2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815122 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı arc1999

Hani diyorlar ya Sergen'i de abartmayın diye

sadece bu maç yeter bence. Sergen bu ülkede yetişmiş en büyük yetenekti. İstese gidebileceği yerleri harita üzerinde kendi seçerdi.
2.golde cordobanın oyunu başlatışına bak birde şimdikilere..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gorgaze

Kardeşim ben sana yanıt filan vermedim öyle olsa alıntı yapardım. Ortada ne konuşulduğuna bakıp kimin yazdığına bile bakmadan yorum atıyorum genellikle. Sergen filan demeye başlamışken sinir bozuyorsun durduk yerde. Benzer şeyleri söyleyen bir sürü adam var sen niye zıpladın?

Gerekçelerini de bulamadım dönüp ama ilgilenmeye değer olduğunu sanmıyorum. Sonucun abuk çünkü. Transfer başarısı dediğin şey evet subjektiftir. Kişinin değerlendirme kriteri onun yönetimi daha fazla ya da daha az başarılı bulmasını sağlayabilir.

Ama sıfır dediğin zaman ortaya spekülatif ve gerçekten birşeyler anlatmaya çalışmaktan çok provoke etmeye yönelik bir iddia çıkıyor. Transfer başarılı bir hamle olsa bile doğrudan kupa getirmez zaten. Bir sürü değişken girer işin içerisine başarı için. Bu Türkiye gibi piyasası daha az şeffaf olan ülkelerde daha da fazla ve garip olabilir.

Yönetimin transferlerinden en basiti Gökhan Töre'yi ele al. Kimin oyuncunun yerini doldurdu? Holosko. Yerini doldurdu mu? İstisnalar dışında herkes evet diyecektir. O bölgenin üretkenlik çıtasını arttırdı mı? Geleceğe yönelik potansiyeli var mı? Hemen her anlamda doğru maliyet/performans transferidir. Olcay, Oğuzhan, Demba Ba, Atiba, Sosa, Cenk Tosun hepsini analiz etsek pozitif sonuçlarla çıkarız. Bu senekiler de iyi görünüyorlar. Muhteşem oldukarını filan da iddia etmeyeceğim zaten.

Çok başarılı scout ekipleri olan, bizden çok daha iyi transferler gerçekleştiren takımlar her zaman kupalara ambargo koymaz. Bunlara hiç bir transfer başarıları yok dediğiniz zaman kusura bakmayın, gülerler.

Dikkate almaya değer değil derken kastım şu. Fikir ciddi bir incelemenin sonucunda tartışılabilirliği olan bir iddia koymuyor ortaya. Yerine Beyaz Tv esintileri taşıyan tatmin edici netlikte ama bilimsellikle alakası olmayan bir cümle çıkartıyor. Ben Mourinho falan değilim ama bunlar zaten içeriksiz polemik başlatmaya yönelik cümleler oldukları için kendi istediklerini onlara vermemek gerekiyor, sana bir şey söylemekten çok aklı selim taraftarlara ufak bir uyarı göndermeye çalışıyorum o kadar.

Neyse Sergen harbiden çok kötü penaltı kullanıyordu soluyla.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Gorgaze

Kardeşim ben sana yanıt filan vermedim öyle olsa alıntı yapardım. Ortada ne konuşulduğuna bakıp kimin yazdığına bile bakmadan yorum atıyorum genellikle. Sergen filan demeye başlamışken sinir bozuyorsun durduk yerde. Benzer şeyleri söyleyen bir sürü adam var sen niye zıpladın?

Gerekçelerini de bulamadım dönüp ama ilgilenmeye değer olduğunu sanmıyorum. Sonucun abuk çünkü. Transfer başarısı dediğin şey evet subjektiftir. Kişinin değerlendirme kriteri onun yönetimi daha fazla ya da daha az başarılı bulmasını sağlayabilir.

Ama sıfır dediğin zaman ortaya spekülatif ve gerçekten birşeyler anlatmaya çalışmaktan çok provoke etmeye yönelik bir iddia çıkıyor. Transfer başarılı bir hamle olsa bile doğrudan kupa getirmez zaten. Bir sürü değişken girer işin içerisine başarı için. Bu Türkiye gibi piyasası daha az şeffaf olan ülkelerde daha da fazla ve garip olabilir.

Yönetimin transferlerinden en basiti Gökhan Töre'yi ele al. Kimin oyuncunun yerini doldurdu? Holosko. Yerini doldurdu mu? İstisnalar dışında herkes evet diyecektir. O bölgenin üretkenlik çıtasını arttırdı mı? Geleceğe yönelik potansiyeli var mı? Hemen her anlamda doğru maliyet/performans transferidir. Olcay, Oğuzhan, Demba Ba, Atiba, Sosa, Cenk Tosun hepsini analiz etsek pozitif sonuçlarla çıkarız. Bu senekiler de iyi görünüyorlar. Muhteşem oldukarını filan da iddia etmeyeceğim zaten.

Çok başarılı scout ekipleri olan, bizden çok daha iyi transferler gerçekleştiren takımlar her zaman kupalara ambargo koymaz. Bunlara hiç bir transfer başarıları yok dediğiniz zaman kusura bakmayın, gülerler.

Dikkate almaya değer değil derken kastım şu. Fikir ciddi bir incelemenin sonucunda tartışılabilirliği olan bir iddia koymuyor ortaya. Yerine Beyaz Tv esintileri taşıyan tatmin edici netlikte ama bilimsellikle alakası olmayan bir cümle çıkartıyor. Ben Mourinho falan değilim ama bunlar zaten içeriksiz polemik başlatmaya yönelik cümleler oldukları için kendi istediklerini onlara vermemek gerekiyor, sana bir şey söylemekten çok aklı selim taraftarlara ufak bir uyarı göndermeye çalışıyorum o kadar.

:claps:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Profili değiştir abi sen de yavaştan :D
Daha imza atmadı bir umut bekliyorum atarsa değiştiririz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Fotoğraf Dün Çekilmiş Quaresmanın Dünkü Hali
Basının işi gücü yok bizim oyuncularımızı alay konusu yapmaya çalışıyor yazık bu basına gerçekten acıyorum.
Sen eleştirenlere bunları gönder.

Çevrimdışı sozkul

Bu Açıklama Güzel Fakat Şenol Güneşe Laf Atması Yanlış.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a satmamak için fırsat kolladığını belirten Atıf Keçeci; "Güneş, Bölükbaşı'nın 'Oyuncularımızın kafasını karıştırıyor' sözünden yola çıkarak ona bir cevap anlamında bir şeyler söyledi. Prosedürde bir başkan, karşı takımın teknik direktörüne bir şey söylediğinde onun cevabını o teknik direktörün olduğu kulübün başkanı verir. Bu işin prosedürü budur. Bursaspor camiasının özellikle fanatiklerinin bir tepkisi vardı bu da başkanın rahat hareket etmesini engelliyordu. Benim dışarıdan gördüğüm tam olarak buydu. Yani Ozan'ı Beşiktaş'a vermemek için fırsat kolluyordu. Ozan'ın kalitesinden dolayı ondan almak istediği bonvervis bedelini diğer kulüplerden alabilecek bir durumdalar. Dolayısıyla Ozan Tufan olayının oluşmasında Şenol Güneş'in başkana karşı uygun olmayan konuşma bu işin sıkıntıya düşmesine neden olmuştur." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Şenol Güneş konuşmasaydı Ozan'ı bize vereceklerine inanmıyorum ben. O nedenle iyiki konuştu diyorum.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı talha

Daha imza atmadı bir umut bekliyorum atarsa değiştiririz.

Bence o iş tamam bile.

Çevrimdışı ahmetemre

ikisi de portekizli bu giyim tarzı normal onlar ve avrupa nezdinde.
ama bize uçuk görünüyor işte...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'ın başkan ve Şenol hocayla olan fotoğrafını gördükten sonra "tamam Ozan bitmiş" dedim. Yine umutlandırıp utandırdılar. Daha kulübüyle anlaşmadığın oyuncuyla neden öyle poz verirsin ki?

Çevrimdışı TALAT

Ozan'ın başkan ve Şenol hocayla olan fotoğrafını gördükten sonra "tamam Ozan bitmiş" dedim. Yine umutlandırıp utandırdılar. Daha kulübüyle anlaşmadığın oyuncuyla neden öyle poz verirsin ki?

poz veren yok. ayaküstü bir sohbet olmuş onun da fotoğrafı çekilmiş. adam eski hocasıyla konuşmuş 5 dakika. ne var bunda.

ayrıca bir transfer olmadı diye niye utanasın ki?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:46:04 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Kono neyse de Dzsudzsak kaçmasaydı keşke.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sozkul

Ozan onların yanına gelmiş galiba, ayrıca utanılacak birşey görmüyorum ben neden kimden utanıyorsunuzki. Biz hiçbir zaman transfer şampiyonluğuna oynamadık, bunu bir tek YD döneminde yaptık başımıza neler geldiğini gördünüz.

Çevrimdışı ahmetemre

eski hocasını görmüş kafayı çevirip gitse olur mu tabi ki yanına gelecek.
utangaç utangaç durmuş efendi bir oyuncu gibi izlenim verdi.
yani hocasının yanına gelmiş basın bu anı kaçırır mı tabi ki fotolayacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

kulübüyle anlaşmışlardı ama tüm iş son dkda bozuldu ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma Gereken katkıyı sağlayacaktır ondan şüphem yok.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:51:04 EssiLor ]

Çevrimdışı OrhanAker

Dzsudzsakı fener önermiş olmasın bursaya ben sana 7,5 milyon euro veriyim ozan için sende git al diye
Sonuçta hesap iyice baskı altında bırakmak bizi.beklerim sarılardan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kulübüyle anlaşmışlardı ama tüm iş son dkda bozuldu ..

Oranın başkanı olacak şahıs bozdu aslında. Şenol Güneş'e laf attı durduk yere.

Atıf Keçeci demişya; "Ozan'ı Beşiktaş'a vermemek için fırsat kolluyordu"

Bencede aynen öyle.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buraya ne olmuş böyle 3 saat girmedim ortalık 56 gitmiş Ama hala ortada KAP yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı aa1903

bir cinayet işlendiğinde toplumda "yea adam işte vurmuş öbürünü atın gitsin hapse" diye düşünen kişiler elbette çıkar ancak bu kişiler hakim veya hukukçu olamazlar. çünkü olayın meşru müdafaa olma ihtimali vardır, taksirle öldürme olma ihtimali vardır. sonuçtan yola çıkarak hüküm vermeden önce olayın ayrıntılarının araştırılması gerekir.

sen çok değerli vaktini ayırarak ne yazdığımı okumadan bir hüküm veriyorsun ve bu hükmün beni rencide edecek düzeyde. senin benim yazdığım şeyle ilgili kafanda bir fikir oluşabilir, bu fikre varmana bir şey diyemem. ama gelip buraya aşağılayıcı ifadeler kullanmadan önce gerekli bilgiyi edinmen gerekir. benim de çok saçma bulduğum yorumlar oluyor ama gelip ortaya rencide edici laflar atmıyorum.

çok değerli vaktini alarak gerekçelerimi vasat zekalı bir insanın anlayacağı düzeyde yazıyorum.

transfer niçin yapılır? şampiyon olamama riskini düşürmek için. doğru mu?

her transferle riski azaltmaya çalışırsın, sonuca varırsın varmazsın o ayrı bir meseledir. ama yapılması gereken şey "yea nasıl olsa transfer yapıldığında şampiyon olacağın garanti mi?" kafasından çıkıp gerekeni yapmaktır. aksi halde zaten sorun yok, hiç transfer yapmayalım nasıl olsa her türlü şampiyon olamama riskin devam ediyor.

birisi dedi ki "yönetimin transferdeki başarı oranını yüzde kaç görüyorsunuz?"

ben de ona transfer dönemini bir bütün olarak ele aldığımı, futbolun matematik olmadığını söyledim ve biraz abartılı bir biçimde "sıfır" dedim. yoksa ben bilmiyor muyum şu ana kadar yapılan transferlerin ucuza bitirildiğini!

peki neden böyle diyorum? takımın ikinci devreye kadar ancak uyum yakalayacağını ve şampiyon olamama riskimizin şu gün itibariyle yüksek olduğunu düşündüğüm için. burası subjektiftir, başkası tersini düşünebilir. ama azıcık futbolla ilgilenen birisi bu söylediğimi o kadar da saçma bulmaz diye düşünüyorum.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomez Nişantaşında
Beşiktaşa Gelmesinde Önemli Rol Oynayan Sevgilisiyle Görüntülenmiş.
Gomezin Beşiktaşa Gelmesi için Sevgilisi İkna Etmiş Gomezi.