2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903595 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Hala o yorum kaldırılmamış  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Forumdan kıvılcım fışkırıyor :D

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl silinmiyor yav , ben en az 3 tane mesajımı hatırlıyorum silinen , bunamadım daha kardeşim 34 yaşındayım .

Biraz önce Necmi abinin yaklaşımını dahi oku, sanki 80 darbesindeki subay . Ya 3 gün kalmış 3 maça çıkmışız 2 ortasaha eksik , eleştirecek sitem edecek tabi millet, gaz çıkarmayla ne alakası var . Millet gidip dış kapıdamı dert yansın kendi ailesinin içinde dert yanacak tabii ki , kendi kardeşine anlatacak meramını . 

@Çağrı

Kemal abi eleştirmek başka bir olay rakipleri övmek yüceltmek farklı bir olay.

Daha sezon başlamış 2 hafta olmuş aranda fark olmayan Galatasaray'ı yukarı koyup kendini ezersen herkes tepki gösterir.

Fenerin kadrosunun rotasyonda bizden daha iyi olduğunu kabul etmeyecek 1-2 kişi çıkar anca burada.

Olayı anlatmaktan çok anlatma biçimi önemli. Demin Talha'nın yorumuna 5-6 kişi yorum yaptı hepsini sildim çünkü onun yorumundan beterdi yorumlar.

Ama @Tuncay Heliya Sîa yazdı dokunmadım çünkü uslubunu korudu. Bu kadar zor değil bu @Necmi abinin gaz çıkarma dediği olay sadece rakipleri övme olayı değil en başta uslup.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hala o yorum kaldırılmamış  :tabe:

Rapor ettin mi yorumu @can1903

3-4 tane mesajını sildim bugün, önceden birikenler de var fazla zorluyorsun şansını. Uslubuna dikkat etmen gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

şimdi twitter'da da bi iki provake etmeyi seven tip "bursaspor kuckayı beğenmemiştiii" diye twit atar, bu laf yayılır, herkesin diline pelesenk olur, sokakta futbolu takip bile etmeyen renklilerin eline dalga malzemesi geçer.

zaten beşiktaş transfer yaptığında hep böyLEDir. sözleşmesi bitmiş oyuncu alırsak "kulübü sözleşme yenilemediii" olur; halbuki adam biz daha iyi teklif verdiğimizden bize gelmiştir. biz oyuncu alırız,  taraftarımız ise; müzmin sakat, 1 yıldır oynamıyor, antrenmanlara bile çıkmıyor diye fantastik şeyler uydurur.

hayır bunu kendi taraftarımızın yapması bana çok saçma geliyor ben anlamıyorum. elin adamı 3 milyonluk stopere 8 milyon verip el üzerinde tutuyor. ne yapılması lazım illa 10 milyon mu verilmeli ? bakın bu kucka'nın 2018'e kadar sözleşmesi olsa, 7 milyona falan alınsa eminim böyle yaygaralar kopmaz, "oo iyi oyuncu, tam görev adamı" olur

Işte buyuzden zaten Fikret orman gitsin Yıldırım demiroren gelsin istiyorlar. O veriyordu çünkü 7-8 milyon euro.

Çevrimdışı aa1903

İş işten geçtikten sonra  değerlendirdiğimiz için, tepki koyamadığımız için, oyuncuları saçma işleri engelleyemediğimiz için 7 yılda 500 milyon borç ile bir kulübün 10 yılını sildi 2003'te gelen bir adam.

"gölge etmeyin."

"sezon sonu gelsin hep beraber eleştirelim."

"bir sezon başlasın ondan sonra eleştiririz."

"seba'yı yolladık da ne oldu?"

"2 kupayı unutma, vefasızlık yapma."

sonuç: yeteerrrrr yıldırım demirören!

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Bu yönetimle onu bir tutamazsın sende farkındasın birileri alınamıyosa bunun sebeblerinden biride öyle paralar saçılmak istenmemesidir. Eğer 2003 yönetimi olsaydı gomeze en başında 10 ozana 7 macara 5 liveyede 2.5 kiralama parası verilip lucas alınırdı ve taraftar şimdi çıldırt bizi diye bağırıyor olurdu

Yönetimle mi bir tuttum? Yoksa taraftarın her iki yönetime yaklaşımını ve yaptığını mı bir tuttum Kaan bey?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Işte buyuzden zaten Fikret orman gitsin Yıldırım demiroren gelsin istiyorlar. O veriyordu çünkü 7-8 milyon euro.

Ne zamandır forumu takip ediyorsunuz bilmiyorum ama burası için yazdıysanız burada Demirören'in dönmesini destekleyen bir yorum gördünüz mü bir üyeden?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum ama tepki koyulacağı ve sürekli konması gereken zamanda mesaj silmeyin ve destek olun @Çağrı cım , çünkü tezat oluyor o zaman bu söyleminle.

Hakaret vs. diyeceksin , hayır hakaret olmayanlarıda siliyor yönetici arkadaşlar, ilah gibi haşa davranılması isteniliyor.
yanılıyorsun kemal burda silinen hiç bir mesaj gerçekten silinmiyor sadece sizin görmediğiniz bir bölüme taşınıyor.
ve her gece o mesajları okuyoruz. o mesajlarda sırf eleştiri içerdiği için silinen bir mesaj yok bir görsen silinen mesajları
hatta bir gün maçta falan buluşalımda ben sana çöp kutusunu bir okutayım bakalım orda silinmesi hataymış diyeceğin bir mesaj bulacakmısın
hatta ceza gerektiren mesajları bile pas geçtiğimizi görürsün. Denetci arkadaşlar mesajı siliyor akşam biz okuduğumuzda bakıyoruz mesaj ceza gerektiriyor
ama geçmişe dönük ceza uygulaması yapmıyoruz Silen arkadaşın taktiri bu yöndeymiş diyip geçiyoruz. @Kemal

Çevrimdışı Semih

Beşiktaş maçıyla çakışmadığı sürece Eskişehir maçlarını kaçırmayan biri olarak sorayım; Lawal'ı neden bu kadar itin bir yerine sokuyorsunuz? Bir oyuncunun iyi olması için illa Chelsea'den Liverpool'dan R.Madrid'den mi gelmiş olması gerekiyor? Bence de Lawal son çare olsun da, bu kadar kötülenecek bir adam da değil. Olursa ne ala ama Lucas transferi zaten olacak gibi gözükmüyor. Kucka da beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla Leroy Fer falan istemiyor. Geçen sene bonservisine 10m ödenmiş ve PL de hala piyasası olan adam bize niye gelsin? Mevzu para olsa oranın alt sıra takımları bile verir bizden fazla parayı, son yayın ihalesi malum. Ayrıca R.Madrid'den Marsilya'ya kiralık giden adam da gelmez abi bize, yaşı genç ve kariyer yapma planı olan adam Fransa ligi dururken niye gelsin bizim sirke? Denayer'i gördünüz adam CL de oynayacak gs.ye kiralık gelicekti, Marsilya isteyince görüşme yapmadan oraya uçtu direk.

Maşallah hayaller hep Paris ama biraz gerçekçi olun bence.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beni Fener'in , G.S.'nin kadrosundan daha çok Beşiktaş oynarken sahada ne gördüğüm ilgilendiriyor. Konunun özü budur aslında . Sen iyi olduktan, doğruları yaptıktan sonra diğerinin ne olduğu ne yaptığının önemi de kalmıyor. Yalnız bir de takımda yapılan yanlışlara eleştirisel gözle bakmayıp pembe tablolar çizip insanları yanlış yönlendirenler de mevcut. Böylelerine de dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı kaanzor

Yönetimle mi bir tuttum? Yoksa taraftarın her iki yönetime yaklaşımını ve yaptığını mı bir tuttum Kaan bey?

Taraftarın yaptığını bir tuttun ve bu yönetimede aynısını yaparsak sonuç olacak demek istedin Çağrı bey

bende diyorumki olmaz bu yönetim o yönetime benzemez  :ok:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bazilarina komik geldi ama eger Teknik Direktör degisikligi yapilacaksa (ki bana göre kesinlikle yapilmali, ve er ya da gec zaten yapilacaktir) bunun en erken zamanda gerceklesmesi Sezonu kurtarabilir.

Is Isten gectikten sonra bir Anlami kalmaz bunun.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş yönetimi transferde bu yıl müthiş işler yapıp müthiş kadro kurdu ;  1-2 göstermelik transferle daha mükemmel bir takım oluruz diyen varsa Trabzon maçını yorumlasın bir zahmet . Bütün sorumluluğu Şenol Güneş'in üzerine atarak aradan sıyrılabileceğini sanıyor yönetimin her yaptığını savunanlar.  Kucka mı Lawal mı diye sormak zorunda kalıyorsak bunun sorumlsu kim?

1 maça bakıp takım yorumluyorsun bilmem farkında mısın? Çünkü bunu yaparsan devamında yaptigin hiçbir değeri kalmıyor

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş maçıyla çakışmadığı sürece Eskişehir maçlarını kaçırmayan biri olarak sorayım; Lawal'ı neden bu kadar itin bir yerine sokuyorsunuz? Bir oyuncunun iyi olması için illa Chelsea'den Liverpool'dan R.Madrid'den mi gelmiş olması gerekiyor? Bence de Lawal son çare olsun da, bu kadar kötülenecek bir adam da değil. Olursa ne ala ama Lucas transferi zaten olacak gibi gözükmüyor. Kucka da beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla Leroy Fer falan istemiyor. Geçen sene bonservisine 10m ödenmiş ve PL de hala piyasası olan adam bize niye gelsin? Mevzu para olsa oranın alt sıra takımları bile verir bizden fazla parayı, son yayın ihalesi malum. Ayrıca R.Madrid'den Marsilya'ya kiralık giden adam da gelmez abi bize, yaşı genç ve kariyer yapma planı olan adam Fransa ligi dururken niye gelsin bizim sirke? Denayer'i gördünüz adam CL de oynayacak gs.ye kiralık gelicekti, Marsilya isteyince görüşme yapmadan oraya uçtu direk.

Maşallah hayaller hep Paris ama biraz gerçekçi olun bence.

Beşiktaş'ımızın kalitesinde değil.Es-Es'e dört dörtlük adam ama.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ziver

Milan'ın transfer politikasının son 5 yıldır ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Balotelli'yi alması bile ne kadar kötü yönetildiğinin göstergesi ki bu yüzden battı Milan şimdi ortak buldular anca toparlanıyor.

Dolayısıyla oyuncuyu Milan aldı diye ah biz ne yaptık diyecek taraftar algıya kurban giden taraftar oluyor maalesef.

Oyuncuyu Hoffenheim, Southampton, Udinese, Porto alsın kafamı duvarlara vururum. Milan'ın aldığı oyuncuyu almadığıma sevinirim ben anlatmak istediğim buydu.

Leiva ile sadece gol ve asistleri karşılaştırılmış çünkü detaylı istatistiklere bakıldığında top kapma, tackle, pas yüzdesi, tempo gibi alanlarda anormal farklar var.
milanin transfer politikasinin son yillarda iyi olmadigina katiliyorumda porto olmamis. portoya kalsa fatih sonkaya veya sinan bolatida aliyor. adamlar suzgec gibi reserve takimlariyla beraber bir suru oyuncu alip, isine yaramayani ya da cok para edenlerini baska takimlara pazarliyorlar. haliylede cok dandik oyuncular aldiklari oluyor. ama kucka tabikide senin yazdigin gibi bir oyuncu degil.

Çevrimdışı Çağrı

Taraftarın yaptığını bir tuttun ve bu yönetimede aynısını yaparsak sonuç olacak demek istedin Çağrı bey

bende diyorumki olmaz bu yönetim o yönetime benzemez  :ok:

Aynen öyle ben bu yönetim o yönetim diye ayırmıyorum çünkü hiçbirini tanımıyorum haliyle hiçbirine de güvenmiyorum.

O yüzden kimse kimseye güvenmek zorunda kalmaz da işini sıkı tutarsa orada hata olmaz, bu yönetim ya da o yönetim Kaan bey :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazilarina komik geldi ama eger Teknik Direktör degisikligi yapilacaksa (ki bana göre kesinlikle yapilmali, ve er ya da gec zaten yapilacaktir) bunun en erken zamanda gerceklesmesi Sezonu kurtarabilir.

Is Isten gectikten sonra bir Anlami kalmaz bunun.
Yorumuna şu aşamada katılmamakla birlikte zamanında geçen sezon ortasında Bilic gönderilsin yerine takımı şampiyonluğa getirecek birisi gelsin (Kendisini sevmemekle birlikte bu isim Mustafa Denizli'ydi) dediğimizde bizimle dalga geçilmişti. Bazen geleceği görüp doğru hamleleri zamanında almak büyük bir yetenektir ama biz de şu aşamada o yetenekte veya vizyonda insan yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

milanin transfer politikasinin son yillarda iyi olmadigina katiliyorumda porto olmamis. portoya kalsa fatih sonkaya veya sinan bolatida aliyor. adamlar suzgec gibi reserve takimlariyla beraber bir suru oyuncu alip, isine yaramayani ya da cok para edenlerini baska takimlara pazarliyorlar. haliylede cok dandik oyuncular aldiklari oluyor. ama kucka tabikide senin yazdigin gibi bir oyuncu degil.

Kucka nasıl bir oyuncu hadi anlat bana senin analizini merak ettim :)

Yazılanı eleştirmek kolay, bir de üretim görelim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Semih

Beşiktaş'ımızın kalitesinde değil.Es-Es'e dört dörtlük adam ama.

kaliteyi nasıl belirliyorsunuz? bizm ihtiyacımız olan profile göre hangi özelliği kötü mesela?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ersoy

kaliteyi nasıl belirliyorsunuz? bizm ihtiyacımız olan profile göre hangi özelliği kötü mesela?

Her özelliği.Anadolu'dan alınan çöpün teki olur gelirse.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ayni timeline da levia nin alternatifi kucka, kucka ile gorusuluyor, 4 yillik anlasildi, kucka icin milan devrede, kucka milanla anlasti haberlerini okumanin sinir harbini yasiyorum su an...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı F1903

Ben isimler uzerinden elestirmiyorum yonetimi. Mesele Kucka, Casemiro, Lucas Leiva filan degil.

Tolgay sakatlanmadan dahi orta sahada en az 1 oyuncuya ihtiyac oldugu asikarken bu isin son gunlere birakilmasi buyuk hata.

Gokhan Inler icin 2 hafta, Ozan Tufan icin 2 hafta, Lucas Leiva icin 2 hafta heba edildi.

Bu isleri son gune birakirsan boyle aksam pazari gibi herkes elindeki oyunculari menajer marifetiyle -afedersiniz- cakmaya calisir.

Transferde scout calismasi, planlama, strateji vs ne yazik ki yok. Kuruyemis findik fistik ile transfer yapmaya calisan bir yonetim var.

Çevrimdışı kaanzor

Aynen öyle ben bu yönetim o yönetim diye ayırmıyorum çünkü hiçbirini tanımıyorum haliyle hiçbirine de güvenmiyorum.

O yüzden kimse kimseye güvenmek zorunda kalmaz da işini sıkı tutarsa orada hata olmaz, bu yönetim ya da o yönetim Kaan bey :)

Güven olmayan yerde hiçbişey olmaz güvenmediğin adamda işini sıkı tutmaz. 20 kişilik ofisimde bile güvenmediğim 1 adamı 5 dakika tutmam işinde tek olsa bile.

Beu durumda şuan size hak veriyorum yönetime güvenmiyosanız gitmelerini ismeniz normal ama gelenede güvenmeyecekseniz işte o anormal
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.