2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815305 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'ı bizi istemesine ve en yüksek teklifi de vermemize rağmen, göz göre göre bize satmadı ya. Orman veya Çebi şu recep'e ağzının payını verir herhalde artık. Şenol hocanın açıklamaları yüzünden olmadı madem transfer şöyle sağlamından bir tokat atalım bari.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk derbimiz 27 eylülde yani en kötü 1 eylülde gelse transferin 26 gün var takıma girmesi için.
Geciktiğimize katılıyorum ama daha ligler başlamadı kim nasıl oynayacak bilmiyoruz.şimdiden lig bitti modunda gezmek bize yakışmaz.
26 günde daha yüklemesi bile tamamlanmaz. Lig bitti moduna girmiyorum baştan işi ne kadar sıkı tutarsan sonda daha rahat olursun diyorum. 2 sezondur hep son anlarda kaybettik yarışı. Biz kimin nasıl oynayacağına değil kendimize bakmamız ve nasıl mükemmel oluruz diye düşünmemiz lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TALAT

On gün sonra transferi kapattık açıklaması gelir.Bizde sezon boyu veli,atiba ve necibe söylenir dururuz.Sene sonunda puan tablosundaki 3.lük garanti tabi.

neden 10 gün sonra öyle bir açıklama gelsin ki. 1 hafta önce ön liberoya 1 ya da 2 tranfser yapacağız denmedi mi?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

neden 10 gün sonra öyle bir açıklama gelsin ki. 1 hafta önce ön liberoya 1 ya da 2 tranfser yapacağız denmedi mi?

Yanlız 2 hafta Ozan ile uğraştık. İşin bozulmasından falan moralim bozulmadı ama Ozan işi bozulduktan sonra gittik Gökhan'a döndük ya işte orada tükendim. 2 hafta içerisinde hiç mi alternatif isim oluşturamadık acaba diye düşünüyorum. Gökhan'a da bonservis vermek istemiyorum açıkcası. Çünkü "bence" havaya saçılan paralar bunlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Yanlız 2 hafta Ozan ile uğraştık. İşin bozulmasından falan moralim bozulmadı ama Ozan işi bozulduktan sonra gittik Gökhan'a döndük ya işte orada tükendim. 2 hafta içerisinde hiç mi alternatif isim oluşturamadık acaba diye düşünüyorum. Gökhan'a da bonservis vermek istemiyorum açıkcası. Çünkü "bence" havaya saçılan paralar bunlar.

ee rode ile de temas kurmuşuz o aralarda. bunlar sadece bizim bildiklerimiz. daha da vardır muhtemelen. tamam ozan bize vakit kaybettirdi ama transfer yapamaz bunlar demek de gerçekçi değil.

ayrıca ben başından beri ozan inler ikilisini istiyordum ama ozanın yerine benzer bir oyuncu yanına inler yine kabulüm.

Çevrimdışı Hasan Akten

Zaten Ozan'ın alternatifinin İnler olması bile (doğruysa) durumun vehametini gösteriyor. Farklı tipte iki orta saha oyuncuları. Bence bize gereken tip Ozan'dı.

Çevrimdışı ALBATROS

atiba ve necip yeterli görüldüğü için orta saha transferinden vazgeçildi  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ee rode ile de temas kurmuşuz o aralarda. bunlar sadece bizim bildiklerimiz. daha da vardır muhtemelen. tamam ozan bize vakit kaybettirdi ama transfer yapamaz bunlar demek de gerçekçi değil.

ayrıca ben başından beri ozan inler ikilisini istiyordum ama ozanın yerine benzer bir oyuncu yanına inler yine kabulüm.
Yahu daha 1 tane orta sahayı alamayan 2 taneyi nasıl alacak? 2 tane diye başkanın söylediği tamamen tribünlere yönelik bir hareketti. 1 kişi gelecek ve transfer kapanacak kendi kanaatimce. İlk maçta beklenmedik bir sonuç alırız 2 kişi gelir orası ayrı. Bunu beklemiyorum ama bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Rode ' de alternatif olamayacak kadar yüksek profil. Onu alternatif olarak düşünmemiştirbizimkiler sadece temas kuralım dmeişlerdir.  :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

26 günde daha yüklemesi bile tamamlanmaz. Lig bitti moduna girmiyorum baştan işi ne kadar sıkı tutarsan sonda daha rahat olursun diyorum. 2 sezondur hep son anlarda kaybettik yarışı. Biz kimin nasıl oynayacağına değil kendimize bakmamız ve nasıl mükemmel oluruz diye düşünmemiz lazım.

işi sıkı tutmamız gerektiğine bende katılıyorum ama transfer dönemi başında elimizde sadece 3,5 milyon euro vardı.Bonservis gelirlerinden sonra plan tamamen değişmiş olabilir.
Neyse ben bir daha böyle bir transfer dönemini kaldıramam herhalde 1 eylülü görsekte rahatlasak  :D

Çevrimdışı kyiv

Necip'in yerinde olsam utanırdım.Hatta beni satmalarını veya kiralamalarını bile isterdim. Geçici bir süreliğine defansif ortasaha pozisyonunda 3. adam bile olamıyorsa, yerine Ozan Tufan'ından tut Gökhan İnler'ine, Lawal'ına kadar bir sürü isim geçiyorsa ama bizim evladımız Beşiktaş'ın çocuğu dediğimiz adam düşünülmüyorsa Necip'in kendini sorgulaması lazım.Neden ben 3. bile olamıyorum çare dışarda aranıyor? Kendini geliştirmeden çözümü dışarda aratarak tıpki Yasin Sülün gibi Beşiktaşa hiçbirşey vermeden temsil ettiği altyapının da önünü tıkayarak gidecek. Yazık..

Çevrimdışı TALAT

Rode ' de alternatif olamayacak kadar yüksek profil. Onu alternatif olarak düşünmemiştirbizimkiler sadece temas kuralım dmeişlerdir.  :kop:

niye alternatif olmasın. olur olmaz o ayrı demek ki takipte olan ve soruşturulan oyuncular var. iç karartmaya gerek yok bence

Çevrimdışı Hasan Akten

atiba ve necip yeterli görüldüğü için orta saha transferinden vazgeçildi  :evillol:

Hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle beğeni toplayan Necip, Beşiktaş'ın orta saha transferinden vazgeçmesine neden oldu :D

Çevrimdışı talha

niye alternatif olmasın. olur olmaz o ayrı demek ki takipte olan ve soruşturulan oyuncular var. iç karartmaya gerek yok bence

Rode alternatif olmaz hacım. Ozan Rode'nin alternatifi olur. :lol:

Çevrimdışı TALAT

Yahu daha 1 tane orta sahayı alamayan 2 taneyi nasıl alacak? 2 tane diye başkanın söylediği tamamen tribünlere yönelik bir hareketti. 1 kişi gelecek ve transfer kapanacak kendi kanaatimce. İlk maçta beklenmedik bir sonuç alırız 2 kişi gelir orası ayrı. Bunu beklemiyorum ama bekleyip göreceğiz.

adam tribünlere oynamak istese kaleci derdi. 1 taneyi alamayan diyorsun da son günlerdeki olay olmasa belli ki ozan şu sıralar bizdeydi. bu kadar transferi bitiren takım 1 orta saha mı alamadı yani.
geciktik demek farklı bir şey alamadılar alamazlar demek farklı bir şey

Çevrimdışı aa1903

Zaten Ozan'ın alternatifinin İnler olması bile (doğruysa) durumun vehametini gösteriyor. Farklı tipte iki orta saha oyuncuları. Bence bize gereken tip Ozan'dı.

heh işte benim de sıkça söylediğim şey bu. bu durum bugünün problemi değil. yıllardır böyle garip bir transfer politikamız var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam tribünlere oynamak istese kaleci derdi. 1 taneyi alamayan diyorsun da son günlerdeki olay olmasa belli ki ozan şu sıralar bizdeydi. bu kadar transferi bitiren takım 1 orta saha mı alamadı yani.
geciktik demek farklı bir şey alamadılar alamazlar demek farklı bir şey
Ben sonuca bakıyorum, bu haftasonu lig başlıyor ve takımın 2 banko adamı sakat mı? sakat. Biz bir oyuncu transfer ettik mi? etmedik. Gelen oyuncu en erken hangi hafta takıma adapte olacak? Büyük ihtimalle geldikten 2-3 hafta sonra. Bu arada puan kaybı yaşamamız olası mı? Olası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TALAT

Rode alternatif olmaz hacım. Ozan Rode'nin alternatifi olur. :lol:

lafı farklı yerlere çekiyorsun yalnız. diyorum ki ozan ike konuşulurken rode ile de görüşülmüş ya da sorulmuş diyorum. bu da bizim bildiğim demek ki başka oyuncular da vardır diyorum.
hala alternatif olmaz rode diyorsan daha da cevap vermem :D

Çevrimdışı aa1903

rhodolfo-ersan göbeğiyle maça çıktıktan sonra rhodolfo'yu 3'e almışsın, 5 almışsın ne fark eder? rhodolfo-ersan şeklinde bir planlama olur mu? böyle oynarsak rhodolfo'yu da kötü diye kovalarız. cisse, ernst gelmeden önce her maç küfür yiyordu. ernst geldikten sonra adamın oyun şekli değişti.

aynı durum stoperde yaşanacak.

Çevrimdışı OrhanAker

Acaba yeni orta saha adayımız kim merak ettim şimdi  :D haftaya netleşse bari..  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi bitse de hepimiz rahatlasak :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fatihbjk

Cucak yerine quaresma mi aldik simdi biz? Yonetimi dogru duzgun elestirmemis iyi isker yaptigini soyleyen biri olarak bu karari alan kimse kendine dikkat etsin bence. Quaresma bi patlarsa elimizde istifasini cok zorlamadan vermeli.

Çevrimdışı Tolga

rhodolfo-ersan göbeğiyle maça çıktıktan sonra rhodolfo'yu 3'e almışsın, 5 almışsın ne fark eder? rhodolfo-ersan şeklinde bir planlama olur mu? böyle oynarsak rhodolfo'yu da kötü diye kovalarız. cisse, ernst gelmeden önce her maç küfür yiyordu. ernst geldikten sonra adamın oyun şekli değişti.

aynı durum stoperde yaşanacak.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok basit konusuyorsunuzda sözleşme bitimine 6 ay kalmış oyuncuya Bizim gibi Ekonomik durumu iyi olmayan bir kulübün 3 milyon vermesi hangi mantıga sıgdırıyorsunuz..

Cucak  iyi oyuncudur belki Q7 den daha cok katkı saglayacaktır ama  Hollanda liginden sonra  ki sezonlarda istatiskleri cok  iç açıcı gelmediği için okadar kahrolmayı gerektirecek bi durum yoktur.

Çevrimdışı okansosa

Ozan işi kesin yattı mı ?
O gemi bir gün gelecek