2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903326 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

sevinirdim çünkü çok iş yapardı bizde, bizden seneye transfer olur buyuk paraya gıttıgı yerde yıne yatardı .

bu arada satısları etkilerdi ve dünya çapında reklamımız olurdu . o yapacağın reklamı parayla yaptıramazdın .

Ama şunuda yapıp dengelemen lazım , Ömeri Konyaya - Pektemeği Başakşehire ( gerekirse 500k maaşını üstlenerek) kiralayıp orayada Ndoye koyarak.

@Çağrı

Ne iş yapardı, ne büyük paraya giderdi, ne reklamımız olurdu ne de dediklerin olurdu abi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Olaya yaklaşım çok farklı.

Galatasaray Muslera'yı almadan önce Brezilya'dan bir kaleci ile anlaştı 32 yaşında. Aslında iyi de kaleciydi ama fark yaratmazdı. Sadece sırıtmazdı.

Ama tepki koyuldu adamın imzasını yırttılar gidip Muslera'yı aldılar sonuç ortada.

Taraftar elde imkan olduğunu bile bile çok daha iyisi varken kötü oynamayacak ama fark da yaratmayacak oyuncuyu kabul ederse yönetimler her zaman alırlar.

Olaya sadece 4 gün kaldı başka şans yok alınsın diye yaklaşmaktan yoruldum artık ben. Aynı şeyi hep yapıyorlar ve utanmadan bunu doğru bir şeymiş gibi 31 ağustosa kadar zaman var diye açıklayabiliyorlar.

Baştan aşağı yanlış her şey. Tepki verilmeli, çok daha önceden de verilmeliydi. Çünkü plansızlar. Vasat da olsa oyuncu alınmazsa 1 sene kaybederiz ama hiçbir planı olmayan bir ekip de o baskı altında ezilir yerine gelen de böyle saçmasapan işlere kalkışmaz.

Katılıyorum ama tepki koyulacağı ve sürekli konması gereken zamanda mesaj silmeyin ve destek olun @Çağrı cım , çünkü tezat oluyor o zaman bu söyleminle.

Hakaret vs. diyeceksin , hayır hakaret olmayanlarıda siliyor yönetici arkadaşlar, ilah gibi haşa davranılması isteniliyor.

Çevrimdışı Ensar

Olaya yaklaşım çok farklı.

Galatasaray Muslera'yı almadan önce Brezilya'dan bir kaleci ile anlaştı 32 yaşında. Aslında iyi de kaleciydi ama fark yaratmazdı. Sadece sırıtmazdı.

Ama tepki koyuldu adamın imzasını yırttılar gidip Muslera'yı aldılar sonuç ortada.

Taraftar elde imkan olduğunu bile bile çok daha iyisi varken kötü oynamayacak ama fark da yaratmayacak oyuncuyu kabul ederse yönetimler her zaman alırlar.

Olaya sadece 4 gün kaldı başka şans yok alınsın diye yaklaşmaktan yoruldum artık ben. Aynı şeyi hep yapıyorlar ve utanmadan bunu doğru bir şeymiş gibi 31 ağustosa kadar zaman var diye açıklayabiliyorlar.

Baştan aşağı yanlış her şey. Tepki verilmeli, çok daha önceden de verilmeliydi. Çünkü plansızlar. Vasat da olsa oyuncu alınmazsa 1 sene kaybederiz ama hiçbir planı olmayan bir ekip de o baskı altında ezilir yerine gelen de böyle saçmasapan işlere kalkışmaz.
imzamı atarım ,bende yoruldum ve bıktım bu politikadan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Balotelli'yi Beşiktaş alsa nasıl karşılardınız?
Yorumunu  okudum tolgay dan iki tık asagida  demiştin  bu adam milana gidiyorsa düz mantık  tolgay iki sene sonra chealse de  filan olmalı leiva ile karsilastirilmis  istatistikleri  leiva dan daha iyi  ama forumun  geneli begenmemis bence isim olarak  pek bilinmeyen bir futbolcuya  forum olarak önyargılı  yaklaşılıyor  gibi geliyor  sonuçta Milan ve Roma talip boş adam degildir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Hocada da Yanlis var. Kadro kurma konusunda oldukca basarisiz kaldi. Herseye Yönetim tek basina karar vermez.

Ama asil mesele bu da degil. Transfer basarisizligina kiziyoruz ama aslinda söyle bir gercek var:

Senol Hoca taktiksel anlamda cok yetersiz bir Teknik Direktör. Ayrica Oyuncu iletisimi de pek iyi degil.

Iyi bir Oyun Kimligi yaratabilseydi bireysel sorunlarimiz bu kadar agir basmayabilirdi.

Bunlari gelistirecegi falan da yok.

Evet, belki biraz erken geliyor bu ama bu saaten sonra yapilabilecek en dogru Hamle Senol Hoca'yi gönderip yerine bostayken baskalari kapmadan Ersun Yanal'i getirmek.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Değerlendirmezdim gelirdi oynardı ondan sonra iyi yada kötü değerlendirirdim.

Yarın lawalıda alsak gidip cazorlayıda alsak değerlendirmem ne vereceğine bakarım ondan sonra değerlendiririm.

İş işten geçtikten sonra  değerlendirdiğimiz için, tepki koyamadığımız için, oyuncuları saçma işleri engelleyemediğimiz için 7 yılda 500 milyon borç ile bir kulübün 10 yılını sildi 2003'te gelen bir adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

şu milana giden kucka bizim taraftarımızın beğenmediği adam değil mi ?
Bizim taraftarımıza yaya toure yakışır.
Şimdi ben bu adamı beğeniyordum adam Milana gittiyse ben haklımı çıkmış oldum?  :kop: :kop: :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

Katılıyorum ama tepki koyulacağı ve sürekli konması gereken zamanda mesaj silmeyin ve destek olun @Çağrı cım , çünkü tezat oluyor o zaman bu söyleminle.

Hakaret vs. diyeceksin , hayır hakaret olmayanlarıda siliyor yönetici arkadaşlar, ilah gibi haşa davranılması isteniliyor.

Hayır abi hakaret ve itham olmayan şeyler silinmiyor. Olsa bizim niyetimiz bu olsa burada en başta ben bu kadar eleştiremem.

Başından beri her yazımda eleştirdim, hiçbir şeyi geç yapmadık şimdi de son dakika diye susmuyoruz. Yapılması gereken de bu yarım adam istemiyorum artık bu kulüpte. Eldekiler yetiyor zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Senol Hocada da Yanlis var. Kadro kurma konusunda oldukca basarisiz kaldi. Herseye Yönetim tek basina karar vermez.

Ama asil mesele bu da degil. Transfer basarisizligina kiziyoruz ama aslinda söyle bir gercek var:

Senol Hoca taktiksel anlamda cok yetersiz bir Teknik Direktör. Ayrica Oyuncu iletisimi de pek iyi degil.

Iyi bir Oyun Kimligi yaratabilseydi bireysel sorunlarimiz bu kadar agir basmayabilirdi.

Evet, belki biraz erken geliyor bu ama bu saaten sonra yapilabilecek en dogru Hamle Senol Hoca'yi gönderip yerine bostayken baskalari kapmadan Ersun Yanal'i getirmek.

bildiğim kadarıyla şenol hoca hem otoritesini hissettiren hem de oyuncuların sevdiği bir teknik adam. yani oyuncu ilişkileri gayet iyi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

DİYECEK TEK KELİME DAHİ YOK BU YORUMA YAZIKKLAR OLSUN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

E yuh artık ismail kartal daha iyi olur bence
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Konu dışı:

TS maçında saha içi olaylar bahanesiyle verilen cezanın takımın giydiği Şehitler ölmez tişörtleriyle ilgili olduğu söyleniyor. TFF'yi arayıp cezanın sebebini soranlara net cevap verilmemekle birlikte muhtemelen bu tişörtler yüzünden olduğu söylenmiş.

Çevrimdışı frkndgnr

Gözlerim kanadı

Çevrimiçi Necmi

Yukarıda yazıklarının hepsine katılıyorum @Necmi Abi.
Polemiğe girme gibi bir niyetim de yok ama konunun dışında biri olarak bir örneğe istinaden aşırı tepki verdiğini düşünüyorum.
Arkadaşın yazısı: "GS bile bariz üstün bizden. Her ne kadar sevmesemde Bilal-Selçuk-Melo-Jose ve Senijder var. Ve biz halen daha deli gibi umutluyuz. Nasıl oluyorsa. :lol:"
Senin cevanın: "çok ileri gidiyorsun bizi renklilerle mukayese etmek ne oluyor"

Bak kardeşim eksikleri biliyoruz zaten burda herkes en iyiyi ister ama bunu Beşiktaş genelinde konuşmak neden bir oyuncuyu istediğini anlatmak başka birşey
kendini sürekli aşağılamak farklı bir şey bak yıllardır yerin dibine soktuğun ikinci kalecini hatta şimdi üçüncülüğe düşmüş ve istenmeyen adam ilan edilmiş kaleciyi
gs almak için kapında bekliyor. Bu gün gitsin diye uğraştığın mustafayı bu gün serbest bırak gs almak için yarını beklemez gsnin iyilerini söylerken dön birde kötülerinide söyle o zaman Bilal kim Jose kim neye göre bizdekilerden daha iyi her iki renkli forumu okursan Atibayı yere göğe sığdıramıyorlar. Artık bırakalım Komşudaki daha iyi mantığını
o melo bizde olsa kırmızı görmeden tek maç çıkaramaz. Bumu iyi oyuncu hakemlerin onlara verdiği haraket özgürlüğünü bizede versin öyle değerlendir Avrupa maçlarında bizim orta sahamız ne zaman çöktü bazen eleştiri yaparkende adil olmak gerekiyor adamın oyuncusu yumruk atar kart görmez bizimki çizgiye bastığı için kırmızı görür
işte böyle adil bir ligde mukayese ediyorsun oyuncunu. Bu aşağılama işini herkes yapıyor bari biz yapmayalım başkalarının bize 3. büyük demesiyle 3. olmayız ne zaman oluruz biliyormusun bunu kendimiz söylemeye başladığımızda birileri algı operasyonu yapar birileride bu algı operasyonunu yer ve sağda solda dillendirmeye başlar. Buralarda buna izin verdiğinde işte o zaman kaybetmiş olursun. Sürekli kendini herkesden aşağı görmek eziklik psikolojisidir. Bizim burda eziklere değil dik duran taraftara ihtiyacımız var. Burda Beşiktaşa sallamak sürekli küçük görmek adet olmaya başladı ve bunu yapan kişi sayısı çok değil ama dakka başı yazıyorlar. bunlar burdan ayıklanacak. Ben uyarıyı genelde bir mesaja yapmıyorum aynı kişi bunu sürekli adet haline getirdiğinde ikaz ediyorum yani tek mesaj olarak görme bunu. @attila_metu

Çevrimdışı 38life

1. Hayatta öyle yazmadım iyi okuyun.
2.Siz yrışı sonuna kadar götüreceğinizi düşünüyorsanız hodri meydan daha 2.haftadan su koyuverdik.
3.Kim ne istiyorsa bun takım için istiyor. Ama sırf trasnfer olsun diye adam alınmaz.

Son kez yazayım Lucas Silva Marsilya'ya gitmiş. Senin aradığın fark yaratacak adam buydu işte. Kucka değil  :ok:

Işte "daha 2.ci haftadan su koyverdik" diyerek kendini ele veriyorsun.

2. Hafta dünyanın hicbiryerinde hiçbir takım sukoyvrremez. BEŞIKTAŞ SUKOYVERDI algısı yaratan sizlersiniz. Aynı şekilde ismi lazım olmayan bir futbolcumuzu 2.ci haftada idam sehpasina götüren de sizlersiniz.

Transfer olsun diye transfer yapılmıyor aynı bölgeden 2 futbolcu sakatlandı orada oynayacak adam yok . Öyle ya da böyle futbolcu alınacak oraya hicbirseye olmazsa lawal alınacak lawal olmazsa Paraguay liginden 21 yaşında x alınacak.

Transfer ile hicbirzaman şampiyon olunmaz. Biraz sakin olun. Maymun iştahla yapılan ne transferler gördük biz.

Çevrimdışı Çağrı

Yorumunu  okudum tolgay dan iki tık asagida  demiştin  bu adam milana gidiyorsa düz mantık  tolgay iki sene sonra chealse de  filan olmalı leiva ile karsilastirilmis  istatistikleri  leiva dan daha iyi  ama forumun  geneli begenmemis bence isim olarak  pek bilinmeyen bir futbolcuya  forum olarak önyargılı  yaklaşılıyor  gibi geliyor  sonuçta Milan ve Roma talip boş adam degildir

Milan'ın transfer politikasının son 5 yıldır ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Balotelli'yi alması bile ne kadar kötü yönetildiğinin göstergesi ki bu yüzden battı Milan şimdi ortak buldular anca toparlanıyor.

Dolayısıyla oyuncuyu Milan aldı diye ah biz ne yaptık diyecek taraftar algıya kurban giden taraftar oluyor maalesef.

Oyuncuyu Hoffenheim, Southampton, Udinese, Porto alsın kafamı duvarlara vururum. Milan'ın aldığı oyuncuyu almadığıma sevinirim ben anlatmak istediğim buydu.

Leiva ile sadece gol ve asistleri karşılaştırılmış çünkü detaylı istatistiklere bakıldığında top kapma, tackle, pas yüzdesi, tempo gibi alanlarda anormal farklar var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yuh kardeşim gerçekten yuh.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

milan eski milan değil, italya'nın orta sıra takımı gibi oldular. kadrosundaki oyuncuların yarısını istemem ben. o yüzden düz mantıkla gidip "milan istiyorsa iyidir." demeden önce bir kez daha düşünmek gerekiyor.

Çevrimdışı Kemal

Hayır abi hakaret ve itham olmayan şeyler silinmiyor. Olsa bizim niyetimiz bu olsa burada en başta ben bu kadar eleştiremem.

Başından beri her yazımda eleştirdim, hiçbir şeyi geç yapmadık şimdi de son dakika diye susmuyoruz. Yapılması gereken de bu yarım adam istemiyorum artık bu kulüpte. Eldekiler yetiyor zaten.

Nasıl silinmiyor yav , ben en az 3 tane mesajımı hatırlıyorum silinen , bunamadım daha kardeşim 34 yaşındayım .

Biraz önce Necmi abinin yaklaşımını dahi oku, sanki 80 darbesindeki subay . Ya 3 gün kalmış 3 maça çıkmışız 2 ortasaha eksik , eleştirecek sitem edecek tabi millet, gaz çıkarmayla ne alakası var . Millet gidip dış kapıdamı dert yansın kendi ailesinin içinde dert yanacak tabii ki , kendi kardeşine anlatacak meramını . 

@Çağrı

Çevrimdışı Deniz

3 kez okudum acaba ironi mi diye, anlayamadim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

saka gibi bir yorum , saygı duyulacak hiç bir yani yok malesef , ne gördün senol hocadan da hakkinda bunları söyleyebiliyorsun, '' Iyi bir Oyun Kimligi yaratabilseydi bireysel sorunlarimiz bu kadar agir basmayabilirdi. '' yaratmak allaha mahsustur bu bir , ikincisi iyi bir oyun kimliği olusturamadigi da nerden cıktı ,sen türkiye de hangi takımın ne zaman lige tam hazır olarak başladığını gördün hadi onu  geçtim daha takıma iki uç takviye gerekirken hangi oyun kimliginden bahsediyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu kadar da olmaz.

Çevrimdışı kaanzor

İş işten geçtikten sonra  değerlendirdiğimiz için, tepki koyamadığımız için, oyuncuları saçma işleri engelleyemediğimiz için 7 yılda 500 milyon borç ile bir kulübün 10 yılını sildi 2003'te gelen bir adam.

Bu yönetimle onu bir tutamazsın sende farkındasın birileri alınamıyosa bunun sebeblerinden biride öyle paralar saçılmak istenmemesidir. Eğer 2003 yönetimi olsaydı gomeze en başında 10 ozana 7 macara 5 liveyede 2.5 kiralama parası verilip lucas alınırdı ve taraftar şimdi çıldırt bizi diye bağırıyor olurdu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Beşiktaş yönetimi transferde bu yıl müthiş işler yapıp müthiş kadro kurdu ;  1-2 göstermelik transferle daha mükemmel bir takım oluruz diyen varsa Trabzon maçını yorumlasın bir zahmet . Bütün sorumluluğu Şenol Güneş'in üzerine atarak aradan sıyrılabileceğini sanıyor yönetimin her yaptığını savunanlar.  Kucka mı Lawal mı diye sormak zorunda kalıyorsak bunun sorumlsu kim?

Kucka olursa iyi olur Levia artik olmayacagina gore. Lakin TS macini neden bu kadar abarttiginizi anlamiyorum. Trabzonspor bizi ezdi mi? Ustun mu oynadilar nedir? 11 kisi defans yapip baski altinda kalan onlardi, biz kirmiziyi gordukten sonra bile hucum futbolu oynayamadilar ya da bizi baski altina alamadilar. Hepsini bir tarafa birakalim en azindan TS ligin guclu takimlarindan, kaybedilecekse TS macinda puan kaybedilsin. Bunun hesabini daha once de koydum butun derbileri kaybedip ustune 9 puan kaybetsek dahi ligde sampiyonuz. Sampiyonluk kucuk takimlara puan vermemekten geciyor.