2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895135 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

1-Trabzon maçına bakarak kaybedilen 1 adet Trabzon maçının sorumlusunun yönetim olduğunu söylüyorum . Maçta gördüğüm yanlışların başlıca sorumlusunun yönetim olduğunu , bu yanlışların geçmişten gelerek halen devam ettiğini ve çözülmedikçe sonraki maçlarda da başımızın ağrıyacağını söylüyorum. Pembe tablolar çizip , insanları yanıltamam .
2-Bu yönetim 3 seneden fazla takımın başında. Düzgün planlama yapıp bu işi zamanında profesyonellerine bıraksalardı bugün bunları konuşuyor olmazdık.

1-Tamam da bunu 10 kişi kaldığımız bir maçta yapman aşırı derecede ilginç.

2-Ben bugün bunları konuşmuyorum zaten :) 10.cu haftada konusucam. Doğru olan da budur zaten.

Ben pembe tablo çızmıyorum. Olmayan bir felaketin tellalligini yapmayalım diyorum. Sırf ben demiştim diyebilmek için feryat figan etmek anlamsız olur. O halde 10.cu haftayı bekleyelim. 10 milyonlarca euro harcayan rakibimiz bize kaç puan fark atmış ona göre bir değerlendirme yaparız.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı Hakan Bilgin

TFF'den yapılan açıklamada;

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.08.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Ne yaptığımızı bilen var mi acaba
Şehitler ölmez vatan bölünmez pankartı ve tişört için yedik bu cezayı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Gerçekten üzülüyorum bu sene için. Hali hazırda 3 hatta 4 oyuncu açığımız var.

Rakipler de iyi değil özellikle Galatasaray o yüzden her türlü yarışacağız ama bütçe de varken bu böyle olmamalıydı.

Geçiştirecek transfer yapmaya kalkarlarsa umarım yapamazlar ve şu plansızlığın hesabını sonuna kadar verirler. Tolgay sakatlanalı neredeyse 2 ay olacak böyle iş olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bence halay çekmek için bahane arıyorsun :D
Genelde mevcut durumun 1 adım ilerisinden yorum yapıyorsun. Oyuncu gündemde yoksa teklif gitmiş gibi, teklif gitmişse kabul etmiş gibi, kabul etmişse imzalar atılmış gibi vs... :D
Kapa bile bildirdik haberin yokmu  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ziver

Uslubunu düzelterek beni ya da bir başkasını istediğin gibi eleştirebilirsin. İlk fikir olarak ters düştüğüm kişi sen değilsin son da olmayacaksın. Bir çoğuyla arkadaşım, çünkü seçecekleri kelimeleri iyi biliyorlar.

Yorumlara kayılmayabilirsin ben zaten otorite değilim. Saygısızlığın ise ters düşmenden değil -gaz alma faaliyeti- gibi kullandığın son derece yakışıksız ithamlar. Kimseye ceza vermek için yanıp tutuşmam çünkü herkes Beşiktaşlı burada.

Beşiktaşlı olmayanı tespit edersem evet gözünün yaşına bakmam, barındırmam da.

Son olarak bilgin olmadığı konularda konuşmamalısın. Senden translate beklemedim oyuncu dediğin gibi değil dediğin için nasıl o zaman anlatmanı beklemedim. Sen de yapamadın. Çünkü bilgin interntteki ingilzice  makaleler kadarmış. Oyuncuyu izlemeyen birinini sadece bunlardan yola çıkarak oyuncu dediğin gibi değil demesi de pek mantıklı değil.
duzenlemede iyi laf sokmussun,  :biggrinking: sanmaki ayni tarzda cevabim yok gayette var ama simdilik seni daha fazla kizdirmayalim. bu arada adamin milli mac performansini biliyorum, kulup maclarini izlemedim. top seviye bir oyuncu degil ama bizde daha geride oynayacak muhtemelen. sonucta oguzhan 8 numara olmasina ragmen 10 numara gibi oynuyor ve cok ileri cikiyor. daha sosada var. dedigim gibi takipteyim, tek adamla sampiyonluk gitti gibi yorumlari gorursem ayni sekilde yazarim. unutma imam ve cemaat :busted_cop:

Çevrimdışı Ensar

Taraftarların neden olduğu olaylar diyor , pankart ne alaka , o pankart açıldı da kavga mi çıktı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Demin yazdım kimse okumadı galiba hararet artınca arada kaynadı. Bu pankart ve tişörte ceza vermişler. Karşıyakanın Yüce Atatürk tişörtlerine ceza verilip iptal edilmişti. Taraftarımız ve takım ne yaparsa yapsın ne kadar iyi niyetli olursa olsun önüne taş koymaya devam ediyorlar.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

Demin yazdım kimse okumadı galiba hararet artınca arada kaynadı. Bu pankart ve tişörte ceza vermişler. Karşıyakanın Yüce Atatürk tişörtlerine ceza verilip iptal edilmişti. Taraftarımız ve takım ne yaparsa yapsın ne kadar iyi niyetli olursa olsun önüne taş koymaya devam ediyorlar.
İzinsiz açılan pankart ve giyinen tişörtler nedeniyle dersin o zaman , taraftarların neden olduğu olaylar demezsin

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı brkntcnr

TFF'den yapılan açıklamada;

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.08.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Ne yaptığımızı bilen var mi acaba
Valla ts yöneticilerine su, çakmak vs atıldı ama o sayılır mı bilmiyorum. Hatta polisler bizim tribünü kameraya almışlardı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Belki direk Nice'ye gitti canım Mendy için. Marsilya'da havaalanı yokmuymuş.
Yarın kokusu cıkar

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/SiyahiOyuncu/status/636922936977395712
Dorio için bu gün veya yarın gideceği haberi gelmişti zaten yeni bir haber değil bu iki gün önceden beri biliyordum
Perşembe veya Cuma gidilecekti. bu arada senin yaşların dublemi atlıyor sanki daha önce 18 di gibi hatırlıyorum :bandit: @can1903

Çevrimdışı LuceGel

NE OLUR?
4 gün kaldı bu sefer kesin gol olur,gönüller tarihi hafızalara kazınan gol olması(bkz. Zidane şampiyonlar ligi finali)  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Ç

Amazonları Yaya Toure'sini bulduk mu ? Kucka gelmiş sonra gitmiş. :) Bu arada Torunoğulları Nice'e gitdiyse Doria için gitmiştir.

Çevrimdışı Ensar

Valla ts yöneticilerine su, çakmak vs atıldı ama o sayılır mı bilmiyorum. Hatta polisler bizim tribünü kameraya almışlardı.

O sayılır ışte , ama pankart ve tişört için olamaz

EssiLor

• Ziyaretçi

Romao yu alıp gelmesin.

Çevrimiçi Necmi

duzenlemede iyi laf sokmussun,  :biggrinking: sanmaki ayni tarzda cevabim yok gayette var ama simdilik seni daha fazla kizdirmayalim. bu arada adamin milli mac performansini biliyorum, kulup maclarini izlemedim. top seviye bir oyuncu degil ama bizde daha geride oynayacak muhtemelen. sonucta oguzhan 8 numara olmasina ragmen 10 numara gibi oynuyor ve cok ileri cikiyor. daha sosada var. dedigim gibi takipteyim, tek adamla sampiyonluk gitti gibi yorumlari gorursem ayni sekilde yazarim. unutma imam ve cemaat :busted_cop:
üslubunu düzgün kullan ben @Çağrı kadar anlayışlı değilim bu konularda @Ziver
evet bizlerde eleştiriye açığız ve eleştirildiğimiz için bu güne kadar kimseye cezada
vermedik bir şeylerle itham ederken dikkatli konuş

Çevrimdışı can1903

Dorio için bu gün veya yarın gideceği haberi gelmişti zaten yeni bir haber değil bu iki gün önceden beri biliyordum
Perşembe veya Cuma gidilecekti. bu arada senin yaşların dublemi atlıyor sanki daha önce 18 di gibi hatırlıyorum :bandit: @can1903
Yoo hep 20 ydi  :ebebe:

Sirigu hakkınd bilgi yok mu :(

Çevrimdışı brkntcnr

O sayılır ışte , ama pankart ve tişört için olamaz
Ondan dolayıdır çünkü ben tribünün en önündeyim gol olduktan sonra biri bişey dedi sanırım sonra karıştı ortalık en son biz döndüğümüzde sular vs havadaydı :)

Çevrimdışı Ensar

Bu transfer dönemin de hepimiz bi kaç yaş daha yaşlandık abi :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Belki direk Nice'ye gitti canım Mendy için. Marsilya'da havaalanı yokmuymuş.

Bu kadar dangozca salliyorlar iste Twitter'da sanki Marsilya'da hava limani yok. Nice'den oyuncu alacagiz. Adini kimsenin tahmin etmedigi Levia isi yatarsa alinacak adama yoneldiler demek ki.

Çevrimdışı Koa_lAA

hahha olaya bak adamın uçağı nere indiği falan... bunuda yeni gördüm  :D belki özel işi var belki manitu peşine gitti... demek gazeteciler falan böyle sallama haber yapıyo.. uçağa otobüs biletine falan bakıp... uçak nere indiyse oranın topcularından olabilitesi en yüksek olanı yüzde 90 aldı olayı hmmm haa hııııı iyimiş..