2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896853 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ben ölümü görüp sıtmaya razı olmuyorum abi. O zaman ikisini de almazlar bu sezon böyle der kapatırlar.

Artık bıktım bu algıdan. Çeyrek adamı gösterip yarım adama razı etme çabasından. Ben yemiyorum. Bu bütçelere bu adamlar el insaf.

Elinde 12 milyon var kullanmadığın bizi izlemeye mecbur kıldığın adama bak plansızlık yüzünden.

3390 . sayfa , Lawal transfer edilince alıntılayacam bu mesajı , ölümü gösteriyorlar mı yoksa direk ötenazi mi yapılıyor .

@Çağrı

Çevrimdışı 38life

:uyucam: :uyucam:

Gerçekler acı mı geliyor ? Eleştiri yapmak ne zaman küçümseyici oluyor? Eleştiri yapmadıkça batıyoruz farkında değilsiniz. Yıldırım zamanında da o gelsin iyidir iyi bu gelsin iyidir iyi diye yie 8 senemiz gitti. Ve ben aynı şeyi bir daha yaşıyorum. Eğer tepki vermezsen bir 4 sene daha aynı şeyi yaşarsın.

Sen Beşiktaş isen adamlardan bariz çok daha iyi adamalr alman gerekiyorken bildiğin idarelik adamları alıp belki tutarsa şampiyon oluruzu bekliyorsun. Yapmayın böyle olmayın.

Batmiyoruz çıkıyoruz.

Yıllardır çektiğimiz sol bek kanseri tedavi edildi.

Yıllardır çektiğimiz sağ bek kanseri tedavi edildi.

Sivok'un yerine ondan çok daha iyisi alındı.

Demba Ba rekor bir ücretle satılıp yerine daha iyisi bedelsiz alındı.

Aynı bölgeden 2 ilk 11 oyuncumuz 6 ay sürecek sakatlıklar yaşadı. Bu yönetimin hatasız değil şanssızlıkti. Yerine almak istediğimiz futbolcularda karşı taraftan kaynaklanan problemler yaşandı ve uzadı. Buna rağmen Tolgayin yokluğunda gayet iş yapacak olan biri transfer edilmek üzere.

Siz 1 transfer sezonunda hayalinizdeki kadro kurulsun istiyorsunuz.

Öyle bir dünya yok!

Sabredin kulüp bir donemecin eşiğinde. Bir kaç yıl sonra çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu milana giden kucka bizim taraftarımızın beğenmediği adam değil mi ?
Bizim taraftarımıza yaya toure yakışır.

Belli ki görüştüğümüz biri var bekle dediler menajerine o da başladı işte Kaan :D
Bu akşam bir saat belirleyip lucas duası mi yapsak. Gelmesi için sabahtan beri dua ediyorum arkadaş. Adam içime evlat acısı gibi oturdu. Biz almalıydık o Lucas'ı.  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

3390 . sayfa , Lawal transfer edilince alıntılayacam bu mesajı , ölümü gösteriyorlar mı yoksa direk ötenazi mi yapılıyor .

@Çağrı

Farketmez ki abi sıksınlar kendi kafalarına zaten plansızlıktan bu duruma düşüren de onlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

evet bayılıyorum adamlara.

öyle böyle değil .

bir daha yazmama kararı aldım herkes körleri oynuyor buralarda. armağan harbiden haklıymış. beşiktaş taraftarı böyle olmamalı daha iyisini istemek varken habire karşı tarafı kötüleyerek birşey kazandığımızı sanıyoruz.

haydi size uğurlar olsun.

sizin de anlamadığınız şey başkalarını yüceltirken beşiktaşı karaladığınız gerçeğini anlamamanız. yazıp yazmama konusu senin bileceğin iş ama yazdıklarına cevap verilince burası da böyle olmuş artık yazmam demek de neye girer bilmiyorum. yazıyorsan karşı fikirlere de hazırlıklı olacaksın kendi yazdığını savunmaya da
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi,
Arkadaş neden fazla ileri gitmiş , onu anlayamadım. Bence haksızlık yapıyorsun.
Objektif olarak herhangi bir takımın Beşiktaş'dan daha üstün olduğunu söylemek eziklik mi oluyor?
Geçen sene iki maçta da bizi yendiler. Hakemler sayesinde olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi oynadılar diyemem ama iki maçta da bizi yendilerse saygı duymak gerekli(ilk maç Veli'nin acemiliği ikinci maç da sneider vs iş bitiriciliği).
Beşiktaş forumundayız diye körü körüne Beşiktaş'ı yönetenleri mi savunmamız gerekiyor? Ya da bir dayanak olmadan her konuda en üstün Beşiktaş mı demeliyiz?

oynanmamış bir ligde Beşiktaşı üçüncülüğe layık görmek evet küçültmektir.
Beşiktaşın kadro yetersizliğini veya eksik yerlerini tartışmak farklı bir şey sürekli
renklilerin karşısında ezmeye çalışmak farklı bir şey burda öyle yazılar oluyorki
renkli forumlarında bile Beşiktaşı o kadar alçaltan yorum yazmıyorlar. Evet burda
Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı gibi yazacak burda Beşiktaşlıyım diyipde sürekli
Beşiktaşı aşağılayan insanlara ihtiyaç yok. bir transferle Beşiktaşı avrupada final oynatmak
yada istemediği bir oyuncuyla ilgilenildimi Beşiktaşı anadolu takımı yapmak ne demek oluyor.
Burası ağlama duvarı değil gaz çıkartma yeride değil eleştireceksen önce eleştirmenin ne
olduğunu öğreneceksin birilerine küfür hakaret etmek Beşiktaşı aşağılamak eleştiri değildir @attila_metu

Çevrimdışı can1903

:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Basit bir Google aramasi oyuncuyla Liverpool ve Milan'in evvelce ilgilendigini gosteriyor. Milan'a giderse surpriz olmaz. Ayrica hala TSL'yi cok kaliteli lig saniyorsunuz. Kral ilan ettiginiz Giunti Milan'in yedegiydi kariyerinin buyuk kismini orta/orta alti takimlarda gecirmisti. Serie A'da bu kadar oynayip Milan ve Liverpool'un radarina girebilen bir adam Besiktas'ta her turlu ust duzey oynar.

Çevrimdışı Çağrı

Burada senede 2-3 gol 2-3 asist ile oynayacak, mücadele edecek ahlaklı arada dikine gidebilen bir oyuncu istiyorsanız beğenirsiniz geldiğinde de.

Benim beklentim hele ki Tolgay'dan sonra, hele ki bu bütçe varken çok daha yüksekti.

Lucas bile tam karşılayamaz bu ihtiyacı ama bu lig için son derece yeterli olurdu.

Oradan Kucka, bilmiyorum daha fazla can sıkmaya gerek yok. Seneye Atiba'yı yollarsak tek ön liberoda iyi oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

O benim telefonun garipligi abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay be telefondaki akıla bak  :)

ben dua işini yarın cuma da yapacam kısmetse.. kaleci isticem... artık ne kaa tutarsa.. :)

Çevrimdışı Deniz

Kucka nin menajeri de menajer gibi menajer :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bir de Barcelona'da 530 maca cikip, Casillas'in oldugu La Liga'da, en az gol yeme ortalamasi yakalayan kaleciye verilen Zamora Kupa'sini rekor 5 kere kazanan cop Valdes var.  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Her maç Eslem'i izlerim yemin ederim , yeter ki Lawal alınmasın , Eskişehir'in kazıkladığı takımlar kervanına bizi de yazmasınlar. Başka bir beklentim yok isterlerse 10. olsunlar ama Lawal alınmasın .

Çevrimdışı TALAT

vay be telefondaki akıla bak  :)

ben dua işini yarın cuma da yapacam kısmetse.. kaleci isticem... artık ne kaa tutarsa.. :)

bizim sorun da bu bence. çok fazla şey isteyip dua ediyoruz. dualar da çok olunca hepsi kabul olmuyor yani :D
stada dua et, kaleci iste, orta saha iste, defans iste vs. bence birine odaklanıp dua edelim :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

kucka alinacaksa almasinlar önceliği kale ve defansa verelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Kimsenin ilk 11 deki yeri garanti degil ozanin hic degil.bizde de kendini gosteremezse yedek duracak bir isimdi.

Maliyet hesabina girmeye gerek yok.iyi bir yedek kulubesi kurmak icin yuzmilyonlarca euroyu sokaga dokmezsin.5-6 milyona (atinci sattigimiz para) cok zengin bir kadro kurabilirsin.
[/quote

Ben -se -salarla konuşmuyorum dikkat edersen. Varsayimlarla transfer değerlendirmesi yapılmaz.

5-6 milyona çok zengin bir kadro kur bakalım o zaman..

Beşiktaş şuana kadar aldığı 5 oyuncuyu zaten 6 milyona aldı. Hepsi de ilk 11 oyuncusu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir de Barcelona'da 530 maca cikip, Casillas'in oldugu La Liga'da, en az gol yeme ortalamasi yakalayan kaleciye verilen Zamora Kupa'sini rekor 5 kere kazanan cop Valdes var.  :lol:

çöp valdes'i izlemeyelim biz :) Kaleci olduğunu unutan topu eliyle dışarda mıncıklayan tolgay'la devam :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

öyle böyle değil .

bir daha yazmama kararı aldım herkes körleri oynuyor buralarda. armağan harbiden haklıymış. beşiktaş taraftarı böyle olmamalı daha iyisini istemek varken habire karşı tarafı kötüleyerek birşey kazandığımızı sanıyoruz.

Afedersin ama 3 aydır burda bir tarafımız yırtıldı kaleci stoper orta saha alınsın diye. Bu taraftar neye boyun eğmiş bunu söyleyebilir misin? Neyin iyisini istemiyoruz? Sadece bazı şeyler olmadığı için kendi takımımızla alay etmiyoruz GS ile kyaslanamayız biz çok kötüyüz onlar süper falan demiyoruz olay bu mu? Armağan haklı olsa bile kullandığı dil pozitif değil sürekli o olmaz bu olmaz biz ancak 3.oluruz diyordu, sen de çıkıp hahah gs ile yarışabilceğimizi sananlar var lol yapıp mantıklı açıklama yaptığını sanıyorsun.

Çevrimdışı Koa_lAA

bizim sorun da bu bence. çok fazla şey isteyip dua ediyoruz. dualar da çok olunca hepsi kabul olmuyor yani :D
stada dua et, kaleci iste, orta saha iste, defans iste vs. bence birine odaklanıp dua edelim :D

bence olmazsa olmazımız kaleci.. orta saha, stoper falan idare edilir ama kalecisiz olmamakta... bence hakkımızı kaleciden yana kullanmalıyız.

Çevrimiçi Necmi

öyle böyle değil .

Biz renklileri kötülemiyoruz ama övmüyoruzda sadece burda onlar hükümsüz
ve bu forumda renklilerden bahsedilmez Beşiktaşa ait başlıklarda sadece Beşiktaş konuşulur.

Çevrimdışı frkndgnr

Çağrı bey, istiyosanız ligden çekilelim,  niye iç karartıyorsunuz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Afedersin ama 3 aydır burda bir tarafımız yırtıldı kaleci stoper orta saha alınsın diye. Bu taraftar neye boyun eğmiş bunu söyleyebilir misin? Neyin iyisini istemiyoruz? Sadece bazı şeyler olmadığı için kendi takımımızla alay etmiyoruz GS ile kyaslanamayız biz çok kötüyüz onlar süper falan demiyoruz olay bu mu? Armağan haklı olsa bile kullandığı dil pozitif değil sürekli o olmaz bu olmaz biz ancak 3.oluruz diyordu, sen de çıkıp hahah gs ile yarışabilceğimizi sananlar var lol yapıp mantıklı açıklama yaptığını sanıyorsun.

1. Hayatta öyle yazmadım iyi okuyun.
2.Siz yrışı sonuna kadar götüreceğinizi düşünüyorsanız hodri meydan daha 2.haftadan su koyuverdik.
3.Kim ne istiyorsa bun takım için istiyor. Ama sırf trasnfer olsun diye adam alınmaz.

Son kez yazayım Lucas Silva Marsilya'ya gitmiş. Senin aradığın fark yaratacak adam buydu işte. Kucka değil  :ok:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Çağrı bey, istiyosanız ligden çekilelim,  niye iç karartıyorsunuz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PTT 1.LİGE GEÇELİM BENCE ;)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Kimsenin ilk 11 deki yeri garanti degil ozanin hic degil.bizde de kendini gosteremezse yedek duracak bir isimdi.

Maliyet hesabina girmeye gerek yok.iyi bir yedek kulubesi kurmak icin yuzmilyonlarca euroyu sokaga dokmezsin.5-6 milyona (atinci sattigimiz para) cok zengin bir kadro kurabilirsin.
[/quote

Ben -se -salarla konuşmuyorum dikkat edersen. Varsayimlarla transfer değerlendirmesi yapılmaz.

5-6 milyona çok zengin bir kadro kur bakalım o zaman..

Beşiktaş şuana kadar aldığı 5 oyuncuyu zaten 6 milyona aldı. Hepsi de ilk 11 oyuncusu
Ee tamam 5 milyona bunu kurabiliyorsan neden 5 milyona yedek kulubesini de kuramayacaksin?kendi mesajinla celisiyorsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba