2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Kucka yı milan mı kaptı
Şaka gibi inanamıyorum ya
Lawal Farz oldu heralde.

Çevrimdışı Semih

Her özelliği.Anadolu'dan alınan çöpün teki olur gelirse.

Spesifik olarak yazsan mesela?

Bence sırf Anadolu'dan geldiği için beğenilmiyor.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ziver

Kucka nasıl bir oyuncu hadi anlat bana senin analizini merak ettim :)

Yazılanı eleştirmek kolay, bir de üretim görelim :)
benim ne analizim olacak kucka icin allasen :) internette bir dunya ingilizce analiz var hatta turkce bile var. simdi bir cogunun yaptigi gibi sana bunu yaldizlayip yazsam elime ne gecer? ben zaten bunlari yapip dikosuranlik yapanlara kizdigim icin yazma ihtiyaci hissettim. lafida cok uzatmicam. stadimiz olmadigi icin buyuk bir ihtimalle sampiyon olamicaz. mumkunse aglayip, zirlayip durmadan yonetime cemkirenlerin (yapici ve gerekli elestirileri kastetmiyorum) onunu acacak gazlama faliyetlerini yapma. bir oyuncuyle sampiyon falan olunmaz. eksik kapatma isine derinlemesine girsek hepimizin begendigi beck de eksiklerimizi kapatamaz. ona gore yorumlar yapalim. ama tabi kendi bilecegin is  :bandit:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bazilarina komik geldi ama eger Teknik Direktör degisikligi yapilacaksa (ki bana göre kesinlikle yapilmali, ve er ya da gec zaten yapilacaktir) bunun en erken zamanda gerceklesmesi Sezonu kurtarabilir.

Is Isten gectikten sonra bir Anlami kalmaz bunun.

Şenol hoca Beşiktaş için en iyi yerli hocalardan biridir. TS'nin başındayken İnteri yeniyorlardı şimdi Robotnickiye eleniyorlar. Şampiyonlar liginde de 1 mağlubiyetle 3.olmuşlardı. Elindeki kadrodan maksimum verimi almasını bilir, forma adaleti de Biliç'e benzemez. :)

Çevrimdışı Ersoy

Spesifik olarak yazsan mesela?

Bence sırf Anadolu'dan geldiği için beğenilmiyor.

Yazıpta karşılaştıracak bir özelliği yok ki yapalım.Sezon boyu toplasan 7-8 maç oynuyor gerisinde yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı F1903

Ayrica bu transfer sezonunda alinan veya alinmayan oyuncular uzerinden Senol Gunes'i elestirmek ancak Senol Gunes'e duyulan kisisel nefret ile aciklanabilir. Bu surecteki basari da basarisizlik da basta Fikret Orman ve yonetiminindir.

Çevrimdışı ErsinA.

Şu transfer dönemi bitsede rahatlasak.  :alsaa:

@Necmi abi 4 gün sonra kilit vuruyor musunuz bu başlığa?

Çevrimdışı GÖRKEM

Yorumuna şu aşamada katılmamakla birlikte zamanında geçen sezon ortasında Bilic gönderilsin yerine takımı şampiyonluğa getirecek birisi gelsin (Kendisini sevmemekle birlikte bu isim Mustafa Denizli'ydi) dediğimizde bizimle dalga geçilmişti. Bazen geleceği görüp doğru hamleleri zamanında almak büyük bir yetenektir ama biz de şu aşamada o yetenekte veya vizyonda insan yok.

Maalesef öyle.

Senol Günesin Teknik Direktörlügünü i ezelden beri elestiririm. Yanlis tercih oldugunu daha gelmeden yazdim. Gelirse cok iyi bir Kadroyla ancak birseyler yapar dedim. Ve maalesef dediklerim cikti. Hem Kadro kuramadi, hem Takim kuramadi.

Bu saaten sonra Td degisikliginin Oyuncular üzerinde nasil etki yapacagini kestirmek kolay degil. Ama eger ilerlemek istiyorsan böyle bir Riski almak zorunda kalabilirsin bazen.

Bence Ersun Yanal bu Takimi derleyip toplar. Sampiyonluk Sansimizi arttirir en azindan. Zaten her an Gs kapabilir Adami. Daha cabuk davranmak lazim.

Çevrimdışı Çağrı

Güven olmayan yerde hiçbişey olmaz güvenmediğin adamda işini sıkı tutmaz. 20 kişilik ofisimde bile güvenmediğim 1 adamı 5 dakika tutmam işinde tek olsa bile.

Beu durumda şuan size hak veriyorum yönetime güvenmiyosanız gitmelerini ismeniz normal ama gelenede güvenmeyecekseniz işte o anormal

Ben ortak iş yapmıyorum bu insanlarla. Benim desteklediğim kulübü yönetiyorlar. Oyuncu alıp satıyorlar.

Yaptıkları işler halka açık bir şirket olduğu için takibi mümkün. Kimseye güvenmek zorunda değilim.

Onlar da bana güvenmek zorunda değil. İki kişi de aynı şeyi hedefliyorsa biri yapacak biri de yanlış gördüğü anda dur diyecek. Aman bunlar iyi adam yapmaz demeyecek.

Durun sabredin belki şöyle olur da demeyecek sağlam tutacak. Yapmamız gereken bu. Kalanı duygusallık oluyor benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Sakin kalmakta fayda var. Kimse kusuruma bakması; kucka veya lawala 3-4 milyon verip bi de 3-4 senelik sözleşmeyle toplamda 8-10milyon € verilmesine karşıyım. Kimseyi almayalım bunlar çöpe atılamayacak kadar yüksek paralar. Sonra göndermek için uğraş dur. Gerek yok. Bu sene de stattla uğraşılır seneye yeni yönetim artık kim olursa eksikleri kapatmaya devam eder.

Boşa para harcamaktansa cepte kalsın o para.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1 maça bakıp takım yorumluyorsun bilmem farkında mısın? Çünkü bunu yaparsan devamında yaptigin hiçbir değeri kalmıyor
1 maça bakıp yorum yapmıyorum . Trabzon maçında kaybedilen 3 puan tesadüf eseri değil, başta yönetimin yaptığı icraatlar neticesinde kaybedildi . Yönetim kadar olmasa bile Şenol Güneş'in de kaybedilen 3 puanda katkısı var ama ne hikmetse sorumluluk tümden Şenol Güneş'in üzerine atılmaya çalışılıyor. Merkez orta sahaya zamanında transfer yapılmadı , orta sahada yeterli direnç oluşturamayarak insiyatifi, oyunun kontrolünü Trabzon'a verdik . Defansta Ersan orta sahada Necip'in yaptığı bireysel hatalar gol ile sonuçlandı. Kaleci Tolga ve sol bek Motta'nın yaptığı birçok bireysel hatalar belki Trabzon maçında şans eseri gol ile sonuçlanmadı .Sanırım bu arkadaşları eleştirmek için sonraki maçlarda yapacakları bireysel hataların gol ile sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Burada temel sorun Şenol Güneş değil gerekli önlemleri almayan yönetim. Bu saydığım arkadaşlar aynı bireysel hataları geçen senelerde de yapıyordu . Şenol Güneş'in elinde sihirli bir değnek yok . Hata yapacağını bildiğin 2 futbolcun 2 önemli bireysel hata yapar 2 gol yersin  sonra tümden suçlu Şenol Güneş.

Çevrimdışı Semih

Yazıpta karşılaştıracak bir özelliği yok ki yapalım.Sezon boyu toplasan 7-8 maç oynuyor gerisinde yok.

sen toplasan 7-8 maçını izledin mi?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

benim ne analizim olacak kucka icin allasen :) internette bir dunya ingilizce analiz var hatta turkce bile var. simdi bir cogunun yaptigi gibi sana bunu yaldizlayip yazsam elime ne gecer? ben zaten bunlari yapip dikosuranlik yapanlara kizdigim icin yazma ihtiyaci hissettim. lafida cok uzatmicam. stadimiz olmadigi icin buyuk bir ihtimalle sampiyon olamicaz. mumkunse aglayip, zirlayip durmadan yonetime cemkirenlerin (yapici ve gerekli elestirileri kastetmiyorum) onunu acacak gazlama faliyetlerini yapma. bir oyuncuyle sampiyon falan olunmaz. eksik kapatma isine derinlemesine girsek hepimizin begendigi beck de eksiklerimizi kapatamaz. ona gore yorumlar yapalim. ama tabi kendi bilecegin is  :bandit:

Ben de tam olarak böyle bir yorum bekliyordum.

Bilgin yok ama anti fikrin var. Bak fikrin var da diyemiyorum zira benim üzerimden oynamaya çalışıyorsun.

Yöneticilere ithamda bulunmak - gazlama faliyeti gibi , saygısızlıkta bulunmanın cezası forumdan atılmaktır. Ben bugünün gerginliğine veriyorum.

Bundan sonra ben ya da bir başkasına bu uslup ile yaklaşırsan yaptırımı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Madem bu şekilde olmuyor ben bildiğiniz oyuncu üzerinden karşılaştırayım. Tolgay'ı benimsediniz değil mi?

Kucka Tolgay kadar hızlı değil.

Kucka Tolgay kadar çabuk değil.

Kucka Tolgay kadar iyi pas dağıtamaz.

Kucka Tolgay kadar teknik değil değil.

Kucka Tolgay kadar iyi şut atamaz.

Kucka Tolgay kadar iyi oyunun yönünü değiştiremez.

Artılar;

Kucka Tolgay'dan çok daha dayanıklıdır.

Kucka Tolgay'dan çok daha güçlüdür.

Kucka Tolgay'dan çok daha dengelidir kolay düşmez.

Kucka Tolgay kadar iyi dribling yapabilir.

Kucka Tolgay'dan çok daha fazla top kapar.

Kucka Tolgay'dan çok daha fazla markaj özelliğine sahiptir.

Kucka Tolgay'dan çok daha iyi hava hakimiyetine sahiptir.

Bunlar artılar eksiler. Oyuncunun ne tip bir oyuncu olduğunu buradan çıkarabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 17:58:07 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

sen toplasan 7-8 maçını izledin mi?

Evet.Bizim maçlarımız zaten 2 defa.Genellikler canım sıkıldıkça da Anadolu takımlarının maçlarını izliyorum.En az 20 defa izledim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

transfer olmayınca herkes birbirine giriyor. herkes ayrı telden çalıyor :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı LuceGel

Yahu bu nasıl habercilik adamla 4 yıllık mukavele imzalıyoruz 1 saat sonra Milana transfer oluyor.Herşey Atakan Kurtun Kucho hayırlı olsun tweetiyle başladı  :evillol:  :icool: Olm sen mobilyacı dükkanı açmadınmı ne hala haber yazıyon?  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 17:59:31 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ne olmuş foruma ya millet birbirine çatıyor
Akşam bi Leiva KAP ı gelsinde görün siz  :kop:

Çevrimdışı Ensar

Madem bu şekilde olmuyor ben bildiğiniz oyuncu üzerinden karşılaştırayım. Tolgay'ı benimsediniz değil mi?

Kucka Tolgay kadar hızlı değil.

Kucka Tolgay kadar çabuk değil.

Kucka Tolgay kadar iyi pas dağıtamaz değil.

Kucka Tolgay kadar teknik değil değil.

Kucka Tolgay kadar iyi şut atamaz.

Kucka Tolgay kadar iyi oyunun yönünü değiştiremez.

Artılar;

Kucka Tolgay'dan çok daha dayanıklıdır.

Kucka Tolgay'dan çok daha güçlüdür.

Kucka Tolgay'dan çok daha dengelidir kolay düşmez.

Kucka Tolgay kadar iyi dribling yapabilir.

Kucka Tolgay'dan çok daha fazla top kapar.

Kucka Tolgay'dan çok daha fazla markaj özelliğine sahiptir.

Kucka Tolgay'dan çok daha iyi hava hakimiyetine sahiptir.

Bunlar artılar eksiler. Oyuncunun ne tip bir oyuncu olduğunu buradan çıkarabilirsiniz.
sen suna veli desene abi kısaca :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Ne zamandır forumu takip ediyorsunuz bilmiyorum ama burası için yazdıysanız burada Demirören'in dönmesini destekleyen bir yorum gördünüz mü bir üyeden?

Hayır. Buna zaten kimse cesaret edemez. Ama halihazirdaki yönetimi eleştirmeyi aşıp itin gözüne sokma seviyesine gelen zihniyetin bu forumda olmasa da başka yerlerde bunu söylediklerine rastladım. Adamlar açık açık "demiroren nerdesin yazıyor". Kanım dönmüştü görünce.

Yani genel olarak söylüyorum. Birisini itham etmedim.

Çevrimiçi Necmi

Nasıl silinmiyor yav , ben en az 3 tane mesajımı hatırlıyorum silinen , bunamadım daha kardeşim 34 yaşındayım .

Biraz önce Necmi abinin yaklaşımını dahi oku, sanki 80 darbesindeki subay . Ya 3 gün kalmış 3 maça çıkmışız 2 ortasaha eksik , eleştirecek sitem edecek tabi millet, gaz çıkarmayla ne alakası var . Millet gidip dış kapıdamı dert yansın kendi ailesinin içinde dert yanacak tabii ki , kendi kardeşine anlatacak meramını . 

@Çağrı
silinmiyor kemal ben kendi mesajlarımıda kaybediyorum dönüyorum çöpe bakıyorum silinmemiş
ama forum içindede bulamıyorum. Silinme olayınada gelince emin ol burda en fazla mesajı silinen benim
hep konu dışı yapıyorum :) affetmiyorlar yani sende konu dışı yaparsan silerler yada silinmesi gereken bir mesajı
alıntıladıysan gene silinir. Biri küfür etmiş bir çok insan bunu alıntlayıp tepki göstermiş şimdi küfürlü mesajı silince mecburen o alıntılarıda siliyoruz
yoksa küfürlü mesajı silmenin bir anlamı kalmıyor. evet iki maça çıkmışız gsde iki maça çıkmış birinde berabere
kalmış diğerinde yenilmiş biz alacağımız bir maçı bireysel hatadan vermişiz kalkıpta bizi gs karşısında ezeresen
bu art niyettir sen dökülen bir takımı sorun içindeki bir takımı neye göre bizden üstün görüyorsun benim tepki gösterdiğim bu
yoksa bu gün fenerin kadrosuda bizden daha iyi diyen insanlar var hangisine tepki verdik adamlar bulduklarını alıyorlar
kaliteli adamlarda alıyorlar ama bu onların ipi göğüsleyeceği anlama gelmez bakalım takım olabileceklermi
kadro olarak bizden iyide olabilirler ama bu ligi bizim üstümüzde bitirecekleri anlamı taşımaz.fener iyi kadro kurdu demek
başka biz üçüncü olacağız demek başka burda üçüncü olacağız dediğinde algı operasyonu yaparsın bunu bilemezsin
bilemediğin gibide herkesi eziklik psikolojisine itersin. Ben burda böyle algı yaratılmasına izin vermem yoksa sorun
eleştiride değil yoksa sen aşağılamayı eleştiri olarak görürsen birileride çıkar sen napıyorsun der. şimdi bir oyuncunun Beşiktaş
için yeterli olmadığını söylemek başka bir şey kendi oyuncuna çöp demek başka bir şey biz oyuncularımızı öyle
kötülüyoruzki hiç bir takım kiralık olarak bile almak istemiyor. @Kemal

Çevrimdışı Çağrı

sen suna veli desene abi kısaca :D

Yok o kadar da değil Veli ile arasında fark var baya dribling özelliği bile yeterli :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hayır. Buna zaten kimse cesaret edemez. Ama halihazirdaki yönetimi eleştirmeyi aşıp itin gözüne sokma seviyesine gelen zihniyetin bu forumda olmasa da başka yerlerde bunu söylediklerine rastladım. Adamlar açık açık "demiroren nerdesin yazıyor". Kanım dönmüştü görünce.

Vardır öyleleri de haklısın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Ben ortak iş yapmıyorum bu insanlarla. Benim desteklediğim kulübü yönetiyorlar. Oyuncu alıp satıyorlar.

Yaptıkları işler halka açık bir şirket olduğu için takibi mümkün. Kimseye güvenmek zorunda değilim.

Onlar da bana güvenmek zorunda değil. İki kişi de aynı şeyi hedefliyorsa biri yapacak biri de yanlış gördüğü anda dur diyecek. Aman bunlar iyi adam yapmaz demeyecek.

Durun sabredin belki şöyle olur da demeyecek sağlam tutacak. Yapmamız gereken bu. Kalanı duygusallık oluyor benim gözümde.

Yanlışı gördüğün anda dur işi burada demekle olmaz ki biz zaten bunları kongrede dile getiriyoruz. Sen onlara güvenmezsen onlarda sana güvenip dediğini ciddiye almayacaktır zaten. Dediğin gibi bu bir şirket bizlerde müşterileriyiz. dediğim gibi müşteri veya çalışan güvensiz ortamda başarı çıkmaz
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

yok burda böyle şeylere müsade etmiyoruz gözümüzden kaçanda olursa şikayet edin. @38life