üslubunu düzgün kullan ben @Çağrı kadar anlayışlı değilim bu konularda @Ziver
evet bizlerde eleştiriye açığız ve eleştirildiğimiz için bu güne kadar kimseye cezada
vermedik bir şeylerle itham ederken dikkatli konuş
abi aksine gayet dikkatli konusuyorum. zaten kotu birsey yazsam sana kalmadan atardi merak etme.

itham dedigin olayda su. arkadas orta sahanin cok onemli oldugu, yoksa yine 3. olacagiz gibi birseyler yazdi. bende ona sunu yazdim:
yalniz sampionluk veya ikincilik salt kadroyla olmuyorki bir futbolcu yuzunden ucuncu olalim. oyle olsa allahin bursasi sampiyon veya trabzonu defelarca ikinci olamazdi. bizim stadimiz hala bitmedigi icin bu senede buyuk bir ihtimalle sampion olamicaz. yani olursak surpriz olur. o yuzden keske kendi begendigin oyuncular alinmadigi icin kizip yonetimi topa tutmasan. malum imam yellense cemaat hacet giderir. sen buranin imami oldugun icin soyluyorum. buna cevabindan bir kismin alintisi:
Bu sene senin alacağın ortasaha senin düşüncesinin aksine senin kaderini belirleyecekti, belirleyecek. olay itham falan degil. yazismanin daha geride kalan bolumleride var ama ozu bu: kilit pozisyon orta saha ve kacan sampiyonluk + ucunculuk.