2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896758 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı attila_metu

oynanmamış bir ligde Beşiktaşı üçüncülüğe layık görmek evet küçültmektir.
Beşiktaşın kadro yetersizliğini veya eksik yerlerini tartışmak farklı bir şey sürekli
renklilerin karşısında ezmeye çalışmak farklı bir şey burda öyle yazılar oluyorki
renkli forumlarında bile Beşiktaşı o kadar alçaltan yorum yazmıyorlar. Evet burda
Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı gibi yazacak burda Beşiktaşlıyım diyipde sürekli
Beşiktaşı aşağılayan insanlara ihtiyaç yok. bir transferle Beşiktaşı avrupada final oynatmak
yada istemediği bir oyuncuyla ilgilenildimi Beşiktaşı anadolu takımı yapmak ne demek oluyor.
Burası ağlama duvarı değil gaz çıkartma yeride değil eleştireceksen önce eleştirmenin ne
olduğunu öğreneceksin birilerine küfür hakaret etmek Beşiktaşı aşağılamak eleştiri değildir @attila_metu

Yukarıda yazıklarının hepsine katılıyorum @Necmi Abi.
Polemiğe girme gibi bir niyetim de yok ama konunun dışında biri olarak bir örneğe istinaden aşırı tepki verdiğini düşünüyorum.
Arkadaşın yazısı: "GS bile bariz üstün bizden. Her ne kadar sevmesemde Bilal-Selçuk-Melo-Jose ve Senijder var. Ve biz halen daha deli gibi umutluyuz. Nasıl oluyorsa. :lol:"
Senin cevanın: "çok ileri gidiyorsun bizi renklilerle mukayese etmek ne oluyor"

Çevrimdışı Deniz

4 gun icinde gelecek valdes ve kuckaya hayir demem.

Lawal a sonuna kadar hayır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fatih e.

bugün de heyecanlı bir gün olmuş anlaşılan.  :)

bugün transfer beklemiyordum açıkçası. antep maçında oynatamayacağımıza göre pazartesiyi bekleriz diye düşünüyorum.

transfer sezonu kapanmadan menejerler haliyle oyuncu önermekte ki başka da çaremiz yok. önerilen oyunculardan birini almak durumunda kalacağız. kucka da kısa zamanda gündem olduğuna göre alternatiflerden biriydi.

bu konuda çok da karamsar değilim. anlaşılan yönetim lawal ın olmaması için birkaç koldan çalışıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

4 gun icinde gelecek valdes ve kuckaya hayir demem.

Lawal a sonuna kadar hayır.

geçmiş olsun artık kucka'yı bile beğenmiyoruz biz.Kucka'yı milan alır.Lawal'ıda almayız.Necip'le devam.

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı bey, istiyosanız ligden çekilelim,  niye iç karartıyorsunuz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olumlu ya da olumsuz eleştirmeniz gereken ben ve yazdıklarım değil oyuncu ve kalitesi.

Ben iç karartmıyorum gerçekçiyim. Ligden çekilmek? Böyle bir şey ima ettiğimi de takımın başarısız olacağını da ima ettiğimi sanmıyorum.

Önce doğru algılamanız gerek yazılanları çünkü çok net yazıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

1. Hayatta öyle yazmadım iyi okuyun.
2.Siz yrışı sonuna kadar götüreceğinizi düşünüyorsanız hodri meydan daha 2.haftadan su koyuverdik.
3.Kim ne istiyorsa bun takım için istiyor. Ama sırf trasnfer olsun diye adam alınmaz.

Son kez yazayım Lucas Silva Marsilya'ya gitmiş. Senin aradığın fark yaratacak adam buydu işte. Kucka değil  :ok:

Birader senin kadar karamsar taraftar yok bu forumda. FB'nin hali ortada, GS'nin durumu belli. Daha 2. hafta oynandi, sisirilen cok iyi transferler yapti denen Trabzonspor takimimizin kotu bir gununde, kotu bir hakemle kalemize gelemedi tesadufen 2-1 o da 10 kisi kaldiktan sonra yenebildi kalkmis sonuna kadar surduremeyiz diyorsun. Su anda olmazsa olmaz tek transfer ihtiyaci orta saha, Gomez de forma girdiginde rahat en avantajli takim biziz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kuckayi  beğenmeyen arkadaşlar milana gitmesini nasıl değerlendiriyor  acaba

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ensar

menejeri iyi çalışıyor olarak degerlendiriyorum sahsen , adamın hakki var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Balotelli'yi Beşiktaş alsa nasıl karşılardınız?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

1. Hayatta öyle yazmadım iyi okuyun.
2.Siz yrışı sonuna kadar götüreceğinizi düşünüyorsanız hodri meydan daha 2.haftadan su koyuverdik.
3.Kim ne istiyorsa bun takım için istiyor. Ama sırf trasnfer olsun diye adam alınmaz.

Son kez yazayım Lucas Silva Marsilya'ya gitmiş. Senin aradığın fark yaratacak adam buydu işte. Kucka değil  :ok:

E arkadaşım doğru bu dediklerin haklısın katılıyorum. Kucka için ne çok iyi ne çok kötü orta sahayı idare eder dedim. Yarışı sonuna kadar geçen sene bile götürdük sayılır. Bu takıma iyi bir orta saha alınması şart yoksa şampiyonluk mucize biz de diyoruz bunu :)
Gsyi övme işine katılmadım onların hiç de iyi olmadıkları ortada.

Çevrimdışı Deniz

geçmiş olsun artık kucka'yı bile beğenmiyoruz biz.Kucka'yı milan alır.Lawal'ıda almayız.Necip'le devam.
Lawal i alacaklarina neciple devam etsinler.ama kucka alinabiliyorsa kesinlikle alinmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şuan ki kadromuz ligde ancak 2. olur. Kaleci, stoper ve orta saha alırsak ancak şampiyonluğa ciddi şekilde aday oluruz. Yoksa Fenerbahçe rahat bir şampiyonluk alır biz de 2. lik için Galatasaray ile kapışırız.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bursa'da oynayan Ozan'a Valencia 7-8-10-12 milyon euro onerdi haberlerine inanmayin menajer haberleri dedigimizde inanmayan ayni arkadaslar, Serie A'da yillardir oynayan, Milan'in 2013'te de ilgilendigi Seria A 6.si takimin futbolcusu Milan'a gitmis deyince menajer haberi diyorlar. Adam gercekten giderse de Milan eski Milan degil diyecekler. :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Kucka valdes douglas olsa tatli olur :)

Çevrimdışı Kemal

sevinirdim çünkü çok iş yapardı bizde, bizden seneye transfer olur buyuk paraya gıttıgı yerde yıne yatardı .

bu arada satısları etkilerdi ve dünya çapında reklamımız olurdu . o yapacağın reklamı parayla yaptıramazdın .

Ama şunuda yapıp dengelemen lazım , Ömeri Konyaya - Pektemeği Başakşehire ( gerekirse 500k maaşını üstlenerek) kiralayıp orayada Ndoye koyarak.

@Çağrı
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 17:17:43 Kemal ]

Çevrimdışı Neo Nesil

şimdi twitter'da da bi iki provake etmeyi seven tip "bursaspor kuckayı beğenmemiştiii" diye twit atar, bu laf yayılır, herkesin diline pelesenk olur, sokakta futbolu takip bile etmeyen renklilerin eline dalga malzemesi geçer.

zaten beşiktaş transfer yaptığında hep böyLEDir. sözleşmesi bitmiş oyuncu alırsak "kulübü sözleşme yenilemediii" olur; halbuki adam biz daha iyi teklif verdiğimizden bize gelmiştir. biz oyuncu alırız,  taraftarımız ise; müzmin sakat, 1 yıldır oynamıyor, antrenmanlara bile çıkmıyor diye fantastik şeyler uydurur.

hayır bunu kendi taraftarımızın yapması bana çok saçma geliyor ben anlamıyorum. elin adamı 3 milyonluk stopere 8 milyon verip el üzerinde tutuyor. ne yapılması lazım illa 10 milyon mu verilmeli ? bakın bu kucka'nın 2018'e kadar sözleşmesi olsa, 7 milyona falan alınsa eminim böyle yaygaralar kopmaz, "oo iyi oyuncu, tam görev adamı" olur

Çevrimdışı cursedofdragon

balotelli ile kucka birmi şimdi :) Biri sorunlu oyuncu biri sadece işini yapıyor.Çok yanlış karşılaştırma.

Çevrimdışı Kemal

Nasıl böldüler taraftarı vallaha helal olsun buyuk başarı bişey demiyorum .

Son vuruşta Lawal olacak hazır olun .

Çevrimdışı TALAT

balotelli de milanın quaresması. adam bir şekilde seviliyor orda
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Olaya yaklaşım çok farklı.

Galatasaray Muslera'yı almadan önce Brezilya'dan bir kaleci ile anlaştı 32 yaşında. Aslında iyi de kaleciydi ama fark yaratmazdı. Sadece sırıtmazdı.

Ama tepki koyuldu adamın imzasını yırttılar gidip Muslera'yı aldılar sonuç ortada.

Taraftar elde imkan olduğunu bile bile çok daha iyisi varken kötü oynamayacak ama fark da yaratmayacak oyuncuyu kabul ederse yönetimler her zaman alırlar.

Olaya sadece 4 gün kaldı başka şans yok alınsın diye yaklaşmaktan yoruldum artık ben. Aynı şeyi hep yapıyorlar ve utanmadan bunu doğru bir şeymiş gibi 31 ağustosa kadar zaman var diye açıklayabiliyorlar.

Baştan aşağı yanlış her şey. Tepki verilmeli, çok daha önceden de verilmeliydi. Çünkü plansızlar. Vasat da olsa oyuncu alınmazsa 1 sene kaybederiz ama hiçbir planı olmayan bir ekip de o baskı altında ezilir yerine gelen de böyle saçmasapan işlere kalkışmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş yönetimi transferde bu yıl müthiş işler yapıp müthiş kadro kurdu ;  1-2 göstermelik transferle daha mükemmel bir takım oluruz diyen varsa Trabzon maçını yorumlasın bir zahmet . Bütün sorumluluğu Şenol Güneş'in üzerine atarak aradan sıyrılabileceğini sanıyor yönetimin her yaptığını savunanlar.  Kucka mı Lawal mı diye sormak zorunda kalıyorsak bunun sorumlsu kim?

Çevrimdışı Çağrı

balotelli ile kucka birmi şimdi :) Biri sorunlu oyuncu biri sadece işini yapıyor.Çok yanlış karşılaştırma.

Yazdıklarımı doğru anlamalısın. Anlattığım şey ile hiç ilgisi yok yazdığının.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Olaya yaklaşım çok farklı.

Galatasaray Muslera'yı almadan önce Brezilya'dan bir kaleci ile anlaştı 32 yaşında. Aslında iyi de kaleciydi ama fark yaratmazdı. Sadece sırıtmazdı.

Ama tepki koyuldu adamın imzasını yırttılar gidip Muslera'yı aldılar sonuç ortada.

Taraftar elde imkan olduğunu bile bile çok daha iyisi varken kötü oynamayacak ama fark da yaratmayacak oyuncuyu kabul ederse yönetimler her zaman alırlar.

Olaya sadece 4 gün kaldı başka şans yok alınsın diye yaklaşmaktan yoruldum artık ben. Aynı şeyi hep yapıyorlar ve utanmadan bunu doğru bir şeymiş gibi 31 ağustosa kadar zaman var diye açıklayabiliyorlar.

Baştan aşağı yanlış her şey. Tepki verilmeli, çok daha önceden de verilmeliydi. Çünkü plansızlar. Vasat da olsa oyuncu alınmazsa 1 sene kaybederiz ama hiçbir planı olmayan bir ekip de o baskı altında ezilir yerine gelen de böyle saçmasapan işlere kalkışmaz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kaanzor

Değerlendirmezdim gelirdi oynardı ondan sonra iyi yada kötü değerlendirirdim.

Yarın lawalıda alsak gidip cazorlayıda alsak değerlendirmem ne vereceğine bakarım ondan sonra değerlendiririm.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles