bence boyle bir yorum beklemiyordun. sana gore gidip ingilizce bir yorumun ozetini cikaracaktim. ama hic isim olmaz kusura bakma, zaten bunu yapan cok bilmisleri elestiriken aynisini yapmami bekleyemezsin. ne oldu porto almazdi kuckayi ama ayni porto fatih sonkayayi, begenmedigin opareyi, sinan bolati alip denemis.
senin uzerine oynadigim falan yok. forumu uzun zamandir takip ediyorum. yorumlarinin da coguna katilmiyorum. saygisizlik dedigin sey konusunda yazdigimi gayet iyi anladigini dusunuyorum. zaten bu yuzdende ceza vermek icin yanip tutusuyorsun ama bu sansi sana vermek istemedigim icin simdilik burada kesiyorum.
Uslubunu düzelterek beni ya da bir başkasını istediğin gibi eleştirebilirsin. İlk fikir olarak ters düştüğüm kişi sen değilsin son da olmayacaksın. Bir çoğuyla arkadaşım, çünkü seçecekleri kelimeleri iyi biliyorlar.
Yorumlara kayılmayabilirsin ben zaten otorite değilim. Saygısızlığın ise ters düşmenden değil -gaz alma faaliyeti- gibi kullandığın son derece yakışıksız ithamlar. Kimseye ceza vermek için yanıp tutuşmam çünkü herkes Beşiktaşlı burada.
Beşiktaşlı olmayanı tespit edersem evet gözünün yaşına bakmam, barındırmam da.
Son olarak bilgin olmadığı konularda konuşmamalısın. Senden translate beklemedim oyuncu dediğin gibi değil dediğin için nasıl o zaman anlatmanı beklemedim. Sen de yapamadın. Çünkü bilgin interntteki ingilzice makaleler kadarmış. Oyuncuyu izlemeyen birinini sadece bunlardan yola çıkarak oyuncu dediğin gibi değil demesi de pek mantıklı değil.