2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894665 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Madem bu şekilde olmuyor ben bildiğiniz oyuncu üzerinden karşılaştırayım. Tolgay'ı benimsediniz değil mi?

Kucka Tolgay kadar hızlı değil.

Kucka Tolgay kadar çabuk değil.

Kucka Tolgay kadar iyi pas dağıtamaz.

Kucka Tolgay kadar teknik değil değil.

Su videoya bir bak istersen. Sparta Prag doneminde hucumda cok daha etkiliymis, 61 macta 14 golle oynamis. Italya'da takimlar hem cok kapaniyor hem de adami fazla defansif oynatmislar gibi. Sutlari gayet iyi gorunuyor, ayrica takimin duran topcusuymus sanirim. Sparta Prag da Ceklerin en iyi takimi. Bizim ligimizde senede 2 gol 2 asistten ziyade 4-5 gol asist yapar gibi geliyor bana en azindan.

Çevrimdışı Ensar

Yok o kadar da değil Veli ile arasında fark var baya dribling özelliği bile yeterli :)
veli kraldir kucka felan hikaye abi :D amaaaan çok sıkıldım su kuckadan , daha gelmeden eskidi adam :D artık lucas kapi gelsinde neşemiz yerine gelsin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ziver

Ben de tam olarak böyle bir yorum bekliyordum.

Bilgin yok ama anti fikrin var. Bak fikrin var da diyemiyorum zira benim üzerimden oynamaya çalışıyorsun.

Yöneticilere ithamda bulunmak - gazlama faliyeti gibi , saygısızlıkta bulunmanın cezası forumdan atılmaktır. Ben bugünün gerginliğine veriyorum.

Bundan sonra ben ya da bir başkasına bu uslup ile yaklaşırsan yaptırımı olur.
bence boyle bir yorum beklemiyordun. sana gore gidip ingilizce bir yorumun ozetini cikaracaktim. ama hic isim olmaz kusura bakma, zaten bunu yapan cok bilmisleri elestiriken aynisini yapmami bekleyemezsin. ne oldu porto almazdi kuckayi ama ayni porto fatih sonkayayi, begenmedigin opareyi, sinan bolati alip denemis.

senin uzerine oynadigim falan yok. forumu uzun zamandir takip ediyorum. yorumlarinin da coguna katilmiyorum. saygisizlik dedigin sey konusunda yazdigimi gayet iyi anladigini dusunuyorum. zaten bu yuzdende ceza vermek icin yanip tutusuyorsun ama bu sansi sana vermek istemedigim icin simdilik burada kesiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Yanlışı gördüğün anda dur işi burada demekle olmaz ki biz zaten bunları kongrede dile getiriyoruz. Sen onlara güvenmezsen onlarda sana güvenip dediğini ciddiye almayacaktır zaten. Dediğin gibi bu bir şirket bizlerde müşterileriyiz. dediğim gibi müşteri veya çalışan güvensiz ortamda başarı çıkmaz

Kongrede ben dur denildiğini maalesef görmüyorum. Zira Beşiktaş'ın kongre yapısı malum.

Dur denilebilse bu kadar yanlış iş çıkmazdı 10 yılda. Son 3 yılda da hayli fazla mevcut. Ama başka gün tartışırız bunları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Adamla anlaşıyoruz ondan sonra Milanla anlaştığı haberi geliyor ne oluyor arkadaş
Bi bitiremedik şu ön libero transferini ya
Leiva için ben güzel haberler bekliyorum.

Maalesef öyle.

Senol Günesin Teknik Direktörlügünü i ezelden beri elestiririm. Yanlis tercih oldugunu daha gelmeden yazdim. Gelirse cok iyi bir Kadroyla ancak birseyler yapar dedim. Ve maalesef dediklerim cikti. Hem Kadro kuramadi, hem Takim kuramadi.

Bu saaten sonra Td degisikliginin Oyuncular üzerinde nasil etki yapacagini kestirmek kolay degil. Ama eger ilerlemek istiyorsan böyle bir Riski almak zorunda kalabilirsin bazen.

Bence Ersun Yanal bu Takimi derleyip toplar. Sampiyonluk Sansimizi arttirir en azindan. Zaten her an Gs kapabilir Adami. Daha cabuk davranmak lazim.
Şenol Hoca nın en büyük sorunu Dünya futbolu nu takip edip oyuncu izlememesi kendisi şu futbolcuyu mutlaka  alın bana diyemiyor oyun sistemine uygun olarak futbolcu havuzu oluşturmuyor transferleri hep menajer önerilerine bırakıyor  mesela bu konuda lucesku şenol hoca dan 14 gömlek üstündür Ersun hoca bile futbolcu portföyü oluşturur Scout gibi çalışır...

Çevrimdışı 38life

1 maça bakıp yorum yapmıyorum . Trabzon maçında kaybedilen 3 puan tesadüf eseri değil, başta yönetimin yaptığı icraatlar neticesinde kaybedildi . Yönetim kadar olmasa bile Şenol Güneş'in de kaybedilen 3 puanda katkısı var ama ne hikmetse sorumluluk tümden Şenol Güneş'in üzerine atılmaya çalışılıyor. Merkez orta sahaya zamanında transfer yapılmadı , orta sahada yeterli direnç oluşturamayarak insiyatifi, oyunun kontrolünü Trabzon'a verdik . Defansta Ersan orta sahada Necip'in yaptığı bireysel hatalar gol ile sonuçlandı. Kaleci Tolga ve sol bek Motta'nın yaptığı birçok bireysel hatalar belki Trabzon maçında şans eseri gol ile sonuçlanmadı .Sanırım bu arkadaşları eleştirmek için sonraki maçlarda yapacakları bireysel hataların gol ile sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Burada temel sorun Şenol Güneş değil gerekli önlemleri almayan yönetim. Bu saydığım arkadaşlar aynı bireysel hataları geçen senelerde de yapıyordu . Şenol Güneş'in elinde sihirli bir değnek yok . Hata yapacağını bildiğin 2 futbolcun 2 önemli bireysel hata yapar 2 gol yersin  sonra tümden suçlu Şenol Güneş.

1- Trabzon maçını kaybetmemizin sorumlusunun yönetim olduğu senin iddian ve bunu da 1 maça bakıp söylüyorsun. Yani 1 maça bakıp yorum yapmıyorum deme boşuna.

2- 1 transfer sezonunda 11 tane ilk 11 oyuncusu mu alalım? Bu mu istediğiniz? Güzel bir kadro oluşacak seneye inşallah. Neden herşey bir anda olsun bitsin istiyorsunuz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal Tutturmuş Beşiktaşa gitmek istiyorum Beşiktaş imza atmak istiyorum diye
Adam Çok istekli
Gelecem diyor başka birşey demiyor inadı inat yani
Buna kalacaz sonunda.

Çevrimdışı Çağrı

bence boyle bir yorum beklemiyordun. sana gore gidip ingilizce bir yorumun ozetini cikaracaktim. ama hic isim olmaz kusura bakma, zaten bunu yapan cok bilmisleri elestiriken aynisini yapmami bekleyemezsin. ne oldu porto almazdi kuckayi ama ayni porto fatih sonkayayi, begenmedigin opareyi, sinan bolati alip denemis.

senin uzerine oynadigim falan yok. forumu uzun zamandir takip ediyorum. yorumlarinin da coguna katilmiyorum. saygisizlik dedigin sey konusunda yazdigimi gayet iyi anladigini dusunuyorum. zaten bu yuzdende ceza vermek icin yanip tutusuyorsun ama bu sansi sana vermek istemedigim icin simdilik burada kesiyorum.

Uslubunu düzelterek beni ya da bir başkasını istediğin gibi eleştirebilirsin. İlk fikir olarak ters düştüğüm kişi sen değilsin son da olmayacaksın. Bir çoğuyla arkadaşım, çünkü seçecekleri kelimeleri iyi biliyorlar.

Yorumlara kayılmayabilirsin ben zaten otorite değilim. Saygısızlığın ise ters düşmenden değil -gaz alma faaliyeti- gibi kullandığın son derece yakışıksız ithamlar. Kimseye ceza vermek için yanıp tutuşmam çünkü herkes Beşiktaşlı burada.

Beşiktaşlı olmayanı tespit edersem evet gözünün yaşına bakmam, barındırmam da.

Son olarak bilgin olmadığı konularda konuşmamalısın. Senden translate beklemedim oyuncu dediğin gibi değil dediğin için nasıl o zaman anlatmanı beklemedim. Sen de yapamadın. Çünkü bilgin interntteki ingilzice  makaleler kadarmış. Oyuncuyu izlemeyen birinini sadece bunlardan yola çıkarak oyuncu dediğin gibi değil demesi de pek mantıklı değil.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 18:09:16 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bir de bosuna Kucka'yi konusmayalim artik. Milan 3 milyon euro arti 1 milyon bonus karsiliginda transferi tamamlamis. Umarim gidip de Lawal'a 3 milyon euro falan verip getirmezler.

Çevrimdışı Ersoy

Lawal Tutturmuş Beşiktaşa gitmek istiyorum Beşiktaş imza atmak istiyorum diye
Adam Çok istekli
Gelecem diyor başka birşey demiyor inadı inat yani
Buna kalacaz sonunda.

Ptt topçusunu Türkiye'nin en büyük 3 takımından biri olan bir takım isterse tabi tutturur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

neyse ramao, lawal olmasın da diğer alternatifler az yada çok iş görür

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1- Trabzon maçını kaybetmemizin sorumlusunun yönetim olduğu senin iddian ve bunu da 1 maça bakıp söylüyorsun. Yani 1 maça bakıp yorum yapmıyorum deme boşuna.

2- 1 transfer sezonunda 11 tane ilk 11 oyuncusu mu alalım? Bu mu istediğiniz? Güzel bir kadro oluşacak seneye inşallah. Neden herşey bir anda olsun bitsin istiyorsunuz.
1-Trabzon maçına bakarak kaybedilen 1 adet Trabzon maçının sorumlusunun yönetim olduğunu söylüyorum . Maçta gördüğüm yanlışların başlıca sorumlusunun yönetim olduğunu , bu yanlışların geçmişten gelerek halen devam ettiğini ve çözülmedikçe sonraki maçlarda da başımızın ağrıyacağını söylüyorum. Pembe tablolar çizip , insanları yanıltamam .
2-Bu yönetim 3 seneden fazla takımın başında. Düzgün planlama yapıp bu işi zamanında profesyonellerine bıraksalardı bugün bunları konuşuyor olmazdık.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben sow tarzinda bir adami cok istiyorum bizim takima. Cenkte birseyler eksik sanki.   fenerde cok arayacak sow ve weboyu.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

EssiLor

• Ziyaretçi

Di Marzio da yazmış Kucka milana imza attı diye
Habire bizim alacağımız adama salça oluyorlar
bi türlü ön libero transferini bitiremedik inanılmaz derecede sinirliyim şuan
Liverpoolun teknik direktörüne söylenecek çok şey var ama burda kötü şeyler söylemek istemem
Adamla anlaşıyoruz son dakikada pürüz çıkartıyor yahu anlaşma sağlanana kadar ki geçen sürede neredeydin ?
Şimdi mi aklına geldi ? Yenimi anladın Lucasın değerini ? Demezler mi adama.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Ulan sevinmiştim tam Kucka geliyor, Sosa gibi son dilime kaldık ama iyi oyuncu aldık diye.

Umarım konuşulanlar dışında bir alternatif daha vardır. Romao, Lawal çok gereksiz adamlar.

Çevrimdışı brkntcnr

NE OLUR?
İnşallah Romao değil de Doria yla gelir :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Doria- Sirigu paketiii  :ishock:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Doria-Sirigu alsınlar.

İsterse ÇÖP ALSINLAR ORTA SAHAYA :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Doria- Sirigu paketiii  :ishock:

Bence halay çekmek için bahane arıyorsun :D
Genelde mevcut durumun 1 adım ilerisinden yorum yapıyorsun. Oyuncu gündemde yoksa teklif gitmiş gibi, teklif gitmişse kabul etmiş gibi, kabul etmişse imzalar atılmış gibi vs... :D

Çevrimdışı Ensar

TFF'den yapılan açıklamada;

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.08.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Ne yaptığımızı bilen var mi acaba

Çevrimdışı Ensar

Bence halay çekmek için bahane arıyorsun :D
Genelde mevcut durumun 1 adım ilerisinden yorum yapıyorsun. Oyuncu gündemde yoksa teklif gitmiş gibi, teklif gitmişse kabul etmiş gibi, kabul etmişse imzalar atılmış gibi vs... :D
Ya tutarsa ? :D
Doria-Sirigu alsınlar.

İsterse ÇÖP ALSINLAR ORTA SAHAYA :D