2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12810367 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

temenni tabi ki bu da demek istediğim biz transferimizi yapmışız adamımızı alıp orayı kapatmışız. ama belli ki sadece quaresma alındığı için ve macarı bursa aldığı için bu kadar yaygara koparılıyor.

yoksa aynı durum ndoye için de geçerli. biz seçim yapmışız gomezi almışız. şimdi ben ndoye daha başarılı olursa bu yönetim başarısızlığıdır diye eleştirmeye başlasam ne kadar gerçekçi olurum.

Ama şimdi olaylar çok farklı. Ndoye ve Gomez olayı ile Quaresma ve Balazs olayını birbirinden ayıran en büyük olay Quaresma'nın zamanında burada ne yaptığını görmemiz.

Bİr müsibet bin nasihatten iyidir derler ya ha işte.

Şimdi biz Balazs için temennimiz ne olacaktı inşallah Rusya'da ki performansına devam ettirir. Çünkü adamın sabit olarak yaptığı bir performansı var.

Quaresma'd ki temennimiz ne oluyor? İnşallah akıllanmıştır da zamanında yaptıklarını tekrar yapmaz.

Bence olayın ince detayı bu.

Yoksa Ndoye ve Gomez'de lige yeni gelen adamlar ve ikisi de kapalı kutu. Ne verecekleri belli olmayan adamlar üzerinden yönetim eleştirisi tabi ki yapamayız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı canU

Dinamo moskova çok para istemişti değil mi? Öyle diyen çok bilgili insanlar vardı:) merak ediyorum bursa alınca ne yazacaklr. Dinamo 19 a aldı bırakmıyor diyenler:) biz de birşey biliyorlar da söylüyorlar sanıyorduk. Bildiğin körü körüne yönetim savunmak için yapılıyormuş.

Açık açık söylüyorum cucak yerine quaresmayı tercih kim ettiyse bu kulübe bu takıma ihanet etmiştir. Yazıklar olsun. Bu düşünce koltuk düşüncesidir başk da birşey değildir.

Çevrimdışı Gorgaze

@Bertug @aa1903 Rüzgar Sağanak gibi sizde 0 diyorsunuz orada haklısınız :) ama transferden bahsediyoruz kupadan değil. Yönetimin Transferde yüzdesi %75 dir. ben öyle düşünüyorum.
Yanlışlar, oldu tabii ki ama sonunda yine doğru bulundu. İyi bir orta saha lig sonuna kadar takımı yarışın içinde tutacaktır. 
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı talha

Dinamo moskova çok para istemişti değil mi? Öyle diyen çok bilgili insanlar vardı:) merak ediyorum bursa alınca ne yazacaklr. Dinamo 19 a aldı bırakmıyor diyenler:) biz de birşey biliyorlar da söylüyorlar sanıyorduk. Bildiğin körü körüne yönetim savunmak için yapılıyormuş.

Açık açık söylüyorum cucak yerine quaresmayı tercih kim ettiyse bu kulübe bu takıma ihanet etmiştir. Yazıklar olsun. Bu düşünce koltuk düşüncesidir başk da birşey değildir.

Halen daha İnter Stoke city ve Hetha berlin alamadı yazıyor. :lol:

Çevrimdışı Serkan7738

Ne alaka abi ben quaresmanın yanlış transfer olduğunu söylüyorum bu sallamak mı oluyor ? İsterse 10 gol 10 asist yapsın quaresma yanlış transfer. 10 gol 10 asist yaparsa sevinmeyecek miyim tabiki sevinirim, çok mutlu olurum ama hem aradığımız oyuncu değildi hem de yapılış amacı çok yanlıştı.

bi kanatta quaresma bi kanatta töre olduğu sürece gomez ceza sahasında yalnızları oynayacaktır...

Çevrimdışı Anıl

bi kanatta quaresma bi kanatta töre olduğu sürece gomez ceza sahasında yalnızları oynayacaktır...
Aynen öyle Töre'nin olduğu takıma quaresma almak büyük hataydı.

Çevrimdışı talha

Bu arada Bursa almışsa harbiden helal olsun onlar için çok ama çok iyi transfer. Geçen sene Volkan'ın verdiğinin iki katını Bakambu'Nun verdiğinin 1 kat üstünü verecek adam aldılar.

Zeki
Tempolu
Hızlı

ve en önemlisi duran toplarda canavar gibi bir adam aldılar.

Skora katkısı önemli seviyelerde olan. Genel de bencil davranmayan.

Taraftar ve oyuncular ile ilişkisi muazzam bir insan.

Teknik olarak üstün ama fizik olarak eksik bir isim. Ama bir şekilde o açığını kapatabilen bir isim.

Avrupa liglerinde çok büyük işler yapmayabilir ama seni Avrupa'da da Lig'de de çok rahat taşıyabilecek bir isim.

Tabi Bursa gibi köy takımı bile denmeyecek bir seviyede ki takıma gitmesi de üzücü.

Çevrimdışı Deniz

gs son yılların en çok şampiyon olan takımı. bu seneyi iki kupayla kapatmış. adamlar mario gomez ve rvp transferlerini görünce neredeyse yönetimi istifa ettirecek kadar tepki gösterdiler. bence bizimki kadar sabırlı bir camia yoktur. potansiyel-hedef-başarı düzeyinde.
Durum bambaşka yanlız.

Biz Mario Gomezi,Fener RVP yi aldı.

2 ay gs zlatan haberleri yayıldı yönetim yalanlamadı bile bu haberleri son ana kadar.

Şimdi omar niasse peşinde koşuyor.

Biz 5 tane,benim fikrime göre %80 başarılı transfer yaptık.(geç olduğu konusunda %100 hemfikirim )

Şimdi 6. transferde son dk pürüzü çıktı diye bütün gemileri yakmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Medya son 1 aydır üstümüze çalışıyor.Bir başkanı hedef gösteriyor bir Şenol güneşi.Sürekli olmayan haberler çıkartıyorlar.İtalyadaki mario gomez için barda kızlarla eğleniyor yazıyorlar,töre hocayla kavga etti yazıyorlar.Yazıyorlar da yazıyorlar.

İnan bana hepsinin istediği tam şu andaki durum gibi herkesin birbirine giydirmesi.Yine lig başlamadan bizim camiayı bölüp devre dışı bırakma çabasındalar.Ve bunu başarmak üzereler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

@Bertug @aa1903 Rüzgar Sağanak gibi sizde 0 diyorsunuz orada haklısınız :) ama transferden bahsediyoruz kupadan değil. Yönetimin Transferde yüzdesi %75 dir. ben öyle düşünüyorum.
Yanlışlar, oldu tabii ki ama sonunda yine doğru bulundu. İyi bir orta saha lig sonuna kadar takımı yarışın içinde tutacaktır.

transfer ne için yapılıyor?

ayrıca ben kupadan bahsetmiyorum transferden bahsediyorum. lig başlarken hala daha bu düzeyde belirsizlik varsa başarısız bir transfer dönemi geçirmişiz demektir. yüzde yetmiş, yüzde seksen olarak bakılmamalı buna.

mesela quaresma tercihi doğrudur, yanlıştır tartışılır. ama sezonun 11'i hala daha belirsizse bu tartışılmaz, bunun yüzdesi yok.

Çevrimdışı cartographer

Yok bu cümleyle ben pek ikna olmadım.

Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, rhodolfo, 3.30, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, ricardo quaresma 1.20, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz Mario Gomez Kiralık. 

Tekrardan :) Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Yönetimin transferde başarı yüzdesi ?

Dany'i unutmuşsun :D Ayrıca benim işim iktisat değil, mesleğim nickimde yazıyor zaten. Ama illa bir cevap istiyorsan %40,  küsüratlı da yazabilirdim fakat salladığım belli olsun istedim.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca oyunculara çamur atmak onları kötü yapmaz.

Ozan da dzsudzsak da iyi futbolcudur.Ben ikisinin de onlarca maçını izledim elbette kötü,eksik yanları var ama özünde sağlam topçular.

Şimdi bu oyuncular gelir gelmez o kısmını bilmem ,benim bildiğim ikisi de iyi oyuncu.

Sadece ozanın apaçiliği ile ilgili ciddi endişelerim var onun haricinde gelecek vaad eden kaliteli bir oyuncudur.

Bekleyip görelim kimler hangi formaları giyecek,bizim formamızı kim giyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

Durum bambaşka yanlız.

Biz Mario Gomezi,Fener RVP yi aldı.

2 ay gs zlatan haberleri yayıldı yönetim yalanlamadı bile bu haberleri son ana kadar.

Şimdi omar niasse peşinde koşuyor.

Biz 5 tane,benim fikrime göre %80 başarılı transfer yaptık.(geç olduğu konusunda %100 hemfikirim )

Şimdi 6. transferde son dk pürüzü çıktı diye bütün gemileri yakmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Medya son 1 aydır üstümüze çalışıyor.Bir başkanı hedef gösteriyor bir Şenol güneşi.Sürekli olmayan haberler çıkartıyorlar.İtalyadaki mario gomez için barda kızlarla eğleniyor yazıyorlar,töre hocayla kavga etti yazıyorlar.Yazıyorlar da yazıyorlar.

İnan bana hepsinin istediği tam şu andaki durum gibi herkesin birbirine giydirmesi.Yine lig başlamadan bizim camiayı bölüp devre dışı bırakma çabasındalar.Ve bunu başarmak üzereler.

zlatan haberlerini çıkartan zaten taraftarın ortalığı yıkması oldu. sabır/gaza gelme konusundan bahsediyorum ben. son 10 yılda bu kadar şampiyonluk kazanmış takımın taraftarı 3 aydır ağlıyor.

zararlı derecede sabırlı bir camia olduğumuzu düşünüyorum senin aksine.

Çevrimdışı Serkan7738

Garmash ile ilgili haberler dolaşmaya başladı duyumu olan varmı

Çevrimdışı talha

Adamlar İbrahimovic'i alamadılar diye (nasıl almayı düşünüyorlardı o da ilginç ya.) az kalsın klübü basacakları bu paralar nerde diye.  :kop:

Biz ise Eneramo alındığında bile iyi oyuncu diye savunduk. Bence yukarıda ki olay da absürd ama Eneramo olayı da absürt.

Çevrimdışı Karabay

Dzudzsakın Yanında Taşıdığı Çantaya Dikkat Ettiniz mi ?  :evillol:

Bekliyoruz?

Çevrimdışı can1903

Trabzonspor 6.5 Milyon € ve +3 futbolcu ile Bursaspor'un kapısını çaldı.

Ozan ortalık malı olacak çocuk.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Garmash ile ilgili haberler dolaşmaya başladı duyumu olan varmı

Bir de okumuştum Garmash ile harbiden ilgileniyormuşuz ama Kiev yüksek bonservis (her zaman ki gibi.  :lol:) isteyince dondurmuşuz görüşmeleri.

Çevrimdışı Serkan7738

Bir de okumuştum Garmash ile harbiden ilgileniyormuşuz ama Kiev yüksek bonservis (her zaman ki gibi.  :lol:) isteyince dondurmuşuz görüşmeleri.

ee düşürürüz ne var bu bize son dk kornerden gol atan adam değilmi

Çevrimdışı Deniz

zlatan haberlerini çıkartan zaten taraftarın ortalığı yıkması oldu. sabır/gaza gelme konusundan bahsediyorum ben. son 10 yılda bu kadar şampiyonluk kazanmış takımın taraftarı 3 aydır ağlıyor.

zararlı derecede sabırlı bir camia olduğumuzu düşünüyorum senin aksine.
Sabır konusunda son derece haklısın.

Benim demek istediğim çok farklı birşey.

20 yıldır sabrediyorsun ama sonra en ufak haberlerde patlamaman lazım demek istediğim bu  :)

Bizde bu oluyor,herşeye sabrediyorken şu gevşek medyanın çıkarttığı 2-3 haber anında darmadağın edebiliyor.

Kızılması gerekenlere kızılsın,tepki gösterilsin ama bu medya gazıyla yapılmasın demek istediğim bu.

Çevrimdışı TALAT

Trabzonspor 6.5 Milyon € ve +3 futbolcu ile Bursaspor'un kapısını çaldı.

Ozan ortalık malı olacak çocuk.

yok mu arttıran. artık kime gidecekse gitsin yoksa harcanacak bu çocuk
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

aquilani'yi alsaydık keşke.

Çevrimdışı Gorgaze

transfer ne için yapılıyor?

ayrıca ben kupadan bahsetmiyorum transferden bahsediyorum. lig başlarken hala daha bu düzeyde belirsizlik varsa başarısız bir transfer dönemi geçirmişiz demektir. yüzde yetmiş, yüzde seksen olarak bakılmamalı buna.

mesela quaresma tercihi doğrudur, yanlıştır tartışılır. ama sezonun 11'i hala daha belirsizse bu tartışılmaz, bunun yüzdesi yok.

Kupa kısmı @Bertug ya cevaptı . lig başlarken daha hangi bölgeye ne transfer yapılacağı bile belli değilse transfer başarısı sıfırdır. mali durumu da göz önüne aldığımızda demişsin !! senin daha düne kadar 9 numara poziyonunda veyseller, fazlılar vardı biz dembalarla, mario gomezlerle büyümedik. Ayrıca tolgay ,oğuzhan, günay ,kerim, cenk  iyi potansiyele sahip oyuncular. olcay,sosa,atiba, tosic verilen paralara göre gayet de iyi transferlerdir. Dediğim gibi sıfır demek net acımasızlıktır.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı talha

ee düşürürüz ne var bu bize son dk kornerden gol atan adam değilmi

Yanlız başka takım olsa dediğin doğru da Kiev bu konuda çok sıkıntılı adamlar fiyatımız alıyorsanız ekime almıyorsanız. Hesabı çekiyorlar.  :kop: