2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815319 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

İyi topçu 20 yaşında potansiyeli yüksek  geçen sene çıkış yapmış bir oyuncu (çıkışı devam edeceğinin garantisi olmayan) 7 milyon Euro fazla gerçekten de.
Gökhan İnleri ve ya garmash kötü oyuncu mudur bunlar alırsın. 7 milyon euron var Yeryüzünde ön libero mu  bulamıyorsun?
bizdeki Eslem 17 yaşında yaşına göre potansiyeli yüksek kullanırsın rotasyonda ne olacak yani ön libero nedir Allah aşkına Türkiye de alt yapılarda en çok çıkan mevki ön libero değil midir?
3 yıl sonra eslemi 10 a satmanın peşinde olmak varken 7 milyon Euro ozanı almak olmazsa olmazımız mıdır?   

Eslem'in varacağı en büyük nokta yedek olur maalesef.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

yok gitmesi umrumda değilde @Çağrı da yarattığı yıkıma üzülüyorum adamı bir senedir övüyor
kalk dünyada başka takım yokmuş gibi bursaya gel :kop: :kop: :kop:
dzsudzsak haberi çıktığından beri çağrıdan haber alınamıyor ya kalp krizi geçirdi yada Bursa yolunda başkanı furmaya gidiyor
işi orda bitirip Bursalıların üzerine yıkacak herhalde :D bari beklesinde ozan işini bitirsin öyle ne yapacaksa yapsın
yoksa ozan olmadığı konusunda bütün ihale ona kalacak

:kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

3 gün sonra maç var , bizim önliberomuz Necip le Atiba , yazık şu tarftara gerçekten , çile çekmeye doğmuşuz.

öyle deme abi. "aklı selim taraftar" durumdan memnun.

Çevrimdışı ahmetx

Ozan büyük kayıp bence . İlerde çok rahat 7 nin üstüne satacağımız bir oyuncuydu ,üstelik rakiplerine psikolojik üstünlük sağlayacaktın bu transferle.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Bu işi bu kadar uzatmanın alemi yoktu. Saçma sapan polemikler gereksiz açıklamalar her iki taraftan. Böyle yapılmaz bu işler, hem Bursa Başkanının hem Şenol Güneş'in açıklamaları profesyonellikten çok uzak.  Az bonservis ücreti ödeyelim diye uzattığımız süreç sonunda buradan tasarruf ettiğmizi düşündüğümüz paraları çok büyük ihtimalle 31 yaşında ve bir daha transferi olmayacak olan bir adama vereceğiz. Yönetimin başka bir planı varsa bilemem ama olduğunu sanmıyorum.

Vardır elbet bir plan illa ortalıkta isim geçmesi gerekmiyo.Bu sene ve geçen seneki transferlerde gördük en azından bir kaç alternatif vardır.
remy-mitroğlu-ndoye-rvp = gomez
Beck ten önce cavanda ve bi kaç isim daha
Rhodolfodan önce bir sürü isim vardı
geçen sene belhanda-lanzini-diego-....= sosa

Çevrimdışı talha

Daha belli değil adam görüşmeye gelmiş tesisleri falan gezecekmiş. Anlaşırlarsa imza atacakmış net bir bonservis fiyatı ve yıllık verilecek maaş yok ortada.

Rakamlar aşağı yukarı 1.5M maaş ve 3M bonservis olacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Aslında alacaktık Macar ile G.İnler'i yeri geldi mi Gökhan-Sosa-Macar üçlüsüyle oynayacaktık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Rakamlar aşağı yukarı 1.5M maaş ve 3M bonservis olacaktır.
Ya demeyin böyle bunalıma girdim kendimi keseceğim. Bizim kanatta miladı dolmuş sırf taraftarın gazını almak için getirilen Quaresma oynayacak elin anadolu külübünün kanadında Dzsudzsak oynayacak var mı böyle bir şey .  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Cucakı eleştireceğimize , Bursayı tebrik edelim bence.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vardır elbet bir plan illa ortalıkta isim geçmesi gerekmiyo.Bu sene ve geçen seneki transferlerde gördük en azından bir kaç alternatif vardır.
remy-mitroğlu-ndoye-rvp = gomez
Beck ten önce cavanda ve bi kaç isim daha
Rhodolfodan önce bir sürü isim vardı
geçen sene belhanda-lanzini-diego-....= sosa

Ben de buna güveniyorum kısmen ama artık ligler başlıyor bu hafta ve biz halen birisini alamadık gelecek adamın hemen kadroya girmesi de çok mümkün görünmüyor. Yakın haftalarda derbi maçlarımız var burada yaşayacağımız olası puan kayıplarını düşününce doğru ama zamanında yapılmayan transferin bize hiç bir faydası olmaz. Bkz: Sosa nın arsenal maçlarında oynayamaması.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bakalım Garmash gelecek mi?

Çevrimdışı OrhanAker

sen olaya bursa düşmanlığı olarak bakıyorsun ben bu kadar uğraşa yazık oldu diyorum. yani söylemlerimiz farklı.

Bursa yerinde başka bi takımda olsa inan aynı şeyi söylerdim.
Geçen sene linnes ve lanzini vardı transfer süreci benzer gelişen onlarda da tavrım aynıydı.

Çevrimdışı talha

Cucakı eleştireceğimize , Bursayı tebrik edelim bence.

İşimize gelmiyor çünkü. Hep yaptığımız olay. Transfer bize gelmeyince kaka oluyor hemen.

Sanki piyasa da tek para veren bizmiş gibi.

Çevrimdışı Çağatay

eee kimi alıyoruz şimdi orta sahaya ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

eee kimi alıyoruz şimdi orta sahaya ??

valla bilmiyorum da pazartesiden önce bir gelişme olacağını sanmıyorum

Çevrimdışı talha

Bu P.tesiler en sonunda tükenecek. Üç pazartesidir orta saha trasnferini netleştiremedik.

Çevrimdışı Çağatay

bari mersin maçına atiba-ozi ile başlayalım
ilerde de gomez-cenk oynasın
4-4-2 ile başlamak gerek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Bu P.tesiler en sonunda tükenecek. Üç pazartesidir orta saha trasnferini netleştiremedik.

:D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dsudzak ı beğenen bursaya giden arkadaşlara sorabilirmiyim bu adam o kadar iyise avrupanın diğer liglerinden bir takıma gitmiyor ya istenmiyor bursaya kadar görüşecek duruma geliyorsa bu adam gerçekten iyi futbolcumudur? iyi futbolcu ama diğer liglere yüksek maliyetinden gidemiyor diye düşünüyorsanız bu paraları bursanın vereceğini nasıl düşünüyorsunuz?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı OrhanAker

Ben de buna güveniyorum kısmen ama artık ligler başlıyor bu hafta ve biz halen birisini alamadık gelecek adamın hemen kadroya girmesi de çok mümkün görünmüyor. Yakın haftalarda derbi maçlarımız var burada yaşayacağımız olası puan kayıplarını düşününce doğru ama zamanında yapılmayan transferin bize hiç bir faydası olmaz. Bkz: Sosa nın arsenal maçlarında oynayamaması.

İlk derbimiz 27 eylülde yani en kötü 1 eylülde gelse transferin 26 gün var takıma girmesi için.
Geciktiğimize katılıyorum ama daha ligler başlamadı kim nasıl oynayacak bilmiyoruz.şimdiden lig bitti modunda gezmek bize yakışmaz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dsudzak ı beğenen bursaya geldi diye karalar bağlayan arkadaşlara sorabilirmiyim bu adam o kadar iyise avrupanın diğer liglerinden bir takıma gitmiyor ya istenmiyor bursaya kadar görüşecek duruma geliyorsa bu adam gerçekten iyi futbolcumudur? iyi futbolcu ama diğer liglere yüksek maliyetinden gidemiyor diye düşünüyorsanız bu paraları bursanın vereceğini nasıl düşünüyorsunuz?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Madem 7 milyon Euro'lara çıkabiliyorsun niye İnler ile uğraşıyorsun ki hala. Git Veloso ile uğraş Defour ile uğraş Fer'i opsiyonlu kiralamaya çalış. Hiç biri olmadı mı İnler'e 4 milyon vereceğine git Gentner'i al.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi hasankale

On gün sonra transferi kapattık açıklaması gelir.Bizde sezon boyu veli,atiba ve necibe söylenir dururuz.Sene sonunda puan tablosundaki 3.lük garanti tabi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1-2 milyon dolar tasarruf edeceğiz diye bu yapılanları artık cidden anlayamıyorum. Bu kafa gerekten çok saçma. TFF'de galibiyet primi 1 milyon tl civarında. iki üç maç ekstra galibiyetle zaten bu paraları kazanıyorsun. Yapılmayan sağ bek transferleri vb transferler yüzünden Şampiyonlar ligine giriş  ve şampiyonluklar kaçtı o tasarruf ettiğimiz paraları güle güle harcayabiliriz bu sebepten.
Korku akıl katilidir.