yahu 15 sene önce kim kaç tane forma alıyordu? gelirler neydi? o sezon kaçıncı olduk? verdiğin örneklerin günümüzle alakası yok.
yönetimin işi ne? tabii sponsor bulacak.
fb ve gs'nin sponsor bulamama sebebi kendi taraftarı dışında herkesin bunlardan nefret ediyor olması. yani sponsoru bulan da esasen beşiktaş taraftarıdır.
acısak ne fark eder diyorsun. e o zaman ben transfer başarısı sıfırdır dediğimde "bu acımasızlıktır" diye isyan etmemen gerekir.
ben transfer dönemini bir bütün olarak ele alıyorum ve sene sonunda olacakları kendimce öngörerek şu anki durumumuzu başarısız buluyorum. tosic'i bedavaya almışlar, quaresma'yı 1.2'ye almışlar vs. umrumda değil açıkçası.
15 sene önce kim kaç tane forma alıyordu? gelirler neydi? o sezon kaçıncı olduk?
ben 15 yıl evvelinden bahsetmiyorum.Transferden olayı Formaya sponsora, baglayan sensin
sponsoru kim buldu diyorum taraftar diyorsun yönetim güzel bir iş yapmıştır diyemiyorsun.
bir formayı 139 a satıyorsun şuan sana bir formadan kalan para 35 tl.
sanıyorsun kı formadan dunya para dönüyor. senelik 100 ile 250 bin arası değişiyor forma satışları işin içine bir de korsan forma olayı girdiğini düşünürsen 300 bin üzerine çıkması hayal neyse 15 yıl öncede forma neyse 3 aşşa 5 yukarı şimdide aynı yüzdelik dilime tekabül ediyor. arada dünyanın ucurumu yok kısacası onu anlatmaya çalışıyorum.
.
Diğer iki kulubu kimse sevmiyor sponsor o yüzden bulamıyorlar diyorsun:) Adamların adidastan aldıkları paralar daha düne kadar bizden fazlaydı. arada büyük fark vardı yönetim arayı kapattı.
Yine daha düne kadar Yıldırım enkazından sonra. divan kurulu başkanı yalçın karadeniz 15 günlük başkanlığında takımı deplasmana götürecek paramız yok diyordu !!!
o günlerden bugünlere gelmişin yapılan transferi beğenmiyorsunsun.
2 yıldır cuzzi rakamlara
bu sene A kalite ve gecen sene B kalite 9 numara getiriyorsun. getirdiğin rakamın 2 katına birini satıyorsun.
veyseller,fazlılar dediğimiz zamanda eskiye dönüyosun yok sponsorluk yok forma die.
Tarihimiz boyunca 10 tane sağlam ,kariyerli 9 numara sayamassın?
az yönetimi iyi yaptığı şeylerde bari tukaka yapmayın.