıyorum silinmemiş
ama forum içindede bulamıyorum. Silinme olayınada gelince emin ol burda en fazla mesajı silinen benim
hep konu dışı yapıyorum

affetmiyorlar yani sende konu dışı yaparsan silerler yada silinmesi gereken bir mesajı
alıntıladıysan gene silinir. Biri küfür etmiş bir çok insan bunu alıntlayıp tepki göstermiş şimdi küfürlü mesajı silince mecburen o alıntılarıda siliyoruz
yoksa küfürlü mesajı silmenin bir anlamı kalmıyor. evet iki maça çıkmışız gsde iki maça çıkmış birinde berabere
kalmış diğerinde yenilmiş biz alacağımız bir maçı bireysel hatadan vermişiz kalkıpta bizi gs karşısında ezeresen
bu art niyettir sen dökülen bir takımı sorun içindeki bir takımı neye göre bizden üstün görüyorsun benim tepki gösterdiğim bu
yoksa bu gün fenerin kadrosuda bizden daha iyi diyen insanlar var hangisine tepki verdik adamlar bulduklarını alıyorlar
kaliteli adamlarda alıyorlar ama bu onların ipi göğüsleyeceği anlama gelmez bakalım takım olabileceklermi
kadro olarak bizden iyide olabilirler ama bu ligi bizim üstümüzde bitirecekleri anlamı taşımaz.fener iyi kadro kurdu demek
başka biz üçüncü olacağız demek başka burda üçüncü olacağız dediğinde algı operasyonu yaparsın bunu bilemezsin
bilemediğin gibide herkesi eziklik psikolojisine itersin. Ben burda böyle algı yaratılmasına izin vermem yoksa sorun
eleştiride değil yoksa sen aşağılamayı eleştiri olarak görürsen birileride çıkar sen napıyorsun der. şimdi bir oyuncunun Beşiktaş
için yeterli olmadığını söylemek başka bir şey kendi oyuncuna çöp demek başka bir şey biz oyuncularımızı öyle
kötülüyoruzki hiç bir takım kiralık olarak bile almak istemiyor.
@Kemal